درباره دوره:
با گسترش اینترنت و فناوریهای جدید، امروزه کسبوکارها با روشهای مدرنتر فعالیت میکنند. روزانه چند میلیارد جستوجو از طریق گوگل انجام میشود. با استفاده از گوگل ادز هر تبلیغ به مخاطبانی نمایش داده میشود که به محصولات و یا خدمات آن تبلیغ علاقهمند هستند؛ بنابراین گوگل ادز بدون شک از پربازدهترین روشهای تبلیغات اینترنتی بهحساب میآید.
با استفاده از این روش تبلیغات کلیکی، وبسایت شما میتواند در صدر نتایج موتورهای جستوجو نمایش داده شود. این روند برخلاف خدمات سئو، نیازی به گذشت پروسه زمانی ندارد و بلافاصله بعد از تأیید کمپین توسط گوگل قابلدسترس خواهد بود.
از ویژگیهای مهم تبلیغ در گوگل میتوان به قابلیت ردیابی و اندازهگیری آن اشاره کرد. گوگل ادز یک ابزار قوی و پرطرفدار برای ایجاد تبلیغ کلیکی پربازده است که در صورت همگامسازی با ابزار آماری گوگل آنالیتیکس این امکان را به شما میدهد تا میزان conversionهای کمپین خود را بر اساس هدفهایی که در گوگل آنالیتیکس تعریف کردهاید بسنجید.
در دوره آموزش گوگل ادوردز یاد خواهید گرفت که با استفاده از Google Ads تبلیغات مؤثری برای رشد کسبوکار و حرفه خود ایجاد کنید و گامبهگام خواهید آموخت که چگونه تبلیغی بسازید که مردم روی آن کلیک کنند. در این دوره در مورد «آنچه مردم را وادار به کلیک کردن» میکند، صحبت خواهد شد.
اگر هدف شما این باشد که وبسایتتان ترافیک بیشتری داشته باشد، سرنخهای بیشتری برای کسبوکار به دست آورید، یا فروش بیشتری داشته باشید، این دوره برای شما مناسب است. بهطورکلی این دوره مناسب افراد زیر است:
گوگل ادز (Google Ads):
این روزها بخش زیادی از مردم کالا و خدمات موردنیاز خود را بهصورت آنلاین و از فروشگاههای اینترنتی خرید میکنند. اگر تعداد افرادی که خریدشان را بهصورت سنتی انجام میدهند اما کالای مورد نظرشان را در اینترنت جستجو میکنند و قبل از خرید، مشخصات و نظرات کاربران را بررسی میکنند را هم به این فهرست اضافه کنیم، اهمیت فضای مجازی و بازاریابی دیجیتال نمایان میشود.
دسترسی آسان به میلیونها کالا و خدمت مختلف، بهصورت شبانهروزی، قابلیت بررسی و مقایسه مشخصات، انتخاب بهترین قیمت، فرایند ارسال آسان و بدون نیاز به خروج از خانه، از مهمترین مزایای تجارت الکترونیک هستند که هم برای خریدار و هم برای فروشنده، شرایط مناسبی را فراهم میکند.
ورود به دنیای کسبوکار آنلاین و دیجیتال بسیار راحتتر از چیزی است که فکرش را بکنید. بهراحتی میتوانید یک فروشگاه آنلاین بسازید، محصول و خدمتی را که عرضه میکنید در فروشگاهتان وارد کنید و آمادهی فروش شوید.
اما شما تنها کسی نیستید که در حوزه کسبوکار دیجیتال وارد شدهاید و رقبای زیادی در این حوزه وجود دارند؛ بنابراین برگ برنده شما در این بازار رقابتی، استفاده از دانش تخصصی بازاریابی دیجیتال و ابزارهای مرتبط با آن است.
همانند تبلیغات سنتی که بیلبوردها و بنرهای سطح شهر، محصول و خدمات مختلف را به مردم معرفی میکند و برند شما را در ذهن مشتری تثبیت میکند، تبلیغات دیجیتال هم وظیفه معرفی برند و کالا و خدمات شما را به کاربران دیجیتال بر عهده دارد.
گوگل یکی از اصلیترین مقاصد کاربران وب است که معمولاً نقطه آغازین اکثر جستجوها است؛ بنابراین تبلیغ در گوگل میتواند از ابتدا برند شما را در ذهن کاربر تثبیت کند. به همین دلیل آموزش گوگل ادز امروزه اهمیت زیادی پیدا کرده است.
از زمانی که مشتری احساس نیاز به یک محصول میکند تا زمانی که آن محصول را بخرید، مراحل مختلفی طی میشود. به پروسه کلیک بر روی تبلیغ، ورود به صفحه اصلی و مشاهده صفحه دستهبندی، ورود به صفحه محصول انتخابی، تکمیل سبد خرید، ثبتنام و ارسال اطلاعات، پرداخت از طریق بانک و اتمام سفر خرید مشتری گفته میشود. تبلیغ بالاترین نقطه فروش در سفر مشتری محسوب میشود.
گوگل ادز (Google Ads) ابزار تبلیغات شرکت گوگل است. مهمترین و اصلیترین مزیت گوگل ادز، شناخت رفتار و علاقه کاربران بر اساس جستجوهای گذشته است.
بهاینترتیب تبلیغات به گروههایی که به دنبال آن محصول یا خدمت هستند نمایش داده میشود. سرویس گوگل ادز یک بستر تبلیغاتی بهازای هر کلیک است.
اما صرف نمایش تبلیغات برای شما هزینهبردار نیست و این نوع از کمپینهای گوگل ادز تنها زمانی که مخاطب بر روی تبلیغات کلیک کند هزینه دارد.
ابزار دیگر استفاده از تبلیغات بنری مختلف در فضای سایت یا اپلیکیشن باتوجهبه اهداف متنوع مانند آگاهیبخشی به مشتری یا پیشبرد فروش است و بدین صورت مکرراً مخاطب را مورد هدف قرار داده و شعارمان را به گوش آنها برساند تا بتوان مخاطب را در لحظهای که باید درگیر کرد و در نهایت به مشتری تبدیل کند.
در ابزار گوگل ادز، بسته به هدفی که از تبلیغات دارید، کمپینهای مختلفی را میتوانید تعریف کنید. از افزایش فروش گرفته تا افزایش بازدید، نصب اپلیکیشن و موارد دیگر.
برخی از این کمپینها مختص نمایش به افرادی هستند که در حال جستجوی کلمات کلیدی میباشند و گوگل باتوجهبه اهداف سرچ تبلیغات ما را بهعنوان یک راهحل برای کاربرانی که در حال سرچ موضوعی مرتبط هستند، نمایش میدهد.
برخی دیگر از این کمپینها، نتایج بر اساس اطلاعاتی که گوگل از پردازش جستجوهای کاربر به دست آورده و رفتار او را تحلیل کرده، به او نشان داده میشود.
مثلاً احتمالاً دیدهاید که پیش از ظهر، در گوگل به دنبال خرید یک هدفون گشتهاید و بعدازظهر درحالیکه در یک سایت خبری ورزشی در حال گشتوگذار بودهاید، بنر تبلیغاتی همان هدفونی را که به دنبالش بودهاید را میبینید.
واضح است که در این حالت نرخ CTR (تعداد کلیک نسبت به بازدید) روی بنر تبلیغاتی بیشتر از حالتی است که بنر خرید هدفون به تمام کاربران وب نمایش داده شود.
سؤال مهمی که برای افراد مطرح است این است که آیا در ابتدای کار و حتی زمانی که وبسایت از نظر سئو (بهینهسازی برای موتورهای جستجو) وضعیت خوبی ندارد هم میتوان از داشبورد گوگل ادز استفاده کرد یا خیر؟
جواب بله است. البته که تبلیغات بهتنهایی نمیتواند یکشبه کسبوکار شما را زیرورو کند و نتایج شگفتانگیزی را برای شما رقم بزند و برای این کار حتماً لازم است که وبسایت شما هم برای نمایش در موتورهای جستجو بهینه شده باشد و استراتژی محتوایی دقیق برای کاربران خود در نظر گرفته باشید، اما استفاده از تبلیغات در گوگل ادز میتواند به یکباره جهش چشمگیری در فروش و توسعه کسبوکار شما داشته باشد.
این ابزار قابلیت استفاده در دورههای مختلف رشد کسبوکار را دارد. برای مثال ممکن است یک وبسایت زمانی که از نظر سئو در جایگاه خوبی قرار ندارد بهمنظور افزایش فروش یا بهدستآوردن ترافیک بیشتر از تبلیغات گوگل ادز استفاده کند و چهبسا همین موضوع بتواند به بهترشدن جایگاهش در گوگل نیز کمک کند. در واقع میتوان گفت گوگل ادز یک جریان خون در کسبوکار شما ایجاد میکند.
نحوه کسب درآمد از گوگل ادز:
گوگل ادز را شاید بتوان مهمترین و بزرگترین ادنتورک در دنیا قلمداد کرد. اهمیت گوگل ادز آنجایی نمود پیدا میکند که میتواند به رشد کسبوکارهای مختلف و افزایش درآمدشان کمک قابلتوجهی بکند. اما چگونه از گوگل ادز درآمد کسب کنیم؟ به این سؤال از سه جنبهی مختلف میتوان پاسخ داد.
1) نحوه کسب درآمد از گوگل ادز توسط کسبوکارها: گوگل ادز در بین مدلهای مختلف تبلیغات یکی از مؤثرترین آنها بهحساب میآید و معمولاً در اکثر کسبوکارها در قیاس با روشهای تبلیغاتی دیگر، بیشترین نرخ تبدیل کاربران ورودی به خریدار را دارد. ازآنجاییکه افرادی که در گوگل سرچ میکنند، بهاحتمال زیاد به چیزی که سرچ میکنند علاقه داشته و اهمیت میدهند، احتمال خریدشان نیز نسبت به دیگران بالاتر است. استفاده اصولی از گوگل ادز و بهینهسازی مستمر آن به افزایش درآمد کسبوکار شما کمک خواهد کرد.
کسبوکارها معمولاً گوگل ادز را بهعنوان جایگزینی برای سئو و پوششی برای ضعفهایشان انتخاب میکنند و تلاش میکنند تا در کلماتی که برای کسبوکارشان مهم است ولی در موتورهای جستوجو جایگاه خوبی ندارند، با استفاده از گوگل ادوردز در جایگاههای مناسبتری قرار بگیرد. همان گونه که گفته شد، به دلیل ماهیت سرچ، نرخ تبدیل کاربرانی که از موتورهای جستوجو به سایت وارد میشوند به خریدار، نسبت به دیگر انواع تبلیغات قابلتوجه است، در نتیجه یک راه کسب درآمد برای کسبوکارها، از طریق گوگل ادز است.
2) نحوه کسب درآمد از گوگل ادز توسط دیجیتال مارکترها (کارشناسان بازاریابی آنلاین): دیجیتال مارکتینگ دریای وسیعی از تخصصها و ابزارهای متفاوت است و بهندرت پیش میآید که شخصی بر تمام ابعاد دیجیتال مارکتینگ تخصص داشته باشد. سوشالمدیا، بهینهسازی موتورهای جستوجو (سئو)، تبلیغات آنلاین، گوگل ادوردز و تولید محتوا تنها بخشی از فعالیتهایی هستند که در حوزه بازاریابی آنلاین انجام میشود.
ماهیت بعضی از این فعالیتها این امکان را میدهد که بهصورت دورکاری و یا پروژهای نیز بخشی از آنها انجام شده و یا حتی برونسپاری شوند. ازآنجاییکه کار با گوگل ادز تجربه بالایی را نیاز دارد و به نسبت دیگر ابعاد دیجیتال مارکتینگ، اشخاص کمتری در این زمینه تخصص دارند، گوگل ادز را میتوان در زمره تخصصهایی قرارداد که بسیار مناسب کار پروژهای و فریلنسری است و افراد زیادی تنها با داشتن تخصص در زمینه گوگل ادز، درآمد خوبی از این طریق کسب میکنند.
مزیت دیگری که متخصص شدن در حوزه گوگل ادز برای هر فرد دارد این است که ابزاری جهانشمول بوده و در تمام دنیا از آن استفاده میشود. در نتیجه شما میتوانید با کسبوکارهای خارجی کار کنید و از این طریق درآمد دلاری داشته باشید و یا درصورتیکه قصد مهاجرت دارید، میتوانید این تخصص را در رزومه خود اضافه کنید. درصورتیکه کار با ادنتوورکهای داخلی و متخصص شدن در آنها پیچیدگی خاصی ندارد و چون تنها متخصص کسبوکارهای ایرانی و سایتهای ایرانی است، نمیتوانید در کشورهای دیگر از آن بهره ببرید.
3) نحوه کسب درآمد از گوگل ادز توسط وبسایتها: در جواب سؤال چگونه از گوگل ادز درآمد کسب کنیم؟ میتوان به این مورد نیز اشاره کرد که شما در صورت داشتن وبسایت، میتوانید فضاهای تبلیغاتی مختلفی در سایت خود در نظر بگیرید و این فضاها را در اختیار گوگل قرار دهید تا گوگل تبلیغات خود را در این مکانها به نمایش بگذارد. دربارهی این روش باید گفت که گوگل نقش واسط را بازی خواهد کرد و شما فضاهای در نظر گرفته شده را در اختیار گوگل میگذارید، سپس باتوجهبه نیاز کاربران گوگل ادز، تبلیغات مختلف و متنوعی در سایت شما به نمایش در خواهد آمد. البته به دلیل بحث تحریم، کسب درآمد برای سایتهای ایرانی در این حوزه تااندازهای با مشکل مواجه است.
لازم به ذکر است که گوگل ادز را نباید به ادوردز محدود کرد و امکان تبلیغاتی که گوگل به شما میدهد فراتر از ادوردز است. تبلیغات بنری، تبلیغات داخل اپلیکیشن و تبلیغات داخل گوگلپلی تنها بخشی از جایگاههایی هستند که گوگل برای تبلیغ در اختیار شما قرار میدهد. شما در صورت نیاز حتی میتوانید تبلیغ محصولات خود را در بخش Shop گوگل قرار دهید تا کاربران راحتتر از قبل محصولات شما را پیدا کرده و خریداری کنند.
در این دورهی آموزش گوگل ادز (Google Ads) سعی بر آن شده است که به انواع مختلف تبلیغات متنی و کمپینها پرداخته شود و از ابتدا تمام رویکردها و ذهنیتهای غلطی که ممکن است در بازار با آن مواجه شده باشید و جواب درست این سؤالات را تحلیل و بررسی کنیم و با شکلدهی صحیح به این دیدگاهها یک کمپین جستجوی قوی را در کنار هم لانچ کنیم و مهمتر از آن یاد بگیریم که چطور از تکنیکهای مختلف گوگل ادز برای بهینهسازی کمپینها استفاده کنیم تا بتوانیم هزینه را کاهش دهیم و با صرف هزینه کمتر، عملاً نتیجه بهتری از تبلیغات دیجیتال بگیریم.
در ادامه این دوره آموزشی، نحوه طراحی و استقرار استراتژی تبلیغات در لایههای مختلف سفر مشتری را بررسی میکنیم اقداماتی که باید در هر مرحله از سفر مشتری برای رسیدن به نتیجهی بهتر انجام دهیم را بررسی میکنیم.
این دوره به هیچ پیشنیاز قبلی احتیاج ندارد و برای افرادی که میخواهند از نقطه صفر کار با گوگل ادز را یاد بگیرند و به طراحی کمپینهای تبلیغاتی برای افزایش فروش و توسعه کسبوکار خود بپردازند و یا بهعنوان یک آژانس تبلیغاتی، برای مشتریان مختلف خود، کمپینهای تبلیغاتی گوگل ادز طراحی و اجرا کنند، آموزشهای جامع و کاملی ارائه میدهد.
همچنین مدیران سازمانها با گذراندن این دوره میتوانند فعالیتهای تیم تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ سازمان خود را رصد کنند و در تصمیمگیریها و طراحی استراتژیهای مختلف تبلیغاتی سازمان خود، مشارکت داشته باشند. امیدواریم که آموزش گوگل ادوردز برایتان مفید واقع باشد.
فصل اول: مقدمات و مفاهیم اولیه:
1 - ساخت اکانت گوگل ادز
2 - ساختار گوگل ادز
3 - شبکهها
4 - تاریخ شروع و پایان کمپین
5 - تنظیمات URL کمپین
6 - تبلیغات Dynamic Search
7 - هدفگذاری بر اساس موقعیت مکانی (Location Targeting)
8 - زبان
9 - انواع مخاطبان
10 - هدفگذاری مخاطبان
11 - بودجه
12 - مناقصه
13 - استراتژی مناقصات
14 - Manual CPC
15 - فرمولهای مورد استفاده در تبلیغات
16 - زمانبندی تبلیغات
17 - تناوب تبلیغ (Ad Rotation)
18 - افزونههای Sitelink
19 - افزونههای Callout
20 - افزونههای تماس
21 - افزونههای Structured Snippet
22 - افزونههای App
23 - افزونههای Lead Form
24 - افزونههای پیام
25 - افزونههای Promotion
26 - افزونههای قیمت
27 - افزونههای Location
28 - ساختار "Ad Group"ها
29 - ساخت Ad Group
30 - قوانین تبلیغات
31 - اصول تبلیغات متنی موفقیتآمیز
32 - ساخت تبلیغ متنی (Text Ads)
33 - بررسی میانبر فرایندی
34 - صورت حساب
35 - داشبورد
فصل دوم: Conversion Tracking:
1 - Conversion Tracking
2 - ساخت Conversion Tracking Code برای وبسایت
3 - نصب تگ گلوبال سایت
4 - نصب Conversion Tracking وبسایت
فصل سوم: کلیدواژهها:
1 - درک کلیدواژهها
2 - تحقیق درمورد کلیدواژهها
3 - برنامهریزی کلیدواژهها
4 - مرتب کردن کیوردها
5 - Match Types
6 - کیوردهای منفی
7 - پیدا کردن و لیست کردن کیوردهای منفی - قسمت1
8 - پیدا کردن و لیست کردن کیوردهای منفی - قسمت 2
9 - تحقیق درمورد کلیدواژهها - پیدا کردن کلیدواژهها - قسمت 1
10 - تحقیق درمورد کلیدواژهها - پیدا کردن کلیدواژهها - قسمت2
11 - تحقیق درمورد کلیدواژهها - پیدا کردن کلیدواژههای رقبا
12 - برنامهریزی کلیدواژهها - استفاده از قیف خریدار
13 - برنامهریزی کلیدواژهها - تخمین حجم و هزینه
14 - ساماندهی کلیدواژهها - پیدا کردن تم و بستهبندی
15 - محاسبه بیشترین مقدار پیشنهادی برای CPC
فصل چهارم: رتبهبندی و مناقصه (Ranking & Bidding):
1 - Quality Score
2 - Ad Rank
فصل پنجم: تبلیغات یوتیوب:
1 - چرا از تبلیغات ویدئویی استفاده کنیم؟
2 - اتصال یوتیوب و گوگل ادز
3 - شروع کمپین تبلیغات ویدئویی
4 - فرمتهای تبلیغ ویدئویی
5 - استراتژی مناقصات
6 - روش تحویل (Delivery Method)
7 - شبکهها
8 - نوع موجودی
9 - محتوا، انواع و برچسبهای حذف شده
10 - بهینهسازی انتخابی
11 - ایجاد محدودیت
12 - کلیدواژههای یوتیوب
13 - عناوین
14 - جایابی
15 - مناقصه
16 - ایجاد تبلیغ ویدئویی
17 - Companion Banner
18 - تبلیغات کشف (Discovery Ad)
19 - بهبود استراتژی سود
فصل ششم: ویژگیهای اضافی:
1 - مدیریت چند اکانت
2 - Split Testing
3 - بازاریابی مجدد
4 - کلمات نهایی
فصل هفتم: روانشناسی فروش:
1 - عمل متقابل
2 - کنجکاوی
3 - کمیابی
4 - اثبات اجتماعی (Social Proof)
5 - پرسونای خریداران
فصل هشتم: تبلیغنویسی:
1 - تبلیغنویسی چیست؟
2 - مزایا و فیچرها
3 - چه چیزی میفروشیم؟
4 - به چه کسی میفروشیم؟
5 - 3 شاهکلید برای فروش همه چیز
6 - نگارش شخصیتها
7 - هیچ ارتباطی به پول یا زمان ندارد!
8 - تیترها
9 - عناوین فرعی
10 - ترغیب
11 - کلمات پرقدرت
12 - قدمهایی برای یک داستان عالی
13 - مدل AIDA
14 - حذف بلاک
15 - دعوت به اقدام
16 - چطور به اقدام دعوت کنیم؟
17 - خلاصه
درباره دوره:
زمانی که از کمپین صحبت میکنیم منظورمان مجموعه فعالیتهایی است که برای رسیدن به یک هدف خاص طراحی شدهاند. بههمین جهت به طور خاص کمپینهای بازاریابی فعالیتهای برنامهریزی شدهای هستند که برای رسیدن به هدفی مشخص دررابطهبا یک کالا یا خدمت طراحی و اجرا میشوند. برای مثال هدف، مخاطبان، رسانهها و زمانبندی نقش مهمی در پیشبرد کمپین بازاریابی به عهده دارند.
دوره آموزش طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال به مباحثی میپردازد که بهعنوان ملزومات ایجاد یک کمپین بازاریابی دیجیتال شناخته میشوند. مباحثی که در این دوره برای آموزش در نظر گرفتهشده است دربرگیرنده موضوعات متفاوتی است که به طور مشخص میتوانیم به موارد زیر اشاره داشته باشیم:
بازاریابی در طول زمان، پارادایمهای مختلف فکری را طی کرده است. طبق نظر محققان، دورهای که ما در آن به سر میبریم بهعنوان نسل چهارم و پنجم بازاریابی شناخته میشود. بهعبارتدیگر پارادایم کنونی در بازاریابی با محوریت دیجیتال و استفاده از فناوریهای نوین است. بااینحال فارغ از هرگونه پارادایم فکری، بازاریابی از طریق کمپینها نمود پررنگتری برای مشتری پیدا میکند و به ارتقای برند کمک میکند. میتوان چنین گفت که مشتری با استفاده از کمپینهای بازاریابی با محصول آشنا میشود، ارتباطش را با آن قویتر میکند و نهایتاً منجر به وفادارسازی آنان شود.
امروزه باتوجهبه اینکه دسترسی مخاطبان به رسانههای دیجیتال بسیار بیشتر از گذشته است و مخاطب انتخاب میکنند که چه محتوایی را ببیند و کدامیک را نادیده بگیرد؛ حضور موثر در زمان درست در مکان مناسب میتواند میزان اثربخشی کمپینهای دیجیتال را افزایش دهد و منجر به افرایش فروش و ارتقا برندینگ شود. در کمپینها از روشهای مختلفی برای برقراری ارتباط با مخاطبان استفاده میشود که اغلب بهصورت ترکیبی از کانالهای آفلاین و کانالهای آنلاین است.
هدف از برگزاری دوره آموزش طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال چیست؟
باتوجهبه اهمیت دیجیتالی شدن بازاریابی از منظرهای مختلف مانند رفتار مصرفکننده، رسانهها، شیوه تبلیغات و... هدف این دوره بهصورت متمرکز بر طراحی کمپین با استفاده از کانالهای آنلاین در نظر گرفته شده است؛ بااینحال، میتوانید از چارچوبها و مهارتهایی که کسب خواهید کرد برای طراحی هر نوع کمپینی استفاده کنید. در این دوره، شما مهارتها و چارچوبهای لازم برای پیادهسازی، ردیابی و بهینهسازی کمپینهای بازاریابی دیجیتال را خواهید آموخت.
یکی دیگر از اهداف این دوره ایجاد ساختاری درست در ذهن مخاطب بهمنظور ایجاد و مدیریت کمپینهای بازاریابی دیجیتال تهیه و منتشر شده است.
دوره آموزش طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟
محتوای این دوره محتوای کاملا جدید و بهروزی است و گروههای مختلف، با پیشزمینههای متفاوت میتوانند استفادههای گستردهای از این دوره داشته باشند. به همین جهت این دوره را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین دورهها در جهت یادگیری همه موضوعات مربوط به راهاندازی کمپینهای بازاریابی دیجیتال در نظر گرفت.
اصلیترین مخاطبان این دوره شامل افرادی است که در زمینه بازاریابی دیجیتال، بازاریابی و فروش فعالیت دارند. البته بهجز این گروهها کسانی که قصد دارند در زمینه راهاندازی و مدیریت هر نوع کمپینی فعالیت خود را شروع یا توسعه دهند نیز میتوانند از آموزشهای این دوره استفاده کنند و اطلاعات خود را بهروزرسانی نمایند.
با استفاده از آموزشهای این دوره میتوانید کمپینهای خودتان را به شکل قاعدهمند و موثر طراحی کنید. اگر با آژانسهای تبلیغاتی همکاری دارید، نظارت بهتری روی فعالیت آنها داشته باشید و خروجی بهتری را در همکاری با آنها به دست آورید. در نهایت اگر مدیر هستید بتوانید کمپینهای بازاریابی را دقیقتر ارزیابی کنید.
دوره آموزش طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال در چند فصل و در چند جلسه تهیه و منتشر شده است؟
این دوره در چهارفصل آماده شده است. طی این دوره شرکتکنندگان با همه مباحث مربوط به طراحی کمپینهای بازاریابی دیجیتال آشنا خواهند شد و همه موضوعات را با مثالهای کاربردی و دقیق یاد خواهند گرفت.
مقدمه:
1 - معرفی دوره
2 - تاریخچه کمپینهای بازاریابی
3 - چرا کمپینهای بازاریابی را اجرا میکنیم؟
مدل 5M:
1 - مدل 5M
2 - مدل 5M بخش Mission
3 - مدل 5M بخش Money
4 - مدل 5M بخش Message
5 - استراتژی پیام
6 - استراتژیهای شناختی
7 - استراتژیهای شناختی - بخش دوم
8 - استراتژی عاطفی
9 - استراتژی رفتاری
10 - حس محتوا
11 - فرمت ارائه پیام - انیمیشن
12 - کوییز فصل مدل 5M
13 - مدل 5M بخش Media and Measurement
14 - پوشش مخاطبان هدف
15 - انواع رسانه
16 - Search Marketing
17 - ابزارهای اندازهگیری
18 - KPIهای اندازهگیری
19 - جمعبندی مدل 5M
A/B تست و استراتژیهای کمپینهای بازاریابی:
1 - تست A/B
2 - انواع استراتژی کمپینهای بازاریابی
3 - انواع استراتژی کمپینهای بازاریابی - بخش دوم
4 - انواع استراتژی کمپینهای بازاریابی - بخش سوم
نکات مهم در اجرای کمپین:
1 - مثال برای طراحی کمپین
2 - بودجه
3 - اجرای کمپین
4 - پروژه نهایی
درباره دوره:
چند روز پیش یه شونه تخم مرغ خریدم؛
همین که رسیدم خونه از اونجایی که خیلی خسته بودم همین جوری رهاش کردم رو کابینت آشپزخونه و رفتم یه چرتی بزنم؛
چند ساعت بعد که برگشتم که بذارمشون یخچال، یه چیز باورنکردنی دیدم!
چشمام از تعجب از حدقه زد بیرون و دو تا شاخ روی سرم درآوردم؛
یه تخممرغ طلایی خیرهکننده بین همه تخممرغهای سفید تکراری!
داشتم از کنجکاوی دیوونه میشدم که بفهمم چرا این مثل بقیه سفید نبود؟
رفتم سراغش و برش داشتم که بشکونمش و ببینم توی این تخممرغ طلایی چیه که …
.
.
حالا چرا این خواب رو برای شما هم تعریف کردم؟ چون دیدم چهقدر داستانِ حضور { یه تخممرغ طلایی بین میلیونها تخم مرغ سفید و بیروح و تکراری }میتونه شبیهِ داستانِ تولید محتوای خاص و جلبتوجهکننده باشه.
حواس تون هست که این روزها اگه محتوای شما شبیه تخممرغهای سفید تکراری باشه هیچ مخاطبی بهش توجه نمیکنه؟
دوست دارید محتوایِ شما اون تخممرغِ طلاییِ خیرهکننده باشه که مخاطب رو میخکوب کنه؟
سخته، ولی شدنیه و راه داره.
تکنیکهای تبلیغنویسی (کپیرایتینگ):
1 - تعریف کپیرایتینگ
2 - ژنِ خوبِ کپیرایتینگ
3 - تفاوت کپیرایتینگ و تولیدمحتوا
4 - کفشی که پای همه میشود!
5 - مزیت نه ویژگی
6 - اثر توجیه (Justification)
7 - مو رو از ماست بیرون کشیدن
8 - پوملو
9 - همقبیلهای
10 - ارائه آسانسوری
11 - دوپامینزایی
12 - توصیهنامهها (Testimonial)
13 - مَنم مَنم کردن زیاد
14 - ASAP
15 - تکنیک BYAF
16 - چه روز ... بود!
17 - اثر چهارچوب