نظریه امواج الیوت را رالف نلسون الیوت در نیمه نخست قرن بیستم ارائه کرد. این نظریه رفتار روند را در قالب چند الگوی مجزا، قابل شناسایی و تکرار شونده بررسی می کند. الیوت با بررسی قیمت ها در بازار سرمایه پی برد که تغییرات قیمت نه تنها کاملا منظم است بلکه، از ساختار خاصی که با طبیعت نیز هماهنگی و هارمونی کامل دارد، پیروی می کند. نظریه الیوت به تحلیل گر آموزش می دهد که سمت و سوی بازار را از قبل پیش بینی کند و دید کلی و دورنمایی از موقعیت بازار بدست آورد. دانش الیوت به شما حس اطمینان خواهد داد که می توانید از نظر روحی برای تغییرات غیر منتظره و طبیعی قیمت ها آماده باشید و از اشتباهات تحلیلی گسترده نجات تان می دهد. اکثر روش های تحلیلی بازار مانند فاندامنتال، تکنیکال کلاسیک یا چرخه ای، وقتی در اشتباه هستید قدرت تغییر نظرتان را ندارد در مقابل، نظریه الیوت روشی معقول برای تغییر عقیده تان ارایه می کند.
حتما انتخاب یک دوره مناسب برای شما از میان دورههای مختلف سخت است. تیموتی این کار را برای شما آسان کرده و با بررسی و مقایسه دورههای آموزشی مختلف شما را در پیدا کردن دوره مورد نظر خود راهنمایی میفرماید. کافیست به صفحه آموزش امواج الیوت در سایت تیموتی وارد شده و با مقایسه دورهها، دوره مورد نظر خود را به راحتی انتخاب نمایید.
همونطور که از اسمش پیداست ما در این نوع تحلیل، بنیاد سهم رو بررسی می کنیم؛
به عنوان مثال: وضع سوددهی،زیان دهی، نوع صنعت، جشم انداز شرکت و…
شاید شما از لحاظ تکنیکال سهمی رو بررسی کنید و خوب به نظر بیاد اما اگه از لحاظ بنیادی بررسیش نکنید
ممکنه نه تنها سود نکنید بلکه متحمل ضرر بشید و یا در بدترین حالت کل دارایی تون رو از دست بدید.
به همین خاطر هست که ما یادگیری مقدمات تحلیل بنیادی رو بسیار ضروری می دونیم.
در این آموزش، ابتدا به معرفی ماهیت تحلیل بنیادی و روشهای مورد استفاده در آن پرداخته میشود. سپس در سایر درسها، گروهها به صورت تخصصی مورد بررسی قرار میگیرند که انتظار میرود این فرادرس، بخش عمدهای از نیاز فعالان بازار سرمایه، دانشجویان و مدیران در حوزه مالی را برآورده سازد.
تحلیل بنیادی، روش انجام تحلیل بنیادی در بورس بر اساس عوامل مالی اصلی شرکت نظیر فروش، درآمد، هزینه ها و یا عوامل غیرمالی نظیر ارزیابی مدیریت، محصول، عوامل کیفیتی و غیره است که سعی در ارزیابی و ارزشگذاری سهام شرکت دارد.
در تحلیل بنیادی تمامی فاکتورهای تاثیر گذار در ارزیابی سهام شرکتها اعم از مسائل اقتصادی، صنعتی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد. هدف اصلی تحلیلگر بنیادی این است که با ارزیابی اطلاعات شرکت و تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزش ذاتی سهام را محاسبه کرده و نسبت به مقایسه آن با ارزش جاری سهام، تصمیم صحیح در مورد خرید و فروش سهام شرکت را اتخاذ نماید.