درباره دوره:
جذب سرمایهگذار فرآیندی فوقالعاده دشوار و زمان بر است. این امر به ویژه برای مشاغل نوپا میتواند سختتر باشد، زیرا آنها فاقد سابقه تجارت هستند. اما در اینجا چند توصیه برای کمک وجود دارد. اگر شما یک ایده کسبوکار درخشان دارید و اکنون برای اجرای آن به پول نیاز دارید.
اینجا جایی است که سرمایهگذاران تجاری میتوانند به کمک شما بیایند. سرمایهگذاران منبع ارزشمندی برای کارآفرینان هستند که حمایت مالی را برای پروژههای خود ارائه میدهند. با این حال، متقاعد کردن آنها برای همراهی با یک پروژه میتواند یک چالش سخت باشد. در اینجا، چند نکته مفید درباره نحوه جذب سرمایهگذار را خواهید یافت.
قبل از جذب سرمایهگذار، مطمئن شوید که شرکت یا پروژه شما در بهترین شکل ممکن است. یکی از راههای انجام این کار، شرکت در شتاب دهنده استارتاپ است. یک شتاب دهنده معتبر مزایای زیادی به همراه دارد: میتوانید شبکه خود را گسترش دهید و مشکلاتی را که در حین کار روی ایده خود تجربه کردهاید برطرف کنید. برخی از شتاب دهندهها شهرت بسیار خوبی دارند، به این معنی که شرکت در این برنامههای خاص میتواند سرمایهگذاران آینده را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را به سمت کار شما جذب کند.
مطمئن باشید که سرمایهگذاران قبل از سرمایهگذاری در کسبوکار شما، تحقیقات لازم را درباره شما انجام میدهند، بنابراین باید مطمئن شوید که آنچه در اینترنت پیدا میکنند مثبت است. اگر بتوانید قبل از شروع کار، حامیان زیادی برای خود ایجاد کنید، باعث میشود سرمایهگذاران دید مثبتی به شما پیدا کنند. همچنین سایت و شبکههای اجتماعی شما باید بهروزرسانی و حرفهای باشند تا از برداشت اولیه مثبت اطمینان حاصل شود.
پیش بینی کنید که آنها در مورد پروژه یا شرکت شما چه فکری خواهند کرد و مطمئن شوید که سؤالات احتمالی و نیازهای آنها را برآورده میکنید. اگر سرمایهگذاران با بخشی از کار شما مخالف بودند، به صحبتهای آنها توجه کنید و در تفکر خود تجدید نظر کنید.
وقتی صحبت از مبلغ هنگفتی به میان میآید سرمایهگذاران معمولا ریسک نمیکنند. در عوض آنها معمولا اطلاعات و شواهد زیادی از شما میخواهند تا متقاعد شوند که روی پروژه شما سرمایهگذاری کنند. متاسفانه دستیابی به این امر در مراحل اولیه دشوار است زیرا شما هنوز سرمایهگذاری برای کار خود پیدا نکردهاید و به قدر کافی شناخته شده نیستید. با این حال، این کار غیر ممکن نیست.
اگر ارزش زیادی برای کسب و کار خود قائل نباشید، سرمایهگذاران معتبر به سرعت از بین میروند، به خصوص که هیچ تضمینی وجود ندارد که همه چیز آنطور که شما امیدوارید به نتیجه برسد. بنابراین برای کاری که انجام میدهید ارزش و احترام قائل باشید تا نظر سرمایهگذاران را به خود جلب کنید.
این انگیزه اصلی هر سرمایهگذاری خواهد بود. آنها به احتمال زیاد میخواهند بازدهی قابل قبولی را در سرمایهگذاری خود طی چند سال ببینند. شما باید نشان دهید که چگونه ممکن است این اتفاق بیفتد.
اگر میخواهید توسط یک سرمایهگذار معتبر جدی گرفته شوید، این نکته بسیار مهم است. سرمایهگذاران افراد پرمشغلهای هستند، بنابراین ابتدا به نکات کلیدی، خلاصه و اعداد سرفصل نگاه میکنند. اگر این مورد قانع کنندهای برای سرمایهگذاری در پروژه شما نیست، سعی کنید حتما آن را اصلاح کنید.
بدیهی است که این موارد در طرح تجاری شما مشخص خواهد شد. در غیر این صورت باید حساب سود و زیان و ترازنامه را به صورت حرفهای محاسبه کنید. سعی کنید حداقل برای سال اول یک پیش بینی ماه به ماه انجام دهید.
سرمایهگذاران میخواهند بدانند که شما بعد از چند ماه پول بیشتری از آنها نمیخواهید، بنابراین شما باید بتوانید با بررسی دقیق نیازهای سرمایهگذاری خود، نشان دهید که وضعیت مالی و شرایط خود را به درستی ارزیابی کردهاید.
قبل از اینکه سرمایهگذاران را ملاقات کنید، در مورد آنها اطلاعات کسب کنید. روی این تمرکز کنید که چرا آنها میخواهند در تجارت شما سرمایهگذاری کنند. همچنین مودب، آگاه و معتبر باشید. سرمایهگذاران به اندازه کسبوکارها روی مالکان نیز سرمایهگذاری میکنند، بنابراین باید به تواناییهای شما اطمینان داشته باشند و احساس کنند که میتوانند در آینده با شما کنار بیایند.
این نکته به خصوص برای جذب سرمایهگذار خارجی بسیار مهم است زیرا آنها شناخت زیادی از شما و نحوه کارتان ندارند بنابراین در نگاه اول شما باید در نظر آنها قابل اعتماد باشید.
همه انسانها نقاط ضعف دارند، بنابراین صادق باشید و یک راهحل مناسب ارائه دهید تا مطمئن شوید که نقاط ضعف شما آسیب جدی یا مانعی برای کسب و کارتان ایجاد نمیکند.
وقتی به سرمایهگذاران تجاری فکر میکنید، لزوماً نباید افراد ثروتمند را تصور کنید. این روزها، اشکال مختلفی برای جایگزین بودجه در دسترس است. برای مثال، شاید نیاز پروژه شما با سرمایهگذاری گروهی رفع شود. همچنین پلتفرمهای آنلاینی وجود دارد که با هدف تطبیق افراد علاقهمند برای سرمایهگذاری طراحی شدهاند این افراد در صورت رضایت از پروژه شما میتوانند روی کارتان سرمایهگذاری کنند.
سرمایهگذاران احتمالاً پیشنهادهای زیادی را دیدهاند، به این معنی که احتمالاً از پیشنهادات قدیمی خسته شدهاند. شما باید به آنچه که پروژهتان را منحصر به فرد میکند، متمایل شوید و بر اصالت کار خودتان تأکید کنید. بنابراین باید توضیح دهید که چه چیزی ایده شما را از دیگران متمایز میکند؟ چه کاری انجام میدهید که هیچ کسب و کار دیگری در بخش شما انجام نمیدهد؟ سرمایهگذاران تجاری باید احساس کنند که بخشی از پروژه شما هستند.
هنگامی که این توصیهها را پذیرفتید و آنها را عملی کردید، برای جذب سرمایهگذار بسیار آماده خواهید بود. با این حال، اگر فوراً موفق نشدید، ناامید نشوید و با گذشت زمان، پشتکار و کار سخت، مطمئناً سرمایهگذار عالی برای پروژه خود پیدا خواهید کرد. از این که تا پایان این مطلب همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. برای خواندن مطالب بیشتر به سایت مکتبخونه مراجعه فرمایید.
فصل اول - مقدمه:
1 - مقدمه
2 - استارتاپ چیست-1
3 - استارتاپ چیست-2
4 - مقیاسپذیری-1
5 - مقیاسپذیری-2
6 - پروژه میانی 1
7 - تابع هزینهای استارتاپها
8 - کوئیز 1
9 - پروژه میانی 2
10 - ایدهمحوری
11 - پروژه میانی 3
12 - استفاده از دانش نوین
13 - کوئیز 2
14 - ویژگیهای استارتاپ موفق
15 - تعریف استارتاپ موفق
16 - چرا موسسین باید شکست ناپذیر باشند - قوانین دست و پاگیر
17 - چرا موسسین باید شکست ناپذیر باشند - کمبود سرمایه
18 - چرا موسسین باید شکست ناپذیر باشند - رقبا
19 - پروژه میانی 4
20 - فرهنگ درون استارتاپ - 1
21 - فرهنگ درون استارتاپ - 2
22 - ورود به بازار با تست کوچک
23 - معایب بزرگ شروع کردن
24 - تناسب محصول با بازار هدف - 1
25 - تناسب محصول با بازار هدف - 2
26 - اهمیت بازخورد گرفتن از بازار و چرخش
27 - تمرکز
28 - مزیت بازیگر اول بودن
29 - کوئیز 3
30 - فایل دوره مقدمه ای بر کارآفرینی
فصل دوم - تیمسازی:
1 - دلایل شکست استارتاپهای ایرانی
2 - تیمسازی
3 - ویژگیهای مدیر عامل حرفهای
4 - ویژگیهای مدیر فنی
5 - مدیر بازاریابی
6 - اهمیت تیم خوب
7 - انگیزش و درگیر کردن منافع فرد به سازمان
8 - کوئیز 4
فصل سوم - تحقیقات بازار:
1 - تحقیقات بازار
2 - انواع دادهها در تحقیقات بازار و روشهای تحقیقات بازار
3 - طراحی پرسشنامه
4 - پیشبینی از بالا به پایین
5 - پیشبینی از پایین به بالا
6 - کوئیز 5
7 - پروژه میانی 5
فصل چهارم - رشد و درآمد:
1 - مدلهای درآمدی
2 - استراتژیهای قیمتگذاری
3 - شاخصهای کلیدی عملکرد استارتاپ
4 - رشد یا درآمد
5 - هک رشد
6 - کوئیز 6
7 - پروژه میانی 6
فصل پنجم - جذب سرمایه:
1 - جذب سرمایه
2 - روشهای تامین مالی استارتاپ و انواع سرمایهگذار
3 - مدیریت سرمایه جذب شده
4 - مذاکره با سرمایهگذار
5 - سرمایهگذاران جسورانه در ایران
6 - ویژگیهای ارائه خوب
7 - مراحل بعدی جذب سرمایه
8 - ویژگیهای پیشبینی مالی خوب
9 - ارزشگذاری استارتاپ
10 - کوئیز 7
پروژه نهایی:
1 - پروژه نهایی
درباره دوره:
آموزش حقوق تجارت یکی از مباحث مهم در حوزه مدیریت و کسب و کار است که موضوعاتی که مطرحشده است شامل معرفی تاجر و تکالیف تجار، شرکتهای تجاری با تأکید بر مشکلات حقوقی شرکتهای سهامی عام و شرکتهای سهامی خاص، اسناد تجارتی شامل برات، سفته و چک و در نهایت بررسی اوضاع شرکتهای سهامی عام و خاص در هنگام ورشکستگی میباشد.مخاطبان دوره حقوق تجارت تمامی افرادی هستند که چه در امر مشاوره حقوقی به شرکتهای سهامی خاص و عام؛ و چه بهعنوان مدیران کارگروههای اقتصادی و مدیران عامل شرکتهای تجاری فعالیت دارند و در پی یادگیری اصولی و دقیق احکام حقوق تجارت هستند. همچنین کسانی که درصدد راهاندازی شرکتهای سهامی عام و یا سهامی خاص و حتی راهاندازی شرکتهای نوپا و شرکت دانشبنیان خود هستند نیز میباید از حقوق تجارت آگاهی یابند. همچنین همه کسانی که در عرصه حقوق تجارت فعالیت میکنند، میتوانند با حقوق و تکالیف خود بهخصوص درباره مقررات چک و ورشکستگی صاحبان سرمایه آشنا شوند. همچنین دانشجویان کارشناسی حقوق و کارشناسی ارشد حقوق تجارت و تمامی افرادی که جویای کار در بازار کار حقوق تجارت هستند نیز با شرکت در این دوره آموزش حقوق تجارت میتوانند در کمترین زمان ممکن بیشترین اطلاعات را در خصوص حقوق تجارت برای کسب دانش لازم برای کار در بازار کار حقوق تجارت نیز کسب کنند.
در یک تقسیمبندی، حقوق داخلی به حقوق عمومی و حقوق خصوصی و همچنین حقوق خصوصی نیز به حقوق مدنی و حقوق تجارت تقسیم میشود. حقوق تجارت حقوق صنفی میباشد و موضوع آن تجار، اعمال و معاملات تجارتی است. در این حوزه قانونگذار قوانین گوناگونی را تصویب کردهاست، اما قانون اصلی که محور دوره حقوق تجارت نیز میباشد «قانون تجارت 1311» است. البته در دورهی حقوق تجارت قوانین دیگری شامل «لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت 1347»، «قانون صدور چک 1355 با اصلاحات بعدی» و «قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی 1318» نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
مقدمه ای بر حقوق تجارت:
1 - معرفی حقوق تجارت
2 - تعریف تاجر، اعمال و معاملات تجاری بخش اول
3 - تعریف تاجر، اعمال و معاملات تجاری بخش دوم
4 - تعریف تاجر، اعمال و معاملات تجاری بخش سوم
5 - تعریف تاجر، اعمال و معاملات تجاری بخش چهارم
6 - آثار تفکیک تاجر از غیرتاجر
7 - دفاتر تجارتی
شرکت های تجاری:
1 - شرکت های تجاری و انواع آن بخش اول
2 - شرکت های تجاری و انواع آن بخش دوم
3 - ارکان سازنده شرکت تجاری
4 - تشکیل و ثبت شرکت سهامی عام بخش اول
5 - تشکیل و ثبت شرکت سهامی عام بخش دوم
6 - تشکیل و ثبت شرکت سهامی عام بخش سوم
7 - تشکیل و ثبت شرکت سهامی خاص
8 - ضمانت اجرای عدم رعایت قواعد تشکیل شرکت
9 - دعوت از مجامع عمومی
10 - مراجع دعوت کننده
11 - هیئت رئیسه مجمع و اکثریت آرای لازم در مجامع
12 - صلاحیت مجامع عمومی عادی و فوقالعاده
13 - محدودیت مجامع در تصمیمگیری
14 - هیئت مدیره (تعداد اعضا، شرایط عضویت و مدت مأموریت)
15 - اختیارات هیئت مدیره و ترتیب تشکیل جلسات آن
16 - مدیر عامل
17 - کنترل معاملات مدیران شرکت
18 - مسئولیت مدیران
19 - انحلال شرکت
اسناد تجاری:
1 - تعریف اسناد تجاری
2 - مفهوم برات و شرایط شکلی آن
3 - محل برات، قبولی برات و شرایط شکلی قبولی آن
4 - نکول برات و آثار اعتراض نکول
5 - ظهرنویسی و اقسام آن
6 - ضمانت از سند تجاری
7 - مسئولیت امضاکنندگان سند و نحوه تقسیم آن
8 - اصول حاکم بر اسناد تجاری
9 - حقوق و وظایف دارنده برات و مهلت های اقامه دعوی
10 - مفهوم سفته و شرایط شکلی آن
11 - چک و انواع آن
12 - امتیازات چک
13 - مهلت ها در چک
14 - نوآوری¬های اصلاحات 1397 قانون صدور چک
ورشکستگی:
1 - مفهوم و هدف حقوق ورشکستگی و شرایط صدور حکم ورشکستگی
2 - محتوای حکم ورشکستگی
3 - آثار حکم ورشکستگی
4 - اقسام ورشکستگی
5 - قرارداد ارفاقی
6 - تصفیه پس از ورشکستگی
7 - آزمون پایانی دوره آموزش حقوق تجارت