درباره دوره:
بسیارند افرادی که احساس میکنند زندگی آنها را دور انداخته یا از سر راهکنار گذاشته. طردشدگی یعنی ازدستدادن عشق و احساس قطع ارتباط عاطفی با دیگران. به طور معمول این تعریف با مفاهیمی مانند جدایی، خیانت و احساس تنهایی همراه است. ممکن است این حالات را بهصورت یک جا یا به طور جداگانه و در طول ماهها و سالها پس از جدایی تجربه کنیم. طبیعی است که طردشدگی برای ما معانی متفاوتی داشته باشد، این احساس کاملاً شخصی و منحصربهفرد است. گاهی اوقات این احساس بهجامانده از شکست عاطفی گذشته است یا گاهی ناشی از ترس است. درهرصورت مانند حصاری نامرئی ما را از برقراری ارتباط دلخواهمان باز میدارد و حتی ممکن است به شکل خودتخریبی خودش را نشان دهد.
دلبستگی و امنیت:
1 - دلبستگی و امنیت
باورهای مرکزی من کدامند؟:
1 - باورهای مرکزی - بخش اول
2 - باورهای مرکزی - بخش دوم
موانع راه:
1 - موانع راه - بخش اول
2 - موانع راه بخش دوم
مسیر بهبودی:
1 - مسیر بهبودی - بخش اول
2 - مسیر بهبودی - بخش دوم
ناهمجوشی:
1 - ناهمجوشی
مهربانی با خود:
1 - مهربانی با خود
تمرینات شفقت ورزی:
1 - تمرینات خودشفقت ورزی
عبور از مه هیجانی:
1 - عبور از مه هیجانی
مهارتهای ارتباطی:
1 - مهارتهای ارتباطی موثر - بخش اول
2 - مهارتهای ارتباطی موثر - بخش دوم
تابلوی خطر:
1 - تابلوی خطر
درباره دوره:
می خواهیم از یک مهمان ناخوانده با هم صحبت کنیم. مهمانی که حالا در تکاپو و شلوغی زندگی امروز به خانه تک تک ما سرک کشیده و بخشی از زندگیمان را دچار اختلال کردهاست. عاملی که اغلب مواقع آن را با تپش قلب، خشکی دهان، نگرانی و دلهره تجربه میکنیم.
بله درست حدس زدهاید. از استرس صحبت میکنیم. در دنیای امروز، تقریبا هیچ کس را نمیتوانیم پیدا کنیم که استرس را در زندگیاش تجربه نکرده باشد و ساعت به خاطر استرس برایش کندتر از حالت معمول نگذشته باشد.
این را میدانیم که استرس عامل بیشتر بیماریهاست. این را میدانیم که زمانهایی که استرس داریم نمیتوانیم به درستی فکر کنیم و تصمیم بگیریم و این را هم میدانیم که در کل استرس چیز مخربیست و به ما آسیب میرساند.
اما با همه این نکاتی که برایمان مثل روز روشناند، تا چه حد میتوانیم استرسمان را کنترل کنیم؟ چه قدمهایی برای کنترل استرس برداشتهایم؟ اصلا آیا واقعا هر استرسی مضر است یا انواعی از آن باعث رشد و پیشرفت بیشتر ما میشوند؟
به زندگی خود و اطرافیانمان که نگاه کنیم میبینیم که اغلب ما زمانهای زیادی را صرف پیدا کردن راهکاری برای استرس میکنیم. انواع کتابهای روانشناسی و دورههای آموزشی، نتیجه همین تلاشهایمان هستند.
هیچ کس نمیتواند منکر کاربرد کتابهای روانشناسی و دورههای آموزشی بشود اما امروزه به قدری تعداد عنوان این کتابها و مطالب آموزشی بالا رفته که دیگر نمیدانیم به کدام یک میتوانیم اعتماد کنیم. هزینههای فراوانی که برای این آموزشها صرف میکنیم هم خود مبحث جداگانهایست.
در این دنیای پرتنوع امروز که در آن تشخیص راه درست از غلط از هر چیزی سختتر است، پیدا کردن یک دوره آموزشی که بتواند چراغ راهمان باشد و به ما کمک کند، مانند یافتن گنج میماند.
آموزش رایگان کنترل استرس یک دوره کوتاه و کاربردی است و زمان زیادی از ما نمیگیرد و در عین حال جامع است و به مهمترین سرفصلهای کنترل استرس اشاره میکند.
این دوره آموزشی که مدت زمان آن بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است، زمان زیادی را از ما نمیگیرد اما تاثیر عمیقی بر زندگیمان میگذارد. هر چند از هیچ آموزشی نمیتوان انتظار معجزه داشت، اما در این ویدئو پاسخ مهمترین سوالاتمان را میگیریم و نگاه جدیدی برای ادامه مسیر پیدا میکنیم. این ویدئو کاملا رایگان است و به هیچ چیزی جز ذهنی آماده و تمایل به تغییر احتیاج ندارد.
کنترل استرس:
1 - تفاوت استرس و اضطراب چیست؟
2 - علت ایجاد استرس چیست؟
3 - پیامدهای استرس
4 - تکنیکهای رفع استرس
درباره دوره:
حدود 75% مردم از استرسی رنج میبرند که بر سلامت روانی یا جسمی آنها تأثیرگذار است. مغز ما از استرس بهعنوان پاسخی به شرایط بیرونی و محیط استفاده میکند و از واکنشهای بنیادی مغز ما نشاط میگیرد؛ بنابراین ما کنترلی بر روی ماهیت استرس نداریم. ما تنها شانس این را داریم که استرس را مدیریت کنیم؛ بنابراین در دنیایی پر از محرکهای استرسزا مدیریت این واکنش مغز به یک مهارت کلیدی برای حفظ سلامتی ما تبدیل میشود و یادگیری مهارت مدیریت استرس یکقدم روبهجلو برای افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت زندگی ما خواهد بود.
این دوره با تمرکز بر روی یکی از استرسزاترین شرایط ممکن برای هر انسانی یعنی آزمونها، مهارت مدیریت استرس را بررسی میکند و کمک میکند در یکی از استرسزاترین محیطها بتوانید با آرامش و احساس کنترل بر روی شرایط رفتار کنید.
در این دوره آموزشی به بررسی چیستی استرس از دیدگاه مغز میپردازیم و تلاش میکنیم آن را بشکافیم و روشها و تکنیکهایی را استفاده کنیم که امروزه در سراسر دنیا بهعنوان ترفندهایی برای مدیریت استرس پذیرفته شدهاند. در پایان این دوره، شما قادر خواهید بود تا با داشتن فهم دقیق و علمی از ماهیت استرس و اجرای تکنیکهای مدیریت آن، هم در زندگی روزمره و هم در شرایط بحرانی عملکرد قابلتوجهی داشته باشید.
در دنیای پر تبوتاب امروز ما، استرس بزرگترین مانع روانشناختی برای رسیدن به اهداف و اجرای کارهای روزمره مانند یادگیری و پیشرفت است. استرس نهتنها بر روی کیفیت زندگی ما اثر میگذارد که میتواند با ایجاد اخلال در انجام کارهای کلیدی و مهم باعث افت عملکرد ما و ایجاد تأثیر نامطلوب در مسیر آیندهٔ ما نیز بشود. مثلاً دانشآموزی در دورههای سخت و پرفشار مثل آزمون سراسری (کنکور) دچار استرس شدید میشود و نمیتواند عملکرد بهینه خود را داشته باشد و در نتیجه رتبه و نمره دلخواه خود را کسب نمیکند و بدین ترتیب مسیر زندگی او تحتتأثیر این استرس قرار میگیرد و او را از رسیدن به آرزوها و رؤیاهایش محروم میکند. پس مهم است که چنین فردی مهارتهای کنترل و مدیریت استرس را بیاموزد و آنها را در زندگی خود به کار ببندد تا به تجربهٔ رؤیاهای خود نزدیکتر شود.
استرس چیست؟:
1 - معرفی دوره
2 - مدیریت استرس چیست؟
3 - اثرات استرس بر بدن
استرس و مغز:
1 - آشنایی با نوروساینس
2 - مغز ما چطور کار میکند؟
3 - سیستمهای عصبی و هورمونی موثر در استرس
4 - واکنش ستیز و گریز
5 - واکنشهای مغز
6 - تلههای مغز
ترازوی استرس:
1 - ماشین رفتار
2 - آشنایی با روانشناسی اکت
رسیدن به وضعیت تعادل:
1 - تکنیکهای مدیریت استرس با اکت
2 - تکنیکهای مدیریت استرس پیشرفته
3 - تکنیکهای مدیریت استرس در آزمون
جمعبندی و پایان:
1 - جمعبندی