0
هیچ موضوعی وجود ندارد!
قیمت - slider
0 تومان10000000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش

مکتب مهر با برگزاری یک دوره کامل کلاس بازیگری مقدماتی برای علاقه‌مندان به رشته بازیگری این امکان را به وجود آورده تا با شرکت در یک دوره آنلاین خود را برای شروع یک فعالیت حرفه ای آمده کنند.

دوره آموزش بازیگری بزرگسال آموزشگاه هنر و سینما شامل 3 دوره با مشخصات متفاوت و اساتید آموزشی متفاوت برگزار میشود. هدف از تفکیک این دوره ها تنوع در آموزش و زمان آموزش نسبت به نیاز هنرجو است. اطلاعات دوره بشرح زیر است و شما میتوانید برای ثبت نام با شماره های زیر ارتباط برقرار کنید.

موسسه هنرگستر حیایی مجموعه ای با هدف کشف، آموزش و حمایت از استعداد های جوان و برتر کشور در عرصه سینما و تئاتر و منطبق بر دانش و اخلاق حرفه ایست.

برای کسب اطلاع از موضوع مورد نظر خود میتوانید به بخش های در نظر گرفته شده در این پورتال مراجعه فرمایید. در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات بیشتر همکاران ما از طریق راه های ارتباطی با شما همراه خواهند بود.

تعداد بسیار زیادی از جوانان کشور ما این روزها، رویای بازیگر شدن و ایفای نقش در سینما یا تئاتر را در سر می پرورانند. اما چگونه می توانیم بازیگر شویم ؟

صبور باشید و مطلب را به دقت تا انتها مطالعه کنید، زیرا در هر بخش نکته مهمی را بررسی خواهیم نمود.

آموزش بازیگری برای تازه وارد ها

شاید برای اکثریت شما این سوال در ذهنتان پیش آمده باشد که چگونه باید برای شروع درس و آموزش بازیگری آماده شد؟ در اینجا ما کنارتان هستیم تا به شما توضیح دهیم که آموزش بازیگری را با چه چیزهایی باید آغاز کنید و خودتان را برای جنگیدن در میدان چه نبردی باید تمرین دهید.

قدم اول کلاس بازیگری

شما همیشه خواستار این بودید که یک بازیگر شوید و این رویای کودکی شما بوده و تصورتان نیز این است که استعداد این کار را هم دارید. پس اولین گام را در جهت درست و اصولی بردارید: بازیگری را آموزش ببینید.

در حالی که برخی از افراد مشهور موفق در عالم سینما “کشف” شده اند، اکثریت قریب به اتفاق بازیگران و هنرپیشه های با استعداد، آموزش های فراوانی دیده اند تا به این درجه از مهارت رسیده اند، مانند حضور در دانشگاه ، کلاس های آموزش بازیگری ، تمرین خصوصی و …

بازیگر

هُنَرپیشه، بازیگر یا اکتور (انگلیسی: Actor) به شخصی گفته می‌شود که به ‌صورت حرفه‌ای نقشی را در یک نمایش، تئاتر، سینما و یا تلویزیون بازی می‌کند. هنرپیشه کسی است که نقشی را در اثری نمایشی به اجرا می‌گذارد.

این اصطلاح بیشتر برای آنان که در نقش بازی می‌کنند به کار می‌رود اما هرچند صداپیشه‌ها و بازیگران نقش‌ها در نمایش‌های رادیویی هم ممکن است هنرپیشه طلقی شوند. بازیگر می‌تواند کار خود را در چهارچوب یک تئاتر، فیلم، مجموعه تلویزیونی یا در حین آموزش دیگر هنرپیشگان انجام دهد. بازیگران گاهاً به صداگذاری شخصیت‌های کارتونی و یا صحبت کردن به جای افرادی در آگهی‌های تلویزیونی هم می‌پردازند.

البته بازیگران امروزی گاهی در بازی‌های رایانه‌ای نیز نقشی را به اجرا می‌گذارند. این امر به این صورت است که توسط ثبت حرکات و صدای آن‌ها و بازسازی آن داده‌های رایانه‌ای به دست آمده صورت می‌گیرد. حرفه هنرپیشگی از پیشه‌های بسیار کهن بشری است.

در فارسی، پیشتر به‌جای معنای امروزی اصطلاح هنرپیشه واژه‌های «آکتور»، «بازیگر»، «آرتیست» یا «ارباب صنایع ظریفه» به‌کار می‌رفت. در قدیم، واژه هنرپیشه معنای کلی هنرمند را دربر داشت (نمونه از ناصرخسرو: هنرپیشه آن است کز فعل نیک، سر خویش را تاج، خود برنهد)، اما فرهنگستان زبان فارسی آن را برابر با آکتور قرار داد.

برخی افراد هستند که به بازیگری یا کارگردانی علاقه فراوانی دارند به همین دلیل  در کلاس های بازیگری ثبت نام میکنند و به سراغ آموزشگاه هایی می روند که جز بهترین آموزشگاه های بازیگری باشد تا بتوانند این حرفه و هنر را به خوبی آموزش ببینند. در استان البرز تنها یک موسسه وجود دارد که تمامی مجوزهای مربوطه بازیگری را از وزارت ارشاد اسلامی کسب کرده و به صورت اصولی و از پایه تا حرفه ای اقدام به این عمل میکند.

مسئول انتخاب بازیگران

مسئولیت انتخاب بازیگران به عهده تهیه‌کننده و یا کارگردان اثر با مشارکت همدیگر می‌باشد یا از فردی می‌خواهند که در زیر نظر آن‌ها، بازیگران مناسب کار را برای آنها انتخاب کند.

بازیگردان

بازیگردان کسی است که مسئولیت بازیگران را بر عهده دارد، نقش بازیگران را به آن‌ها تفهیم می‌کند و با آن‌ها تمرین می‌کند و سر انجام، آنان را برای بازی نهایی در جلوی دوربین آماده می‌کند. برخی از کارگردان‌ها این کار را خودشان انجام می‌دهند، اما امروزه در فیلم‌سازی حرفه‌ای، معمولاً از شخص دیگری که اشراف کامل به عرصه بازیگری دارد (و یا از بازیگران مطرح) استفاده می‌شود، تا این مسئولیت را به عهده بگیرند و به نوعی بازیگران را کارگردانی کنند.

بازیگران اصلی:

بازیگرانی که نقش‌های مهم یک فیلم را بر عهده دارند، به ویژه نقش‌های اول و دوم بازیگران اصلی آن پروژه نامیده میشوند.

بازیگران نقش جزئی: 

بازیگرانی که نقش کوچکی در فیلم دارند. به این معنی که نقش آنها معمولاً با ذکر یک یا دو جمله همراه است و همین  دیالوگ آن ها را از نقش سیاهی لشکر که کلمه‌ای به زبان نمی‌آورد و معمولاً جزئی از جمعیت است، جدا میسازد.

سیاهی‌لشکر

بازیگری که برای حضور در جمع، یا حضور تصادفی در صحنه‌ی خاص، بدون ‌آنکه حرفی به زبان آورد، استخدام می‌شود. این بازیگران به صورت روزمزدی دستمزد خود را دریافت میکنند و بر خلاف بازیگران نقش جزئی، نامشان در عنوان بندی نیز ذکر نخواهد شد.

کمی عصبانیت و استرس مفید است

در ابتدای مسیر آموزش بازیگری باید انتظار چه چیزهایی را داشته باشید؟

ممکن است شما نقشی کوچک را در مجموعه تئاتر موزیکال یا تئاتر محلی پیدا کنید و یا حتی ممکن است تا کنون هیچ تجربه ای غیر از تئاتر های مدرسه نداشته اید و احساس میکنید این سرمایه گذاری برای آینده شما ریسک بالایی دارد. در هر صورت، احتمالاً عصبی خواهید شد و شاید در همان روز اول هم احساس ضعف کنید. این دقیقاً همان حس درست است!

صرف نظر از تکنیک های خاص، بازیگری در مورد دسترسی به احساسات مختلف انسان و ارتباط با دیگران بر پایه تجربه مشترک است. یک بازیگر دائماً خود را در شرایط آسیب پذیر قرار می دهد تا مخاطبان بتوانند به صورت کامل آن را درک کنند. پس به آن احساس خام خود اجازه میدان دهید و آن را با آغوش باز بپذیرید!

تمرین ها را جدی بگیرید

ممکن است که شما برای آموزش بازیگری یک کلاس خصوصی بگیرید یا کمی احساس راحتی کنید و کلاس گروهی را برای آموزش بازیگری خود انتخاب کنید. صرف نظر از انتخاب خود، شما در معرض یک دسته از تمرینات مختلف بازیگری و به اصطلاح “بازی ها” هستید. در ابتدا این تمرینات برای شما ناخوشایند خواهند بود. اما به تدریج به نحوی با این تمرین ها خو خواهید گرفت که نه تنها دیگر فقط با آنها راحت نیستید، بلکه منتظر شروع دوره و شرکت دوباره در تمرین ها میباشد.

ارتباط با صدا و بدن مهم ترین اصل بازیگری

ابزار اصلی هر بازیگر بدن او است. هر کسی که علاقه مند به انجام تمرین ها باشد، باید کنترل کاملی بر تمام چیزهایی که یک فرد به وسیله آنها ارتباط برقرار میکند من جمله صدا و بدن را داشته باشد. برای انجام درست این کار، اکثر درسها معمولاً با تمرینات فیزیکی خاصی آغاز می شود. ممکن است حتی مدت زمان زیادی را فقط صرف تنفس کنید. مانند اینکه چطور مقدار زیادی از هوا را در ریه های خود ذخیره و برای استفاده از حداکثر توان خود بهره ببرید. این به کاهش اضطراب و بهبود کیفیت صدای صحبت کردن شما نیز کمک شایانی خواهد کرد. این امر برای بازیگری، چه در سینما و چه روی صحنه تئاتر یک عنصر حیاتی به حساب می آید.

بعد از تمرینات تنفس، به احتمال زیاد با چند دقیقه تمرین کشش روبه رو میشوید تا ماهیچه هایتان را شل و آماده کار کنید. از آنجا که تقریبا در تمامی نمایش ها، اعم از موزیکال ها، فیلم ها و سریال های تلویزیونی نیاز به حرکت دارید(مگر اینکه شما فقط نقش یک جسد در یک قسمت از یک سریال تلویزیونی را بازی کنید)، باید خوب بدانید که بدن چگونه کار می کند. هدف از این کار این است که در جریان آموزش بازیگری هر تنشی را که در بدنتان ممکن است وجود داشته باشد، از بین ببرید. انجام این تمرین برای شما این امکان را فراهم میکند تا به راحتی در زمانی که قرار است روی صحنه اجرایی داشته باشید، احساس راحتی داشته باشید. در نتیجه میتوانید درست به ایفای نقش خود بپردازید.

آماده برای اجرای صحنه های سخت

بعد از تمرین بدن، وارد تمرین های نهایی آماده سازی و کار بداهه گویی خواهید شد. تمرین های بازیگری در تئاتر از جمله آن تمرین هایی میباشد که برای حفظ تمرکز و توجه بازیگران ترجیحاً در یک محیط گروهی برگذار میشود. این فعالیت ها با وجود اینکه عنصر اساسی آموزش بازیگری هستند، ممکن است در ابتدا حرکات غیر معمول و فریادهایی بی هدف برای شما به نظر رسند اما در طول اجرای آنها مهارتهای اجرایی اولیه مانند “زندگی در لحظه” و “نگه داشتن تماس چشمی با بازیگر رو به رو “ را به خوبی آموزش خواهید دید.

آموزش بازیگری

آیا تا به حال تصور کرده‌اید که بر روی صحنه قرار دارید؟ رویای حضور بر روی صحنه تئاتر و قرار گرفتن در مقابل دوربین کارگردانان بزرگ، همواره برای افرادی که عاشق تئاتر و بازیگری هستند فوق‌العاده جذاب بوده است. در واقع دنیای بازیگری، افرادی را که به اجراهای نمایشی و ایفای نقش‌های مختلف علاقه‌مند هستند، به خود جذب می‌کند. همچنین افرادی که به مشهور شدن می‌اندیشند و ثروتمند شدن را دوست دارند بازیگری را انتخاب می‌کنند. اما چگونه می‌توانیم این رویا را به واقعیت تبدیل کنیم؟ در پاسخ به این سوال ابتدا لازم است بدانید یک بازیگر نیازمند داشتن توانایی‌هایی جهت انتقال احساسات مختلف به تماشاگر می‌باشد. انتقال احساساتی از قبیل خشم، ترس، غم و شادی که نقش را باورپذیر می‌کند و از این طریق می‌تواند لحظاتی فراموش نشدنی برای بیننده ایجاد نماید و او را پای صحنه تئاتر یا نمایشگر تلوزیون و سینما میخکوب کند. ارائه چنین اجراهای شگفت‌انگیزی تنها به استعداد خام نیاز ندارد؛ بلکه نیازمند تمرین مستمر و تسلط بر این هنر و پخته شدن استعداد ذاتی می‌باشد. بنابراین با به دست آوردن تخصص و مهارت‌های لازم از طریق آموزش‌ بازیگری حرفه‌ای که شما را قادر می‌سازد تا در پروژه‌های مختلف سینمایی، تلویزیونی و تئاتری ایفای نقش نمایید، به رویای خود دست پیدا کنید و اجازه ندهید رویاهایتان تحقق نیافته بماند. در صوررتی که علاقه‌مند به بازیگری و کسب این مهارت و تخصص می‌باشید، مطالب آورده شده در ادامه متن، به شما در این زمینه کمک بسیار زیادی می‌کند.

دوره آموزش بازیگری

قطعا می‌دانید تبدیل شدن به یک بازیگر ماهر علاوه بر استعداد طبیعی، به آموزش اختصاصی نیز نیاز دارد. بر این اساس می‌توان گفت آموزش بازیگری فرآیندی است که در آن شما تکنیک‌ها، مهارت‌ها و دانش لازم برای تبدیل شدن به یک بازیگر حرفه‌ای را فرا می‌گیرید. در اینجا لازم است بدانید در دوره آموزش بازیگری چه مهارت‌هایی می‌آموزید. دوره آموزش بازیگری معمولاً شامل مباحث تئوری و عملی مختلفی از جمله موارد زیر می‌باشد:
  • تکنیک‌های بازیگری: از جمله مباحث تئوری آموزش روش‌ها و تکنیک‌های مختلف بازیگری مانند استانیسلاوسکی، مایزنر، اکتینگ متد (Method Acting) و… می‌باشد که به شما کمک می‌کند تا احساسات و شخصیت‌های پیچیده را به شکل طبیعی‌تر و باورپذیرتری ارائه دهید.
  • بداهه‌پردازی: به بیان ساده بداهه‌پردازی کلمات و حرکاتی است که بازیگر در لحظه و با نبوغ خود و بدون اینکه در متن وجود داشته باشد یا کارگردان آن را مطالبه کند، بیان می‌کند و انجام می‌دهد. آموزش مهارت‌های بداهه‌پردازی به شما کمک می‌کند تا در لحظه تصمیم بگیرید و واکنش نشان دهید، که استفاده از این مهارت در تئاتر و فیلم بسیار مفید است و از جمله مباحث تئوری می‌باشد.
  • تحلیل متن: از دیگر آموزش‌های تئوری، یادگیری روش‌های تحلیل و بررسی فیلمنامه یا نمایشنامه که جهت درک بهتر نقش‌ها و داستان به آن نیاز دارید.
  • آوا و بیان: تمرین‌های تقویت صدا و بیان که از مباحث عملی می‌باشد و به شما این امکان را می‌دهد تا واضح و قوی صحبت کنید و احساسات خود را به خوبی انتقال دهید.
  • حضور در صحنه: آموزش نحوه حرکت و استفاده از بدن در صحنه، از جمله ژست‌ها و حرکات فیزیکی که به ایفای بهتر نقش کمک می‌کند و از جمله آموزش‌های عملی است.
  • تمرینات گروهی: یکی دیگر از موارد آموزش عملی، آموزش مشارکت در تمرینات و بازی‌های گروهی که باعث تقویت تعامل و همکاری بین بازیگران خواهد شد.
  • تجربه عملی: اجرای صحنه‌های نمایشی یا فیلم کوتاه به عنوان بخشی از تمرین‌ها که به شما در کسب تجربه عملی بازیگری کمک خواهد کرد و همانطور که مشخص است از جمله مباحث عملی می‌باشد.

چگونه بازیگر شویم

در واقع در پاسخ به این سوال باید بگوییم اولین و مهمترین گام در مسیر بازیگری، کسب آموزش‌های پایه و یادگیری اصول این هنر می‌باشد. اما بهتر است جهت آگاهی از استعداد خود در بازیگری، ابتدا در ورکشاپ‌ها و دوره‌های کوتاه بازیگری شرکت کنید. همچنین بسیاری از استادان این حوزه توصیه می‌کنند که قبل از شروع به یادگیری هنر بازیگری، آشنایی نسبی از نقاط قوت و ضعف خود داشته باشید. تهیه جدول زیر که به طور مثال آورده شده است، به شما در این زمینه کمک بزرگی خواهد کرد زیرا گاهی شخص استعداد بازیگری دارد اما به دلیل ضعف‌های مختلف نمی‌تواند در این زمینه موفق باشد. با شناخت نقاط ضعف‌، شما می‌توانید با خواندن کتاب‌های خود‌‌یاری، کمبودها و ضعف‌های خود را برطرف نموده و در نتیجه استعدادتان را پرورش دهید.

جدول شناخت نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت نقاط ضعف
اشتیاق شدید به رشد احساس تزلزل
علاقه‌مند به خواندن عادت پشت گوش انداختن
سلامت جسمانی نداشتن بیان خوب
داشتن صدای گیرا شلختگی در حرکات بدنی
تخیل پرورش نیافته
تمرکز پرورش نیافته
همانطور که در قسمت بالا نیز گفته شد در کلاس‌ها و دوره‌های بازیگری، شما با تکنیک‌های متنوعی آشنا می‌شوید. این آموزش‌ها، مهارت‌های لازم برای تجسم شخصیت‌ها، مدیریت حرکات و صدا، تحلیل متن و غیره را به شما می‌آموزد. پس از آن لازم است گامی فراتر برداشته و با شرکت در پروژه‌های مختلف، تجربه کسب کنید. اجراهای نمایشی دانشجویی، تئاتر محلی، فیلم‌های کوتاه و پروژه‌های مستقل، امکان تمرین عملی و کسب تجربه را برای شما فراهم می‌کند. درست است که آموزش بازیگری به صورت حضوری بازدهی بیشتر و بهتری خواهد داشت اما شما می‌توانید پیش از شرکت در دوره‌های حضوری، از طریق دوره‌های آموزش بازیگری در خانه یا تهیه پکیج آموزش بازیگری، به صورت غیر حضوری مهارت لازم را کسب نمایید. فراموش نکنید که بازیگری، حرفه‌ای رقابتی و پرچالش است. بنابراین برای غلبه بر این چالش‌ها و ادامه مسیر، باید از استقامت و پشتکار برخوردار باشید، هرگز نا امید نشوید و با تمرینات بی‌وقفه، قدم‌های محکمی در این راه پرفراز و نشیب بردارید و به سمت موفقیت و دیده شدن در این عرصه حرکت کنید.

دوره‌های آموزش بازیگری در تیموتی

سرمایه‌گذاری در آموزش بازیگری، فرصت‌های بی‌شماری را برای شما رقم خواهد زد. از اجراهای تئاتر و سینما گرفته تا صداپیشگی و آگهی‌های تبلیغاتی، به این ترتیب مهارت‌های کسب شده در این حوزه، درهای جدیدی از موفقیت و شهرت را به روی شما خواهد گشود، چرا که بازیگران در هر کشوری از سرشناس ترین و مشهورترین افراد آن جامعه می باشند و از محبوبیت بسیاری برخوردارند. در این راستا تیم تیموتی مجموعه‌ای از بهترین دوره‌های بازیگری را در اختیار علاقه‌مندان عزیز قرار داده است تا با مقایسه آن‌ها بتوانند مناسب‌ترین دوره را انتخاب نموده و استعداد خود در این زمینه را به بهترین شکل پرورش دهند. پس اگر به این رشته علاقه‌مند هستید این فرصت را از دست ندهید و با مراجعه به دوره های متنوع قرار داده شده در این صفحه، متناسب با نیازهای خود انتخاب نمایید.
هیچ موضوعی وجود ندارد!
قیمت - slider
0 تومان10000000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش