بسیار مشاهده شده كه دانشجویان علیرغم برخورداری از توان علمی بالا، نتوانستهاند در آزمونها موفق شوند. از سوی دیگر هر استادی كه قادر به تدریس حقوق در دانشگاه است الزاماً نمیتواند در كلاسهای آمادگی آزمونهای حقوقی به گونهای موفقیتآمیز به تدریس نكات حقوقی بپردازد. در صورتیکه شما از فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی رشته حقوق يا فقه و مباني حقوق هستید و قصد ورود به عرصه وکالت را دارید؛ میبایست در آزمون ورودي كانون وكلاي دادگستري که به موجب قانون كيفيت اخذ پروانه وكالت دادگستري مصوب 1376 شرکت نموده تا با موفقیت در این آزمون، به عنوان كارآموز وكالت به جمع شاغلين به اين حرفه افزوده شوید و یا در صورتیکه در نظر دارید در مقاطع بالاتر آموزشی به ادامه تحصیل بپردازید میبایست با توجه به اقبال عمومی در خصوص ادامه تحصیل فی ما بین فارغالتحصیلان رشته حقوق یا فقه و مبانی از آمادگی خاصی برخوردار باشید. براي رسيدن به هر يك از دو منظور فوق، ميبایست آزمون ويژهاي را پشت سر گذاشت. موفقيت دراين آزمونها مستلزم برخورداري از مهارتهاي ويژهاي مي باشد كه در دانشكدههاي حقوق اين مهارتها کمتر به دانشجويان تعليم داده ميشود لذا موسسه دادآفرین به منظور خدمت به جامعهي حقوقي كشور، دورههای آموزشی منحصر به فردی را با استفاده از اساتید مطرح حقوق کشور برگزار و به صورت مستمر با توجه به تغییرات ایجاد شده در قوانین و آراء مرتبط، مطالب مربوط به حوزههای مختلف آموزشی را به روز نموده و ارائه مینماید.
کلاسهای تکمیلی و رفع اشکال، مشاورههای آموزشی توسط خبرگان آموزشی و برترینهای سالهای قبل و ... از دیگر خدمات مرتبط با کلاسهای دادآفرین میباشد که باعث ایجاد تمایز دانشآموختگان این موسسه با سایرین میگردد.
یکی از محبوب ترین حوزه های فعالیت فارغ التحصیلان حقوق، وکالت است و اخذ پروانه وکلا با عضویت آن ها در دو سازمان کانون وکلای دادگستری و کانون مشاوران قوه قضائیه امکان پذیر خواهد بود. این دو کانون برای سنجش متقاضیان، آزمون های مجزایی برگزار می کنند که به تفاوت آن ها خواهیم پرداخت. هم چنین اطلاعات کاملی از آزمون وکالت، منابع، ضریب دروس و نحوه ثبت نام در اختیار شما قرار خواهیم داد.
امکان فعالیت در کانون وکلا با قبولی در آزمون وکالت میسر می شود که سالانه یک بار به صورت سراسری در کشور برگزار می شود. با توجه به برگزاری آزمون وکالت 1402، علاقه مندان باید برای سال آینده خود را آماده کنند. دپارتمان حقوق مجموعه راشد با برگزاری کلاس های آمادگی آزمون وکالت به صورت تخصصی و جامع، قبولی شما را در آزمون 1403 تضمین می کند.
ابتدا چشم اندازی از اهمیت آزمون وکالت در روند اخذ پروانه کاری به شما ارائه می دهیم تا با دید باز در دوره ها شرکت کنید. داوطلبان علاقمند به اخذ پروانه وکالت باید طبق مراحل زیر عمل کنند:
براساس نیازسنجی کانون وکلای استان ها، هر سال آزمون وکالت توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود. این آزمون به قدری در سرنوشت فارغ التحصیلان حقوق حائز اهمیت است که تقریبا تمام آن ها متقاضی هستند. آزمون مربوط به کانون وکلای دادگستری و قوه قضائیه به صورت مجزا و هر کدام سالانه یک بار برگزار می شود.
نکته مهم برای شرکت در این آزمون، شرط داشتن مدرک کارشناسی حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی می باشد.
اگر فرد مدرک لیسانس نداشته باشد، حتی با داشتن مدارج بالاتر از کارشناسی در رشته حقوق، حق شرکت در این آزمون را ندارد! داوطلبان کارشناسی ناپیوسته حقوق نیز برای شرکت در آزمون وکالت، باید در حین تحصیل، واحدهای دوره کارشناسی را بگذرانند.
دپارتمان تخصصی حقوقی راشد در زمینه برگزاری دوره های آمادگی آزمون های حقوقی و وکالت فعالیت می کند. با شرکت در این دوره ها می توانید از خدمات آموزشی زیر بهره مند شوید: