دوره کارگردانی سینما
در دوره کارگردانی سینما هر آنچه را که برای کارگردانی و ساخت آثار سینمایی نیاز دارید، در قالب آموزش های عملی و پروژه محور، خواهید آموخت. این دوره آموزشی تخصصی، زیر نظر مجرب ترین اساتید حوزه کارگردانی سینما برگزار می گردد. در انتهای دوره نیز پس از ساخت یک اثر کوتاه سینمایی به عنوان پروژه پایان دوره، خدمت تمامی هنرجویان، مدرک معتبر مجتمع فنی تهران اعطا می گردد.
کارگردانی یکی از مشاغل جذابی است که بسیاری از علاقمندان به فیلم و سینما، رویای فعالیت در آن را در سر می پرورانند. شاید از دید یادگیری و آموزش، این حرفه سودآر و هیجان انگیز، دشوار و اشتغال به آن، دست نیافتنی به نظر برسد؛ اما جالب است بدانید که علاقمندان و افراد مستعد، می توانند از طریق شرکت در دوره کارگردانی سینما، مسیر تبدیل شدن به یک کارگردان حرفه ای و موفق را طی نموده و مهارت های ابتدایی تا پیشرفته این حوزه را بیاموزند.
بازار کار: | ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ |
سطح آموزش: | مقدماتی تا پیشرفته✔️ |
مدرک: | مدرک مجتمع فنی🔖 |
پیش نیاز: | بدون پیش نیاز👌🏼 |
مشاوره رایگان: | 02126121107📞 |
نوع دوره: | حضوری و آنلاین |
مدت دوره: | 48 ساعت⏱ |
مزایای دوره کارگردانی سینما
اگر شما هم به هنر و سینما علاقمندید و یا استعدادی در خود می یابید که می تواند با ورود به زمینه فیلم سازی، جهت داده شده و شما را به موفقیت برساند، درنگ نکنید! چرا که دوره کارگردانی سینما می تواند نقطه ای مناسب برای آغاز افراد مبتدی و هنرجویان این شاخه به حساب آید.
شرکت کنندگان این دوره، مبانی و نیز مباحث تخصصی کارگردانی سینما و هر آنچه که یک کارگردان باید برای شروع فعالیت حرفه ای خود بداند را می آموزند و با نکات کلیدی و تکنیک های کاربردی این حوزه آشنا می شوند. اگر در رشته های سینمایی تحصیل نکرده اید و یا از تجربه مرتبطی برخوردار نیستید، جای هیچ گونه نگرانی نیست؛ چرا که در این دوره، تمامی مهارت های مقدماتی مورد نیاز به شما آموزش داده خواهد شد.
همچنین لازم به ذکر است که در دوره فوق، از منابع و تکنیک های به روز و تائید شده دنیا استفاده می شود و دانش کسب شده در این دوره، به روشنی راهنمای علاقمندان و دوست داران سینما خواهد بود.
به علاوه، دوره کارگردانی سینما مسیر شما را به سمت یکی از پردرآمدترین و جذاب ترین مشاغل حوزه هنر، یعنی کارگردانی سینما، هموار خواهد نمود. با شرکت در این دوره، می توانید راه تبدیل شدن به یک کارگردان موفق و دستیابی به درآمدی استثنایی را بپیمایید.
اگر علاقمند به حوزه کارگردانی هستید، علاوه بر آموزش کارگردانی سینما، می توانید شرکت در دوره های آموزشی دیگری نظیر دوره ساخت تیزر تبلیغاتی را نیز تجربه نمایید. در دوره ساخت تیزر تبلیغاتی، تمامی مباحث مربوط به ساخت تیزرهای تبلیغاتی حرفه ای را خواهید آموخت. کارگردانی و ساخت یک تیزر تبلیغاتی نیز از پیچیدگی های فراوانی برخوردار است که می تواند برای شما جذاب باشد.
کلاس کارگردانی سینما مجتمع فنی تهران
اگر شما هم به حرفه کارگردانی به ویژه کارگردانی سینما علاقمندید، حتی اگر در این حوزه استعداد خاصی ندارید، می توانید از طریق شرکت در کلاس کارگردانی سینما مجتمع فنی تهران نمایندگی نیاوران، مهارت های خود را در این زمینه ارتقا داده و خود را برای موفقیت های چشمگیر پیش رو مهیا سازید.
در این دوره، مهارت های تخصصی لازم برای آغاز کار به عنوان یک کارگردان سینما را زیر نظر بزرگترین اساتید این حوزه می آموزید و خود را برای کسب تجربیات ارزشمند در این زمینه، آماده می سازید.
کلاس کارگردانی سینما در مجتمع فنی تهران نمایندگی نیاوران، بصورت کاملا کارگاهی و پروژه محور برگزار می گردد؛ به نحوی که برای پروژه پایان ترم، هر هنرجو یک فیلم کوتاه تولید خواهد کرد.
همچنین در انتهای این دوره، گواهی معتبر مجتمع فنی تهران و مدرک کارگردانی سینما در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
فراموش نکنید که تنها آثار سینمایی و تلویزیونی نیستند که احتیاج به کارگردانی دارند؛ بسیاری از آثار نظیر تیزرهای تبلیغاتی و موزیک ویدیوها نیز برای رسیدن به یک خروجی نهایی استاندارد و حرفه ای، نیازمند یک کارگردانی حرفه ای هستند. شما می توانید با شرکت در دوره ساخت موزیک ویدیو مجتمع فنی تهران نمایندگی نیاوران، کارگردانی و تولید قطعات موزیک ویدیو را نیز تجربه نمایید. قطعا کارگردانی و ساخت یک قطعه موزیک ویدیو نیز از پیچیدگی های فراوانی برخوردار است که می تواند برای شما هیجان انگیز باشد.
کارگردانی سینما
در فرآیند ساخت و اجرای یک فیلم سینمایی، نقش کارگردان از سایر عوامل، کلیدی تر است. چرا که پروسه مورد نظر را با استفاده از دانش و تجربه خود، مدیریت نموده و سایر دست اندرکاران را در این مسیر راهنمایی می نماید. کارگردان وظیفه بسیار مهم انتخاب، رهبری و ایجاد هماهنگی میان عوامل ساخت فیلم را بر عهده دارد. به کمک اوست که بازیگران بهترین بازی ممکن را به نمایش می گذارند و فیلم نامه به گیراترین نحو، به تصویر کشیده می شود.
کارگردانی وظایفی سنگین به همراه دارد و انجام آن بر عهده افراد با استعدادی است که با تمام وجود به این حرفه و دستاوردهای آن، عشق می ورزند. یک کارگردان موفق، باید از مهارت های زیادی در زمینه مدیریت و رهبری پروژه هنری برخوردار بوده و همچنین بتواند با سایر عوامل، ارتباطی موثر برقرار نماید.
کارگردان سینما کیست؟
به طور کلی کارگردان سینما به فردی گفته می شود که با استفاده از تصمیات گوناگون، یک نوشته و متن را به فیلم تبدیل می کند. در واقع کارگردان، به صورت خلاقانه به فیلم هدف می دهد و دید کلی برای فیلم ایجاد می کند.
تنها کارگردان است که می تواند با استفاده از هنر و خلاقیت خود، یک فیلم نامه را به ثمر برساند. برای تولید یک فیلم خوب، کارگردان می بایست عناصر فیلم که شامل بازیگران، دستورالعمل های تهیه کنندگان، نورپردازی، فیلنامه و… می باشند را با یک دیگر هماهنگ می کند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
به طور کلی کارگردان فردیست که بر تمامی عوامل فیلم و امور در حال اجرا از گریم(دوره گریم) تا بازی بازیگران، لوکیشن فیلم برداری تا حتی کوچکترین صداهای سر صحنه، نظارت کامل دارد.
کارگردان یک مسئول سه مرحله ای:
کارگردان یک مدیر و مسئول سه مرحله ای می باشد. به گونه ای که در سه مرحله پیش از تولید، تولید و پس از تولید، مسئولیت نظارت و مدیریت عوامل فیلم را برعهده دارد.
کارگردان پیش از تولید می بایست بازیگران و سایر عوامل را طبق دانش و میل خود به خوبی انتخاب کند.
در مرحله تولید نیز کارگردان وظایف بسیاری نظیر دکوپاژ دارد. همچنین ایجاد حس در بازیگران و استخراج بازی مورد نظر از بازیگران، از دیگر وظایف یک کارگردان در مرحله تولید می باشد.
در مرحله سوم که مرحله پس از تولید می باشد کارگردان وظیفه دارد که لوکیشن ها را به صورت دقیق و صحیح انتخاب کند.
به طور کلی این سه مرحله باید با دقت بالا انجام شود تا محصول نهایی با کیفیت بالا ارائه شود. با شرکت در دوره کارگردانی سینما می توانید با این سه مرحله آشنا شوید و به یک کارگردان ماهر مبدل شوید.
خصوصیات یک کارگردان خوب:
یک کارگردان خوب ویژگی های متعددی دارد، اما مهمترین ویژگی یک کارگردان خوب توانایی مدیریت وی می باشد. در واقع کارگردان خوب، فردی است که با مدیریت و بهره گیری از دانش و معلومات خود، بستری مناسب برای عوامل فیلم فراهم می کند تا به هدف مورد نظر برسند.
برخورد درست کارگردان با عوامل فیلم می تواند از دیگر ویژگی های یک کارگردان خوب باشد. کارگردان خوب می داند که چه زمانی باید چگونه رفتار کند. چه زمانی جدی باشد، چه زمانی منعطف باشد و چه زمانی استراحت کند و….
ویژگی های کارگردان
برخورداری از برخی خصوصیات شخصیتی مانند صراحت و قاطعیت، مهارت های ارتباطی، توانایی های بالقوه سازماندهی و… برای کارگردان، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. به بیان دیگر، کارگردانی از آن دسته رشته هایی است که بیشتر به یک فن شباهت دارد تا یک دانش!
ناگفته پیداست که کارگردانان باید در خصوص زمینه های مختلف و مرتبط، نظیر بازیگری، تصویربرداری، طراحی صحنه و… نیز اطلاعاتی داشته باشند تا بتوانند عملکرد دست اندرکاران تولید فیلم را ارزیابی کرده و به آن ها جهت دهند. در دوره کارگردانی سینما اطلاعات جامعی در خصوص مراحل مختلف ساخت فیلم، به افراد ارائه خواهد شد.
تصویربرداری، یک تخصص و مهارت بسیار مهم در عرصه سینما و تلویزیون است. اگر علاقمند به یادگیری تصویربرداری به صورت حرفه ای و تخصصی هستید، پیشنهاد ما به شما، شرکت در دوره تصویربرداری مجتمع فنی تهران نمایندگی نیاوران است.
در کنار این عوامل، استعداد و خلاقیت کارگردان، از دیگر ویژگی هایی است که در موفقیت او نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد نمود. به عبارت دیگر، رکن اساسی هنر، خلاقیت و نوآوری است. یک کارگردان سینما با استفاده از نبوغ و ایده های تازه خود، می تواند فیلمنامه را به شکلی جذاب و منحصر به فرد به مخاطب عرضه کند و به گیرایی و تأثیرگذاری فیلم بیفزاید. یک کارگردان خلاق، از ایده های نو و فکرهای ناب دیگر عوامل استقبال کرده و عنصر خلاقیت را در پروسه ساخت فیلم، زنده نگاه خواهد داشت.
با وجود تمامی این دشواری ها، بر همه روشن است که اگر فردی علاقمند و توانا با طی کردن آموزش های لازم و پشتکار بسیار در این زمینه به موفقیت برسد، به مزایای مادی و معنوی بسیاری دست یافته و جایگاه بسیار ارزشمندی را به دست خواهد آورد. به همین علت است که دوره کارگردانی سینما سکوی پرتاب هنرمندانی است که قصد دارند با یادگیری فنون و دانش های مربوط به کارگردانی یک اثر سینمایی، زمینه های لازم را برای موفقیت خود فراهم سازند.
سرفصل های دوره کارگردانی
از جمله سرفصل های آموزشی ارائه شده در دوره کارگردانی می توان موارد زیر را برشمرد:
- وظایف کارگردان و مبانی کارگردانی
- ذهنیت و عمل خلاقانه کارگردان
- آشنایی با اصطلاحات سینمایی و فیلمسازی
- آشنایی با سبک ها و مکاتب فیلم سازی
- آشنایی با ژانرهای سینمایی
- انتخاب متن (فیلمنامه)
- انتخاب عوامل و بازیگران
- روخوانی
- چگونگی تفسیر و تعبیر فیلمنامه
- ارتباط کارگردان با عوامل صحنه
- کارگردان و طراحی صحنه و لباس
- مدیریت صحنه
- نقش و عملکرد کارگردان در صحنه
- کارگردان و بازیگر
- شیوه های تمرین و رهبری بازیگر
- مراحل تمرین و بررسی جنبه های فنی پرورش بازیگر
- اصول شخصیت پردازی
- کارگردانی و میزانس
- رفع ایرادات نهایی پروژه