دوره رایگان آموزش برنامه نویسی اندروید از محدود دورههایی است که علاوه بر پوشش سطح مقدماتی برنامه نویسی اندروید شمارا گامبهگام رهنمایی میکند تا یک بازی و یک اپلیکیشن صفر طراحی کنید.
امروزه همه ما از نقش اپلیکیشن های موبایل آگاه هستیم و این اپلیکیشن ها هماکنون نقش حیاتی در راحتی زندگی ما ایفا میکنند. اندروید یکی از مهمترین و پراستفادهترین سیستمعاملهای موبایل است که بهمنظور تولید انواع اپلیکیشن های و بازیهای اندرویدی از استفاده میشود.
در حال حاضر برنامه نویسی اندروید از جایگاه ویژهای میان توسعهدهندگان برخوردار است و آیندهای روشن و پربار برای حوزه برنامه نویسی اندروید طبق گفته کارشناسان پیشبینی میشود.
منابع یادگیری برنامه نویسی یادگیری اندروید در سطح اینترنت بهوفور پیدا میشود اما بهجرئت میتوان گفت هر دوره و هر محتوایی ارزش دیدن را ندارد و نوعی وقت تلف کردن است. دوره آموزش رایگان برنامه نویسی اندروید مکتب خونه یکی از بهترین دورههایی است که بهصورت رایگان در اختیار کاربران قرار دادهشده است و کاربر با استفاده از میتواند به سطح مناسبی از درک برنامه نویسی اندروید برسد.
این دوره رایگان برنامه نویسی اندروید به کاربران کمک میکند که با اصول اولیه آشنا شوند و قدمبهقدم به این سطح از درک و آگاهی برسند که آیا آموزش دیدن و وارد شدن به حوزه برنامه نویسی اندروید میتواند برای آنها مفید باشد یا خیر.
در این دوره ابتدا شما با سیستمعامل برنامه نویسی اندروید آشنا خواهید شد و پس از یادگیری مفاهیم و اصول اولیه شما با اندروید استودیو که یک نرمافزار رایگان برنامه نویسی اندروید یا بهعبارتیدیگر یک محیط برنامه نویسی اندروید است آشنا خواهید شد.
این دوره آموزش رایگان اندروید در محیط اندروید استودیو و با تکیهبر زبان جاوا طراحیشده است. اندروید استودیو و جاوا پراستفادهترین محیط توسعه اندروید و جاوا پرکاربردترین زبان برنامه نویسی اندروید بهحساب میآید.
سیستم عامل android بیش از 80 درصد بازار جهانی و نزدیک به 90 درصد بازار ایران را به خود اختصاص داده است. از گوشی های موبایل که روزانه استفاده میکنیم بگیرید تا ساعت و تلویزیون و خودرو های هوشمند همه و همه از این سیستم عامل استفاده کرده اند. اما نکته اینجاست که با وجود بازار کار بزرگ و مطلوب، تعداد برنامه نویسان اندورید کمتر از نیاز بازار کار میباشد. پس آموزش اندروید سبب ورود ما به یک بازار کار بزرگ و در حال رشد خواهد شد. آموزش برنامه نویسی اندروید، یعنی شروع کسب درآمد از یک حوزه جذاب و پرطرفدار.
برنامه نویسی به فکر کردن قوت می بخشد، برنامه نویسی ورزش فکر است، هر فردی باید برنامه نویسی را بیاموزد، این جملاتی است که در حرف های بسیاری از بزرگان و ثروتمندان حال حاضر تکنولوژی مشاهده می شود.
در آموزش مقدماتی اندروید، تمرکز بر معرفی View ها به صورت اجمالی و هدف شناخت مباحث ضروری و مقدماتی بود. از جمله Activity و چرخه حیات آن، کار با منوها، تصاویر و… .
در بخش دوم آموزش برنامه نویسی اندروید که با عنوان آموزش های تکمیلی شناخته می شود، به صورت جدی تر به مباحث مختلف و تکمیلی برنامه نویسی اندروید پرداخته می شود. از جمله کار با Preference ها، مدل سازی داده ها و استفاده از شیوه های متداول انتقال داده به فرم json و xml، کار با دیتابیس SQLite در اندروید و کار با فایل ها در حافظه داخلی و خارجی. با مبحث Fragment و انواع آن ها آشنا خواهیم شد. کمی در مورد انیمیشن ها صحبت خواهیم کرد. همچنین پروژه هایی برای ساخت اسلایدر (Intro Slider) معرفی و ساخت ویوهایی همراه با انیمیشن (کارت متریال) انجام می دهیم.
اندروید به عنوان یکی از پرطرفدارترین و فراگیرترین سیستمعاملهای منبع باز و مبتنی بر لینوکس است. برنامهنویسی اندروید (Android) حوزهای است که مورد علاقه اکثر برنامهنویسان است. نرمافزار اندروید استودیو (Android Studio) محیطی یکپارچه است که برنامهنویسان اندروید توسط آن میتوانند اپلیکیشنهایی را برای تلفنهای همراه، تبلتها، تلویزیونها و سایر دستگاههایی که دارای سیستمعامل اندروید هستند، ایجاد کنند. اولین نسخه بتا از SDK) Android Software Development Kit) توسط گوگل در سال ۲۰۰۷ منتشر شد که به عنوان اولین نسخه تجاری، Android 1.0، در سپتامبر ۲۰۰۸ است.
اندروید استودیو محیط رسمی توسعه اندروید است که توسط گوگل عرضه شده و ویژگیهای فراوان آن علاوه بر جذب برنامهنویسان در محیط ویرایش Layout، در محیط کدنویسی نیز باعث جذب برنامهنویسان به این نرمافزار شده است.
اهمیت یادگیری برنامهنویسی اندروید (Android) چیست؟
برنامهنویسی اندروید به دلیل روند رو به رشد تلفنهای هوشمند و تبلتها، به عنوان یک مهارت برای برنامهنویسان و توسعهدهندگان نرمافزار در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل شده است. از این رو فرصتهای شغلی خوبی را برای برنامهنویسان این حوزه فراهم کرده است. برنامهنویسی اندروید امکانات زیادی را برای ساخت نرمافزارهای شخصی و کسب درآمد از طریق اپلیکیشنها فراهم میکند که یادگیری برنامهنویسی اندروید به کاربران این اجازه را میدهد تا با چالشهای فنی پیش رو در توسعه نرمافزارهای پیچیده مواجه شود.
برنامههایی مانند بازیها، نرمافزارهای اجتماعی، نرمافزارهای تحلیل داده و... به صورت حرفهای توسط برنامه نویسان با استفاده از برنامهنویسی اندروید تهیه میشوند.
در این فرادرس چه چیزی یاد میگیریم؟
هدف از این فرادرس معرفی برنامهنویسی اندروید به مخاطب است تا پس از آشنایی با محیط اندروید استودیو و منابع یک اپلیکیشن، ابتدا با چیدمانهای متداول Layout و چند View پرکاربرد آشنا شود و بتواند Layout اپلیکیشن مورد نظر خود را طراحی کند، سپس نحوه اداره کردن رویدادها در اندروید را فراگرفته و بتواند با استفاده از کلاسها و ویجتهای Toast ،Snackbar و Notification پیغامهایی را به کاربر نشان داده و با استفاده از کلاس Intent کاربر را به یک اکتیویتی دیگر منتقل کند یا اپلیکیشنی دیگر را از اپلیکیشن اجرا شده توسط کاربر اجرا کند. همچنین بتواند با استفاده از دانش کسب شده در درس طراحی Layoutها، فرمهایی برای ثبتنام و ورود کاربر را طراحی و کدنویسی کند. مخاطب پس از این آموزش میتواند با دانشی که از محیط اندروید استودیو کسب کرده و نحوه بهکارگیری کلاسها و Viewهای مختلف را فراگرفته، طراحی و کدنویسی اپلیکیشنهای مورد نظر خود را انجام دهد و در آن از عناصر و Viewهای مختلف و مورد نیاز استفاده کند.
هیچکدام از ما نمیتوانیم آینده را بدون گوشیهای هوشمند تصور کنیم. اندروید قدرتمند اکنون بیش از 70% بازار جهانی گوشیهای هوشمند را در دست دارد و فرصت ویژهای برای دوستداران خود فراهم کرده تا در هر گوشه از جهان دست به خلق محصول بزنند و کارفرمای خود باشند. شما بهعنوان یک برنامهنویس حرفهای اندروید فرصتهای شغلی و کسب درآمد بسیار زیادی دارید. از راهاندازی کسبوکار شخصی گرفته تا ساخت اپلیکشن و فروش آن در مارکتها یا همکاری با شرکتهای خارجی و کسب درآمد ارزی بنابرین پیشنهاد ما این است که آموزش برنامه نویسی اندروید را از همین حالا شروع کنید. در ادامه اهمیت این حوزه را بیشتر بررسی میکنیم.
اگر که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا نیستی و قصد شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید را داری ، پیشنهاد میکنیم ابتدا در دوره آموزش برنامه نویسی مقدماتی لقمان آوند شرکت کنی و بعد از آن مسیر یادگیری برنامه نویسی را به درستی انتخاب کنی.
بسیاری بر این باورند که یکی از زیر شاخههای پولساز برنامه نویسی ، برنامه نویسی اندروید است . به دلیل گستره استفاده کنندگان از دستگاههای اندرویدی و محبوبیت بیش از حد آن در میان مردم دنیا بسیاری از افراد رو به آموزش برنامه نویسی اندروید آوردهاند که بتوانند پس از یادگیری این مهارت کسب درآمد کنند. در زیر به برخی از روشهای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید میپردازیم.
خوشبختانه شما میتوانید پس از گذراندن دوره برنامه نویسی اندروید و کسب تجربه در این حوزه برنامه نویسی به سرعت از آن کسب درآمد کنید و پروژههای بسیار زیادی که در سایتهای فریلنسری تعریف شده است را بگیرید . این پروژهها بعضا از 2-3 میلیون شروع میشوند و به اعداد بسیار بالایی ختم میشوند.
یکی دیگر از راههای جذاب کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید این است که شما با انتشار یک اپ بسیار کاربردی و گرفتن نصب بسیار بالا به درآمدهای دلاری و ریالی بسیار زیادی از طریق تبلیغات برسید.کمااینکه در ایران تعداد بسیار زیادی از برنامه نویسان اندروید از این روش کسب درآمد میکنند و شما نیز میتوانید به کسب درآمد از تبلیغات از طریق برنامه نویسی اندروید فکر کنید.
بسیاری از شرکتهای برنامه نویسی امروزه برای جذب نیرو خبره برنامه نویسی اندروید حاضرند مبالغ بسیار بالایی پرداخت کنند . تنها کافیست شما در یک دوره حرفه ای آموزش برنامه نویسی اندروید شرکت کرده باشید ، مدتی تجربه کار داشته باشید و بعد از آن رزومه خود را به شرکتهای برنامه نویسی ارسال کنید. آن زمان است که میبینید برای شما در حوزه برنامه نویسی اندروید کار بسیار است.