درباره دوره:
اینجا دوره ی Kotlin Konnect هستش. یک دوره مقدماتی و خلاصه برای شروع برنامه نویسی اندروید با به روزترین تکنولوژی های گوگل یعنی کامپوز و زبان کاتلین. اینجا تازه شروع ماجراست ... من به عنوان یک برنامهنویس دغدغههایی داشتم که حالا که برای بعضیها جواب پیدا کردم، دوست داشتم این جوابها رو با بقیه هم به اشتراک بزارم.
دغدغههایی که مثل بازار کار حوزه IT و راه حل برنامهنویسی برای سربازی
یا این که خودم همیشه دوست داشتم قبل از این که یه چیزی رو عمیق یادبگیرم، بتونم یه شروع سریع داشته باشم و یه دید کلی پیدا کنم بعدش برم تو هر بخشی که خواستم شنا کنم و برم ته کف عمق دریا.
برای همین یه دوره ساختم که هدفش شروع ماجراست. هدفش اینه که تو چند ساعت مختصر، به یه دید کلی برسیم و کم کم شروع کنیم به عمیق شدن. یعنی تو چند ساعت بتونیم یکی دو تا اپ ساده رو بزنیم ساختار برنامه نویسی اندروید رو یادبگیریم بعدش بریم سراغ عمیقتر شدن.
ابتدا یه معرفی از کاتلین داشتیم و یادگرفتیم با کاتلین چطوری تابع بنویسیم و چند تا تمرین رو حل کردیم حالا چرا کاتلین؟ چون دیگه اکثر کتابخونهها و سمپلها و مقالات جدیدی که گوگل داره ارائه میده با زبان کاتلینه. رسماً زبان رسمی اندروید شده کاتلین و تاکید خیلی زیادی هم کرده که بیاین از این زبان ساده استفاده کنین.
بعد یادگرفتیم چطور تحریم رو دور بزنیم و اندروید استودیو رو نصب کنیم و فهمیدیم که این گریدل چیه که انقدر همه از دستش عاصی شدن؟ وارد کدها شدیم
برای بخش دیزاین یا ساخت رابط کاربری اپلیکیشن ما اومدیم یه مرور و معرفی کلی از فیگما داشتیم و بعدش از کامپوز استفاده کردیم برای پیاده سازی دیزاینها. کامپوز جدیدترین تکنولوژی ساخت UI اندرویده. روشی که تازه یکی دو ساله ارایه شده و بسیار سریع و کارآمده و کسی که تو سال 2024 داره آموزش میبینه بهتره آموزشی رو شروع کنه که به روزه.
در انتها هم 2 پروژه ساده رو پیاده کردیم که یادبگیریم ساختار پروژهها چطوریه. در پایان این دوره امیدوارم به هدفمون برسیم. یعنی بفهمیم برنامهنویسی اندروید به دردمون میخوره؟ تو این مسیر بمونیم یا تغییر مسیر بدیم؟ و یادگرفته باشیم یه پروژه چطوری ساخته میشه و خودمون پا بزاریم تو مسیر و بریم جلو
با شرکت در آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز، میتوانید موقعیت شغلی خود را ارتقا دهید. زیرا این زبان یکی از جدیدترین زبانهای برنامه نویسی اندروید است و متقاضیان زیادی دارد
کامپوز، کتابخانهای نوین و مدرن در زمینه توسعه رابط کاربری اپلیکیشنهای اندروید است که توسط گوگل ارائه شده و بهسرعت در حال تبدیل شدن به استاندارد صنعتی است. این فریمورک، بر پایه کاتلین (Kotlin)، زبان برنامهنویسی مدرن و قدرتمند، پایهگذاری شده که امکان ساخت رابطهای کاربری واکنشگرا و مدولار را با کدنویسی کمتر و خوانایی بیشتر فراهم میکند.
کامپوز بهعنوان یکی از مهمترین ابزارها در آموزش برنامه نویسی اندروید مطرح شده است. با آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز، توسعهدهندگان میتوانند اپلیکیشنهای پیچیده و داینامیک را با سهولت بیشتر و در زمان کوتاهتری توسعه دهند. این فریمورک، با ارائه کامپوننتهای قابل بازیافت و قابلیتهای پیشرفته مانند انیمیشنهای پیچیده و مدیریت حالت، تجربه توسعه اپلیکیشنهای اندروید را بهبود بخشیده است.
با توجه به اینکه کامپوز هنوز در مراحل اولیه توسعه خود قرار دارد، پیشبینی میشود که در آینده نزدیک، قابلیتهای بیشتری به آن بیفزایند و به یکی از اصلیترین ابزارها در اکوسیستم اندروید تبدیل شود. این امر، اهمیت آموزش، مطالعه کتاب آموزش برنامه نویسی اندروید و بهروزرسانی دانش توسعهدهندگان را در این زمینه بیش از پیش نمایان میسازد.
ممکن است این سوال در ذهن شما هم نقش بسته باشد که آیا برنامه نویسی با Kotlin (کاتلین) و Jetpack (جت بك) آسان است یا خیر؟ گفتنی است که اگر شما سابقه برنامه نویسی اندروید با جاوا دارید، یادگیری آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز برای شما راحت خواهد بود. زیرا با بسیاری از مباحث آن آشنا هستید.
اما اگر هیچ سابقهای در برنامه نویسی اندروید ندارید، بهتر است پیش از شرکت در آموزش کامپوز درک خوبی از برنامه نویسی بدست آورید. برای این کار میتوانید در آموزش برنامه نویسی اندروید رایگان شرکت کنید تا بهتر بتوانید بر چالشهای پیش روی خود غلبه کنید. گفتنی است که مهمترین ویژگی برای یادگیری و آموزش برنامه نویسی اندروید از صفر علاقه، پشتکار، تمرین و کسب تجربه است.
در دنیای امروز، تقاضا برای اپلیکیشنهای اندرویدی به طور چشمگیری افزایش یافته است. توسعهدهندگان برای پاسخگویی به این تقاضا، به دنبال ابزارها و چارچوبهایی هستند که کمک کند تا آنها سریعتر، کارآمدتر و با کیفیتتر اپلیکیشن بسازند. جت پک کامپوز (Jetpack Compose) بهعنوان راهکاری جدید در توسعه رابط کاربری (UI) اندروید شناخته میشود که مزایای متعددی را برای توسعهدهندگان فراهم میکند. برخی از این مزایا عبارتاند از:
گفتنی است که سیستم عامل اندروید نهتنها روی گوشیهای هوشمند، بلکه روی بسیاری از تکنولوژیهای پیشرفته مانند تلویزیون، یخچال، ماشین و ساعتهای هوشمند قابل اجرا و استفاده شدن است. به همین علت آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز کمک میکند تا شما با یادگیری این زبان برنامه نویسی بتوانید برای تمام دستگاههای فوق اپلیکیشنهای کارآمد بسازید.
همانطور که میدانید کامپوز یکی از بهترین زبان برنامه نویسی اندروید است. این زبان برنامه نویسی کاربردهای مختلفی در دنیای اندروید دارد که از مهمترین کاربردهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. ساخت انواع اپلیکیشنهای اندرویدی: با استفاده از کامپوز میتوان هر نوع اپلیکیشنی از جمله اپلیکیشنهای ساده، پیچیده، بازیها، اپلیکیشنهای تجاری و... را ساخت.
2. طراحی رابطهای کاربری مدرن: کامپوز این امکان را فراهم میکند تا بتوان با استفاده از ابزارها و توابع قدرتمند، رابطهای کاربری زیبا، روان و مدرن را برای اپلیکیشنهای خود طراحی کرد.
3. ساخت رابطهای کاربری انیمیشنی: کامپوز امکانی به برنامه نویسان میدهد تا بتوانند با استفاده از قابلیتها انیمیشنی، رابط کاربری اپلیکشن خود جذابتر طراحی کنند.
4. توسعهی سریع و کارآمد: کامپوز با استفاده از برنامهنویسی اعلامی و سیستم UI مبتنی بر Compose، کمک میکند تا اپلیکیشنهای اندرویدی سریعتر و کارآمدتر از روشهای سنتی، تولید شوند.
5. افزایش کیفیت اپلیکیشن: کامپوز با ارائه ابزارها و توابع قدرتمند، به برنامه نویسان کمک میکند تا اپلیکیشنهای اندرویدی با کیفیت بیشتری بسازند.
میتوان گفت که جت پك کامپوز بهصورت اختصاصی برای بستر برنامه نویسی Kotlin طراحی شده است و در بسترهایی مانند اندروید استودیو، جاوا و پایتون قابل اجرا نیست. از جمله دلایلی که آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز روی پایتون امکانپذیر نیست میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
بااینحال از آموزش برنامه نویسی اندروید با پایتون میتوان برای اسکریپتنویسی، اتوماسیون و تحلیل دادهها استفاده کرد و اپلیکیشنها را این طریق توسعه داد.
از کسبوکارهای کوچک تا شرکتهای بزرگ در ایران و جهان از اپلیکیشنهای اندروید برای ارائه خدمات خود استفاده میکنند. میتوان گفت این کسبوکارها بسته به اندازه شرکت خود از تیمی بزرگ یا کوچک که در زمینه برنامه نویسی اندروید با گوشی متخصص هستند، بهره میبرند. به همین علت شما با استفاده از پکیج برنامه نویسی اندروید و یادگیری آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز و تسلط بر آن میتوانید موقعیت شغلی خود را ارتقا دهید و در بهترین شرکتها در داخل و خارج از ایران شروع به فعالیت کنید.
آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین یکی از دورههایی است که توسط مکتب خونه برگزار میشود تا به افزایش دانش و مهارت شما کمک کند. این دوره مقدماتی توسط سعید یوسفی تدریس میشود که بیش از 10 سال در زمینه برنامه نویسی اندروید با گوشی فعالیت میکند. توجه کنید که مدت زمان برگزاری این دوره 5 ساعت است. شما در این 5 ساعت اطلاعات مفیدی در رابطه با Jetpack بدست میآورید و با انجام پروژههایی که در انتهای این آموزش وجود دارد به تمامی مباحث مسلط میشوید.
در دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز سرفصلهای زیر آموزش داده میشوند:
فصل اول: راه حل برنامهنویسی برای بازار کار و سربازی
فصل دوم: کاتلین که بود و چه کرد و چرا؟
فصل سوم: اندروید استودیو، SDK، گریدل و دیگر هیچ
فصل چهارم: پیاده سازی پروژه اول با کامپوز - ذکر شمار
فصل پنجم: پیاده سازی پروژه دوم با کامپوز - ماشین حساب ساده
دنیای برنامهنویسی اندروید، دنیای پویا و رو به رشدی است که هر روز شاهد نوآوریها و پیشرفتهای جدیدی در آن هستیم. ظهور برنامهنویسی کامپوز، نقطه عطفی در این مسیر محسوب میشود و بهعنوان گامی نوین در جهت تسهیل و تسریع فرایند ساخت رابطهای کاربری شناخته شده است.
به همین علت بازار کار این زبان متقاضیان زیادی دارد. چنانچه شما آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز گذرانده باشید، بهراحتی میتوانید وارد بازار کار برنامه نویسی اندروید شوید و موقعیت شغلی بهتری داشته باشید. همین حالا برای شرکت در آموزش برنامه نویسی اندروید با کامپوز اقدام کنید تا با مباحث پایهی این زبان آشنا شوید. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش برنامه نویسی، آموزش ساخت اپلیکیشن و آموزش برنامه نویسی اندروید به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
معرفی دوره:
1 - معرفی دوره و اتفاقات پیش رو
راه حل برنامهنویسی برای بازارکار و سربازی:
1 - توضیح درمورد بازارکار این رشته و دغدغه سربازی
کاتلین که بود و چه کرد و چرا؟:
1 - مباحث مقدماتی کاتلین
2 - توابع در کاتلین - بخش اول
3 - توابع در کاتلین - بخش دوم
اندروید استودیو، SDK، گریدل و دیگر هیچ:
1 - نصب و راه اندازی و گذر از تحریم
2 - کار با IDE، SDK، API
3 - ساخت اولین پروژه
4 - ادامه کار با اندروید استودیو
5 - کار با گریدل و اجرای اولین پروژه
پیاده سازی پروژه اول با کامپوز - ذکر شمار:
1 - تعریف پروژه و فیگما
2 - سلام به دنیا با کامپوز (ساخت اولین UI)
3 - لایهها در کامپوز و پروژه
4 - ساخت UI پروژه تمرینی اول
5 - روشهای ایجاد فاصله بین آیتمها
6 - استفاده از وزن و Weight
7 - پیاده سازی منطق برنامه و کار با Stateها
پیاده سازی پروژه دوم با کامپوز - ماشین حساب ساده:
1 - کار با تکست فیلدها
2 - پیاده سازی UI
3 - stateها در تکست فیلد
4 - کار با کیبورد گوشی در کامپوز
5 - پیاده سازی logic، افزودن انیمیشن و مدیریت مقادیر Null
درباره دوره:
آیا تابهحال برایتان سوال شده که چطور میتوانید محتوای موجود در سرور را به اپ خود منتقل کنید؟ آیا میخواهید نحوه دریافت و مصورسازی دادههای JSON را بیاموزید؟ آیا علاقمندید که نحوه کار با کتابخانه Retrofit در اندروید را بیاموزید؟ اگر بله پس این دوره برای شماست!
برای شروع، با برخی از اصطلاحات رایج مانند HTTP، URL، Retrofit، GET/POST/PUT و Delete آشنا میشویم. تمامی توضیحات به زبان ساده برای درک بهتر بیان شده. سپس دو پروژه از صفر با استفاده از دو API مختلف (Stackoverflow API و Github API) ایجاد میکنیم.
در پایان هر بخش شما خواهید آموخت که چگونه یادگیری را فراتر از دوره ادامه دهید و حرفهایتر با دادههای خود کار کنید. سپس یک گام فراتر میرویم و به شما صدها API دیگر را نشان میدهیم که میتوانید با آنها بهرایگان کار کنید.
با هم از سه روش اجازه دسترسی (Authentication) به API مختلف گذر خواهیم کرد، احراز هویت اینستاگرام، جیمیل و Wordnik. در پایان دوره شما قادر خواهید بود که به چندین روش از صدها API مختلف استفاده کنید.
معرفی:
1 - معرفی دوره
اصطلاحات اولیه:
1 - ارتباط کلاینت - سرور
2 - اصطلاحات کاربردی در Retrofit، JSON و API
Retrofit و Github - ساخت اپ با Github API:
1 - بررسی تسک و API
2 - ساخت صفحه ورود
3 - ساخت رابط کاربری صفحه یوزر
4 - ساخت مدل و ساختار REST پروژه
5 - صفحه یوزر - استفاده از API
6 - صفحه Repositories - ساخت رابط کاربری
7 - اضافه کردن کامپوننت های REST برای صفحه Repositories
8 - صفحه Repositories - استفاده از API
Retrofit و Stackoverflow - ساخت اپ با Stackoverflow API:
1 - بررسی Stackoverflow API و تسک
2 - ساخت مدلها و کامپوننتهای REST
3 - ساخت رابط و اضافه کردن RecyclerView
4 - دریافت اطلاعات از سرور
محتوای اضافه:
1 - نحوه دسترسی به صدها API
2 - گامهای نخس دریافت اطلاعات API اینستاگرام
3 - نحوه شروع به استفاده از API جیمیل
درباره دوره:
دوره آموزش مقدماتی جمعبندی C++، به شرکتکنندگان این امکان را میدهد تا با اصول اولیه و مفاهیم پایهای این زبان برنامهنویسی آشنا شوند. C++ یکی از قدرتمندترین و پرکاربردترین زبانهای برنامهنویسی است که برای توسعه انواع نرمافزارها و سیستمهای مختلف استفاده میشود.
موضوع: در این دوره، مفاهیم پایهای C++ از جمله متغیرها، عملگرها، شرطها، حلقهها، توابع، آرایهها و ساختارهای داده ابتدایی بررسی میشود. شرکتکنندگان با استفاده از مثالها و تمرینها، این مفاهیم را درک و به کاربردهای واقعی آنها پی برده و توانایی برنامهنویسی ابتدایی خود را با C++ بهبود میبخشند.
کاربردها: آشنایی با C++ اساسیترین قدم برای ورود به صنعت برنامهنویسی است. این زبان به دلیل کاربردهای گستردهای که دارد، از توسعه نرمافزارهای سیستمی گرفته تا برنامههای کاربردی و بازیها، در انواع پروژههای برنامهنویسی مورداستفاده قرار میگیرد. ازآنجاکه C++ امکاناتی مانند مدیریت حافظه، کار با سیستمهای پیچیده و کنترل دقیق برنامهها را فراهم میکند، برای پروژههایی که نیاز به کارایی و کنترل بالا دارند، بسیار مناسب است.
پیشنیازها: برای شرکت در این دوره، دانشپایهای از مفاهیم برنامهنویسی و زبانهای برنامهنویسی مانند ساختارهای شرطی، حلقهها و توابع موردنیاز است. همچنین، آشنایی با مفاهیم اولیه ریاضیات و علوم کامپیوتر میتواند به درک بهتر مطالب دوره کمک کند.
مطالب دوره: این دوره با مباحث ساده شروع شده و بهتدریج به مباحث پیشرفتهتر پرداخته میشود. شامل تعریف متغیرها، عملگرها، شرطها، حلقهها، توابع، آرایهها و ساختارهای داده ابتدایی است. شرکتکنندگان با حل تمرینها و پروژههای عملی، مهارتهای خود را تقویت کرده و بهمرور به برنامهنویسان ماهرتری تبدیل میشوند.
به طور خلاصه، دوره آموزش مقدماتی جمعبندی C++ با ارائه اصول اولیه و عملی زبان برنامهنویسی C++، شرکتکنندگان را برای ورود به عرصه برنامهنویسی آماده میسازد و امکان توسعه نرمافزارهای متنوع را فراهم میکند.
مقدمه:
1 - مقدمه
انواع دادهها - انواع عملگرها - دستورات ورودی و خروجی:
1 - انواع دادهها
2 - عملگرها، کوتاه نویسی و دستورات ورودی و خروجی
دستورات شرطی و تکرار:
1 - دستورات شرطی
2 - دستورات تکرار
آرایه - رشته:
1 - آرایههای دو بعدی - بخش اول
2 - آرایههای دو بعدی - بخش دوم
3 - آرایههای رشتهای
نوع شمارشی - استراکچر - یونیون:
1 - استراکچرها
2 - یونیونها
اشارهگر:
1 - معرفی اشارهگرها
2 - رابطهی اشارهگر با آرایه
3 - اشارهگر به استراکچر و اشارهگر به اشارهگر
تابع:
1 - معرفی توابع
2 - انواع نحوههای فراخوانی
3 - متغیرهای سراسری و محلی
درباره دوره:
در دوره Data Analysis with R Programming، شما با زبان برنامهنویسی R آشنا خواهید شد. شما یاد خواهید گرفت چگونه از RStudio، محیطی که به شما اجازه میدهد با R کار کنید، استفاده کنید و با نرمافزارها و ابزارهای منحصر به فرد R، مانند بستههای R آشنا خواهید شد. شما کشف خواهید کرد که چگونه R به شما امکان میدهد دادهها را پاکسازی، سازماندهی، تحلیل، تجسم و گزارش کنید به روشهای جدید و قدرتمندتر.
تحلیلگران داده فعلی گوگل به آموزش و ارائه روشهای عملی برای انجام وظایف رایج تحلیلگر داده با بهترین ابزارها و منابع ادامه خواهند داد.
یادگیرندگانی که این برنامه گواهینامه را به پایان میرسانند، آماده خواهند بود تا برای مشاغل سطح مقدماتی به عنوان تحلیلگر داده اقدام کنند. هیچ تجربه قبلی لازم نیست.
در پایان این دوره، یادگیرندگان خواهند توانست:
برنامهنویسی و تحلیل دادهها:
1 - مقدمهای به دنیای هیجانانگیز برنامهنویسی
2 - تفریح با R
3 - Carrie: شروع کار با R
4 - زبانهای برنامهنویسی
5 - مقدمهای بر R
6 - مقدمهای بر RStudio
برنامهنویسی با استفاده از RStudio:
1 - برنامهنویسی با استفاده از RStudio
2 - اصول برنامهنویسی
3 - عملگرها و محاسبات
4 - هدیهای که همچنان به کار میآید
5 - خوشآمدید به دنیای Tidyverse
6 - بیشتر درباره Tidyverse
7 - استفاده از پایپها برای تو در تو کردن کد
8 - Connor: نکات برنامهنویسی
کار با دادهها در R:
1 - دادهها در R
2 - دادهفریمهای R
3 - کار با دادهفریمها
4 - پاکسازی با اصول اولیه
5 - سازماندهی دادههای شما
6 - تبدیل دادهها
7 - دادههای مشابه، نتایج متفاوت
8 - تابع bias
بیشتر درباره تجسمها، زیباییشناسی و حاشیهنویسیها:
1 - تجسمها در R
2 - اصول تجسم در R و Tidyverse
3 - شروع کار با ggplot()
4 - جوزف: مسیر شغلی به سوی تحلیل افراد
5 - بهبود تجسمها در R
6 - کار بیشتر با ggplot
7 - زیباییشناسی و Facetها
8 - لایه حاشیهنویسی
9 - ذخیره تجسمهای خود
مستندسازی و گزارشها:
1 - مستندسازی و گزارشها
2 - مروری بر R Markdown
3 - استفاده از R Markdown در RStudio
4 - ساختار اسناد Markdown
5 - مگ: برنامهنویسی توانمندساز است
6 - عناصر بیشتری از مستندات
7 - بخشهای کد
8 - صادرات مستندات
درباره دوره:
لازم به ذکر است زیرنویس این دوره توسط هوش مصنوعی انجام شدهاست.امروزه، نرمافزارهایی که میسازیم همواره با کاربران خود از طریق پلتفرمهای وب و موبایل در ارتباط هستند. کاربران از طریق این رابطها با نرمافزار تعامل میکنند و تجربهای که این رابطها ارائه میدهند، تأثیر قابل توجهی بر کیفیت درکشدهی نرمافزار دارد.
سرعت بالای عرضهی نسخهها و ویژگیهای جدید در نرمافزارهای مدرن، نیازمند اولویتبندی دقیق تلاشهای تست و اجرای سریع آن از طریق اتوماسیون است. در این دوره، تمرکز بر تکنیکها و روشهای تست چنین برنامههایی خواهد بود. ما مفاهیم کلیدی مرتبط با تست وب و موبایل، تکنیکهای اساسی و استفاده از سلنیوم به عنوان یک چارچوب برای اتوماسیون تست این نوع برنامهها را پوشش خواهیم داد.
در پایان این دوره، فراگیران یک پایه محکم در اصول تست وب و موبایل و توانایی استفاده از یک چارچوب تست برای خودکارسازی اجرای تست به دست خواهند آورد.
مقدمهای بر تست وب و موبایل:
1 - مقدمه ای بر تست وب و موبایل
2 - چالش های تست وب و موبایل
3 - معرفی مختصری از XML و HTML
4 - استفاده از ابزارهای توسعه دهنده Firefox
5 - معرفی Selenium
6 - استفاده از Selenium از Eclipse IDE
تست عملکردی وب:
1 - برنامه ریزی تست وب
2 - استراتژی تست حداقلی ضروری (METS)
3 - استفاده از METS برای زمان بندی
4 - انتقال وضعیت بازنمایی (REST): معماری وب
5 - مقدمه ای بر XPath
تست غیرعملکردی وب:
1 - مقدمه ای بر تست امنیتی
2 - تکنیک های تست امنیتی
3 - مروری بر ده ریسک برتر OWASP
4 - ده ریسک برتر امنیتی OWASP (1 تا 5)
5 - ده ریسک برتر امنیتی OWASP (6 تا 10)
6 - تست فازی
7 - مقدمه ای بر تست عملکرد
8 - مقدمه ای بر JMeter
تست موبایل:
1 - آشنایی با اپیم (Appium)