درباره دوره:
در دوره آموزش روتوش در فتوشاپ برای پرتره در فضای باز و مناظر طبیعی نحوه روتوش و ویرایش عکسهای پاییزی را به تفصیل یاد خواهید گرفت.
مدرس این دوره که یک عکاس حرفهای با سابقه بیش از 30 سال است طی این دوره به شما میآموزد که چگونه به راحتی و به سرعت شاخ و برگهای معمولی، خسته کننده و سبز را به رنگهای زیبا، پر جنبوجوش و رنگارنگ پاییزی تبدیل کنید.
در این دوره نه تنها مبانی ابزارهای مورد استفاده مانند لایه ها، ماسک های لایه، blending modes ،ACR و غیره را بررسی میشود، بلکه مدرس گردش کار ویرایش 3 مرحلهای خود را نیز به اشتراک میگذارد. این همان گردش کاری است که او برای ویرایش صدها تصویر در یک ساعت استفاده میکند!
همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش فتوشاپ به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
مقدمه:
1 - نظرات پیرامون ویرایش
2 - گردش کار
بررسی ابزارهای اولیه:
1 - ویرایش در ACR در برابر فتوشاپ
2 - بررسی ابزارهای ACR به همراه نکات
3 - کالیبراسیون دوربین، اصلاح لنزها، منحنی Tone و پیشتنظیمات
4 - لایهها و ماسکها
5 - Blending Modes
ویرایش پاییزی فوتوشاپ:
1 - ویرایش تمیز
2 - ویرایش سفارشی
3 - ویرایش خلاقانه در َACR
4 - ویرایش خلاقانه در فتوشاپ (با لایه و ماسکهای لایه)
جایزه:
1 - نحوه روتوش در ACR با ابزار Spot Removal
درباره دوره:
قابلیت ترکیب دو عکس در فتوشاپ، از مهارتهای بسیار کاربردی و از اصول اولیه عکاسی به شمار میرود که هر عکاسی باید به آن مسلط باشد. در برخی از موارد، ساخت عکسی که در ذهن ما وجود دارد به طور فیزیکی امکانپذیر نیست و میکس عکس میتواند در این راه به شما کمک کند.
تلفیق عکسها در کنار هم، نگاهی حرفهای و سینمایی به هر ترکیبی از آنها میدهد. این عمل، کار پیچیدهای نیست و شما میتوانید به آسانی از عهده آن برآیید. اما ممکن است بپرسید چگونه میتوان دو عکس را با یکدیگر ادغام کرد و اصلا ادغام عکس چیست و به چه معناست؟ برای انجام این کار باید از نرمافزارها کمک گرفت. نرم افزار فتوشاپ، برنامهای است کاربردی که به آسانی در ترکیب دو یا چند عکس به ما کمک میکند. ما در این دوره آموزشی از مجموعه دورههای آموزش فتوشاپ مکتب خونه، نحوه انجام این کار را طی چند مرحله به شما آموزش میدهیم. حال بیایید ببینیم اصلا ادغام دو عکس در فتوشاپ چیست و چرا باید آن را انجام دهیم؟
حتی اگر هیچ آشنایی با این ویژگی نداشته باشید، حداقل نام آن را شنیده اید. در ویرایش عکس و طراحی گرافیک حرفهای، از ادغام عکس اغلب برای ایجاد جلوههای منحصر به فرد با لایههای مختلف تصویر استفاده میشود. با ترکیب لایههایی مانند تصاویر، متن، گرافیک و بافت، میتوانید تصاویر مختلفی خلق کنید.
در ویرایش عکس و طراحی گرافیک، ادغام دو عکس همانطور که نام آن نشان میدهد، به شما امکان ترکیب عکسها را با هم میدهد. ترکیب تصاویر در فتوشاپ، شامل تنظیماتی است که میگوید چگونه دو لایه با یکدیگر تعامل میکنند تا یک تصویر را ایجاد کنند.
با انتخاب ترکیب عکس برای لایه رویی که همچنین به عنوان «لایه فعال» نیز شناخته میشود، در اصل میتوانید نحوه ترکیب شدن با لایه زیرین را به آن بگویید. یک مثال عالی از ترکیب لایهها با روند ایجاد عکاسی با نوردهی دوگانه است. در فرآیند ترکیب دو عکس در فتوشاپ، شما باید یک تصویر را بارگذاری کنید و یک تصویر دیگر را به عنوان لایه فعال بر روی آن قرار دهید و حالت ترکیب عکس را انتخاب کنید تا این دو تصویر با یکدیگر ترکیب و به چیز جالبتری تبدیل شوند. اما این کار به سادگی قرار دادن یک تصویر بر روی تصویر دیگر نیست (لایه رویی، لایه زیرین را پنهان میکند!). در این دوره به شما آموزش داده میشود که چطور دو تصویر را به گونهای با هم ترکیب کنید که جذاب به نظر برسد. تنها کافی است دوره ما را در خصوص آموزش رایگان ترکیب دو عکس در فتوشاپ دنبال کنید.
آنچه در دوره آموزش رایگان ترکیب دو عکس در فتوشاپ یاد میگیرید:
· آموزش ترکیب تصاویر در فتوشاپ
· نحوه باز کردن چند تصویر در تبهای مختلف را در قاب اصلی فتوشاپ
· روش برش تصاویر
· یکسان کردن رنگ در تصویر مختلف
· ادغام صورت در عکسهای دسته جمعی
· تعویض آسمان عکس
استفاده از حالت ترکیب عکس، به شما کمک میکند تا کار شما به سطح فوق العاده حرفهای برسد. ادغام عکس، برای اضافه کردن بافتهای منحصر به فرد، ایجاد پس زمینه در عکس و به طور کلی افزایش سطح مهارت شما عالی است. با استفاده از دوره آموزشی ما، یک بار آن را امتحان کنید و شگفت زده شوید! ما در این آموزش، سعی بر آن داشتهایم تا قابلیت ترکیب دو عکس در فتوشاپ را به طور کامل و بر پایه زبانی ساده به شما آموزش دهیم تا افرادی که به تازگی وارد عرصه هنر عکاسی شدهاند یا به طور کامل کار با برنامه فتوشاپ را بلد نیستند، نیز بتوانند از این دوره استفاده کنند. پس جهت آموزش ترکیب دو عکس در فتوشاپ، دوره آموزشی سایت مکتبخونه را در این زمینه از دست ندهید.
آموزش ترکیب دو عکس در فتوشاپ:
1 - معرفی دانش ترکیب تصاویر
2 - اهمیت انسجام و سازگاری
3 - نشان دادن و پنهان کردن بخشهای مختلف لایهها
4 - حذف عناصر اضافی
5 - ادغام حالات صورت در عکسهای دسته جمعی
6 - اضافه کردن حجم و فضا به عکس
7 - تعویض آسمان
8 - ساخت یک پرترهی بی نقص
9 - خلاقانه ترکیب کردن
10 - داستان یک عکس
درباره دوره:
آموزش فتوشاپ (photoshop) یکی از بهترین روشها برای خلق و ويرايش تصاوير گرافيكی است. فتوشاپ يك نرمافزار حرفهای محسوب میشود كه از جمله كاربردهای آن طراحی پوسترهای تبليغاتی، كارت ويزيت، لوگو، سربرگ، رابطهای گرافيكی سايتها و اپليكيشنها، ويرايش نور و رنگ تصاوير و غیره است. این دوره آموزش مقدماتی با هدف آموزش این نرمافزار کاربردی تهیه و تدوین شده که در ادامه آن را معرفی خواهیم کرد.
در دوره مقدماتی آموزش فتوشاپ هدف اين بوده كه مسائل نسبتاً پيچيده فتوشاپ را به روش ساده آموزش بدهيم، تا هر شخصی با كمترين سطح اطلاعات در مورد كار با نرمافزارهای گرافيكی، بتواند متوجه مباحث مطرح شده شود. به اين صورت كه در این دوره به تمامی مباحث مهم نرمافزار پرداخته میشود و از مباحث غيرضروری میپرهيزيم، تا اینکه مراحل يادگيری فتوشاپ را پيچيده و سخت نكند.
نرمافزار فتوشاپ قسمتی از نرمافزارهای گرافیکی محسوب میشود که براساس Bitmap کار میکند. کلیهی حقوق نرمافزار فتوشاپ مربوط به شرکت Adobe است. از این نرمافزار برای کارهای گرافیکی حرفهای استفاده میشود و کاربرد بسیار زیادی در صنعت چاپ دارد.
افرادی که گرافیست هستند و یا کار طراحی انجام میدهند، نیاز مبرمی به نرمافزار فتوشاپ دارند. به طور خلاصهتر باید گفت که آموزش فتوشاپ برای افرادی مناسب است که با کامپیوتر قصد دارند که کارهای گرافیکی یا موشن گرافیک انجام دهند.
کاربران نرمافزار فتوشاپ، گروههای زیر را تشکیل میدهند:
در دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ با یکی از پرکاربردترین نرم افزارهایی که در طراحی و ویرایش تصویر و همچنین ساخت و ایجاد انیمیشن مورد استفاده قرار میگیرد، آشنا خواهید شد.
در دنیای امروزی و با توجه به گستردگی دنیای دیجیتال، اکثر افرادی که در اطرافمان هستند حداقل یک بار هم که شده برای ویرایش تصاویر خود به سراغ فتوشاپ رفتهاند. تصاویر در عصر دیجیتال از اهمیت ویژهای برخوردارند و به همین دلیل است که گذراندن دوره آموزش صفر تا صد فتوشاپ برای کسانی که کارشان در حیطه طراحی گرافیک است، از اهمیت بسزایی برخوردار است. اگر دوست دارید در مورد سرفصلها و کاربردهای این دوره آموزشی بیشتر بدانید، تا انتهای مقاله را مطالعه کنید.
فتوشاپ به عنوان نرم افزاری پرکاربرد و قدرتمند شناخته میشود که توسط کارشناسان شرکت Adobe طراحی شده است. در آموزش مقدماتی Photoshop متوجه خواهید شد که این نرم افزار از قابلیتهای بسیاری همچون تنظیم رنگ، کنترل و تنظیم نورپردازی، ساخت افکتهای ویژه، تغییر و تنظیم ابعاد و اندازه تصاویر و... برخوردار است و بدین ترتیب کاربران میتوانند به آسانی تصاویرشان را ویرایش کنند.
در دوره آموزش کامل فتوشاپ، کارآموز به شکلی کاملاً مفهومی و مرحله به مرحله با نرم افزار Photoshop آشنا خواهد شد. برای شرکت در دوره فتوشاپ نیازی به پیش نیاز خاصی نیست و تنها با گذراندن این دوره با دنیای پر از شگفتی این نرم افزار آشنا خواهید شد. اگر به این رشته علاقمند هستید، توصیه میکنیم حتماً از آن بهره ببرید.
در این دوره، بعد از این که با محیط نرم افزار ادوبی فتوشاپ آشنا شدید، اساتید شما را با رتوش، ابزارهای پنل، ابزار برش، نحوه طراحی صفحات وب، مونتاژ و همچنین لایهها آشنا خواهند کرد. در ادامه دوره آموزش فتوشاپ مقدماتی، شما میتوانید با مبحث متحرکسازی، فیلتر و همچنین اکشن آشنا شده و چند نمونه کار عملی را تحت نظارت استاد پیادهسازی نمایید.
در دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ متوجه خواهید شد که این نرم افزار یکی از برترین ابزارهایی است که برای پردازش تصویر به کار گرفته میشود. گذراندن این دوره نقطه شروعی است که میتواند از شما یک گرافیست حرفهای بسازد.
در دوره آموزش مقدماتی Photoshop به طور کامل با این ابزار کاربردی و فوقالعاده آشنا خواهید شد. دوره فتوشاپ این فرصت را برای افراد مبتدی و حتی حرفهای فراهم میآورد تا بر تمامی کاربرد و جنبههای نرم افزار فتوشاپ مسلط شوند.
یادگیری دوره آموزش کار با فتوشاپ به افراد کمک میکند تا آسانتر به بازار کار وارد شوند. امروزه برای وارد شدن به بیشتر کسبو کارها باید از دانش فتوشاپ نیز بهرهمند باشید. اگر دوست دارید شغل مناسبی برای خود داشته باشید، بهتر است دوره مقدماتی فتوشاپ را بگذرانید. این دوره برای کسانی مناسب است که به دنبال بهبود شرایط شغلی خود هستند. حتی اگر فتوشاپ هم بلد باشید، میتوانید با گذراندن این دوره بر مهارت خود افزوده و از نظر شغلی چند پله بالاتر بروید.
دوره آموزش تصویری فتوشاپ برای کسانی که دوست دارند عکسهای شخصیشان را ادیت کنند، مناسب است. با در اختیار داشتن دانش فتوشاپ، دیگر نیازی نیست که برای ادیت کردن عکسهایتان به سراغ شخص دیگری بروید. با گذراندن این دوره میتوانید هر طور که میخواهید عکسهایتان را بهطور حرفهای ویرایش کنید.
هنگامی که دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ را بگذرانید، متوجه خواهید شد که این نرم افزار قدرتمند دارای چه کاربردهای گستردهای است. در این قسمت قصد داریم به برخی از مهمترین کاربردهای این نرم افزار بپردازیم:
فتوشاپ یک ابزار حرفهای است که در ویرایش تصاویر مورد استفاده قرار میگیرد. حذف عیوب، تنظیم و کنترل رنگ و کنتراست، اصلاح و تنظیم نورپردازی، حذف و یا افزودن عناصر تصویر و در نهایت ترمیم تصاویر مخدوش و خراب را میتوان از کاربردهای آموزش برنامه فتوشاپ معرفی کرد.
طراحی گرافیکی از دیگر کاربردهایی است که این نرم افزار ارائه میدهد. بسیاری از طراحان گرافیک از این نرم افزار به منظور ایجاد و ساخت طرحهای گرافیکی به شکل خلاقانه استفاده میکنند که در وب سایت، لوگو، بنر و دیگر محتواهای گرافیکی مورد استفاده قرار میگیرد.
فتوشاپ دارای کاربردهای دیگری است که میتوان به طراحی رابط کاربری اشاره کرد. طراحان گرافیک از این نرم افزار به منظور ساخت طرحهای فوقالعاده و کاربرپسند استفاده میکنند که در نرم افزار، وب سایت و اپلیکیشنهای موبایل کاربرد دارد.
طراحی محصول با استفاده از فتوشاپ میتواند برای ارائه در صفحه نمایش محصول، تبلیغات و همچنین بستهبندیها مورد استفاده قرار گیرد.
نرم افزار فتوشاپ در حیطه بازاریابی و تبلیغات به منظور طراحی و ساخت انواع بنر، تصاویر تبلیغاتی، کاتالوگ، کارت ویزیت و دیگر مواد تبلیغاتی کاربرد دارد.
Photoshop را میتوان در طراحی صفحات، اضافه نمودن تصاویر و ایجاد جلوههای خاص در صفحات مورد استفاده قرار داد.
با استفاده از فتوشاپ میتوان تصاویر و محتوای بصری جذابی را در شبکههای اجتماعی همچون اینستاگرام، فیسبوک و.. ایجاد کرد. با در اختیار داشتن دانش فتوشاپ، افراد میتوانند تصاویر خود را ویرایش کرده و افکتهای خاص را اعمال نمایند.
با گذراندن دوره آموزشی مقدماتی فتوشاپ، هم امکان کار حضوری در یک شرکت را دارید و هم این امکان برایتان مهیاست تا به صورت فریلنسری به فعالیت مشغول شوید. در هر دو صورت، مطمئن باشید که درآمد بسیار خوبی را کسب خواهید کرد.
از سادهترین گزینههایی که میتوانید برای توسعه کار خود و همچنین درآمدزایی روی آن حساب باز کنید، گذراندن دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ است. سرفصلهایی که در این دوره ارائه میشوند مطابق با نیاز بازار کار طراحی شده و از مهمترین نقاط قوت این دوره میتوان به ارائه تمرینات عملی اشاره کرد. در این دوره نحوه طراحی لوگو و بستهبندی را نیز یاد خواهید گرفت که این مسأله کمک زیادی به بهبود موقعیت شغلی شما خواهد کرد.
در این دوره، کارآموز با تمامی ابزارها و شیوه تنظیمات آنها به علاوه تک تک منوها آشنا خواهد شد. تمامی مطالبی که در این دوره آموزش داده شدهاند، در انتهای دوره به شکل عملی در قالب ساخت قالب اینستاگرامی، طراحی جلد برای کتاب، طراحی پوستر، کارت ویزیت، طراحی لوگو و... پیادهسازی خواهد شند و این موارد را میتوانید به عنوان نمونه به جایی که قرار است در آن استخدام شوید، ارائه کنید.
با پیشرفت فناوری و تکنولوژی در حوزه گرافیک، فتوشاپ به نرم افزاری بسیار مهم تبدیل شده است. طراحان همواره به فکر توسعه مهارتهای خود هستند و در این راستا دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ گزینهای ایدهآل خواهد بود. با دانلود رایگان آموزش فتوشاپ میتوانید تصاویری زیبا و بدون نقص را طراحی و ایجاد کنید.
دانلود آموزش فتوشاپ به شیوه ای طراحی برنامهریزی شده تا کارآموزان با هر سطحی از دانش و تسلط امکان استفاده از دوره های آموزشی را داشته باشند. با توجه به این که محتواهای تصویری محبوبیت بیشتری در مقایسه با محتوای متنی پیدا کردهاند، شرکتها ترجیح میدهند که یک گرافیست حرفهای را استخدام کنند تا مخاطبان بیشتری را جلب کنند.
سرفصلهایی که در دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ در مکتب خونه آموزش داده میشوند، عبارتند از:
· فصل اول - معرفی نرم افزار فتوشاپ
· فصل دوم - لایهها در فتوشاپ
· فصل سوم - تلفیق عکسها در فتوشاپ
· فصل چهارم - ابزارهای کاربردی در فتوشاپ
· فصل پنجم - سیستمهای رنگی در فتوشاپ
· فصل ششم - پروژه نهایی فتوشاپ
برای شرکت در دوره آموزش مقدماتی فتوشاپ لزوماً نباید دانشجوی رشته کامپیوتر و یا گرافیک باشید. این دوره با توجه به مزایای زیادی که به همراه دارد، به همگان توصیه میشود. از جمله مخاطبین این دوره باید با افرادی اشاره کرد که به حوزه گرافیک و فتوشاپ علاقهمند هستند. همچنین کسانی که با نرم افزار فتوشاپ آشنایی اجمالی دارند و دوست دارند مهارت خود را توسعه داده و به شکل حرفهای این نرم افزار را یاد بگیرند، میتوانند به شرکتکنندگان این دوره بپیوندند.
هیچ شرط سنی خاصی برای شرکت در دوره آموزش مقدماتی photoshop در نظر گرفته نشده و تمامی افرادی که تمایل دارند کارهای گرافیکی را شخصاً انجام دهند، میتوانند روی این دوره حساب باز کنند. کارآموزان در دوره آموزش فتوشاپ رایگان با تمامی ابزارهای ویرایش آشنا شده و میتوانند برای طراحی از آن به راحتی استفاده کنند.
از دیگر مخاطبین این دوره میتوان به افرادی اشاره کرد که به دنبال سود بیشتر و یافتن یک شغل پردرآمد هستند. کسانی که دوست دارند در زمینه طراحی کارت ویزیت، کارت پستال، جعبه کادو، بروشور و ویرایش و طراحی تصاویر حرفهای کار کنند، نیز میتوانند در دوره آموزش جامع فتوشاپ ثبت نام کنند.
تمامی افرادی که علاقه زیادی به یک مهارت دارند، باید ابزارهایی در اختیار داشته باشند تا بتوانند ایدههایشان را راحت پیادهسازی کنند. مکتب خونه این دوره را با بهترین ابزارها برگزار کرده تا زمینه ارتقای شغلی را برای شما مهیا سازد.
در دوره آموزش فتوشاپ در مکتب خوبه که به شکلی عملی برگزار میشود، کارآموزان میتوانند با دست پر و مهارت بالا به کار در حیطه طراحی گرافیک وارد شوند. در این دوره، کارآموزان یاد میگیرند که چطور باید از مهارتهای خود برای برای کسب درآمد بیشتر استفاده کنید. توصیه میکنیم اگر علاقمند به کارهای گرافیکی هستید، دوره های آموزش فتوشاپ در مکتب خونه را از دست ندهید.
استفاده از برنامهی فتوشاپ طیف وسیعی از محیط ما را در برمیگیرد. نرمافزار فتوشاپ سبب شده است که طرحهای گرافیکی زیباتر و هنریتر جلوه کنند. تمام عکسها و طرحهای پیشساخته باید حداقل یک بار از نظر یک گرافیست مسلط به فتوشاپ عبور کند. کاربردهای فتوشاپ را میتوان در شاخههای زیر مطرح کرد:
نرمافزار فتوشاپی که در دسترس شما قرار داده میشود، دارای مدهای رنگی بسیار زیادی است. در آموزش فتوشاپ مکتب خونه به این مدها اشاره خواهیم کرد و در مورد آنها توضیح کاملتری خواهیم داد.
استفاده از فتوشاپ ممکن است مقداری برای سیستم کامیپوتری شما مشکلساز شود. نرمافزار فتوشاپ حجم نسبتاً زیادی را از هارددیسک شما را به خود اختصاص میدهد. همچنین در زمان اجرای برنامههای کاربردی، ممکن است روند کار سیستم را کند نماید که تمام این اتفاقات کاملاً طبیعی است.
برای کم کردن مشکلات فتوشاپ میتوانید از سختافزارهای پیشرفته برای بالا بردن بازده فتوشاپ استفاده نمایید. برنامه فتوشاپ برای افرادی که نمیتوانند نسخه کامل را داشته باشند، چارهای اندیشیده است و آنهم نسخهی پرتابل و کمحجم فتوشاپ است.
یادگیری هر نرمافزاری، پیش از شروع، نیاز به آشنایی کلی با مبانی کامپیوتر دارد. دنیای تکنولوژی، دارای زبانی سراسری است که آموزش آن میتواند مسیر هموارتری در کار با نرمافزارها، برای شما ایجاد نماید.
فتوشاپ، مادر نرمافزارهای ادوبی شناخته میشود؛ آشنایی با فضا کاری آن و شیوهی پردازشش، کار شما را در یادگیری سایر نرمافزارهای ادوبی آسانتر خواهد کرد؛ مهم این است که نحوهی تعامل برنامه و شیوهی برقراری ارتباط آن با کاربرانش را فهمیده و بدانید چگونه خود را با برنامه هماهنگ نمایید.
این موارد، مقدماتی است که نیاز بود تا پیش از نصب نرمافزار بر روی کامپیوتر خود، بدانید. حال آموزش را شروع کرده و به سراغ یادگیری نحوهی کار با نرمافزار فتوشاپ و شیوهی طراحی و ویرایش در آن میرویم.
آموزش فتوشاپ، مانند بسیاری از حرفههای دیگر، یک روش مرجع و مطمئن برای یادگیری نداشته و شیوهی آموزشی مفید و مناسب، به شرایط و تواناییهای خود هنرجو بستگی دارد. به همین خاطر، ما در این بخش، بهصورت تجربی به ذکر مراحلی که لازم است برای کسب مهارت در فتوشاپ طی شود، پرداخته و روش و یا ترتیب آموزشی خاصی را پیشنهاد نمیدهیم.
مراحل یادگیری فتوشاپ به صورت قدم های زیر است
در مرحله اول، یعنی نقطهی صفر آموزش فتوشاپ، لازم است از علاقه خود نسبت به گرافیک و فتوشاپ مطمئن شویم. بامطالعهی کتابها و مقالههایی در زمینهی آموزش فتوشاپ و ویدئوهای طرز کار این نرمافزار، میتوان تا حدودی به علاقه و تمایل خود پیبرد.
به خاطر داشته باشید، فرآیند کار با نرمافزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، کمی سخت بوده و نیازمند صبر و دقت بالایی است؛ اگر علاقهی لازم و کافی وجود نداشته و یا هدف مشخصی از آموزش نداشته باشید، آموزش فتوشاپ بسیار سخت شده و یا هیچگاه میسر نمیشود.
بعد از اطمینان از علاقهمندی و مشخص کردن اهداف آموزشی خود، لازم است شیوهی دلخواه آموزش خود را نیز انتخاب نمایید. سه روش اصلی برای آموزش فتوشاپ وجود دارد؛ آموزش حضوری، آموزش آنلاین و ویدیویی و آموزش با کتابهای آموزشی، سه انتخاب پیشروی شما هستند.
انواع آموزش فتوشاپ
انواع آموزش موجود برای فتوشاپ به صورت مواردی هستند که در ادامه ذکر خواهند شد.
برای سالهای زیادی، پیش از ظهور اینترنت، اصلیترین روش آموزش، آموزش بهصورت حضوری بود. آموزش حضوری به این صورت انجام میگرفت که یادگیری از تعامل بین یک یاد دهنده و یک یاد گیرنده حاصل میشد. این شیوهی آموزشی، بازده بسیار خوب و بالایی داشته و مفیدترین شیوه برای طیف وسیعی از هنرجویان است. براساس بازده بالایی که دارد، هزینهی بسیار زیادی را نیز میطلبد.
هزینهی حضور در کلاسهای آموزشی در این شیوه، همزمانی است و هم مالی. چراکه باید زمان نسبتاً زیادی را صرف پیدا کردن آموزشگاهی معتبر و استاندارد کرده و پس از یافتن آن، زمانی برابر و یا حتی بیشتر از مدتزمان کلاس، صرف رفتوآمد به این کلاسها میشود. در کنار زمان، وقتی به دنبال بهترینها هستید، لازم است تا مبلغ بیشتری را نیز خرج کنید.
با ظهور و تولد اینترنت و همهگیری آن در جهان، آموزشهای آنلاین و ویدئویی نیز متولد شده و اکنون در بیشترین رونق خود بسر برده و علاقهمندان به این شیوهی آموزشی، هر روز بیشتر میشوند.
آموزشهای آنلاین، به مراتب هزینههای کمتری نسبت به آموزش حضوری داشته و اگر به شیوهی مناسب و صحیح آموزش دهند، بازدهی برابر و یا حتی بیشتر از دیگر روشها خواهد داشت. کاهش هزینهها در این روش همزمانی است و هم مالی.
ازآنجاییکه در این روش، آموزش به خانهی هنرجو آمده و برای حضور در کلاس آموزشی تنها چند کلیک لازم خواهد بود، هزینهی زمانی به مراتب کمتری برای هنرجو داشته و از نظر مالی نیز، بسیار اقتصادیتر از حضوری است.
از مزیتهای مهم آموزش غیرحضوری، این است که مباحث آموزش، تنها یکبار گفته نمیشود و هنرجو میتواند با فواصل زمانی، هرچند بار که برای درک کامل مفاهیم نیاز دارد، به سراغ آموزش رفته و ویدئوها را چندباره نگاه کند.
مطالعهی کتابهای آموزشی، معمولاً بهصورت آموزش مکمل و کمکی، در کنار یکی از روشهای بالا بکار رفته و نمیتواند جایگزین مناسبی برای آموزشهای دیگر باشد. اگر فرد بخواهد صرفاً بامطالعه، به یادگیری برسد، راه بسیار سخت و طولانیای را پیش رو داشته و باید بار تمام آموزش را تنهایی به دوش بکشد. این روش، بااینکه از هزینه بسیار پایینتری برخورداراست ولی بازده زیادی نداشته و آموزشی ناقص را به همراه خواهد داشت.
هر کس، براساس تواناییها و شرایط خود میتواند یکی از راههای آموزشی بالا را برای آموزش فتوشاپ انتخاب نماید. براساس تجربهی شخصی، آموزش آنلاین برای نرمافزارها که نکات زیادی را در برداشته و یکبار ذکر مطالب کافی نخواهد بود، بهخصوص آموزش فتوشاپ، درشرایطیکه بهصورت تصویری بوده و پروژه محور باشد، مناسبترین شیوهی آموزشی است.
پس از انتخاب روش دلخواه خود برای آموزش، سعی کنید با جریان کلاس پیشرفته و مباحث آموزش دادهشده در هر جلسه را، با فواصل زمانی مشخص مرور کرده و تمرین و تکرار را فراموش نکنید.
روش هر شخص و آموزشگاه برای تدریس متفاوت است؛ اما مفاهیم مشترکی که باید در تمام کلاسها، در آموزش فتوشاپ تدریس شود، توضیح مقدمات و سپس معرفی ابزارها است. به این صورت که در ابتدا، هنرجو را با فضای کار و پنلهای اطراف این فضا آشنا کرده و هریک از آنها را معرفی مینماید.
پس از معرفی کامل کاغذ فتوشاپ و منوبار(menu bar) و دستورات مقدماتی نرمافزار، نوبت به معرفی و توضیح کاربرد ابزارها میرسد. بهطورکلی در فتوشاپ، دو دسته ابزار ویرایشی و ترسیمی وجود دارد که معمولاً آموزش را ابتدا از ابزارهای ترسیمی شروع و با معرفی ابزارهای ویرایشی، ادامه میدهند.
هریک از ابزارها، تنظیمات ویژهی خود را دارند که برای بهکارگیری صحیح و مناسب آنها، لازم است تا با این تنظیمات آشنایی کافی حاصل شود. در آموزش فتوشاپ، صرفاً معرفی و توضیح شفاهی کاربرد ابزار کافی نبوده و لازم است تا بهصورت عینی و تصویری، کاربرد و تأثیر هر ابزار، به هنرجو نشان داده شود.
نرمافزار فتوشاپ، از بینهایت تنظیمات متنوع و ترفندهای گرافیکی تشکیل شده است که یادگیری تمام آنها، زمان بسیاری برده و از زمان کلاسها خارج است. از همین رو، کلاسهای آموزش فتوشاپ، تنها به معرفی و آموزش ابزارهای اساسی و کاربردی فتوشاپ میپردازد. هنرجو پس از انجام تمرینات مناسب و به دست آوردن مهارت کافی، میتواند خود به کشف در فتوشاپ پرداخته و تنظیمات جدیدی را بهصورت تجربی فراگیرد. فراموش نکنید که آموزش، بخصوص در نرمافزارها تا حد زیادی به جستوجو و کشف خود هنرجو بستگی دارد.
تمام مطالب گفتهشده، تنها پیشنهادهایی برای یادگیری بهتر فتوشاپ است. با افزایش آموزشگاهها و کلاسهای آموزش فتوشاپ، روشهای نوین و تازهی زیادی نیز به وجود آمده که میتواند از گفتههای این بخش بسیار دور باشد؛ درهرحال، این خود هنرجو است که باید راه مناسبی را برای آموزش انتخاب کرده و براساس آن پیش رود.
در پاسخ به سؤال «آموزش فتوشاپ چقدر زمان میبرد؟»، میتوان گفت تا پایان عمر. بهطور کلی آموزش، فرایندی ابدی و پایانناپذیر است؛ چرا که هیچگاه علم پایان نمییابد.
براساس همین تعریف، آموزش فتوشاپ نیز هیچگاه پایان نپذیرفته و همواره میتوان ترفندها و نکات تازه و جدیدی دربارهی این نرمافزار، آموخت. فتوشاپ، بخشها و تنظیمات بسیار زیاد و پیچیدهای دارد که بخاطرسپاری تکتک این دستورات، نیاز به زمانی بسیار طولانی دارد که در بیشتر اوقات از حوصلهی هنرجویان خارج بوده و باعث میشود آنان، تنها به یادگیری ابزارهایی بپردازند که بیشترین کاربرد را برایشان داشته و جزء ابزار و تنظیمات اصلی محسوب میشوند.
از طرفی دیگر، شرکت ادوبی هرساله آپدیت جدید از برنامههای خود به بازار عرضه میکند. در هر نسلی از فتوشاپ که به بازار روانهشد، تغییرات مهم و اساسی ایجاد شده و قابلیتهای جدیدی نیز به آن افزوده شد است. این بهروزرسانیها، نیاز مداوم به آموزش فتوشاپ را، حتی در کسانی که سالها با آن مشغول بهکار هستند، برمیانگیزد.
در دنیای امروز که وابستگی شدیدی به تکنولوژی دارد، لازم است که با سیل پیشرفت آن، حرکت کرده و از زمانه عقب نماند. عقب افتادن در این زمانهی پیشرو، فرصتهای زیادی را در زندگی از ما میگیرد.
با در نظر گرفتن این نکته، زمان مناسب برای رسیدن به مهارتی متوسط و قابلقبول در آموزش فتوشاپ، برای هر شخص میتواند متفاوت بوده و بستگی به شرایط آموزش و ساختار ذهنی هنرجو دارد؛ اما میتوان آن را بین پنج تا هفت هفته آموزش مداوم و منظم، تخمین زد.
این زمان تخمینزده شده، میتواند براساس زمانی که هنرجو، در طول شبانهروز به آموزش و تمرین فتوشاپ اختصاص میدهد، کمتر و یا طولانیتر شود.
مدتزمان استانداردی که در بیشتر آموزشگاهها، برای آموزش مقدماتی و متوسط فتوشاپ گذاشته میشود، حداکثر بین 35 تا 40 ساعت آموزشی، بدون احتساب تمرینات خانگی، است که بین روزهای هفته پخش میشود. آموزش فتوشاپ، در سطح پیشرفته نیز میتواند بین 25 تا 30 ساعت آموزش مفید را، به این زمان اضافه نماید.
همانطور که گفتیم، زمانهای بیان شده بهصورت تخمینی بوده و میتواند براساس شیوهی آموزشی فرد و تواناییهای ذهنی هنرجو، بسیار متفاوت شود. باید به یاد داشته باشید، آموزش فتوشاپ، در کوتاهترین زمان و با بیشترین بازدهی، نیاز به آموزشی مداوم و روزانه داشته و لازم است تمرین و تکرارهای مناسبی در کنار آموزش، انجام گیرد.
و اما مهمترین نکته داشتن علاقه و هدف است. علاقه میتواند به اهرمی، برای تسریع کردن فرآیند آموزش فتوشاپ، برای شما تبدیل شده و مدتزمان موردنیاز برای آموزش را به حداقل برساند. داشتن هدف نیز، شما را از خستگیها و ناامیدشدنهای احتمالی که میتواند در مسیر آموزش فتوشاپ، برای هرکسی به وجود آید نجات داده و مسیر آموزش را، برای شما هموارتر و کوتاهتر مینماید.
اگر به فکر ورود به دنیای فتوشاپ هستید و دوست دارید آموزش مقدماتی و پایه خود را به نحو احسن و با بهترین دوره آموزشی شروع کنید، هم اکنون با ثبت نام در دوره آموزش فتوشاپ مقدماتی اولین و مهمترین قدم این مسیر جذاب را بردارید.
فصل اول - معرفی نرم افزار فتوشاپ:
1 - معرفی نرم افزار فتوشاپ و workspace
2 - توضیحات اولیه
فصل دوم - لایه ها در فتوشاپ:
1 - معرفی لایهها در فتوشاپ
2 - جزییات لایهها در فتوشاپ
3 - تنظیمات لایهها در فتوشاپ
فصل سوم - تلفیق عکسها در فتوشاپ:
1 - ماسکها و تلفیق عکسها در فتوشاپ
2 - ماسکها و تلفیق عکسها در فتوشاپ 2
3 - تکنیک برش عکس در فتوشاپ
4 - پروژه میانی اول فتوشاپ
فصل چهارم - ابزارهای کاربردی در فتوشاپ:
1 - براش در فتوشاپ
2 - نکات تکمیلی ابزار براش در فتوشاپ
3 - ابزارهای روتوش عکس در فتوشاپ
4 - گردینت و سطل رنگ در فتوشاپ
5 - ابزارهای blur ,sharpen ,smudg ,vector و ذخیره کردن در فتوشاپ
6 - تایپ و استایلها در فتوشاپ
7 - ابزارهای Transform در فتوشاپ
8 - پروژه میانی دوم فتوشاپ
فصل پنجم - سیستم های رنگی در فتوشاپ:
1 - حالت Blend در فتوشاپ
2 - سیستمهای رنگی در فتوشاپ
فصل ششم - پروژه نهایی فتوشاپ:
1 - نمونه پروژه
2 - ادامه نمونه پروژه
3 - ادامه نمونه پروژه
4 - پروژه پایانی فتوشاپ
درباره دوره:
اهداف آموزشی دوره آموزش فتومونتاژ را میتوان نحوه صحیح ادغام تصاویر با هم به صورت طبیعی، بررسی و درک اهمیت رنگ خاکستری در طراحی دیجیتال، بررسی و آموزش اهمیت صنعت فتومونتاژ در طراحیها و همچنین بررسی کامل سایه در فتومونتاژ و اهمیت آن در طراحیها دانست. البته باید بدانید که شما در این دوره با هنرمندان مطرح این عرصه در سطح بینالمللی آشنا خواهید شد و همچنین با بررسی کامل فتومونتاژ در فتوشاپ، شما فرق فتومونتاژ با بقیه تکنیکهای اجرایی در فتوشاپ و البته فرق لایههای معمولی و اسمارت آبجکتها و تأثیر آن در طراحیها را درک و یاد خواهید گرفت.
آشنایی جامع با مهمترین و پرکاربردترین مباحث فتوشاپ به همراه آموزش فتومونتاژ در فتوشاپ را میتوان هدف اصلی این دوره محسوب کرد. شما با شرکت در این دوره یاد خواهید گرفت که تصاویر حرفهای در صنعت تبلیغات چگونه ایجاد میشوند. در واقع ساخت پوسترهای فیلم، ساخت کاورهای موزیک، ساخت کاورهای تجاری و تبلیغاتی، ساخت تصاویر حرفهای برای شبکههای اجتماعی، ساخت پوسترهای تجاری و ساخت تصاویر فرا واقعگرایانه یا سورئال را میتوان دیگر اهداف این دوره آموزشی دانست.
نباید فراموش کرد که کسب این مهارت میتواند به شما کمک کند تا در این زمینه فعالیت خود را شروع کنید. بهطور کلی دوره آموزش فتومونتاژ مناسب کسانی خواهد بود که به اصول و مفاهیم نرمافزار فتوشاپ مسلط هستند، اما برای ساخت اثر هنری خود نمیدانند باید از کجا شروع کرده و یا اینکه چگونه ایده پردازی مناسبی را برای ساخت تصاویر حرفهای مدیریت کنند. همچنین این دوره برای تمام کسانی که به یادگیری اصول فتومونتاژ علاقهمند هستند، مفید واقع خواهد شد.
شما در این دوره تکنیکها فتومونتاژ را نظیر ادغام تصاویر با یکدیگر و اجرای حرفهای تصویرسازی فتومونتاژ را یاد خواهید گرفت. همچنین با نحوه تولید و ساخت تصاویر حرفهای تبلیغاتی، تصاویر حرفهای سورئال، پوسترهای تجاری و البته بیلبوردهای تجاری آشنا خواهید شد. در نهایت شما در این دوره، اصول ایدهپردازی حرفهای برای انجام کارها را فرا خواهید گرفت.
شما در این دوره از نرمافزار فتوشاپ استفاده میکنید و اصول فتومونتاژ در فتوشاپ را یاد خواهید گرفت.
برای یادگیری و درک مناسب دوره آموزش فتومونتاژ، شما ملزم به استفاده از دوره مقدماتی فتوشاپ هستید.
برای به چالش کشیدن یادگیری شما مباحث مختلف آموزش فتومونتاژ به صورت پروژه محور ارائه میشود و شما ملزم به انجام پروژه در پایان هر سرفصل آموزشی هستید. علاوه بر این در هر فصل، مثالهایی وجود دارد تا شما بهتر موضوع را درک و یاد بگیرید. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش فتوشاپ به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
فتومونتاژ فرآیند و نتیجه ساخت یک عکس ترکیبی با برش، چسباندن، تنظیم مجدد و همپوشانی دو یا چند عکس در یک تصویر جدید است. گاهی اوقات از تصویر ترکیبی به دست میآید تا تصویر نهایی به صورت یک چاپ فیزیکی بدون درز ظاهر شود. روش مشابهی، هرچند که از فیلم استفاده نمیشود، امروزه از طریق نرمافزار ویرایش تصویر محقق میشود.
این تکنیک اخیر توسط متخصصان به عنوان "ترکیب" نامیده شده و در استفاده معمولی اغلب "فتوشاپ" (از نام سیستم نرمافزاری محبوب) نامیده میشود.
ترکیبی از تصاویر مرتبط برای گسترش نمایی از یک صحنه یا سوژه بهعنوان یک مونتاژ برچسبگذاری نمیشود، بلکه یک تصویر دوخته شده یا یک موزاییک تصویر دیجیتال است.
تکنیکهای فتومونتاژ به صورت موارد زیر هستند:
1. کلاژ
2. رسانههای ترکیبی: رسانههای ترکیبی. میکس مدیا اصطلاحی است که برای توصیف آثار هنری ساخته شده از ترکیبی از رسانهها یا مواد مختلف استفاده میشود.
3. سوررئالیسم
4. دادا
5. سازه: کنستراکتیویسم شاخهای خاص از هنر انتزاعی بود که توسط ولادیمیر تاتلین و الکساندر رودچنکو در روسیه در حدود سال 1915 تأسیس شد.
فتومونتاژ نوعی هنر کلاژ است. اساساً از عکسها یا تکههایی از عکسها تشکیل شده است تا ذهن بیننده را به سمت ارتباطات خاص هدایت کند. این قطعات اغلب برای انتقال پیامی ساخته میشوند، خواه تفسیری در مورد مسائل سیاسی، اجتماعی یا موارد دیگر باشد.
تکنیکهای دیگر فوتومونتاژ
روشهای دیگر برای ترکیب تصاویر نیز فتومونتاژ نامیده میشوند، مانند «چاپ ترکیبی» ویکتوریایی، چاپ بیش از یک نگاتیو روی یک تکه کاغذ چاپی (همانطور که یک کلاژ از چند جنبه تشکیل شده است، هنرمندان نیز تکنیکهای مونتاژ را با هم ترکیب میکنند. یک سری از "پیشبینیهای فوتومونتاژ" سیاهوسفید توسط رومار بیردن (1912-1988) یک نمونه است. روش او با ترکیبهایی از کاغذ، رنگ و عکسهایی که بر روی تختههایی به ابعاد 8½ × 11 اینچ قرار داده شدند، آغاز شد. بیردن تصاویر را با امولسیونی ثابت و سپس با غلتک دستی روش را اعمال کرد. در ادامه از آنها عکس گرفت و بزرگ کرد. قرن نوزدهم پیوستن فیزیکی چندین تصویر به یک ترکیب و عکاسی از نتایج، در عکاسی مطبوعاتی و لیتوگرافی تا استفاده گسترده از ویرایش تصویر دیجیتال غالب بود.
فناوری زیراکس در قرن بیستم امکان کپی کردن تصاویر مسطح و اشیاء سهبعدی را با استفاده از دستگاه کپی به عنوان دوربین اسکن امکانپذیر میکرد. پس از آن میتوان چنین تصاویر کپی را با اشیاء واقعی به روش سنتی کلاژ برش و چسب ترکیب کرد.
ویراستاران عکس معاصر در مجلات اکنون «پستآپها» را به صورت دیجیتالی ایجاد میکنند. ایجاد یک فتومونتاژ در بیشتر موارد با نرمافزارهای کامپیوتری مانند Adobe Photoshop، Paint Shop Pro، Corel Photo paint، Pixelmator، Paint.NET یا GIMP آسانتر شده است. این برنامهها تغییرات را به صورت دیجیتالی انجام میدهند و امکان گردش کار سریعتر و نتایج دقیقتری را فراهم میکنند. آنها همچنین با اجازه دادن به هنرمند برای "بازگرداندن" خطاها، اشتباهات را کاهش میدهند. با این حال، برخی از هنرمندان مرزهای ویرایش تصویر دیجیتال را برای ایجاد ترکیببندیهای بسیار وقتگیر که با خواستههای هنرهای سنتی رقابت میکنند، پیش میبرند. روند فعلی خلق تصاویری است که نقاشی، تئاتر، تصویرسازی و گرافیک را در یک مجموعه عکاسی یکپارچه ترکیب میکند.
یک فتومونتاژ ممکن است حاوی عناصری باشد که همزمان واقعی و خیالی هستند. عکسهای ترکیبی و دستکاریهای دیجیتال ممکن است تضاد بین زیباییشناسی و اخلاق را ایجاد کند، به عنوان مثال، در عکسهای جعلی که به عنوان اخبار واقعی به جهان ارائه میشوند. به عنوان مثال، در ایالاتمتحده، انجمن ملی عکاسان مطبوعاتی (NPPA) منشور اخلاقی را تنظیم کرده است که دقت تصاویر منتشرشده را ارتقا میدهد و به عکاسان توصیه میکند: تصاویری را که میتواند بینندگان را گمراه کند یا سوژهها را نادرست معرفی کند، دستکاری نکنند.
فتومونتاژ همچنین ممکن است در پدیده scrapbooking وجود داشته باشد، که در آن تصاویر خانوادگی در دفترچههای یادداشت چسبانده میشوند و یک کلاژ همراه با کاغذهای چاپی و وسایل تزئینی ایجاد میشود.
کتابنویسی هنر دیجیتال از یک کامپیوتر برای ایجاد طرحها و زیرنویسهای کلاژ ساده استفاده میکند. اسکرپبوکر آماتور میتواند پروژههای خانگی را به خروجی حرفهای تبدیل کند، مانند سیدی، دیویدی، نمایشگر روی تلویزیون، آپلود در یک وبسایت برای مشاهده، یا مجموعهها به یک یا چند کتاب برای اشتراکگذاری.
دستکاری عکس به تغییرات ایجاد شده در یک تصویر اشاره دارد. اغلب، هدف از دستکاری عکس، ایجاد یک تصویر "واقعگرایانه" دیگر است. این امر به نگرانیهای سیاسی و اخلاقی متعددی بهویژه در روزنامه نگاری منجر شده است.
آنچه برای ایجاد فتومونتاژ خود نیاز دارید:
1. دوربین
2. کامپیوتر
3. چاپگر
4. تخته، چسب، خودکار سیاه
برای فتومونتاژ باید سوژه خود را در نظر بگیرید. این میتواند با ایدههای معمول عکاسی شما متفاوت باشد. شما باید پتانسیل خود را برای بیان مکان و زمان در نظر بگیرید. برای اولین فتومونتاژ خود یک سوژه ثابت انتخاب کنید. بهترین گزینه برای انتخاب سوژه، گزینهای است که در صورت نیاز میتوانید به آن برگردید و بیش از یکبار از آن عکس بگیرید.
چیزی را انتخاب نکنید که حرکت میکند، زیرا این باعث ایجاد مشکل میشود. اگر با یک صحنه ساده شروع کنید به احتمال زیاد به عنوان یک سازنده فتومونتاژ برای اولین بار موفق خواهید شد.
نحوه عکاسی از سوژه خود را محاسبه کنید. برنامهریزی کنید که چند عکس میخواهید بسازید. باید به این فکر کنید که چقدر به سوژه خود نزدیک هستید و از کدام لنز استفاده کنید تا تعداد عکسهای موردنظر خود را به دست آورید.
استفاده از یک لنز استاندارد 50 میلیمتری، جمعآوری عکسهای شما را آسانتر میکند. یک لنز زاویه باز ممکن است اعوجاج مشکلساز در لبههالبههای تصاویر ایجاد کند.
هدف، ایجاد مونتاژی است که 20 تا 30 عکس در قطعه تمام شده داشته باشد. داشتن تعداد زیاد یا خیلی کم تصاویر میتواند کامپایل آن را دشوارتر کند.
برای فتومونتاژ هر سوژهای، تعداد عکسهای موردنظر را مشخص کنید. برای مثال 7 عکس، سعی کنید یکپارچگی آن را حفظ نمایید. گرفتن عکس از موقعیتهای مختلف کار را ممکن است کمی پیچیده کند اما خروجی را جذاب میکند. پیشنهاد میشود بیشتر از آنچه نیاز دارید عکاسی کنید.
برای این هدف یک شبکه در ذهن خود ترسیم کرده و آن را دنبال کنید تا مطمئن شوید که هر قسمت از سوژه خود را حداقل یکبار ضبط میکنید.
ترجیحاً از یکگوشه شروع کنید. عکسهای خود را رویهم قرار دهید. اگر از چپ به راست عکس میگیرید، به چیزی که نزدیک سمت راست ترکیببندی شما ظاهر میشود نگاه کنید. عکس را بگیرید و سپس دوربین خود را به سمت راست ببرید. تصویر بعدی خود را بنویسید، بنابراین همان چیزی هنوز در ترکیببندی وجود دارد، اما در سمت چپ کادر.
خوب است که این گزینه را داشته باشید که عکسهایی با هم همپوشانی دارند و همه در خطوط مستقیم نیستند. این به شما انعطافپذیری بیشتری میدهد وقتی میخواهید فتومونتاژ کنید.
نکته: سعی کنید از هر قسمت از سوژه خود عکسهای خلاقانه جداگانه بسازید. سعی کنید آنها را با یک تفاوت کوچک بسازید.
گاهی اوقات چندین بار از یک شی یا بخشی از یک صحنه عکاسی کردن خوب است، زیرا با انجام این کار گزینههای بیشتری را در حالی که فتومونتاژ میکنید در اختیار شما قرار میدهد.
استفاده از خطوط عمودی، افقی و یا مورب کمک زیادی به پروژه خواهد کرد. همانطور که عکسهای خود را میسازید مستقیم یا منحنی را در نظر بگیرید. مراقب باشید که آنها چگونه میتوانند در مونتاژ عکس تمام شده شما ظاهر شوند.
استفاده از این خطوط به حفظ مونتاژ شما کمک کرده و جذابیت بیشتری برای نگاه کردن به آن ایجاد میکند. اگر هیچ خطی در قطعه تمام شده شما جریان نداشته باشد، درهم و گیجکننده به نظر میرسد.
بهتر است برای پروژهی اول فتومونتاژ خود یک پروژه ساده را انتخاب کنید.
میتوانید از Adobe Lightroom و Photoshop برای کامپایل مونتاژهای خود در کامپیوتر قبل از چاپ عکسها استفاده کنید. شما میتوانید از هر نرمافزار تصویربرداری استفاده کنید که به شما امکان میدهد تصاویر مجزا در چندین لایه داشته باشید.
تمام عکسهایی را که ساختهاید در رایانه بارگیری کنید. هیچیک از آنها را حذف نکنید، حتی اگر نقص فنی وجود داشته باشد. ممکن است از یکی از آنها برای پر کردن شکاف استفاده کنید. به همهی عکسها نگاه کنید و قویترین تصاویر را انتخاب کنید. عکسهایی که بهتنهایی به عنوان عکسهای خوبی خواهند ماند، خواه میتوانند بخشی از یک فتومونتاژ باشند.
یک پوشه جداگانه برای اینها درست کنید و عکسها را در آن قرار دهید. در مرحله بعد، بخش عمدهای از عکسهای خود را که فکر میکنید برای ساختن فتومونتاژ شما مناسب هستند، انتخاب کنید. تصور کنید که لبهها کجا خواهند بود و تصاویر را برای پر کردن فضای ترکیببندی خود انتخاب کنید. اینها را در پوشه دیگری قرار دهید. عکسهای باقیمانده را در پوشه سوم قرار دهید
اندازه عکسهای خود را بر اساس اینکه میخواهید فتومونتاژ نهاییتان چقدر بزرگ باشد، تغییر دهید. وضوح خود را روی 300 نقطه در اینچ (نقطه در اینچ) نگهدارید، این بدان معناست که اندازه آنها هنگام چاپ یکسان است. تقریباً تصمیم بگیرید که چه تعداد عکس را تشکیل میدهد. عرض و ارتفاع پروژه را مشخص کنید. میتوانید بعداً این فتومونتاژ را تغییر دهید، اما خوب است که از همان ابتدا با اندازه پایه کار کنید.
سعی کنید فتومونتاژهای خود را با استفاده از تصاویر jpeg و با فشردهسازی کوچک جمعآوری کنید. این بسته به تعداد عکسهایی که با آنها کار میکنید و قدرت پردازش رایانه شما متفاوت است.
هنگام ایجاد مونتاژهای عکس بزرگتر، سازماندهی خوب اهمیت بیشتری پیدا میکند. اندازهگیری دقیق عکسها به دستیابی به جریان کاری ثابتتر کمک میکند.
یک "بوم" جدید با اندازه مناسب ایجاد کنید. مطمئن شوید که dpi با dpi عکسهای شما مطابقت دارد. در مورد اندازه صحیح بوم زیاد نگران نباشید. اگر خیلی کوچک یا خیلی بزرگ است، همیشه میتوانید آن را بعداً مطابق با نیازهای خود تغییر دهید.
عکسها را از دو پوشه اول خارج کنید و با رفتن به مسیر File > Scripts > Load Files To Stack، آنها را به فتوشاپ وارد کنید. با استفاده از این گزینه میتوانید تمام تصاویر موردنیاز خود را در یک سند به صورت لایههای جداگانه بارگذاری کنید.
اگر از این روش استفاده میکنید، تمام لایهها را انتخاب کنید. سپس آنها را بکشید و در سندی که بوم خالی خود را ایجاد میکنید رها کنید. شما باید تمام عکسهای خود را در لایه خود در سندی که ایجاد کردهاید قرار دهید.
شروع کنید به کشیدن و رها کردن هر عکس تقریباً در جایی که میخواهید. اگر توانایی کد رنگی هر لایه را دارید، ایده خوبی است که این کار را انجام دهید. معمولاً از سه رنگ استفاده میشود. یکی برای تصاویر سمت چپ، یکی برای تصاویری که وسط را تشکیل میدهند و یکی برای تصاویر سمت راست.
وقتی روی فوتومونتاژهای بزرگ کار میکنید، گروههای جداگانهای را در پنل لایهها بسازید و لایههایی را به آنها اضافه کنید. این به شما امکان میدهد تمام تصاویر را در یک گروه پنهان کنید که میتواند گردش کار را کارآمدتر کند.
عکسهای خود را به اطراف حرکت دهید و آنها را طوری قرار دهید که شبیه به کل سوژهای که عکاسی کردهاید، شوند. برخی از تصاویر همچنان به صورت انباشته رویهم ظاهر میشوند. این اشکالی ندارد.
اکنون همه عکسها را تقریباً در موقعیت خود دارید. این زمانی است که سرگرمی واقعی عکاسی خلاقانه آغاز میشود. وقت آن است که تخیل خود را آزاد کنید. عکسها را به اطراف حرکت دهید و هر طور که دوست دارید آزمایش کنید. خارج از چارچوب فکر کنید!
در حین کار، قسمتهایی از تصاویری که میخواهید ببینید ممکن است در زیر لایه دیگری پنهانشده باشند. میتوانید هر عکس را در سلسلهمراتب لایهها بالاتر یا پایینتر ببرید تا مناسب باشد.
یک screengrab لایههای کد رنگی را نشان میدهد که به گردش کار کمک میکند. سعی کنید فکرتان را محدود نکنید یا بیشازحد آن را تنظیم نکنید. هدف شما باید ایجاد یک فتومونتاژ کامل است که مردم بتوانند بدون سردرد به آن نگاه کنند.
اولین بار که آن را امتحان میکنید ممکن است زمان زیادی طول بکشد. انتظار نداشته باشید اولین باری که برای انجام آن مینشینید مونتاژ را کامل کنید.
اگر مجموعهای از عکسها به خوبی ترکیب نشده باشند، نتیجه جذاب نخواهد بود. شما باید مراقب باشید که عکسهای خود را بهگونهای قرار دهید که دیدن آن خوشایند باشد. اگر این کار را نکنید، نتایج ممکن است برای بینندگان مبهم و غیر جذاب به نظر برسد.
همانطور که فتومونتاژ شما شروع به شکلگیری میکند، میتوانید شروع به خاموش کردن لایههایی کنید که استفاده نمیکنید. آنها را حذف نکرده، فقط آنها را پنهان کنید.
تدوین فتومونتاژ نیاز به انعطاف دارد. برای بیان خلاقانه خود باز باشید. همانطور که عکسها را جابجا میکنید، مونتاژ شما مدام تغییر میکند. امکان مخفی کردن یا نمایش تصاویر جداگانه به شما این امکان را میدهد که در طرحبندی خود نوآوری بیشتری داشته باشید.
ممکن است در این مرحله شکافهایی در مونتاژ خود مشاهده کنید. تصاویر خود را در پوشه سومی که ایجاد کردهاید اما هیچ عکسی از آن وارد نکردهاید بررسی کنید. ممکن است عکسی پیدا کنید تا شکاف خود را پر کند.
اگر نه، خلاق باشید و تصویری را که قبلاً استفاده کردهاید کپی کنید. همچنین اگر به نظر شما خوب است، میتوانید شکاف را خالی بگذارید.
برای جمعآوری فتومونتاژ خود زمان زیادی به خود اختصاص دهید، اما مطمئن شوید که آن را تمام کردهاید. اگر اجازه دهید این میتواند یکروند بیپایان باشد. البته، همیشه میتوانید بعداً یک مونتاژ را مجدداً ببینید و اگر دوست دارید آن را به روشی متفاوت بسازید.
شما مجبور نیستید مونتاژهای خود را چاپ و چسبانده کنید. به عنوان آثار هنری دیجیتال، کاملاً قابلقبول هستند. با این حال، چاپ عکسها آنها را به بعد دیگری میبرد.
اگر تصمیم دارید یک کپی ملموس داشته باشید، باید عکسهایی را که استفاده کردهاید و در طرح نهایی قابل مشاهده هستند چاپ کنید. شما میتوانید آنها را به عنوان چاپهای عکاسی جداگانه به روشی سریع و آسان چاپ کنید.
چسباندن تصاویر چاپ شده میتواند یک مرحله دشوار باشد. استفاده از چسب میتواند بسیار کثیف باشد و به راحتی به چاپهای رویهم افتاده آسیب می رساند. میتوانید از یک رول کاغذ چسب دوطرفه استفاده کنید. قبل از چسباندن هر عکس از چسب استفاده کنید.
اگر از چسب مایع استفاده میکنید، باید این چسب را بمالید زیرا میخواهید چاپهای خود را بچسبانید. من توصیه میکنم قبل از اینکه شروع به چسباندن آنها کنید، ابتدا چاپهای خود را بچینید. این به شما این امکان را میدهد که تصوری از نحوه ظاهر فتومونتاژ خود را مشاهده کنید. باید مراقب باشید که چسب اضافی روی تخته یا چاپهای دیگرتان نریزد
وقتی همه چاپهای خود را آماده کردید، شروع به گذاشتن آنها روی تخته خود کنید. سادهترین کار این است که کامپیوتر خود را در کنار خود داشته باشید. این به شما امکان میدهد از نسخه دیجیتال فتومونتاژ خود برای راهنمایی استفاده کنید.
تمام لایهها به جز لایه پایین را خاموش کنید. لایه قابل مشاهده اولین چاپی است که روی تخته قرار میدهید. لایه بعدی را روشن کرده و چاپ را روی تخته قرار دهید. از پایین به بالا کار کنید و مطمئن شوید که هر چاپی که میگذارید، چاپی باشد که از قبل روی تخته داشتهاید همپوشانی داشته باشد.
در طول اولین چیدمان عکسها، من هیچیک از آنها را پایین نمیآورم. چاپها به اطراف حرکت خواهند کرد. هنگامی که چاپهای دیگر را در موقعیت قرار میدهید و به آنها ضربه میزنید. کل فرآیند کاملاً جنبشی است. شما میتوانید از نوار چسب برای نگهداشتن هر چاپ در جای خود استفاده کنید، اما من هرگز این کار را نمیکنم. من حرکت را دوست دارم زیرا گاهی اوقات میتواند مکانهای مختلفی را که فکرش را نمیکردم باز کند.
همانطور که در حال چاپ کردن چاپهای خود هستید، عقبنشینی کنید و از راه دور به کار خود نگاه کنید. اگر بتوانید بالاتر از میزی که روی آن کار میکنید بلند شوید، این حتی بهتر است. دیدن مونتاژهای خود از راه دور در هنگام کامپایل به شما کمک خواهد کرد، به خصوص اگر بزرگ باشند.
یک فتومونتاژ روی میز بزرگی که در حال ایجاد است. فتومونتاژ خود را پایین بچسبانید. وقتی از چیدمان فتومونتاژ خود راضی بودید، وقت آن است که آنها را بچسبانید.
من معمولاً از یکگوشه با چاپی شروع میکنم که با هیچ چاپ دیگری همپوشانی ندارد. باید مطمئن شوید که هر چیزی که زیر هرکدام است، تخته یا چاپ دیگری از قبل چسبیده باشد. عکسی را که قرار است عکس دیگری پشت آن باشد، را به اشتباه نچسبانید. این میتواند ظاهر فتومونتاژ شما را خراب کند.
اگر فتومونتاژ شما چاپ شده است میتوانید آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. از آنها بخواهید بیایند و آن را ببینند یا فتومونتاژ خود را برای آنها ببرید. نمایش آثار هنری چاپ شده با نمایش نسخه دیجیتال بسیار متفاوت است. اغلب مردم متوجه نمیشوند که چاپهای تکی عکس مونتاژهایی را تشکیل میدهند.
اگر به فکر یادگیری فوتومونتاژ حرفهای هستید و دوست دارید که مراحل بالا را بهصورت کاملاً عملی یاد بگیرید، هماکنون با ثبتنام در دوره آموزش فوتومونتاژ، اولین و مهمترین قدم را در این راستا بردارید.
تصور کنید میتوانید جهانهای مختلف را در یک قاب کنار هم قرار دهید، یک آسمان پرستاره را بالای یک خیابان شلوغ شهری بنشاند، یا خودتان را در کنار شخصیتهای تاریخی جا بزنید! این دنیای جادویی فوتومونتاژ است، تکنیکی در فتوشاپ که به شما امکان میدهد عکسهای مختلف را با هم ترکیب کنید و تصاویر ترکیبی و سورئال خلق نمایید. در این مقاله، به سراغ آموزش مونتاژ عکس با فتوشاپ میرویم و قدم به قدم یاد میگیریم که چطور عکسهای معمولی را به شاهکارهای ترکیبی تبدیل کنیم.
فوتومونتاژ یا کلاژ عکس در فتوشاپ، تکنیکی است که در آن با ترکیب عناصر بریده شده از عکسهای مختلف، یک تصویر جدید و ترکیبی خلق میشود. این تکنیک قدمتی طولانی دارد و هنرمندان از گذشتههای دور از آن برای بیان ایدههای خلاقانه خود استفاده میکردهاند؛ اما با ظهور نرمافزارهایی مثل فتوشاپ، فوتومونتاژ به ابزاری قدرتمند و در دسترس برای همه تبدیل شده است.
فوتومونتاژ کاربردهای زیادی در دنیای گرافیک و هنرهای تجسمی دارد. از آن میتوان برای:
برای شروع ماجراجویی در دنیای فوتومونتاژ، به ابزار زیر نیاز دارید:
حالا که ابزار و مواد اولیه در اختیار داریم، بیایید قدم به قدم با فرآیند مونتاژ عکس روی عکس در فتوشاپ آشنا شویم:
1. باز کردن عکسهای مورد نظر:
2. انتخاب و برش سوژه:
3. انتقال سوژه به عکس دیگر:
4. تنظیم و ویرایش سوژه:
5. افزودن جزئیات و خلاقیت:
نکات و ایدههای خلاقانه برای فوتومونتاژ در فتوشاپ:
فوتومونتاژ دنیایی از خلاقیت و ایدههای نو را پیش روی شما میگشاید. با یادگیری تکنیکهای اولیه و استفاده از ابزارهای قدرتمند فتوشاپ، میتوانید عکسهای معمولی را به شاهکارهای هنری تبدیل کنید و داستانها و ایدههای خود را به صورت تصویری بیان نمایید.
فتوشاپ به عنوان قدرتمندترین نرمافزار ویرایش عکس، امکانات بسیار زیادی برای فوتومونتاژ ارائه میدهد؛ اما اگر به آن دسترسی ندارید، نرمافزارهای رایگان و پولی دیگری هم وجود دارند که میتوانید از آنها استفاده کنید.
میتوانید از عکسهای شخصی خود، عکسهای دانلود شده از اینترنت یا حتی نقاشیها و تصاویر گرافیکی دیگر استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که عکسها باکیفیت و مرتبط با ایده شما باشند.
مقدمه:
1 - تفاوت فتومونتاژ و کلاژ
2 - اهمیت سایه و نحوهی ایجاد آن در فتومونتاژ
3 - اهمیت و کاربرد Blending Option
4 - اهمیت و کاربرد Blend if
5 - معرفی اسمارت آبجکت و اهمیت آن
تغییر پسزمینهی عکسها:
1 - تغییر پسزمینهی عکس (1)
2 - تغییر پسزمینهی عکس (2)
3 - تغییر پسزمینهی عکس (3)
4 - ارسال تمرینهای تغییر پسزمینهی عکسها (اختیاری)
5 - تغییر پسزمینه
ویرایش عکس:
1 - ویرایش عکس (1)
2 - ویرایش عکس (2)
3 - ویرایش عکس (3)
4 - ارسال تمرینهای ویرایش عکس (اختیاری)
فتومونتاژ تبلیغاتی:
1 - فتومونتاژ تبلیغاتی (1)
2 - فتومونتاژ تبلیغاتی (2)
3 - فتومونتاژ تبلیغاتی (3)
4 - ارسال تمرینهای فتومونتاژ تبلیغاتی (اختیاری)
5 - فتومونتاژ تبلیغاتی
فتومونتاژ هنری:
1 - فتومونتاژ هنری (1)
2 - فتومونتاژ هنری (2)
3 - فتومونتاژ هنری (3)
4 - فتومونتاژ هنری (4)
5 - ارسال تمرینهای فتومونتاژ هنری (اختیاری)
6 - فتومونتاژ هنری
معرفی سایت برای دانلود عکس:
1 - سایتهای مناسب برای دانلود عکسهای باکیفیت
کلام آخر:
1 - کلام آخر
درباره دوره:
ما در دورهی آموزش تکنیکهای فتوشاپ، در زمانی بسیار کوتاه و با توضیحاتی مختصر اما مفید، تکنیکهای فتوشاپ حرفهای را به شما آموخته و در افزایش سرعت عمل و مهارت شما حین کار، کمک میکنیم.
یادگیری و بهخاطر سپردن کارکرد و وظیفهی هر یک و استفاده از آنها در جای مناسب، چالشی است که هر طراحی حین کار با نرمافزارهای گرافیکی مخصوصاً فتوشاپ، با آن روبروست. یادگیری هرچه دقیقتر این ابزارها، بر مهارت هنرجو میافزاید.
بعد از اتمام مراحل آموزشی و ورود به بازار کار، علاوه بر مهارت، سرعت عمل نیز بسیار اهمیت پیدا خواهد کرد. برای افزایش آنها در کار با نرمافزار فتوشاپ، باید از یکسری تکنیکها و روشهای کمکی بهره گرفت.
دورهی آموزش تکنیکهای فتوشاپ، با زبانی ساده و در زمانی کوتاه، مهمترین و پرکاربردترین تکنیکها در زمینهی ماسک، اصلاح رنگ، نور و...، را به هنرجویان خود، بهصورت تصویری آموزش میدهد.
این دوره، در میان آموزش تکنیکهای فتوشاپ، کاربرد ابزارهای فتوشاپ را، در چهرهای جدید به شما نشان داده و کارکردهای دیگر بعضی از این ابزار را به شما معرفی میکند.
در نرمافزار فتوشاپ، علاوه بر ابزارهای اصلی که هر یک تأثیر خاص خود را در کار دارند، تکنیکهایی نیز وجود دارد. در واقع این تکنیکها، میانبرهایی برای کوتاهتر کردن مسیر رسیدن به ابزار مناسب و حصول تأثیر دلخواه هستند.
همانطور که مشخص است، میانبرها، برای کوتاه کردن مسیر و سرعت بخشیدن به کار به وجود آمدهاند. تکنیکهای فتوشاپ نیز، علاوه بر افزایش سرعت یک طراح، مهارت او را در انجام ویرایشها و ترسیمها، افزایش میدهد.
همانطور که اشاره شد، تکنیکها در فتوشاپ، سبب افزایش مهارت و سرعت عمل در طراح میشود. وجود این دو عامل، بهصورت همزمان در گرافیست، سبب افزایش دقت وی در طراحی و بالارفتن کیفیت آثار او خواهد شد.
از آنجایی که آثار یک گرافیست، معرّف او خواهند بود، هرچه حرفهایتر کارکرده و طرحهای بینقصتری ترسیم کند، رزومهی بهتری را برای خود میسازد. یک معرفینامهی قابلقبول و حرفهای، در کار هنر و طراحی، از اهمیت بالایی برخوردار است.
بسیاری از هنرجویان هنر هستند که کار با نرمافزار را تنها در سطح تئوری و مقدماتی دانسته و از انجام پروژههای پیچیده و سنگین در آن عاجزند. آموزش تکنیکهای فتوشاپ، کمک بزرگی در افزایش مهارت و سرعت این دانشجویان کرده و میتواند نقطهی شروع آموزش بهتر برایشان باشد.
سرعت آموزش این دوره بسیار بالا بوده و زمان کوتاهی را از هنرجو میگیرد. در نتیجه از توضیح مقدمات صرفنظر کرده و تنها شیوهی اجرای هر تکنیک را نشان میدهد.
ازاینرو، برای گذراندن این دوره و اینکه برایتان مفید واقع شود، لازم است تا به فتوشاپ، حداقل در سطح مقدماتی و پایه، آشنایی داشته و تا حدودی با ابزارهای اصلی آن کارکرده باشید.
اگر قصد گذراندن دورهی آموزش تکنیکهای فتوشاپ حرفهای را دارید اما از میزان مهارت خود در کار با نرمافزار مطمئن نیستید، میتوانید پیش از ورود به این دوره، از آموزشهای مقدماتی فتوشاپ در مکتبخونه بهرهمند شده و سپس با خیالی آسوده به آموزش تکنیکهای فتوشاپ بپردازید.
در هر حوزهای، یادگیری تکنیکهای مخصوص به آن حوزه، از اهمیت بالایی برخوردار است. در میان بازار کار رقابتی امروز، این مهارتها و سرعت عمل در کار است که برگ برنده را در دستان شما قرار میدهد. شما با دانستن تکنیکهای فتوشاپ میتوانید همواره برگ برنده را در رشتهی خود همراه داشته باشید.
اشراف به تکنیکها و میانبرهای فتوشاپ، امکان استفادهی حداکثری از مهارتتان را نیز به شما میدهد. وقتی بتوانید تواناییهای خود را همان گونه که هست به نمایش بگذارید، موقعیتهای بهتری نیز پیش روی شما ایجاد خواهد شد. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش فتوشاپ به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
مقدمه:
1 - خروجی گرفتن
2 - اندازهی تصویر
3 - درست کردن طرح
4 - هیستوگرام
5 - پنل هیستوری
6 - کالر سواچ
فصل اول: فتوشاپ:
1 - ابزار قلم
2 - تار کردن
3 - پنل ترنسفورم
4 - اسنپ ترپیکس
5 - شکلهای قابل تغییر
6 - اسنپ نوگرید
7 - تغییر ضخامت
8 - آرت بورد
9 - ادغام
10 - پنل اپیرنس
فصل دوم: ایلوستریتور:
1 - پنل استروک
2 - اجاسمنت لیزر
3 - سایه انداختن
4 - تراز
5 - گردینت
6 - کلیپینگ ماسک
7 - آرت بوردز
8 - هیستوگرام
9 - پنل لیزر
10 - پنل هیستوری
فصل سوم: جمعبندی:
1 - شخصی سازی ابزار
2 - کالر سواچز
3 - پرکردن هوشمندانه محتوا
4 - گریدز
5 - پنل پسفایندر
6 - چرخه رنگ
7 - فتوشاپ در تبلت
8 - اسمارت آبجکتها
9 - نمونه رنگها
درباره دوره:
این دوره میتواند برای شما بسیار مفید باشد. در این دوره، شما از صفر یاد میگیرید که چگونه فتوشاپ را نصب و راهاندازی کنید و با برخی از ابزارها و ویژگیهای آن آشنا شوید. همچنین، شما در این دوره با استفاده از هوش مصنوعی فتوشاپ و تکنیکهای روتوش عکس کمی آشنا خواهید شد.
علاوه بر این، شما پروژههای عملی متنوعی مانند طراحی پوستر، کارت ویزیت و کاور پست فضای مجازی را در این دوره یاد خواهید گرفت. دوره به زبانی ساده تدریس میشود و هیچ پیشنیاز خاصی ندارد، بنابراین برای شروعکردن یا حل مشکل در انجام پروژههای فتوشاپ خود بهترین گزینه است.
دوره فتوشاپ یک دوره یادگیری عملی و جامع درباره استفاده حرفهای از نرمافزار فتوشاپ است. این دوره شامل آموزش مبانی ابتدایی و پیشرفته فتوشاپ است که به شما کمک میکند تا با ابزارها و فنون مختلف این نرمافزار آشنا شوید و بتوانید تصاویر خلاقانه و شگفتانگیزی را ایجاد کنید.
هدف اصلی از این دوره، آموزش دادن به شما درباره تنظیمات و ابزارهای مختلف فتوشاپ است. ایجاد افکتهای ویژه، تغییر فقط بخشی از موضوعاتی هست که در این دوره بررسی خواهند شد.
در طول دوره فتوشاپ، شما با نحوه استفاده از ابزارهای پرکاربرد مانند قلم، برش، براش، لایهها، تنظیمات رنگ، جلوههای نوین و اصول طراحی آشنا خواهید شد. همچنین، تکنیکهایی برای حذف پسزمینه، ترمیم تصاویر، و ترکیب عناصر مختلف تصویر آموزش داده خواهند شد.
دوره فتوشاپ راهی است برای به دست آوردن تواناییهای لازم برای تبدیل ایدههای خلاقانهتان به واقعیت. در این دوره، شما میتوانید اقدام به ایجاد آثار گرافیکی بینظیر کنید و تمرکز بر دقت و توانایی خلاقیت، کاوش کنید. همچنین در مکتب خونه انواع دوره آموزش فتوشاپ به عنوان مکمل و پیش نیاز این دوره موجود است.
آموزش نصب فتوشاپ:
1 - آموزش نصب فتوشاپ
آشنایی با ابزارهای فتوشاپ:
1 - ساخت یک پروژه در فتوشاپ و کار با ابزارها - بخش اول
2 - کار با ابزار فتوشاپ - بخش دوم
3 - کار با ابزار فتوشاپ - بخش سوم
پروژههای عملی در فتوشاپ:
1 - طراحی کارت ویزیت - بخش اول
2 - طراحی کارت ویزیت - بخش دوم
3 - طراحی کارت ویزیت - بخش سوم
4 - طراحی تراکتهای سیاه و سفید - بخش اول
5 - طراحی تراکتهای سیاه و سفید - بخش دوم
6 - طراحی تراکتهای رنگی - بخش اول
7 - طراحی تراکتهای رنگی - بخش دوم
8 - طراحی تراکتهای رنگی - بخش سوم
9 - طراحی آگهی ترحیم - کار با فایل لایهباز آگهی ترحیم
10 - طراحی کاور فضای مجازی - بخش اول
11 - طراحی کاور فضای مجازی - بخش دوم
12 - ادیت عکس - قسمت آخر
تصور کنید که بتوانید یک عکس ساده را به یک اثر هنری نفسگیر تبدیل کنید یا قابلیت ایجاد افکتهای بصری خیره کنندهای را داشته باشید. این جادویی است که فتوشاپ در دستان شما قرار میدهد. در واقع فتوشاپ توانایی تبدیل ایدههای خلاقانه به واقعیت را تنها با چند کلیک ساده به شما میدهد.
فتوشاپ ابزاری قدرتمند است که برای طراحی گرافیک و ویرایش عکس مورد استفاده قرار میگیرد و این ابزار، دنیای هنر و طراحی دیجیتال را متحول کرده است. یادگیری این مهارت، امکانات و فرصتهای بیشماری را برای شما ایجاد میکند. از عکاسان که عکسهای خود را ارتقا میدهند تا طراحان گرافیک که تصاویر جذاب خلق میکنند از ابزاری به نام فتوشاپ بهره میبرند. در واقع فتوشاپ، کاربران را قادر میسازد تا تصاویر خیره کننده را دستکاری، تغییر شکل و ایجاد کنند.
اگر تمایل دارید وارد این دنیای شگفت انگیز شوید و اموزش فتوشاپ را آغاز کنید اما سوالاتی در ذهن شماست، ابتدا ادامه مطالب را مطالعه نمایید و سپس با آگاهی کامل مسیر خود را انتخاب کنید.
فتوشاپ
فتوشاپ (Photoshop) یک نرم افزار ایجاد تصاویر، طراحی گرافیکی و ویرایش عکس میباشد که توسط شرکت Adobe توسعه یافته است. این نرم افزار بسیاری از ویژگیهای ویرایش تصویر را برای تصاویر مبتنی بر پیکسل، گرافیک شطرنجی و گرافیک برداری ارائه میدهد. . این نرم افزار پس از Adobe Illustrator، دومین نرم افزار محبوب طراحی گرافیک در جهان است.
Adobe Photoshop اولین بار در سال 1988 منتشر شد. این ابزار توسط “توماس و جان نول” ایجاد شد، در ابتدا برای رایانههای مکینتاش توسعه داده شد اما اکنون برای سیستم عاملهای ویندوز و macos نیز در دسترس است. فتوشاپ دارای طیف گستردهای از ویژگیها از جمله موارد زیر میباشد:
ابزارهای ویرایش تصویر برای برش، تغییر اندازه، تنظیم رنگها و از بین بردن لکهها
ابزارهای هنر دیجیتال برای ایجاد تصاویر، نقاشی و کارتون
ابزار طراحی وب برای ایجاد وب سایتها، بنرها و گرافیک رسانههای اجتماعی
فتوشاپ برای چه کسانی مناسب است
اگر دوست دارید بدانید فتوشاپ برای چه کسانی مناسب است؟ میتوان گفت فتوشاپ برای هر کسی که میخواهد خلاقیت خود را نمایان کند و داستانهای بصری خود را بهبود بخشد، مناسب میباشد. این نرمافزار به نیازهای طیف گستردهای از کاربران در زمینههای مختلف پاسخ میدهد. برخی از این گروهها عبارتند از:
عکاسان: فتوشاپ یک ابزار حیاتی برای عکاسان جهت ویرایش و بهبود تصاویر است. این ابزار به آنها این امکان را میدهد تا نوردهی را اصلاح کنند، رنگها را تنظیم کنند، عیوب را حذف کنند و افکتهای هنری اضافه کنند، به این ترتیب تصاویر خوب را به تصاویر عالی تبدیل کنند.
طراحان گرافیک: طراحان گرافیک از فتوشاپ برای ایجاد گرافیکهای بصری جذاب، وبسایتها، تبلیغات، مجلات، پوسترها و … استفاده میکنند. مجموعه گستردهای از ابزارها برای تایپوگرافی، دستکاری رنگ و ترکیببندی، فتوشاپ را به ابزار مورد علاقه طراحان تبدیل کرده است.
هنرمندان دیجیتال: فتوشاپ انعطافپذیری لازم برای آزمایش سبکها و تکنیکهای مختلف را برای هنرمندان دیجیتال فراهم میکند. آنها با تکیه بر مجموعه گستردهای از قلمموها، بافتها و افکتها میتوانند نقاشیهای دیجیتال، تصاویر و هنر مفهومی ایجاد نمایند.
توسعهدهندگان وب: توسعهدهندگان وب از فتوشاپ برای طراحی طرحهای وبسایت، رابطهای کاربری و گرافیکهای وب استفاده میکنند. قابلیت فتوشاپ در مدیریت کارهای طراحی دقیق تضمین میکند که عناصر وب کاربردی و زیبا باشند.
متخصصان بازاریابی: از فتوشاپ برای ایجاد گرافیکهای چشم نواز برای رسانههای اجتماعی، کمپینهای ایمیلی و مواد تبلیغاتی در دنیای بازاریابی، استفاده میشود. این ابزار به بازاریاب کمک میکند محتوای بصری جذابی ایجاد کند و در نتیجه توجه افراد را جلب و تعامل را افزایش دهد.
آیا یادگیری فتوشاپ سخت است
در ابتدا ممکن است منحنی یادگیری دلهره آور به نظر برسد. اما فتوشاپ با داشتن یک جامعه آنلاین عظیم و منابع آموزشی بی شمار، به گونهای طراحی شده است که شهودی و کاربرپسند باشد. آموزشهای مبتدی پسند، دورههای آنلاین و حتی چالشهای خلاقانهای وجود دارد که شما را درگیر و با انگیزه نگه میدارد. کلید کار این است که با اصول اولیه شروع کنید، به طور مداوم تمرین کنید و از آزمایش کردن لذت ببرید!
در این مسیر دورههای آموزشی آنلاین یا حضوری نقش مهمی در پیشرفت شما خواهند داشت. قطعا با وجود تنوع در دورههای آموزشی، انتخاب برای شما چالش برانگیز خواهد بود. شما میتوانید برای مقایسه دورهها از تیموتی کمک بگیرید.
فرصتهای شغلی فتوشاپ
یادگیری و تسلط بر فتوشاپ میتواند درهای مختلفی از فرصتهای شغلی هیجانانگیز را به روی شما باز کند. در اینجا فقط برخی از مشاغلی که در آنها مهارتهای فتوشاپ بسیار ارزشمند است آورده شده است:
طراح گرافیک: طراح گرافیک در واقع مفاهیم بصری را برای ارتباط ایدههایی که الهامبخش، اطلاعرسان و جذاب هستند، ایجاد میکند و از فتوشاپ جهت کار بر روی لوگوها، بروشورها، تبلیغات و سایر مواد بازاریابی استفاده میکند.
عکاس: لازم است جهت بهبود و ویرایش عکسها برای مشتریان در عکاسی پرتره، عکاسی تجاری یا کار آزاد از ابزار فتوشاپ استفاده نماید.
طراح وب: استفاده از فتوشاپ جهت طراحی وب سایتهای جذاب و کاربرپسند، ایجاد گرافیکها، آیکونها و طرحهایی که تجربه کاربری را بهبود میبخشد.
هنرمند دیجیتال: با کمک ابزار فتوشاپ تصویری ایجاد میکند که هم از نظر بصری جذاب و هم از نظر کاربر موثر باشند.
ویرایشگر ویدئو: استفاده از قابلیتهای ویرایش ویدئو ابتدایی، از جمله افزودن متن و افکتها به کلیپهای ویدئویی توسط فتوشاپ برای ویرایشگر ویدئویی فراهم میشود. در واقع ویرایشگر، فیلمهای خام برای کمپینهای بازاریابی و شبکههای اجتماعی را به کمک مهارت فتوشاپ خود میتواند ویرایش و ارتقا دهد.
طراحی چاپی: ایجاد طرح بر روی تیشرت، پوستر، جلد کتاب و … با فتوشاپ امکان پذیر است و به طراحان اجازه میدهد تا طرحهایی با وضوح بالا و کیفیت عالی برای چاپ ایجاد کنند.
طراحی سه بعدی: با استفاده از ابزارهای سه بعدی فتوشاپ، طراحان میتوانند مدلهای سه بعدی نیز ایجاد کنند.
دورههای آموزشی فتوشاپ در تیموتی
سفر به دنیای فتوشاپ، یک ماجراجویی هیجان انگیز است زیرا فتوشاپ فراتر از یک نرم افزار است و دروازهای به سمت فرصتهای بیشمار میباشد. کاربرد گسترده این ابزار، آن را به یک مهارت ضروری تبدیل کرده است. اموزش فتوشاپ، یک نوع سرمایه گذاری محسوب میشود زیرا شما با یادگیری این مهارت نه تنها توانایی فنی خود را بهبود میبخشید بلکه خود را برای موفقیت در بازار کار رقابتی آماده میکنید.
در این مسیر به یاد داشته باشید که کلید موفقیت شما تمرین مداوم و پشتکار است. همچنین دورههای آموزشی فروانی در این زمینه وجود دارد که قطعا کیفیت دورهها با اساتید مجرب و متخصص، نقش مهمی در یادگیری شما خواهد داشت.
مجموعه تیموتی با توجه به اهمیت این موضوع بهترین دورههای موجود را جمع آوری نموده تا شما بتوانید با مشاهده برترینها و امکان مقایسه آنها به صورت همزمان، با توجه به بودجه و سایر نیازهای خود، مناسبترین دوره آموزشی را انتخاب نمایید.