درباره دوره:
با جدیدترین مدرس از کاخ سفید، رئیس جمهور جورج دبلیو بوش، وارد دفتر بیضی شکل او میشوید. او با بانوی اول سابق لورا بوش، فرمانده اسبق کل قوا در مورد تماسهای سخت و درسهای زندگی که شغل او را شکل دادند، صحبت میکند. شما باید یک سبک رهبری ایجاد کنید که برای شما صدق کند و با برقراری ارتباط شخصی با همه افراد تیم خود، رهبری را بیاموزید.
آموزش رهبری با جورج بوش:
1 - آشنایی با مدرس خود
2 - هنر دیپلماسی شخصی
3 - نگاه به افق
4 - ایجاد یک تیم قوی
5 - اتخاذ تصمیمات سخت
6 - رسیدن به نتیجه با مسئولیتپذیری
7 - مدیریت بحران
8 - ساخت سبک ارتباطی خود
9 - راهی به سوی سیاست
10 - ورود به خدمات عمومی
11 - اولویتبندی آنچه مهم است
12 - "خوشا به حال نقاشان"
درباره دوره:
موضوع آمار توصیفی (Descriptive statistics) تنظیم و طبقهبندی دادهها، نمایش ترسیمی، و محاسبهٔ مقادیری از قبیل نما، میانگین، میانه و ... میباشد که حاکی از مشخصات یکایک اعضای جامعهٔ مورد بحث است. در آمار توصیفی اطلاعات حاصل از یک گروه، همان گروه را توصیف میکند و اطلاعات به دست آمده به دستهجات مشابه تعمیم داده نمیشود. به طور کلی از سه روش در آمار توصیفی برای خلاصهسازی دادهها استفاده میشود:
دانلود اسلایدها
متأسفانه جلسات اول و دوم این کلاس ضبط نشدهاست.
فیلم های آموزشی:
1 - جلسه سوم
2 - جلسه چهارم
3 - جلسه پنجم
4 - جلسه ششم و هفتم
5 - جلسه هشتم
درباره دوره:
امروزه فناوری کامپیوتر نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره انسانها دارد. از این رو، در اکثر رشتههای دانشگاهی، بخصوص رشتههای مهندسی، با بهکارگیری قدرتهای فناوری کامپیوتر شاهد بهبودها و پیشرفتهای چشمگیری هستیم. دنیای کامپیوتر به دو دسته کلی سختافزار و نرمافزار دستهبندی میشود. برای ایجاد نرمافزار برای کاربردهای مختلف در کلیه رشتهها نیاز به آموزش و بهکارگیری زبان برنامهنویسی است. دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر از مجموعه دورههای آموزش برنامه نویسی مکتب خونه با هدف ورود به دنیای برنامه نویسی با مفاهیمی کاملاً پایه و برای مبتدیان تهیه و تدوین شده است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.
آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر پیشرو، سعی کرده است مبانی برنامهنویسی و کلیه مفاهیم مربوط به آن را پوشش دهد. مهمترین و اساسیترین قدم در یادگیری برنامهنویسی کامپیوتر، یادگیری مفاهیم مربوط به تفکر الگوریتمی بهحساب میآید. در این آموزش فارغ از هر نوع زبان برنامهنویسی، سعی شده است تفکر الگوریتمی و مفاهیم پایه برنامهنویسی شامل متغیرها، شرط، تکرارهای معین و نامعین، آرایهها و رشتهها و مفهوم متدها و غیره با استفاده از مثالهای فراوان تدریس شود.زبان مورد استفاده در این آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر، Java است ولی همانطور که در جلسات 11 تا 13 ذکر شده، مشخص خواهد شد که کدهای نوشته شده در این آموزش بهراحتی در تمامی زبانهای برنامهنویسی قابل استفاده هستند و میتواند مورد استفاده کلیه دانشجویان و حتی دانشآموزان علاقهمند باشد. دوره آموزش مبانی برنامه نویسی نام برده در ٣٠ جلسه به مدت ٤٩ ساعت آموزش توسط دانشگاه بناب تهیه و هماکنون در مکتب خونه قرار گرفته است.
دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر برای تمامی افرادی که به برنامه نویسی کامپیوتر علاقه دارند و میخواهند وارد دنیای برنامه نویسی شوند دورهای ایده آل بهحساب میآید و به زبان ساده و شیوا دانشجویان دوره را با مفاهیم برنامه نویسی آشنا خواهد کرد.
در آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر تمامی مباحث پیرامون برنامه نویسی کامپیوتر از پایه تا سطوح بالا در سرفصلهای مختلفی تدریس میشود. این دوره از مفاهیمی مانند الگوریتم و فلوچارت شروع میشود و با نصب محیطهای برنامه نویسی و آشنایی با مفاهیمی مانند متغیر، ثابت، کلاس، تابع و غیره کار را ادامه خواهد داد تا متقاضی به درک نسبتاً خوبی از برنامه نویسی برسد.
همچنین در پایان این دوره یک پروژه کوچک بهعنوان جمعبندی برای مفاهیم تدریس شده ارائه میشود تا کاربر بهصورت عملی نیز اقداماتی انجام دهد. علاوه بر این در طول تدریس مثالها و نمونههای مختلفی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
از آنجایی که انسانها از زبانهای مختلفی برای برقراری ارتباط و انتقال افکار، ایدهها، پیامها و اعمال خود به دیگران استفاده میکنند، به همین ترتیب برای برقراری ارتباط با کامپیوترها، یک زبان قابلفهم کامپیوتری به نام زبان برنامه نویسی موردنیاز است؛ بنابراین، زبان برنامه نویسی راهی برای برقراری ارتباط با کامپیوتر و ارائه دستورالعملها به کامپیوتر بهحساب میآید تا کامپیوتر بتواند وظایف ما را انجام دهد. برنامه نویسی کامپیوتری فرآیند طراحی و ساخت برنامهها بهمنظور اجرای موفقیتآمیز دستورالعملها است.
در دو دهه گذشته تقاضا برای برنامه نویسی کامپیوتر (Computer Programming) بهشدت افزایش یافته است و مردم در حال یادگیری برنامه نویسی کامپیوتری هستند زیرا انگیزه فراوانی به چنین زمینهای پیدا میکنند. برنامه نویسی توسط کدینگ (کد نویسی) انجام میشود و ما با نوشتن کد روی کامپیوتر برنامه ایجاد میکنیم. کد کامپیوتری منطق ذهن انسان است که ما برای اجرای دستورات خود ایجاد کرده و بر اساس آن نتایج را دریافت میکنیم. با استفاده از مفاهیم برنامه نویسی کامپیوتری، میتوان چندین الگوریتم را که برای اجرای برنامهها استفاده میشود، تحلیل، توسعه و پیادهسازی کرد. از آنجایی که انسان از زبانهای مختلفی مانند انگلیسی، فارسی و سایر زبانهای منطقهای برای ارتباط استفاده میکند، به همین ترتیب، چندین زبان برنامه نویسی وجود دارد که از طریق آنها میتوانیم دستورالعملها را ارائه دهیم و برنامهها را اجرا کنیم. در دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر سعی شده که مفاهیم برنامه نویسی برای کاربران با زبانی شیوا و ساده پوشش داده شود تا بتوانند راحتتر وارد این حوزه شوند.
یک برنامه دنبالهای از دستورها است. هر دستور باعث میشود کامپیوتر یک عمل خاص را انجام دهد. هر عمل در یک کامپیوتر مجموعهای دقیق از سیگنالهای الکتریکی است. هنگامیکه یک برنامه کامپیوتری درست باشد و دستورات کامپیوتر را وادار میکند آنچه را که برنامه نویس قصد دارد انجام دهد، کامپیوتر یک کار را با موفقیت انجام میدهد.
امروزه برنامه نویسان دستورالعملهای خود را با کد مینویسند که متنی است که با استفاده از قوانین یک زبان کامپیوتری خاص نوشته میشود. زبانهای برنامه نویسی متعددی برای این منظور وجود دارد.
هر علمی دارای مفاهیم اساسی است که باید بهطور کامل درک شوند. فردی میتواند در ریاضیات خوب باشد اگر مفاهیم اولیه برای مطالعه ریاضی در مقاطع بالاتر مشخص باشد، در زبان انگلیسی، باید واژگان و گرامر انگلیسی را خوب بلد باشد تا بتواند خیلی خوب به انگلیسی صحبت کند، بنویسد و ارتباط برقرار کند. این جنبه برای زبانهای برنامه نویسی کامپیوتر نیز صادق است و هر فردی که میخواهد وارد دنیای برنامه نویسی شود باید با مفاهیم زیر آشنا باشد:
برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس کامپیوتر خوب و ارتقای سطح دانش خود در برنامه نویسی کامپیوتر، باید این مفاهیم اولیه را بسیار خوب بلد باشید. همچنین هر زبان برنامه نویسی سینتکس و روش اجرای خود را دارد و مجموعه قوانین خاص خود را دارد؛ اما هدف همان است که کامپیوتر دستورات ما را بفهمد، برنامه را اجرا کند و نتایج محاسباتی مناسب را به دست آورد. اگر هیچ پیشینهای از دانش برنامه نویسی کامپیوتر ندارید، نگران نباشید، دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر با هدف آموزش این مفاهیم در اختیار شما قرار دارد.
برنامه نویسی کامپیوتر از ابتدا تاکنون مسیرهای پرپیچوخم بسیار زیادی را طی کرده که عمده تاریخچه این مسیر بهصورت موارد زیر است:
1206: الجزاری (Al-Jazari)، مهندس عرب، دستگاه درام قابلبرنامهریزی را اختراع کرد که میتوانست چندین الگوی درام و ریتم را به صورت خودکار پخش کند.
1801: ماشین بافندگی ژاکارد که توسط ژوزف ماری ژاکارد (Joseph Marie Jacquard | بافنده فرانسوی) اختراع شد، توانست با تغییر برنامه بافتهای مختلفی تولید کند.
در قرن نهم، الگوریتمهای مختلفی برای رمزگشایی معرفی شدند. یک ریاضیدان عرب الکندی الگوریتمی را ایجاد کرد که قادر به رمزگشایی کد رمزگذاری شده بود. این الگوریتم به الگوریتم رمزنگاری معروف بود.
1843: آدا لاولیس (Ada Lovelace)، ریاضیدان، الگوریتمی برای محاسبه دنبالهای از اعداد برنولی منتشر کرد. الگوریتم توسط موتور تحلیلی که توسط چارلز بابیج (Charles Babbage) ارائه شده بود انجام شد.
1880: هرمان هولریث (Herman Hollerith)، مخترع آمریکایی، ایده و مفهوم ذخیره دادهها را به شکل قابل خواندن توسط ماشین اختراع کرد.
دهه 1940: تجهیزات ضبط واحد، یعنی IBM 602 و IBM 604، به اولین کامپیوترهای الکترونیکی تبدیل شدند که توسط پانلهای کنترل برنامهریزی شدند.
کد ماشین قبلی زبان برنامه نویسی کامپیوتری شناخته شدهای بود که از طریق آن دستورالعملها بهصورت نماد دودویی به کامپیوتر داده میشد. بعدها، زبان اسمبلی به وجود آمد که برنامه نویسان را قادر میساخت تا مجموعه دستورالعملها را بهصورت متن مشخص کنند که هرکدام یک نام معنیدار برای تعیین آدرسها داشتند. با توسعه بیشتر، زبانهای سطح بالا معرفی شدند که فرآیند توسعه برنامه را بسیار آسان، ساده و قابلدرک میکردند؛ بنابراین، زبانهای سطح بالا مختلفی توسعه یافتند که از آنها FORTRAN اولین زبان پرکاربرد بود. بعدها زبانهای بیشتری مانند COBOL و Lisp توسعه یافتند.
اواخر دهه 1960: همانطور که هنوز دوران پانچ کارت بود، برنامههای کامپیوتری با استفاده از کارت پانچ یا نوار کاغذی نوشته میشدند. در این سال، نوشتن برنامههای کامپیوتری بهطور مستقیم بر روی کامپیوتر از طریق ویرایشگرهای متن امکانپذیر شد و دستگاههای ذخیرهسازی دادهها و پایانههای کامپیوتری ارزان شدند.
چندین زبان برنامه نویسی زیر وجود دارد که به برنامه نویسان امکان پردازش و اجرای برنامههای کوچک و همچنین بزرگ را میدهد، مهمترین و پرکاربردترین این زبانها بهصورت فهرست موارد زیر است:
اینها برخی از زبانهای برنامه نویسی کامپیوتر اولیه هستند. علاوه بر این زبانها، زبانهای برنامه نویسی بسیار بیشتری مانند Php ،Ruby ،Swift ،R ،Scala و بسیاری دیگر وجود دارد.
زبانهایی که بهعنوان یک برنامه نویس یاد خواهید گرفت به کاری که میخواهید انجام دهید بستگی دارد. مثلاً:
اگر به فکر ورود به دنیای برنامه نویسی هستید و دوست دارید در این صنعت وارد بازار کار شوید باید از مفاهیم پایه و آشنایی با مبانی برنامه نویسی شروع کنید. دوره آموزش مبانی برنامه نویسی کامپیوتر بهترین نقطه شروع برای این هدف و یکی از بهترین دورههای آموزشی مبانی برنامه نویسی است که هماکنون با ثبتنام رایگان در این درس مبانی میتوانید در آن شرکت کنید و مبانی کامپیوتر و زبانهای برنامه نویسی را گام به گام یاد بگیرید.
فیلم های آموزشی:
1 - جلسه اول: قوانین کلاسی، سرفصل ها، منابع درس، پروژه ها و بارم بندی
2 - جلسه دوم: فلسفه مسئله و راه حل مسئله
3 - جلسه سوم: ساختار پایه الگوریتمهای کامپیوتری
4 - جلسه چهارم: ساختار پایه فلوچارت و مثالهای اولیه تکرار معین
5 - جلسه پنجم: مثالهای شرط و تکرار معین
6 - جلسه ششم: مثالهای تکمیلی تکرار معین
7 - جلسه هفتم: دستور و مثالهای تکرار نامعین
8 - جلسه هشتم: مثالهای تکمیلی تکرار نامعین
9 - جلسه نهم: ادامه مثالهای تکمیلی تکرار نامعین
10 - جلسه دهم: مثالهای تکمیلی (مثلث پاسکال، نیوتن-سریهای ریاضی)
11 - جلسه یازدهم: دستورات برنامه نویسی در زبان Java
12 - جلسه دوازدهم: نصب محیط برنامه نویسی Java (با Eclipse در ویندوز و لینوکس)
13 - جلسه سیزدهم (بخش اول): نصب محیط برنامه نویسی C++ (با Dev-C++ و Eclipse)
14 - جلسه سیزدهم (بخش دوم): مثالهای کدنویسی ساده Java در Eclipse
15 - جلسه سیزدهم (بخش سوم): مثالهای بیشتر کدنویسی Java در Eclipse
16 - جلسه چهاردهم: مفهوم آرایههای تک بعدی
17 - جلسه پانزدهم: مثالهای آرایههای تک بعدی
18 - جلسه شانزدهم: روشهای اولیه مرتب سازی، جستجو و ادغام آرایههای مرتب
19 - جلسه هفدهم: محاسبه فاکتوریل و توان اعداد خیلی بزرگ به کمک آرایهها
20 - جلسه هجدهم: ضرب و جمع اعداد خیلی بزرگ، مثلث پاسکال، نیوتن با روش بهتر
21 - جلسه نوزدهم: مثال کدنویسی: آرایه ها و اعداد تصادفی
22 - جلسه بیستم: مقدمات رشته ها
23 - جلسه بیست و یکم: مثال کدنویسی: اعداد خیلی بزرگ به کمک رشته ها
24 - جلسه بیست و دوم: کار با فایلهای متن در Java (مثال فاکتوریل اعداد خیلی بزرگ)
25 - جلسه بیست و سوم: عملیات مختلف روی رشته ها
26 - جلسه بیست و چهارم: برنامه زیرمجموعهها و جایگشتهای یک رشته
27 - جلسه بیست و پنجم: مفاهیم و مثالهای آرایههای دو بعدی
28 - جلسه بیست و ششم: ضرب ماتریسها ، حل دستگاههای خطی با آرایههای دو بعدی
29 - جلسه بیست و هفتم: مفاهیم متدها
30 - جلسه بیست و هشتم: مفاهیم Call By Value و Call By Reference در متدها
31 - جلسه بیست و نهم: مثالهای تکمیلی متدها، کاربرد متدها در رشته ها
32 - جلسه سی ام: مثال کدنویسی: پروژه جمع دو چندجمله ای
درباره دوره:
دوره آموزش جاوا مقدماتی با متد حرفهای و روش تدریس خاص خود به آموزش جاوا میپردازد. در این دوره به طور کامل و از صفر زبان جاوا را خواهید آموخت. زبان برنامه نویسی جاوا (Java)، زبانی شاخص، سطح بالا و همه منظوره است که در سیستمعاملهای مختلفی قابل اجرا است. جاوا را میتوان زبان مادر سیستمعامل سولاریس نامید. اصلیترین خصوصیت زبان برنامه نویسی جاوا شیءگرایی آن است و این یعنی امکان استفاده دوباره از کدهای از پیش نوشته شده، در این زبان وجود دارد. در همینباره، شعار اصلی جاوا يعنی: "يکبار بنويس و هر جا استفاده کن"، موضوعی بسيار حائز اهميت است. از دیگر نکات مثبت این زبان برنامه نویسی این است که افراد آشنا با زبان C++، آسانتر و سریعتر میتوانند زبان JAVA را فرا بگیرند.
در دوره آموزش جاوا مقدماتی ابتدا به شرح مفاهیم پایهای برنامه نویسی جاوا و مبانی تئوری آن پرداخته میشود و در ادامه با نحوه کدنویسی در این زبان آشنا میشوید. همچنین، از طریق آشنایی با مثالهای کاربردی و انجام تمرینات، به توانایی لازم برای انجام پروژههای واقعی دست پیدا خواهید کرد.
در طی دوره آموزش مقدماتی جاوا، ابتدا با نحوه نصب ابزارها و نرمافزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی جاوا آشنا میشوید. سپس تمامی مفاهیم مختلف برنامهنویسی جاوا را گام به گام و به صورت عملی فرا میگیرید و دوره تا انجام یک پروژه کامل ادامه خواهد داشت. علاوه بر این، در طول دوره با دیگر پروژههای جذاب و واقعی سر و کار خواهید داشت تا این زبان را به صورت عملی فرا گیرید و برای ورود به بازار کار آمادهتر شوید.
افراد علاقهمند به برنامه نویسی با زبان جاوا با پشت سر گذاشتن این دوره، دانش لازم برای شروع کار و وارد شدن به دنیای برنامهنویسی را به طور کامل آموخته و در مسیر تسلط بر زبان مورد علاقه خود قرار بگیرند.
تمامی افرادی که به برنامه نویسی در زبان جاوا و اندروید علاقه دارند، میتوانند در این دوره شرکت کنند. از ویژگیهای بارز این دوره این است که بدون هیچ پیشنیازی از صفر شروع کرده، مفاهیم، اصطلاحات و دانش لازم برای برنامه نویسی را به شما میآموزد و از طرفی شما نیز میتوانید به صورت کاربردی و کامل خودتان به انجام پروژه بپردازید و از زبان برنامه نویسی جاوا (که در ساخت برنامههای کاربردی و مهم دنیا کاربرد دارد) استفاده کنید.
علاوه بر کار با زبان جاوا و حل مثالها و تمرینهای مرتبط با این زبان، شما دانشجویان گرامی با اصول کلی زبان های برنامه نویسی در قالب زبان جاوا آشنا شده و در زمینههای مختلفی که از زبان جاوا استفاده میشود، بهره ببرید. پس از پایان دوره آموزش مقدماتی جاوا شما نه تنها میتوانید به طراحی پروژههای جاوا بپردازید، بلکه آمادگی یادگیری دیگر زبانهای برنامهنویسی را نیز به دست میآورید.
لازم به ذکر است که یکی از اصلیترین زبانهای برنامه نویسی بهکار رفته در زبان برنامهنویسی اندروید، زبان جاوا است. بنابراین، اگر شما به ساخت اپلیکیشنهای موبایل علاقه دارید، راه رسیدن به آن از یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا میگذرد.
در پایان و پس از آموختن این دوره آموزش جاوا مکتب خونه و گرفتن مدرک این دوره شما به راحتی میتوانید با جاوا برنامه نویسی کنید یا شروع به یادگیری دورههای تخصصیتر کنید تا از فرصتهای شغلی که در انتظار شماست، بهرهمند شوید.
برای آن که دانش عمیقی در زبان برنامهنویسی جاوا بهدست آورده و با موضوعاتی مثل برنامهنویسی شیءگرا، برنامهنویسی گرافیکی و کدنویسی به طور حرفهای آشنا شوید. پیشنهاد ما به شما عزیزان شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی جاوا مقدماتی است.
آموزش جاوا مقدماتی، سطح اولی است که برای یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا نیاز دارید. جاوا از قدرتمندترین و محبوبترین زبانهای برنامه نویسی دنیا است. بسیاری از شرکتهای محبوب و برند در سراسر جهان، از این زبان برای تولید محصولات خود استفاده میکنند. آموزش جاوا به شما کمک میکند تا به این دنیای عظیم بپیوندید و توان نوشتن برنامههای حرفهای، امن و قدرتمند را بهدست آورید.
جاوا (Java) یک زبان برنامه نویسی شیءگرا است. ساختار این زبان شباهت زیادی به زبانهای C و C++ دارد. البته جاوا، سادهتر و قویتر از این زبانهاست. این زبان برنامه نویسی، جزو سه زبان برتر و محبوبتر در سراسر دنیا شناخته میشود.
زبان برنامه نویسی جاوا، کمک میکند تا هر برنامهای برای هر پلتفرم (انواع گوشی، تبلت، کنسول بازی، خودپرداز، تلویزیون هوشمند و غیره) را بنویسیم. زبان جاوا امکان طراحی و پیادهسازی برنامههای مختلف از جمله نرم افزارهای هوش مصنوعی را فراهم میآورد. ویژگیهای این زبان، سبب شده است تا کاربردهای مختلفی از آن بهوجود آید.
جاوا با جاوااسکریپت، دو زبان متفاوت هستند. وجه تشابه این دو زبان تنها به نام آنها محدود میشود. البته هم زبان جاوا و هم Javascript ساختار خود را از زبان برنامهنویسی C گرفتهاند و به همین دلیل یادگیری یکی از این دو زبان، آموزش زبان دیگر را سادهتر میکند.
بهعنوان یک برنامهنویس، زبانها و نکات بسیاری وجود دارد که باید آنها را یاد بگیرید. با این حال، هیچیک از این زبانها به اندازهی جاوا کاربردی و مهم نیستند. در فهرست زیر، مهمترین عناوینی که شما را برای یادگیری java مجاب خواهد کرد، نشان داده شده است.
• جاوا بسیار محبوب است.
• جاوا بهطور مرتب بهروزرسانی میشود.
• با جاوا میتوانید تقریباً در تمام سیستم عاملها، برنامه نویسی کنید.
• شرکتهای محبوب و معتبر دنیا، جاوا را بهعنوان زبان اصلی خود قرار میدهند.
• یادگیری جاوا آسان است.
• منابع زیادی برای آموزش JAVA مقدماتی و آموزش جاوا پیشرفته وجود دارد.
• آموزش جاوا کمک میکند تا دیگر زبانهای برنامهنویسی را درک کنید.
• جاوا مقیاس پذیر است.
• امنیت برنامههای جاوا بالا است.
• جاوا قابلیت حمل دارد و روی هر پلتفرمی اجرا میشود.
• انجمنهای برنامهنویسی جاوا بسیار قوی است.
• دستمزد کاری برنامهنویسان جاوا بسیار ایدهآل است.
• جاوا کاربردهای زیادی دارد.
• جایگاه جاوا بهنسبت دیگر زبانهای برنامهنویسی، بسیار محکم است.
• امکان کسب درآمد خوب از زبان جاوا وجود دارد.
برای ورود به دنیای جاوا، باید آموزش صفر تا صد برنامه نویسی با جاوا را دنبال کنید. آموزشهای این زبان اغلب در دو سطح آموزش مقدماتی جاوا و آموزشهای پیشرفته ارائه میشوند. روشن است که برای هر تازهوارد به دنیای جاوا، باید ابتدا مباحث آموزش java مقدماتی، دنبال شود.
آموزش مقدماتی زبان جاوا، شما را با اصول کلی این زبان آشنا میکند. برنامه نویسی شیءگرا با زبان برنامه نویسی جاوا از مهمترین سرفصلهایی است که در دوره مقدماتی ارائه میشود. بعد از تسلط بر مبانی پایه، شما قادر خواهید بود تا برنامه نویسی جاوا را شروع کنید. سپس میتوانید مباحص تخصصیتر را در دورههای پیشرفته دنبال کرده تا به سطح حرفهای برسید.
تمام افرادی که میخواهند وارد حوزهی برنامه نویسی جاوا شوند، باید آموزش مقدماتی java را دنبال کنند. حتی اگر میخواهید در حوزهی برنامه نویسی موبایل فعالیت داشته باشید، ضروری است تا مسیر حرفهای را با یادگیری جاوا آغاز کنید.
یادگیری زبان جاوا ساده است و زمان خیلی زیادی برای دورهی آموزشی آن گرفته نمیشود. دورهی مقدماتی زبان جاوا، در حدود ۶ هفته (یک ماه و نیم) قابل اتمام خواهد بود. البته زمان نهایی آموزش را باید برحسب تمرین و پشتکار داوطلب، سنجید.
برای شرکت در دورهی آموزش مقدماتی جاوا، شما به پیشنیازی احتیاج نخواهید داشت. این دوره، مباحث را از صفر شروع میکند. بنابراین استفاده از این دورهی آموزشی، حتی برای آن دسته از افرادی که هیچگونه آشنایی با اصطلاحات برنامه نویسی ندارند، مناسب خواهد بود.
لازم به ذکر است که به دلیل شباهت ساختاری زبان جاوا با زبانهایی نظیر سی و سی پلاس پلاس، آشنایی با قواعد زبان C++ به شما کمک میکند تا سریعتر و آسانتر نکات آموزشی جاوا را یاد بگیرید. البته هیچ الزامی وجود ندارد و شما میتوانید جاوا را بهعنوان بیس آموزشی خود انتخاب کنید.
دورهی آموزش مقدماتی جاوا، اولین چیزی است که برای کار با این زبان برنامه نویسی، نیاز خواهید داشت. این دوره به شما کمک میکند تا ساختار و کلیات زبان برنامه نویسی جاوا را یاد بگیرید. آموزش برنامه نویسی جاوا، هم برای نوشتن برنامههایی به زبان جاوا و هم برای یادگیری دیگر زبانهای برنامه نویسی، کاربرد دارد.
در این دورهی آموزشی، ابتدا تمام ابزارها و نرم افزارهایی که برای برنامه نویسی جاوا مورد نیاز است را یاد میگیرید. سپس با نحوهی نصب و طرز کار آنها آشنا میشوید. در مراحل بعد، مفاهیم مختلف برنامه نویسی جاوا بهصورت گام به گام ارائه میشود. این آموزشها کاملاً عملی بوده و با انجام تمارین و پروژههای متعدد، سبب تسلط شما روی کار با جاوا خواهد شد.
بنابراین میتوان گفت که بعد از اتمام دورهی آموزشی جاوا مقدماتی، شما میتوانید توانایی لازم برای نوشتن برنامههای مختلف با این زبان را بهدست آورید. عبور از مسیر حرفهای نوشتن اپلیکیشنهای موبایل و دیگر انواع نرم افزارهای مشابه نیز بعد از یادگیری جاوا مقدور خواهد بود.
برای آموزش جاوا، منابع بسیار زیادی وجود دارد. شما میتوانید این آموزشها را از طریق مطالعهی منابع آموزش جاوا pdf یا ویدیویی دنبال کنید. خبر خوش اینکه بسیاری از منابع آموزش جاوا رایگان هستند و شما نیازی به پرداخت هزینه نخواهید داشت.
شرکت در دورههای آموزش جاوا مقدماتی، گزینهی دیگری است که میتوانید برای یادگیری این زبان، دنبال کنید. دورههای آنلاین، عموماً به دلیل انعطاف زمانی بالایی که دارند، بیشتر مورد استقبال قرار میگیرند. شما با شرکت در این دورهها، از طریق تماشای ویدیوهای آموزشی و دسترسی به جزوات جلسه، میتوانید سطح خوبی از یادگیری جاوا را بگذرانید.
آنچه اهمیت دارد این است که منابع آموزشی خود را از انواع آموزش جاوا پروژه محور و با تمرینهای عملی انتخاب کنید. هرچقدر بیشتر تمرین کنید، تسلط بهتری روی موضوعات جاوا بهدست میآورید.
بعد از اتمام آموزش، میبایست انجمنهای مختلف جاوا را پیدا کنید. اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید، انجمنهای انگلیسی زبان گزینهی ایدهآلی خواهد بود. شرکت در این انجمنها برای پرسش و پاسخ دربارهی جاوا، رفع اشکالات برنامه نویسی و غیره، حائز اهمیت است.
فریمورکها نرم افزارهایی هستند که بهمنظور سهولت در کدنویسی و توسعهی برنامههای نرم افزاری بهوجود آمدهاند. این فریمورکها شما را از نوشتن کدهای تکراری نجات میدهند. خوشبختانه فریمورکهای زیادی برای زبان جاوا ایجاد شده است.
بعد از یادگیری مباحث مقدماتی جاوا، شما میتوانید یکی از فریمورکهای جاوا را انتخاب و آموزش آن را دنبال کنید. فریمورکهای جاوا امکانات خوبی برای مدیریت خطا در جاوا و ایجاد اتصال به پایگاه داده در اختیار برنامهنویس میگذارند.
فریمورکهای BLADE، dropwizard، grails، GWT، hibernate و JFS از محبوبترین فریم ورک های جاوا بهشمار میآیند. توصیه میکنیم بعد از اتمام دورهی مقدماتی و پیشرفتهی جاوا، با تسلط بر یکی از این فریمورکها، راحتتر و حرفهایتر کدنویسی جاوا را آغاز کنید.
گرچه زبان جاوا به نسبت سال تولد خود (۱۹۹۵) تقریباً قدیمی به شمار میآید، اما هنوز هم در شمار محبوبترین زبانهای برنامه نویسی قرار گرفته است. محبوبیت جاوا سبب شده است تا پروژههای زیادی با این زبان برنامهنویسی ایجاد شوند. این موضوع در کشور ایران نیز صدق میکند. به عبارت بهتر، اگر جاوا را یاد بگیرید، پروژههای زیادی برای کسب درآمد وجود دارد.
کسب درآمد با جاوا، تنها محدود به پروژههای جاوا نخواهد شد. شما میتوانید با تسلط بر مفاهیم طراحی اپلیکیشنهای اندروید، حوزهی فعالیت خود را گسترش دهید. همچنین در صورتی که به آموزش علاقهمند هستید، میتوانید دورهها و pdfهای آموزشی خود را ایجاد و در اختیار علاقهمندان قرار دهید.
برای انتخاب منبع آموزشی، باید به سرفصلهای آن توجه داشته باشید. یک منبع آموزشی قوی، سرفصلهای کامل را پوششدهی میکند. از سوی دیگر، تمرینات عملی و پروژه در لیست سرفصلها نشان میدهد که منبع معتبر است. مهمترین مباحث آموزش مقدماتی زبان جاوا، در فهرست زیر عنوان شده است.
• معرفی دورهی آموزشی، جاوا و اهداف
• نصب جاوا و ابزارهای مورد نیاز
• بیان مفهوم متغیرها
• کار با متغیر در جاوا
• اعمال اصلی ریاضی
• عملگرهای رابطهای
• عملگرهای شرطی
• عملگرهای منطقی
• حلقههای تکرار
• آرایهها
• خطایابی در برنامه
• متد
• ورودی و خروجی در متدها
• مفهوم شیءگرایی (OOP) در برنامه نویسی
• پیادهسازی شیء گرایی با جاوا
• ساخت کلاس
• خصوصیات اشیاء
• کپسولهسازی
• ارثبری
• چند ریختی
• انتزاع
• اینترفیسها
• داده کلاس
• استاتیک
• پکیجینگ در جاوا
• اسکوپ
• کلاسهای null
• POJO
• پروژه عملی با جاوا
• نحوهی پیاده سازی گرافیک برنامه
برای یادگیری صفر تا صد جاوا میتوانید از دورههای آموزش جاوا مکتب خونه استفاده کنید. شما میبایست در ابتدا آموزش جاوا مقدماتی مکتب خونه را دنبال کنید. بعد از تسلط بر مباحث مقدماتی، میتوانید از دورههای پیشرفته، سطح یادگیری خود را ارتقا دهید. آموزش جاوا مکتب خونه به طور کاملاً عملی برنامهریزی شده است و شما برای تسلط روی هر مبحث، تمارین متعددی را پشت سر خواهید گذاشت.
آموزش جاوا مقدماتی، گام اولی است که برای یادگیری زبان برنامه نویسی JAVA نیاز داریم. در این آموزشها، مباحث مقدماتی برنامه نویسی شیءگرا و ساختار کلی زبان جاوا مورد بحث قرار میگیرد. همچنین در مکتب خونه آموزش برنامه نویسی برای انواع و اقسام زبانهای برنامه نویسی موجود است که میتوانید از آنها نیز دیدن کنید.
فصل اول: مقدمات برنامهنویسی:
1 - نصب ابزار
2 - اولین برنامه خودمون رو بنویسیم و با غول چراغ جادو آشنا بشیم!
3 - چرا باید یه چیزی رو ذخیره بکنیم؟ متغیر چیه؟
4 - انواع متغیرها
5 - کوییز- انواع متغیرها
6 - ذخیره اطلاعات شخصی با استفاده از انواع متغیرها
7 - کار با متغیرها
8 - اولین حساب و کتاب با کامپیوتر
9 - استفاده از چهار عمل اصلی ریاضی
10 - محاسبه درآمد سالانه افراد شاغل خانواده
11 - چطوری مقایسه کنیم؟ عملگرهای رابطه ای یا Relational Operators
12 - کوییز-عملگرها
13 - بسته به شرایط خاص کدمون رو اجرا کنیم (control flow with if)
14 - مقایسه درآمد سالانه
15 - چطوری به بهترین شکل شرط و قرار کنیم با کامپیوتر؟
16 - تبدیل عدد به روزهای هفته
17 - ادغام شرطها با هم دیگه (عملگرهای منطقی)
18 - کوییز: عبارت شرطی با if
19 - پیادهسازی کارنامه دبستان
20 - انجام دادن کارهای پر تکرار در برنامهنویسی
21 - حل تمرین چاپ عددهای زوج و فرد بین 1 تا 10
22 - تکرار کارهای پرتکرار با استفاده از حلقه For
23 - چاپ اعداد فرد
24 - کنترل برنامه در زمانی که حالتهای متفاوت زیادی وجود داره!
25 - کوییز: حلقههای تکرار
26 - چطوری اطلاعات زیاد رو توی برنامه خودمون ذخیره بکنیم؟ (آرایهها)
27 - بیاید کار با آرایهها راحت تر کنیم! (تلفیق آرایهها با حلقهها)
28 - چاپ معکوس یک آرایه
29 - انتخاب برنده ماراتون!
30 - مسابقه ماراتون
31 - ساخت بازی هوپ
32 - نصب یک ابزار برای حرفهایتر شدن
33 - مهاجرت از bluej به intellijIdea
34 - چاپ ستارهها
35 - چاپ جدول ضرب
36 - درخت کریسمس
37 - چطوری بفهمیم برنامهمون چرا خطا داره؟ (انواع خطاها)
38 - خطایابی و رفع اشکال در برنامهنویس
39 - کوییز: خطایابی
40 - آموزش متدها در جاوا (فرایندها و قسمت کردن برنامه)
41 - چطوری به متدهامون اطلاعات ورودی بدیم؟
42 - چطوری از متدهامون انتظار خروجی داشته باشیم؟
43 - یک متد با بار اضافی (method overloading)
44 - یک حلقه مخصوص آرایهها و زمانی که ورودی با تعداد نامشخص داریم؟
45 - کوییز: متدها
46 - معدل دانشآموزان کلاس
فصل دوم: شیءگرایی (OOP) در جاوا:
1 - چرا شیءگرایی؟ این مفهوم oop به چه معناست؟
2 - اولین بار شیءگرایی رو با جاوا پیاده کنیم
3 - حل تمرین یک محیط عملیاتی (کتابخانه) و ساخت کلاس
4 - کوییز - مفهموم شی گرایی و ساخت کلاس
5 - فراهم کردن نیازهای اساسی برای اشیاء (متد سازنده Constructor)
6 - کوییز- متد سازنده Constructor
7 - اشاره به بازیکن حال حاضر (کلمه کلیدی this)
8 - راه و روش دسترسی به خصوصیات اشیاء
9 - کوییز - دستور this
10 - شیءگرایی
11 - اولین قاعده شیءگرایی: کپسوله سازی (encapsulation)
12 - کپسولهسازی
13 - دومین قاعده: شیءگرایی ارثبری (Inheritance)
14 - ارثبری
15 - سومین قاعده: شیءگرایی چند ریختی (Polymorphism)
16 - کوییز - قواعد ارثبری چندریختی کپسولهسازی
17 - آشنایی بیشتر با چندریختی
18 - چندریختی
19 - چهارمین قاعده: شیءگرایی انتزاع (Abstraction)
20 - تمرین با انتزاع یا Abstraction
21 - کوییز- قاعده انتزاع Abstraction
22 - مفهوم انتزاع با استفاده از interface ها
23 - انتزاع
24 - حل تمرین با اینترفیسها و آشنایی بیشتر با کلاسها
25 - کوییز - رابطکاربری interface
26 - کلاسها یک نوع داده هستند
27 - بیشتر در مورد متدهای سازنده بدونیم
28 - آشنایی با استاتیکها در جاوا
29 - پکیجینگ در جاوا و Access Modifiers
30 - کوییز - استاتیک و پکیچینگ
31 - مفهوم کلاسهای POJO و تفکر طراحی کلاس
32 - Scope ها
33 - مفهوم NULL یا پوچی در جاوا؟
34 - Enum کلاسها در جاوا
35 - کوییز- scope , Enum , Null
36 - آشنایی با ArrayList
37 - کوییز- ArrayList
فصل سوم: پروژه ساخت ماشین حساب:
1 - اولین اپلیکیشن خودمون رو با ظاهر گرافیکی بسازیم (GUI)
2 - کوییز - ظاهر گرافیکی
3 - ساخت اولین لایه برای عددهای ماشین حساب
4 - کوییز-ساخت button
5 - پیادهسازی کامل رابط کاربری اپلیکیشن ماشین حساب
6 - استفاده عملی از interface ها و هندل کردن کلیک کاربر
7 - نمایش ورودی انتخابی کاربر
8 - انجام تمامی عملیات ریاضی و تغییر ورودی کاربر
9 - ساخت فرم ثبتنام
درباره دوره:
آموزش برنامهریزی زندگی از مهمترین و اصولیترین مواردی است که هر فردی باید آن را فرابگیرد. برنامهریزی تنها محدود به یک دوره از زندگی نمیشود. فرد از همان کودکی باید یاد بگیرد برای خود برنامه معینی داشته باشد تا از دچار سردرگمی و روزمرگی نشود.
طلاییترین دوران زندگی هر انسان را میتوانیم دوران جوانی او بدانیم. این تصور دور از ذهن نیست. زندگی انسان در این زمان دچار تغییر و تحولات اساسی میشود. قبولی در دانشگاه و شروع دوران شیرین دانشجویی از جمله تجربههایی است که همه بهخوبی از آن یاد میکنند.
اما نکته مهم در این دوران این است که شما بهعنوان یک دانشجو باید طوری برای زندگی خود برنامهریزی کنید که علاوه بر لذت بردن از آن، به شیوهای ساختارمند به آرزوها و اهدافتان هم برسید.
دوره آموزش برنامهریزی زندگی مکتبخونه ویژه دانشجویان طراحی و تهیه شده است. شما با شرکت در این دوره میتوانید به بهترین نحو و باتوجهبه شرایط زندگیتان برنامهای مناسب تدوین کنید و مطابق با آن مسیر زندگی خود را در پیش بگیرید.
هدف از یادگیری دوره آموزش برنامهریزی زندگی این است که این مهارت مهم به طور کامل به شما عزیزان بهخصوص اگر در دوران دانشجویی خود به سر میبرید، آموزش داده شود.
در واقع این دوره به شما کمک میکند که راهکارهای رسیدن به آرزوهای خود را با شیوهای نظاممند طراحی کرده و آنها را به یک برنامه منسجم تبدیل کنید. در نهایت هم یاد میگیرید که چگونه خودتان را مورد ارزیابی قرار دهید تا همیشه در مسیر موردنظرتان قرار داشته باشید.
گاهی اوقات افراد به دلیل هدفگذاری غلط، نمیتوانند به برنامه ریزی خود عمل کنند و در این راه به مشکل برمیخورند. دورههایی که برای برنامه ریزی زندگی در نظر گرفته میشوند تا حد امکان این چنین مشکلات را حل خواهند کرد. شما در چنین دورههایی، مفاهیم برنامه ریزی را یاد میگیرید. در این راه، لازم است با نقش عادتهای روزمره بر روی برنامهریزیها آشنا شوید. بعد از این آشنایی باید یاد بگیرید که عادتهای اشتباه را حذف و رفتار درست خود را تقویت کنید. بنابراين با کمک این دورهها میتوانید برنامه ریزی مفیدی را انجام دهید. هر چه برنامه شما بهتر باشد، موفقیت با درصد بالاتری به دست میآید.
زمانی که وقت برنامه ریزی برای زندگی فرا میرسد، تعیین هدف مناسب مهم است. بنابراین قبل از برنامه ریزی تمام الویتهای زندگیتان را مشخص کنید. سپس با در نظر گرفتن این اولویتها به یادداشت کردن اهداف خود بپردازید. هدفی را که از همه درصد موفقیت بالاتری دارد به عنوان هدف اصلی خود قرار دهید. بهعلاوه آن دسته اهدافی را که جذابیت ندارند و مانع موفقیت شما هستند خط بزنید.
مسئلهای که همهی افراد به آن آگاهی دارند این است که انسان یک بار زندگی میکند و تنها در همین زمان کوتاه فرصت رسیدن به اهداف را دارد. بنابراین قبل از شروع اجرای برنامه ریزی زندگی، مدیریت زمان را تمرین کنید. مثلا یک برنامه ریزی یک هفتهای داشته باشید. اگر این یک هفته موفق شدید، همین الگو را ادامه دهید. هرگز سعی بر انجام چند کار را نداشته باشید. زیرا کیفیت کارها کاهش پیدا میکند و انرژی زیادی را از شما میگیرد. اگر در زمانهای مرده مانند نوبت دکتر، کار بانکی و... کارهای مفیدی مثل مطالعه را انجام میدهید، در مدیریت زمان خود موفق هستید. در کنار مدیریت زمان با قرار دادن زمان استراحت کافی در برنامه ریزی، انرژی شما برای ادامه مسیر حفظ خواهد شد.
دوره آموزش برنامهریزی زندگی ویژه دانشجویان همانطور که از نامش پیداست مناسب دانشجویانی است که میخواهند با داشتن یک برنامه جامع و اصولی از زمان خود بیشترین استفاده را داشته باشند.
علاوه بر دانشجویان، تمام کسانی که میخواهند آینده خود را به بهترین شکل و مطابق با آرزوها و آرمانهایشان بسازند، میتوانند از محتواهای این دوره نهایت استفاده را ببرند.
در واقع دوره آموزش برنامهریزی زندگی برای تمام کسانی طراحی شده است که میخواهند از فرصتی که در اختیارشان است، بیشترین بهره را ببرند و یک زندگی عالی برای خود بسازند؛ بنابراین هیچ شرط و محدودیتی برای شرکت در این دوره وجود ندارد.
آموزش برنامهریزی زندگی به شما کمک میکند با شناخت خود و یادگیری مهارتهای مهم زندگی از جمله برنامهریزی و تعیین استراتژی، نقشه راه خود را ترسیم کنید.
برای اینکه بتوانید یک برنامهریزی درست و اصولی داشته باشید، ابتدا باید خود و جهانی را که در آن زندگی میکنید، بشناسید. در دوره آموزش برنامهریزی زندگی ابتدا به بررسی مفهوم برنامهریزی میپردازیم و جهانی که در اطرافمان وجود دارد و بیشتر ما از آن بیخبریم را به شما میشناسانیم.
در ادامه این دوره به شما کمک میکنیم تا بتوانید مأموریت خود را در زندگی بفهمید، چشماندازی برای آینده خود تدوین کنید و با تحلیل زندگی شخصی، اجتماعی و شغلیتان به تعیین استراتژی و اهداف متناسب با آن بپردازید.
در دوره آموزشي برنامه ریزی زندگی 10 فصل برای شما در نظر گرفته شده که میتوانند نکات ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهند. این سرفصلها را در ادامه مرور میکنیم:
فصل اول: شما الان چگونه زندگی می کنید؟:
1 - مفهوم برنامهریزی در زندگی چیست؟
2 - درس را کنار بگذارید
3 - چرا باید این دوره را بگذرانیم؟
فصل دوم: باورهای کلیدی:
1 - جهان مخفی که شما را هدایت میکند و از آن بیخبر هستید
2 - باورهای کلیدی زندگی، قسمت اول
3 - باورهای کلیدی زندگی، قسمت دوم
فصل سوم: قانونهای زندگی:
1 - قانونهای زندگی، قسمت اول
2 - قانونهای زندگی، قسمت دوم
فصل چهارم: مأموریت شما در زندگی:
1 - شما میخواهید در این دنیا چهکار کنید و چرا؟
فصل پنجم: چشمانداز پنج سال آینده شما:
1 - شما در پنج سال آینده در کدام جایگاه خواهید بود
فصل ششم: زندگی خودتان را تحلیل کنید.:
1 - بررسی مدیریت منابع کلیدی شما، ارتباط با خانواده و مسیر شغلی
2 - بررسی وضعیت مالی، اخلاق و احساسات، سلامتی و تفریح
3 - بررسی روابط بیرونی، تخصص و مهارتها، امور معنوی و خیریه
4 - چک لیست اهداف
فصل هفتم: اهداف شما برای پنج سال آینده چیست؟:
1 - هدف چیست؟
2 - برای ده موضوع در زندگی خودتان هدفگذاری کنید و اولویتبندی نمایید
3 - فایل تعیین اهداف
فصل هشتم: استراتژی (چگونه به مأموریت، چشمانداز و اهداف خودتان دست یابید):
1 - استراتژی چیست؟ تعیین استراتژی درباره سه منبع کلیدی
2 - استراتژی ارتباط با خانواده و ازدواج، استراتژی مسیر شغلی، قسمت اول
3 - استراتژی مسیر شغلی، قسمت دوم
4 - استراتژی مسیر شغلی، قسمت سوم
5 - استراتژی مالی، استراتژی احساسات، استراتژی سلامت و استراتژی تفریح
6 - استراتژی روابط و شبکه بیرونی، استراتژی کسب تخصص و مهارت، استراتژی امور معنوی و خیریه
7 - یافتن نقطه تغییر زندگی
8 - استراتژیهای زندگی خودتان را طراحی کنید
فصل نهم: تدوین برنامهاجرایی:
1 - برنامه اجرایی چیست؟
2 - کلیدهای طلایی زندگی و جریان زندگی
3 - برنامه اجرایی، فعالیتهای استراتژیک زندگی
4 - چگونه روز خودتان را طراحی کنید تا هر روز شکوهمند باشد
5 - برنامه اجرایی خودتان را طراحی کنید
فصل دهم: ارزیابی خود:
1 - ارزیابی اجرای برنامه و بازخورد دیگران به شما
درباره دوره:
منطق ابزاری است برای درست اندیشیدن. منطق ذهن علم و ابزاری است قدرتمند که علاوه بر اینکه ذهنتان را منظم میکند بسیاری از تنشها و اضطرابها و استرسهای بیمورد شما را رفع کرده و از ذهن شما یک عقلی سلیم میسازد که همواره هدایتگر شما خواهد بود.
دوره "مهندسی ساختار ذهن" برگرفته از کتاب منطق ذهن استاد سید فتح اله سعادتمند است و طرحی نو از منطق ارسطویی ارائه کرده است. این دوره را اگر با تأمل و تانی سپری کنی، میآموزی زندگیات را دگرگون کنی و نگاهت را به جهان و اطرافت تغییر دهی و مطمئناً زندگی زیباتری را برای خود بسازی.
مقدمه و معرفی:
1 - مقدمه دوره
2 - سرفصل دوره
انواع شناختها و استدلالها:
1 - ایستگاه نخست: دغدغه
2 - ایستگاه دوم: شناخت خود - بخش اول
3 - ایستگاه دوم: شناخت خود - بخش دوم
4 - ایستگاه سوم: شناخت فعالیت ذهن - بخش اول
5 - ایستگاه سوم: شناخت فعالیت ذهن - بخش دوم
6 - ایستگاه چهارم: شناخت مفاهیم مهم
7 - ایستگاه پنجم: مفهوم - مصداق - الفاظ
8 - ایستگاه ششم: جمله یا گزاره
9 - ایستگاه هفتم: استنتاج یا استدلال
10 - ایستگاه هشتم: استدلالهای پنجگانه
11 - ایستگاه پایانی: مفاهمه و تفاهم
درباره دوره:
ترمودینایک و مکانیک اماری به بررسی سیستمهایی با تعداد ذرات بسیار بالا (از رده ی عدد آووگادرو) میپردازد. در این مبحث، با استفاده از خاصیتهای میکروسکوپی این ذرات مانند ساختار اتمی و برهمکنش بین آنها، اطلاعاتی در مورد خواص ماکروسکوپی سیستم مانند فشار، انتروپی و انرژی آزاد گیبس، از طریق محاسبات و روشهای آماری به دست میآید. پیش نیاز این درس فیزیک ٢ میباشد. پیامی از طرف استاد درس:
*Caveat*: These lectures and the special choice of the subjects covered here as the syllabus should in no ways be considered as a substitute for a good textbook or the standard syllabus of your school. It is strongly advised that you consult standard textbooks closely, and do not rely on these lectures alone. These lectures have not yet been double-checked by the lecturer, thus they may still contain scientific errors. If, anyhow,you would like to use these lectures, beware of this point and use them at your own risk.Hopefully, annotated versions of the lecture files with corrections and explanatory comments will be available in near future.
***متأسفانه جلسه بیستم ضبط نشدهاست***
فیلم های آموزشی:
1 - جلسه اول - بخش ١
2 - جلسه اول - بخش ٢
3 - جلسه دوم - بخش ١
4 - جلسه دوم - بخش ٢
5 - جلسه سوم - بخش ١
6 - جلسه سوم - بخش ٢
7 - جلسه چهارم - بخش ١
8 - جلسه چهارم - بخش ٢
9 - جلسه چهارم - بخش ٣
10 - جلسه پنجم - بخش ١
11 - جلسه پنجم - بخش ٢
12 - جلسه ششم - بخش ١
13 - جلسه ششم - بخش ٢
14 - جلسه هفتم - بخش ١
15 - جلسه هفتم - بخش ٢
16 - جلسه هفتم - بخش ٣
17 - جلسه هشتم - بخش ١
18 - جلسه هشتم - بخش ٢
19 - جلسه نهم - بخش ١
20 - جلسه نهم - بخش ٢
21 - جلسه دهم - بخش ١
22 - جلسه دهم - بخش ٢
23 - جلسه یازدهم - بخش ١
24 - جلسه یازدهم - بخش ٢
25 - جلسه دوازدهم - بخش ١
26 - جلسه دوازدهم - بخش ٢
27 - جلسه سیزدهم - بخش ١
28 - جلسه سیزدهم - بخش ٢
29 - جلسه چهاردهم - بخش ١
30 - جلسه چهاردهم - بخش ٢
31 - جلسه پانزدهم - بخش ١
32 - جلسه پانزدهم - بخش ٢
33 - جلسه شانزدهم - بخش ١
34 - جلسه شانزدهم - بخش ٢
35 - جلسه شانزدهم - بخش ٣
36 - جلسه هفدهم - بخش ١
37 - جلسه هفدهم - بخش ٢
38 - جلسه هجدهم - بخش ١
39 - جلسه هجدهم - بخش ٢
40 - جلسه هجدهم - بخش ٣
41 - جلسه نونزدهم - بخش ١
42 - جلسه نونزدهم - بخش ٢
43 - جلسه بیست و یکم - بخش ١
44 - جلسه بیست و یکم - بخش ٢
45 - جلسه بیست و دوم - بخش ١
46 - جلسه بیست و دوم - بخش ٢
47 - جلسه بیست و سوم
درباره دوره:
این دوره یکی از متفاوتترین دورههای ارائه شده در مکتبخونه است. در این دوره به برخی از چالشهای مهم برای افرادی که قصد ادامه تحصل در مقطع دکتری را دارند پرداختهایم. این دوره بر خلاف اکثر دورههای آموزشی مکتبخونه استاد مشخصی ندارد و تعدادی از دانشجویان دکتری رشته ارتباطات و رسانه مدرسان این دوره بهحساب میآیند.
بهطورکلی افرادی که در حال حاضر به ادامه تحصیل در مقطع دکتری مشغول میشوند در چند دسته جای میگیرند. برخی افراد برای به تعویق انداختن خدمت سربازی چاره را در ادامه تحصیل میبینند. دسته دیگر افرادی هستند که برای یادگیری بیشتر و رسیدن به درجات بالاتر علمی شروع به تحصیل در مقطع دکتر میکنند. گروه دیگر کسانی که در جستجوی موقعیتهای شغلی بهتر شروع به ادامه تحصیل در مقطع دکتری میکنند.
بهطورکلی در این دوره به سوالاتی از جمله سوالات زیر پاسخ داده شده است:
هدف اصلی این دوره پاسخ به این سوالات و کمک به افرادی است که برای تصمیمگیری در رابطهبا این موضوع نیاز به مشورت و کمک دارند.
دوره صفر تا صد قبولی در مقطع دکتری از زبان دانشجویان ارتباطات و رسانه برای چه کسانی مناسب است؟
محتوای این دوره بهصورتی است که دانشجویان همه رشتهها میتوانند از آن بهرهمند شوند. تجربههایی که در این دوره مطرح میشود، تجربیاتی است که دانشجویان مقطع دکتری با آنها مواجه شدهاند؛ بهاینترتیب، جدید بودن این تجربیات و نگاه به این موضوع از زاویه دید دانشجویانی مثل شما میتواند کمک بسیار بزرگی برای شما که در این مسیر هستید بهحساب بیاید. این دوره برای دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد همه رشتههای تحصیلی که قصد دارند به ادامه تحصیل در مقطع دکتری بپردازند بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.
منابع، یا هر نوع الزاماتی که دوره صفر تا صد قبولی در مقطع دکتری از زبان دانشجویان ارتباطات و رسانه بر اساس آنها تدریس میشود چیست؟
منبع اصلی مباحث ارائه شده در این دوره تجربیاتی افرادی است که در حال ادامه تحصیل در مقطع دکتری رشته ارتباطات و رسانه هستند. الزامی که در انتشار این دوره وجود دارد به اهمیت موضوع ادامه تحصیل و اهمیت تصمیمگیری بادقت دررابطهبا ادامه زندگی تحصیلی و شغلی افراد برمیگردد. اهمیت این موضوع بهعنوان یکی از اصلیترین الزامات موجود در مسیر انتشار این دوره در نظر گرفته شده است.
دوره صفر تا صد قبولی در مقطع دکتری از زبان دانشجویان ارتباطات و رسانه در کدام نیمسال تحصیلی در چند جلسه و کدام دانشکده تدریس شده است؟
این دوره آموزشی در رسانیوم تهیه و تولید شده است و توسط مکتبخونه منتشر میشود. مباحث این دوره در چهارفصل کلی مطرح شده است.
راهنمایی برای تصمیمگیری:
1 - با چه انگیزهای دکتری بخوانیم؟
2 - مزایای تحصیل در مقطع دکتری در ایران
راهنمایی برای شرکت در آزمون:
1 - چه زمانی برای خواندن دکتری تصمیم بگیریم؟
2 - داوطلبین چه زمان مطالعه را شروع کنند؟
3 - منابع مطالعه آزمون دکتری رشته علوم ارتباطات
4 - منابع مطالعه آزمون دکتری رشته مدیریت رسانه
5 - تاثیر کلاسهای ارشد بر موفقیت در آزمون دکتری
6 - داوطلبین از چه کسانی کمک بگیرند؟
7 - تاثیر شرکت در آزمونهای آزمایشی برای موفقیت در کنکور
8 - انتظار قبولی در سال اول
9 - تاثیر زبان انگلیسی بر قبولی در آزمون دکتری
جلسه مصاحبه آزمون دکتری:
1 - فضای جلسه مصاحبه آزمون دکتری
2 - چه سوالاتی در جلسه مصاحبه آزمون دکتری پرسیده میشود؟
3 - سوابق تحصیلی چه میزان موثر است؟
توصیه و تجربه:
1 - طرز نگاه، قبل و بعد از قبولی در آزمون دکتری
2 - انتخاب بین دانشگاه دولتی و آزاد
3 - آیا تحصیل در مقطع دکتری برای همه نیاز است؟
4 - بهترین توصیه به داوطلبین
5 - خاطرهای از جلسه مصاحبه
درباره دوره:
*Caveat*: These lectures and the special choice of the subjects covered here as the syllabus should in no ways be considered as a substitute for a good textbook or the standard syllabus of your school. It is strongly advised that you consult standard textbooks closely, and do not rely on these lectures alone. These lectures have not yet been double-checked by the lecturer, thus they may still contain scientific errors. If, anyhow,you would like to use these lectures, beware of this point and use them at your own risk.Hopefully, annotated versions of the lecture files with corrections and explanatory comments will be available in near future.
فیلم های آموزشی:
1 - جلسه اول - معادلات دیفرانسیل . معادله برنولی . مختصات قطبی کروی
2 - جلسه دوم
3 - جلسه سوم - معادلات دیفرانسیل مرتبه دوم
4 - جلسه چهارم - قضیه فوکس
5 - جلسه پنجم - معادلات دیفرانسیل خطی . روش بسط سری فروبینیوس
6 - جلسه ششم - معادله لژاندر ؛ ریشه های معادله اندیسی
7 - جلسه هفتم - جداسازی - قضیه Lagrange
8 - جلسه هشتم - بررسی خواص و ریشه های معادله شرودینگر
9 - جلسه نهم - آنالیز مختلط - جبر مختلط
10 - جلسه دهم - شرایط کوشی-ریمان - تابع تحلیلی
11 - جلسه یازدهم - انتگرال روی خم در صفحه ی مختلط
12 - جلسه دوازدهم - قضیه کوشی و عکس آن
13 - جلسه سیزدهم - فرمول انتگرال کوشی
14 - جلسه چهاردهم - سری لورن
15 - جلسه پانزدهم - قضیه مانده ها
16 - جلسه شانزدهم - توابع چند نقطه ای
17 - جلسه هفدهم - نقاط شاخه ای
18 - جلسه هجدهم - انتگرال های حقیقی با استفاده از حساب مانده ها
19 - جلسه نوزدهم - تقریب نقطه زینی
20 - جلسه بیستم - تقریب نقطه زینی
21 - جلسه بیست و یکم - اثبات قضیه Fuchs
22 - جلسه بیست و دوم - سری فوریه و تبدیلات فوریه
23 - جلسه بیست و سوم - تبدیل فوریه برای یک تابع عام
24 - جلسه بیست و چهارم - قضیه پارسوال و نتایج آن
25 - جلسه بیست و پنجم - تبدیل فوریه گسسته
درباره دوره:
آموزش فلسفه اسلامی با هدف تبیین ماهیت فلسفه، مفاهیم فلسفی و در نهایت معرفی نگرش های عمده مطرح در فلسفه اسلامی در قالب سه فصل با عناوین ماهیت فلسفه، مفاهیم فلسفی و نگرش های مطرح در فلسفه اسلامیدر این دوره آموزش داده میشود.
فلسفه اسلامی با معرفی فیلسوفان و نگرش های فلسفی تأثیرگذار در سیر تفکر فلسفی بشریت نقشی مهم را ایفا کرده و می کند.این دوره ترکیب آموزش های فلسفه اسلامی 1 و 2 است که در دانشگاه ها تدریس می گردد.
پس از گذراندن این دوره، دید کلی و جامع نسبت به اساسیترین مسائل مطرح در نگرش های مختلف فلسفه اسلامی و اهمیت و کارکرد آنها خواهید داشت. همچنین این آموزش مناسب دانشجویان رشته های آکادمیک فلسفه، حکمت اسلامی، فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، الهیات، ادیان و عرفان و سایر رشته های مشابه در مقاطع مختلف، به ویژه مقطع کارشناسی، خواهد بود.
ماهیت فلسفه:
1 - تعریف و تاریخ فلسفه و اهمیت آن
2 - روح فلسفی، اصطلاحات فلسفی و روش تحقیق در فلسفه
3 - روش فلسفه، روش استدلالی و روش اشراقی
4 - نیاز فلسفه به علم، مفهوم فلسفی علم و خصوصیات فیلسوف
مفاهیم فلسفی:
1 - تعریف قضیه، تعریف فعل و فلسفه قوه و فعل
2 - مفهوم جزئی، مفهوم کلی و کلیات خمس
3 - تعریف جنس و فصل، تعریف عرض خاص و تعریف ماده و صورت
نگرش های فلسفی در فلسفه اسلامی:
1 - نظریه مدینه فاضله فارابی، فلسفه مشائی ابن سینا و فلسفه دینی ابن رشد
2 - حکمت اشراق سهروردی، حکمت متعالیه ملاصدرا و حرکت در کیش مهر علامه طباطبائی