پایتون چیست؟
در زمان نگارش این مطلب پایتون یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی دنیا به حساب میآیند. این زبان از محبوبیت خاصی در میان برنامهنویسان مبتدی و حرفهای برخوردار است و شرکتهای بزرگ بسیار زیادی مانند گوگل از آن برای توسعه پروژههای خود همچون موتور جستجو گوگل و یوتیوب و... استفاده میکنند. البته شما با یک سرچ ساده میتوانید به لیست شرکتهایی که از پایتون برای توسعه اپلیکیشنهای خود استفاده میکنند دست پیدا کنید.
پایتون یک زبان برنامهنویسی چند منظوره و شیگرا به حساب میآید شما میتوانید از آن برای توسعه اپلیکیشنهای وب، دسکتاپ و حتی موبایلها استفاده کنید. البته محبوبیت بیشتر پاییتون در سادگی استفاده از آن در موضوعاتی مانند علم داده، ماشین لرنینگ و شبکه است.
مزایا و معایب پایتون؟
پایتون مانند هر زبان برنامهنویسی دیگری دارای مزایا و معایبی است که در لیست زیر سعی میکنیم به شکل جامع بخشی از این مزایا و معایب را برای شما لیست کنیم. البته در طول آموزش پایتون هم سعی میکنیم به این مزایا و معایب اشاراتی داشته باشیم.
مزایا
- ماژولهای شخص ثالث
پایتون دارای جامعه بسیار بزرگی از برنامهنویسان است که ماژولهای بسیاری را توسعه میدهند و شما میتوانید بدون تکرار کد از این ماژولها برای توسعه کد خود استفاده کنید.
- کتابخانههای استاندارد و بزرگ
پایتون دارای کتابخانههای استاندارد زیادی برای کارهای مختلف مانند کار با پروتکلهای اینترنت، سرویسهای وب و رابطهای سیستم عامل و... است.
- یادگیری سریع و آسان
به دلیل اینکه پایتون یک زبان سطح بالا است و منابع مختلفی برای یادگیری آن در دسترس است، شما میتوانید به سادگی کار با آن را فرا بگیرید. ما در طی دوره آموزش پایتون سعی میکنیم خیلی ساده این زبان را به شما آموزش دهیم.
- منبع باز بودن
پایتون به عنوان یک زبان اوپن سورس یا همان منبع باز شناخته میشود. معنی این حرف این است که شما و هزاران برنامهنویس دیگر میتوانید در توسعه این زبان نقش داشته باشید.
معایب
- سرعت
پایتون نسبت به زبانهای c و c++ بخاطر زبان سطح بالا بودن آن و عدم دسترسی نزدیکتر به سخت افزار از سرعت پایینتری نسبت به این دو برخوردار است.
- توسعه موبایل
پایتون زبان خوبی برای توسعه اپلیکیشنهای موبایلی به حساب نمیآید. این یک زبان ضعیف برای محاسبات موبایل است. به همین دلیل است که برنامههای اندکی در تلفن همراه در آن ساخته شده است.
- مصرف حافظه
پایتون برای کارهای فشرده حافظه گزینه مناسبی نیست. به دلیل انعطاف پذیری انواع دادهها، مصرف میزان حافظه پایتون نیز زیاد است.
- خطاهای زمان اجرا
از آنجا که پایتون یک زبان پویا و مفسری به حساب میآید، اگر برنامه شما دارای خطا باشد این خطاها احتمالا تنها در زمان اجرا خود را نشان خواهند داد.
برای آموزش پایتون باید چه چیزهایی را بدانیم؟
شما برای آموزش پایتون نیاز به پیشنیاز خاصی ندارید. شما برای شرکت در این دوره به مقدار زیادی اشتیاق به یادگیری و پیشرفت، با چاشنی اراده و اندکی تصمیم به ورود به دنیای برنامهنویسی پیشرفته دارید.
دوره آموزش پایتون ویژه چه کسانی هست؟
این دوره ویژه افرادیست که قصد دارند پایتون را یاد بگیرند تا از آن برای کارهای مختلف استفاده کنند. شما میتوانید از پایتون در ایجاد وبسایت، اپلیکیشنهای سیستم عاملهای مختلف، ماشین لرنینگ، علم داده و... استفاده کنید.
بنابراین اگر چنین تصمیمی دارید با دیدن دوره آموزش پایتون میتوانید به سادگی به هدف خود برسید و راهتان در دنیای پایتون را با این دوره شروع کنید.
در این دوره آموزشی با چه موضوعاتی آشنا خواهید شد؟
- بررسی پایتون و ویژگیهای آن
- شیوه نصب و پیادهسازی ابزارهای مورد نیاز برای توسعه
- آشنایی با مفاهیم اولیه برنامهنویسی مانند متغیرها، شروط، حلقه و...
- کار با ویژگیهای شئگرایی
- کار با ساختارهای دادهای
- کار با بانکهای اطلاعاتی
- آشنایی با برنامهنویسی سوکت