یکی از محبوب ترین حوزه های فعالیت فارغ التحصیلان حقوق، وکالت است و اخذ پروانه وکلا با عضویت آن ها در دو سازمان کانون وکلای دادگستری و کانون مشاوران قوه قضائیه امکان پذیر خواهد بود. این دو کانون برای سنجش متقاضیان، آزمون های مجزایی برگزار می کنند که به تفاوت آن ها خواهیم پرداخت. هم چنین اطلاعات کاملی از آزمون وکالت، منابع، ضریب دروس و نحوه ثبت نام در اختیار شما قرار خواهیم داد.
امکان فعالیت در کانون وکلا با قبولی در آزمون وکالت میسر می شود که سالانه یک بار به صورت سراسری در کشور برگزار می شود. با توجه به برگزاری آزمون وکالت 1402، علاقه مندان باید برای سال آینده خود را آماده کنند. دپارتمان حقوق مجموعه راشد با برگزاری کلاس های آمادگی آزمون وکالت به صورت تخصصی و جامع، قبولی شما را در آزمون 1403 تضمین می کند.
ابتدا چشم اندازی از اهمیت آزمون وکالت در روند اخذ پروانه کاری به شما ارائه می دهیم تا با دید باز در دوره ها شرکت کنید. داوطلبان علاقمند به اخذ پروانه وکالت باید طبق مراحل زیر عمل کنند:
براساس نیازسنجی کانون وکلای استان ها، هر سال آزمون وکالت توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود. این آزمون به قدری در سرنوشت فارغ التحصیلان حقوق حائز اهمیت است که تقریبا تمام آن ها متقاضی هستند. آزمون مربوط به کانون وکلای دادگستری و قوه قضائیه به صورت مجزا و هر کدام سالانه یک بار برگزار می شود.
نکته مهم برای شرکت در این آزمون، شرط داشتن مدرک کارشناسی حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی می باشد.
اگر فرد مدرک لیسانس نداشته باشد، حتی با داشتن مدارج بالاتر از کارشناسی در رشته حقوق، حق شرکت در این آزمون را ندارد! داوطلبان کارشناسی ناپیوسته حقوق نیز برای شرکت در آزمون وکالت، باید در حین تحصیل، واحدهای دوره کارشناسی را بگذرانند.
دپارتمان تخصصی حقوقی راشد در زمینه برگزاری دوره های آمادگی آزمون های حقوقی و وکالت فعالیت می کند. با شرکت در این دوره ها می توانید از خدمات آموزشی زیر بهره مند شوید: