درس یکم: اصول اولیه
- بایدها و نبایدها
- اصطلاحات
- ریسکها
درس دوم: ساختار یک سیستم معاملاتی
- شناخت سیستم
- فرق بین تحلیلگری و معاملهگری
- چرا یک سیستم معاملاتی؟
- اجزاء یک سیستم معاملاتی
پایتون یکی از کارآمدترین زبانهای برنامه نویسی حال حاضر جهان است و به دلیل توانمندیهایی که در حوزه یادگیری ماشینی دارد بهترین زبان برنامه نویسی برای تحلیل دادههای مالی است. زبان برنامه نویسی پایتون هم برای آن دسته از افرادی که به تازگی به حوزه برنامه نویسی وارد شدهاند مناسب است و هم برای کسانی که تجربه کار با زبانهای برنامهنویسی دیگر را داشتهاند.
گروه مالی و مدیریت سرمایهگذاری شریف در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت تخصصی تمامی علاقهمندان به زبانهای برنامهنویسی اقدام به طراحی و برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نرمافزار پایتون در دو بخش نموده است.
در بخش اول که شامل سه سطح میشود، مباحث مطرح شده حول محور مباحث اصلی و پایهای این زبان برنامهنویسی خواهد بود به طوری که مخاطبان بعد از گذراندن این سه سطح قادر خواهند بود تا از این زبان برنامهنویسی در حوزههای مختلفی همچون دنیای وب و اینترنت، ساخت نرمافزارهای موبایل، یادگیری ماشین، استفاده در هک و تست نفوذ، دادهکاوی و Big Data، ساخت رابط کاربری گرافیکی، ساخت بازیهای رایانهای و … استفاده نماید.
در بخش دوم که شامل سطح چهارم این زبان برنامهنویسی میشود، به صورت تخصصی به استفاده از این زبان برنامهنویسی در انجام معاملات الگوریتمی در بازارهای مالی از جمله بازار سهام داخلی و بینالمللی، بازارهای ارز و بازار رمزارزها پرداخته خواهد شد که به طور مشخص برای علاقهمندانی خواهد بود که علاوه بر گذراندن سه سطح اول و آشنایی کامل با مباحث مطرح شده در آن، به استفاده از این زبان برنامهنویسی جهت انجام معاملات الگوریتمی در بازارهای مالی علاقهمند میباشند.
امکان ثبتنام در هر بخش بصورت جداگانه و یا ثبتنام در هر دو بخش برای علاقهمندان در این دوره وجود دارد. یادگیری این زبان برنامه نویسی بسیار ساده بوده و همین مسئله منجر شده تا محبوبیت بسیار زیادی در بین علاقهمندان به یادگیری زبانهای برنامه نویسی پیدا کند. در شرایط کنونی که نیاز به برنامهنویسان کامپیوتری روز به روز بیشتر میشود، یادگیری این زبان برنامه نویسی میتواند مهارتی کاربردی برای برنامهنویسان به شمار رود.
درس یکم: مقدمهای بر پایتون
درس دوم: ساختار یک برنامه در پایتون
درس سوم: ساختارهای تصمیم
درس چهارم: تابع
درس پنجم: فایل
درس ششم: مطالعه آزاد
درس یکم: شیگرایی
درس دوم: کار با بانک اطلاعاتی
درس سوم: تاریخ و زمان
درس چهارم: مطالعه آزاد
درس اول: کتابخانه Numpy
درس دوم: رسم نمودار در پایتون
درس سوم: کتابخانه Pandas
درس چهارم: مطالعه آزاد
درس اول: معاملات الگوریتمی
درس دوم: دریافت دادههای مالی
درس سوم: نمایش دادهها در پایتون
درس چهارم: پیادهسازی استراتژی
درس پنجم: back test
درس ششم: Optimization
درس هفتم: مطالعه آزاد
تحلیل تکنیکال در دو دهه گذشته به شدت در بین معاملهگران بازارهای بینالمللی مورد توجه قرار گرفته است. این تحلیل به طور خلاصه به مطالعه رفتارهای بازار با استفاده از نمودارها و با هدف پیشبینی آینده روند قیمتها میپردازد.
در این دوره با تمرکز بر سه قاعده مهم ابتدایی تحلیل تکنیکال شامل: «همه چیز در قیمت لحاظ شده است، قیمتها بر اساس روندها حرکت میکنند و تاریخ تکرار میشود» و همچنین ساختار «قیمت، الگو، زمان» به اهمیت این موضوع و تدوین استراتژیهای مناسب معاملهگری خواهیم پرداخت.
هدف از دوره تحلیل تکنیکال آشنایی کامل فعالان انواع بازارهای مالی با روشهای تحلیل تکنیکال در بازار و کسب تجربه در خصوص روشهای معاملهگری در بازار میباشد. دوره حاضر خلاقیت و ابتکار مخاطب را هدف قرار میدهد و با پرورش ذهن تحلیلگر، خلاقیت را افزایش میدهد.
برخی از سرفصل ها :
طراحی استراتژی معاملاتی چیست؟ چگونه میتوان یک استراتژی معاملاتی موفق تدوین نمود که با استفاده از آن به سود مطلوب رسید؟ استراتژی ابزاری است که افراد حقیقی یا حقوقی از آن به منظور رسیدن به اهداف خود استفاده مینمایند. یک معاملهگر حرفهای بازارهای مالی فارغ از اینکه دارای چه سطحی از دانش و مهارت تحلیلی است همواره برای رسیدن به هدف خود که کسب سود حداکثری از سرمایهگذاریهاست، نیاز به تدوین یک استراتژی هوشمندانه دارد.
گروه مالی شریف در ادامه برگزاری دورههای مهارت محور ویژه بازارهای مالی این بار با توجه به نیاز موجود اقدام به طراحی و برگزاری دوره سطح یک “طراحی استراتژی معاملاتی” از سری دورههای سیر تکاملی پرورش استراتژیست خبره معاملهگری نموده است.
درس یکم: اصول اولیه
درس دوم: ساختار یک سیستم معاملاتی
درس سوم: انواع سیستمهای معاملاتی
درس چهارم: روشهای ورود به معاملات
درس پنجم: سیستمهای خروج از معاملات
درس ششم: ریسک به ریوارد
درس هفتم: بهینهسازی سیستم
درس هشتم: گزارش خوانی
درس نهم: سیستم معاملاتی
درس دهم: جمعبندی