0

استراتژی معاملاتی (فاموریان)

استراتژی معاملاتی (فاموریان)

درباره این دوره

کنند تا به وسیله آن در بازارهای مالی ترید کنند. استراتژی معاملاتی در واقع سبکی است که تریدرها به آن طریق ارزهای دیجیتال را خرید و فروش می‌کنند. استراتژی‌های متنوعی نظیر ریلیتیو، استراتژی محمد فاموریان(موکو)، سه تفنگ دار و غیره یافت می‌شوند. تریدرها باید با توجه به سطح دانش و اطلاعاتشان در بازار ارزهای دیجیتال یکی از این استراتژی‌ها را انتخاب کنند. برای درک بیشتر استراتژی معاملاتی به این مثال دقت کنید. بازارهای مالی و سرمایه گذاری را مانند یک جنگ تصور کنید، قطعاً در این نبرد، افرادی که پیش از ورود به نبرد آمادگی لازم برای وقوع هرگونه اتفاقی را داشتند و از پیش‌تر خود را آماده کردند، از این نبرد جان سالم به در می‌برند. حتماً تا به حال شما هم شنیده‌اید که شخصی سرمایه خود را در بازارهای مالی از دست داده است و یا خاطرات دیگری از این قبیل.

سالانه افراد بسیاری وارد بازارهای مالی می‌شوند که طبق تحقیقات انجام شده، 90 درصد آن‌ها شکست می‌خوردند و در نهایت ضررهای مختلفی را متحمل می‌شوند. اما رمز موفقیت آن 10 درصد دیگر چیست؟ پاسخ این سوال تنها در یک کلمه خلاصه می‌شود و آن هم «استراتژی» است. استراتژی نه تنها در بازارهای مالی جز مهم‌ترین اولویت‌ها است، بلکه در دنیای واقعی نیز یک اصل مهم است. در ادامه این نوشتار شما عزیزان را با یکی از برترین دوره‌های آموزشی استراتژی معاملاتی، استراتژی ارز دیجیتال و استراتژی فارکس آشنا خواهیم کرد.

ترید کردن بدون استراتژی، یعنی خود را به دست شانس بسپارید و با جمله معروف “خدا بزرگه” وارد معامله شوید. قطعا هر تریدری اشتباه می‌کند و ممکن است تریدهای او با ضرر و شکست مواجه شود. اما تریدری موفق است که نسبت موفقیت‌ها و سودهایش از ضررهایش بیشتر باشد. با داشتن استراتژی معاملاتی که محمد فاموریان بارها آنها را به کار گرفته و مورد آزمایش قرار داده، شما می‌توانید در زمان مناسب از استراتژی ها استفاده کرده و از بازار ارز دیجیتال یا فارکس سود زیادی بدست بیاورید.

در این دوره آموزشی فوق العاده‌ محمد فاموریان 5 استراتژی برای بازار ارز دیجیتال و 5 استراتژی برای بازار فارکس در اختیار شما قرار می‌دهد. کافی است که آشنایی پایه با بازار و همچنین تحلیل تکنیکال داشته باشید و بعد از آن کار تمام است! از محمد فاموریان استراتژی معاملاتی را آموزش ببینید و از آنها استفاده کنید. قطعا با به کارگیری استراتژی معاملاتی، بیش از 80% مواقع در تریدهای خود موفق خواهید بود.

دوره آموزشی استراتژی معاملاتی

دوره آموزشی استراتژی معاملاتی یک دوره صفر تا صد آموزشی است که شامل استراتژی خصوصی استاد فاموریان می‌باشد. این دوره آموزشی صرفا یک دوره آموزشی نیست؛ چرا که استراتژی که استاد فاموریان از استفاده می‌کنند در آن قرار گرفته است. استاد فاموریان در این دوره آموزشی تلاش کرده است که بهترین استراتژی‌های معاملاتی را به شما عزیزان آموزش دهد.  نام دوره را فرمول تضمینی درآمد دلاری گذاشته‌ایم چرا که واقعا برای تریدرهایی که برای معاملات خود استراتژی دارند، تضمین درآمد نیز وجود دارد. تمامی استراتژی‌های تدریس شده در این دوره حاصل سالها تجربه، شکست و آزمون و خطا شخص «محمد فاموریان» بوده که قرار است در این دوره آموزشی به صورت دقیق به آنها بپردازیم.

در این دوره می‌خواهیم برای هر موقعیتی از بازار(چه نزولی چه صعودی) فرمولی تعریف کنیم که با بررسی هر رمزارز، بتوانید از فرمول‌ها(یا استراتژی‌ها) با تضمین و یا وین ریت بالای 80% معامله خود را باز کنید. این دوره شامل 8 استراتژی مختلف برای بازار ارزهای دیجیتال و 7 استراتژی برای بازار فارکس می‌باشد که هر کدام در موقعیت‌ها و شرایط مختلفی از بازار کاربرد دارند.

استراتژی هولد کردن ارز دیجیتال

هولد کردن یک دارایی دیجیتال یکی از استراتژی‌های معاملاتی است که تریدرها از این طریق کسب درآمد می‌کنند. افرادی که جرئت ریسک کردن در بازار ارزهای دیجیتال را ندارند به سراغ این روش می‌روند. این افراد دارایی دیجیتالی را خریداری می‌کنند و پس از مدتی طولانی و زمانی که ارزش آن چند برابر شد، آن را به فروش می‌رسانند. هدف چنین تریدرهایی بلندمدت است و معمولاً درآمد خوبی از این طریق کسب می‌کنند. تغییرات ناگهانی که در بازار ارزهای دیجیتال رخ می‌دهد برای این افراد اهمیت زیادی ندارد؛ چرا که نوع سرمایه‌گذاریشان بلند مدت است. افرادی که چنین استراتژی را انتخاب می‌کنند؛ هولدر می‌نامند. این استراتژی مزایا و معایبی برای استفاده کنندگان این روش دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

مزایای استراتژی هولد کردن ارز دیجیتال

  • ریسک پایین
  • تغییرات ناگهانی بازار اثری بر هولد کردن ندارد.

معایب استراتژی هولد کردن ارز دیجیتال

  • ممکن است ارزش دارای در دراز مدت نصف شود.
  • نقد شوندگی ممکن است کمی با مشکل روبرو شود.

هولد کردن برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب است و اگر تحلیل خوبی بر روی دارایی مورد نظر انجام شود، سود خوبی در آخر کسب خواهید کرد.

استراتژی ترید روزانه

بیشتر تریدرهای امروزی به دنبال سود کم اما در بازه‌های زمانی کوتاه هستند. این افراد استراتژی ترید روزانه را به عنوان استراتژی معاملاتی خود انتخاب می‌کنند. تریدرهایی که چنین روشی را انتخاب می‌کنند در تایم فریم‌های کوتاه مدت دست به خرید و فروش ارزهای دیجیتال می‌زنند. ممکن است سود دریافتی استراتژی روزانه کمتر از هولد کردن باشد؛ اما چنین چیزی نیست. این افراد از طریق روش‌های مختلفی دست به خرید و فروش دارایی‌هایی دیجیتال می‌زنند که بررسی اخبار دنیای ارزهای دیجیتال است. این افراد تحولات کوچک بازار ارزهای دیجیتال را بررسی می‌کنند و با توجه به آن‌ها دارایی را خریداری و یا به فروش می‌رسانند. تریدرهایی که استراتژی ترید روزانه را انتخاب می‌کنند بهتر است که بر روی ارزهای پر نوسان سرمایه گذاری کنند. افرادی که قصد دارند از چنین استراتژی استفاده کنند باید ویژگی‌های زیر را داشته باشند.

  • دانش کافی از بازار ارزهای دیجیتال داشته باشند.
  • آشنایی با مفاهیم تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال
  • سرمایه گذاری بخشی از دارایی‌هایشان در بازار ارزهای دیجیتال
  • آشنایی داشتن با معاملات نوسان، آربیتاژ(Arbitrage) و معاملات مبتنی بر اخبار

استراتژی آربیتاژ(Arbitrage)

آربیتاژ(Arbitrage) یکی از استراتژی‌های معاملاتی است که تریدرها برای سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال از آن استفاده می‌کنند. افرادی که سایقه زیادی در بازار ارزهای دیجیتال دارند با این روش آشنایی دارند؛ چرا که ار روش‌های قدیمی سرمایه‌گذاری در این بازار به شما می‌آید. نحوه درآمد زایی از این روش به وسیله اختلاف قیمتی است که برای دارایی دیجیتال رخ می‌دهد. یادگیری این روش ساده است، تریدر در این حالت یک دارایی دیجیتال را خریداری می‌کند و در زمانی که ارزش آن بیشتر شد آن را به فروش می‌رساند. همچنین تریدر می‌تواند از یک صرافی دارایی دیجیتال را با قیمت پایین‌تری خریداری کند و سپس در صرافی دیگری با قیمت بالاتری به فروش برساند.

این استراتژی در دسته استراتژی‌های کوتاه مدت جای دارد و ریسک کمتری دارد. استرس خرید و فروش دارایی‌های دیجیتال با این استراتزی کم می‌باشد. افرادی که با مفهوم تحلیل تکنیکال آشنایی ندارند و به تازگی وارد بازار ارزهای دیجیتا شده‌اند، می‌توانند از این روش معاملاتی کسب درآمد کنند. این استراتژی انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت:

  • خرید و فروش بین صرافی‌ها: در این حالت تریدر یک دارایی را از یک صرافی را با قیمت پایین خریداری می‌کند و در صرافی دیگری با قیمت بالاتر به فروش می‌رساند.
  • معامله مکانی: معامله‌گر ارزهای خود را در صرافی کشورهای مختلف به فروش می‌رساند تا سود بیشتری دریافت کند.
  • آربیتاژ(Arbitrage) در صرافی‌های غیرمتمرکز مختلف: تریدر می‌تواند از طریق تبدیل ارز دیجیتال خود در یک صرافی غیرمتمرکز به یک صرافی متمرکز سود زیادی کسب کند.
  • آمار: سرمایه گذاران برای کسب سود بیشتر ار زوش‌های آماری و محاسباتی استفاده می‌کنند.
موسسه برگزارکننده

famoorian

مدرس

محمد فاموریان

دوره‌های مشابه

همونطور که از اسمش پیداست ما در این نوع تحلیل، بنیاد سهم رو بررسی می کنیم؛

به عنوان مثال: وضع سوددهی،زیان دهی، نوع صنعت، جشم انداز شرکت و…

شاید شما از لحاظ تکنیکال سهمی رو بررسی کنید و خوب به نظر بیاد اما اگه از لحاظ بنیادی بررسیش نکنید

ممکنه نه تنها سود نکنید بلکه متحمل ضرر بشید و یا در بدترین حالت کل دارایی تون رو از دست بدید.

به همین خاطر هست که ما یادگیری مقدمات تحلیل بنیادی رو بسیار ضروری می دونیم.

در این آموزش، ابتدا به معرفی ماهیت تحلیل بنیادی و روش‌های مورد استفاده در آن پرداخته می‌شود. سپس در سایر درس‌ها، گروه‌ها به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرند که انتظار می‌رود این فرادرس، بخش عمده‌ای از نیاز فعالان بازار سرمایه، دانشجویان و مدیران در حوزه مالی را برآورده سازد.

مفید برای
  • علاقه‌مندان به فعالیت در بازار بورس
سرفصل‌ها
  • فصل یکم: تحلیل و مرور تاریخچه آن
    • درس یکم: تحلیل بنیادی و مرور تاریخچه
  • فصل دوم: مروری بر مفاهیم پایه‌ و ابزار مورد استفاده در تحلیل بنیادی
    • درس دوم: مروری بر مفاهیم پایه‌ و ابزار مورد استفاده در تحلیل بنیادی - بخش یکم
    • درس سوم: مروری بر مفاهیم پایه‌ و ابزار مورد استفاده در تحلیل بنیادی - بخش دوم
    • درس چهارم: مروری بر مفاهیم پایه‌ و ابزار مورد استفاده در تحلیل بنیادی - بخش سوم
    • درس پنجم: مروری بر مفاهیم پایه‌ و ابزار مورد استفاده در تحلیل بنیادی - بخش چهارم
  • فصل سوم: تحلیل بنیادی گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری
    • درس ششم: تحلیل بنیادی گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری - بخش یکم
    • درس هفتم: تحلیل بنیادی گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری - بخش دوم
    • درس هشتم: تحلیل بنیادی گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری - بخش سوم
  • فصل چهارم: تحلیل بنیادی گروه سرمایه‌گذاری‌ها
    • درس نهم: تحلیل بنیادی گروه سرمایه‌گذاری‌ها - بخش یکم
    • درس دهم: تحلیل بنیادی گروه سرمایه‌گذاری‌ها - بخش دوم
    • درس یازدهم: تحلیل بنیادی گروه سرمایه‌گذاری‌ها - بخش سوم
  • فصل پنجم: تحلیل بنیادی گروه واسطه‌گری‌های مالی و گروه سایر واسطه‌گری‌های مالی
    • درس دوازدهم: تحلیل بنیادی گروه واسطه‌گری‌های مالی و گروه سایر واسطه‌گری‌های مالی
  • فصل ششم: تحلیل بنیادی گروه فعاليت‌های کمکی به نهادهای مالی واسط
    • درس سیزدهم: تحلیل بنیادی گروه فعاليت‌های کمکی به نهادهای مالی واسط
  • فصل هفتم: تحلیل بنیادی گروه بيمه و صندوق بازنشستگی
    • درس چهاردهم: تحلیل بنیادی گروه بيمه و صندوق بازنشستگی
  • فصل هشتم: تحلیل بنیادی گروه صندوق سرمايه‌گذاری قابل معامله
    • درس پانزدهم: تحلیل بنیادی گروه صندوق سرمايه‌گذاری قابل معامله
  • فصل نهم: ارائه یک نمونه عملی از تحلیل‌های بنیادی
    • درس شانزدهم: ارائه یک نمونه عملی از تحلیل‌های بنیادی - بخش یکم
    • درس هفدهم: ارائه یک نمونه عملی از تحلیل‌های بنیادی - بخش دوم
    • درس هجدهم: ارائه یک نمونه عملی از تحلیل‌های بنیادی - بخش سوم

تحلیل بنیادی، روش انجام تحلیل بنیادی در بورس بر اساس عوامل مالی اصلی شرکت نظیر فروش، درآمد، هزینه ها و یا عوامل غیرمالی نظیر ارزیابی مدیریت، محصول، عوامل کیفیتی و غیره است که سعی در ارزیابی و ارزشگذاری سهام شرکت دارد.

در تحلیل بنیادی تمامی فاکتورهای تاثیر گذار در ارزیابی سهام شرکتها اعم از مسائل اقتصادی، صنعتی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد. هدف اصلی تحلیلگر بنیادی این است که با ارزیابی اطلاعات شرکت و تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزش ذاتی سهام را محاسبه کرده و نسبت به مقایسه آن با ارزش جاری سهام، تصمیم صحیح در مورد خرید و فروش سهام شرکت را اتخاذ نماید.

 

سرفصل های اصلی آموزش تحلیل بنیادی (FUNDAMENTAL ANALYSIS) :

  • آموزش قدم به قدم تحلیل بنیادی در بازار سهام
  • نحوه تجزیه و تحلیل عوامل کمی و عوامل کیفی
  • تحلیل افزایش سرمایه و محاسبه قیمت سهام
  • انواع EPS و نحوه کیفیت سنجی آن
  • تحلیل نسبت های ارزیابی سهام
  • تجزیه و تحلیل تخصصی صورت های مالی
  • تحلیل نسبت های مالی کاربردی
  • تحلیل نسبت های بازدهی شرکت ها
  • محاسبه نرخ رشد شرکتها
  • روش های ارزش گذاری سهام
نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *