0

دوره مدیریت محصول موسسه توسعه

دوره مدیریت محصول موسسه توسعه

درباره این دوره

دوره آنلاین مدیریت محصول موسسه توسعه

با توجه به روند رو به رشد صنعت فناوری و نیاز روزافزون شرکت‌ها به محصولات جدید و نوآورانه، دوره آموزشی مدیریت محصول به عنوان یکی از مهمترین دوره‌های حرفه‌ای در این صنعت پیشنهاد می‌شود. این دوره، به صورت آنلاین و با پروژه‌های عملی و تمرینات تخصصی، به شما کمک می‌کند تا با مفاهیم اساسی و پیشرفته مدیریت محصول آشنا شوید. در این دوره، شما با تکنیک‌های مختلف تحقیقات بازار، تحلیل رقبا، برنامه‌ریزی محصول و همچنین بازاریابی محصول آشنا خواهید شد.

با شرکت در این دوره، شما قادر خواهید بود:

  • محصولات نوآورانه و بازارپسندی را طراحی کنید
  • رقبای خود را تحلیل کرده و استراتژی‌های مناسب را برای محصولات خود ارائه دهید
  • با استفاده از فنون مختلف، محصولات خود را به صورت موثر بازاریابی کنید
  • در شرکت‌های بزرگ و استارتاپ‌های نوپا به عنوان مدیر محصول شروع به کار کنید

پس از این دوره آموزشی شما مسلط به این مهارت‌ها و تخصص‌ها می‌شوید:

  1. تحلیل بازار: توانایی تحلیل بازار، شناخت رقبا و مشتریان برای طراحی محصولاتی که پاسخگوی نیاز بازار است.
  2. برنامه‌ریزی محصول: توانایی برنامه‌ریزی، طراحی و توسعه محصولات جدید با توجه به نیازهای بازار و فناوری‌های روز.
  3. مدیریت پروژه: توانایی مدیریت پروژه‌های مختلف مربوط به طراحی، توسعه و بازاریابی محصولات.
  4. بازاریابی محصول: توانایی بازاریابی محصولات و جذب مشتریان جدید با استفاده از روش‌های مختلف تبلیغاتی و بازاریابی.
  5. تحلیل داده‌ها: توانایی تجزیه و تحلیل داده‌های بازار و عملکرد محصولات به منظور بهبود روند کسب و کار.
  6. مهارت‌های ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط با تیم‌های مختلف داخل سازمان، مشتریان و رقبا.
  7. رهبری: توانایی رهبری و مدیریت تیم‌های مختلف داخل سازمان برای اجرای برنامه‌های محصولی.

با دریافت گواهینامه این دوره، شما می‌توانید به راحتی به عنوان یک مدیر محصول در شرکت‌های بزرگ و نوپا شروع به کار کنید. همچنین، این دوره برای علاقمندان رشته‌های مختلف فناوری و کسب و کار، مهندسی صنایع و مدیریت، فرصتی عالی برای گسترش دانش و تجربه‌شان است. پس، اگر به دنبال یادگیری مفاهیم و تکنیک‌های مدیریت محصول هستید، بهترین گزینه برای شما دوره آموزشی مدیریت محصول است.

مخاطبان دوره مدیریت محصول

  • دانشجویان و فاغ التحصیلان رشته های مهندسی صنایع، مدیریت، MBA  ، مهندسی کامپیوتر، مهندسی نرم افزار و سایر رشته‌های مهندسی
  • افرادی که در موقعیت های شغلی مرتبط مثل مدیر پروژه، کارشناس محصول، مدیر محصول ، کارشناس توسعه کسب و کار و … کار می کنند و به دبنال پیشرفت و ارتقاء شغلی خود هستند.
  • افرادی که به کارهای پویا، پرچالش و مدیریتی علاقمند هستند.

چنانچه می‌خواهید بررسی و مقایسه این دوره‌ها را انجام دهید می‌توانید در قسمت آموزش مدیریت محصول در سایت تیموتی، بررسی و مقایسه دوره های آموزش مدیریت محصول را مشاهده کرده و دوره موردنظر خود را انتخاب کنید.

موسسه برگزارکننده

موسسه توسعه

مدرس

مهندس امیر ایمن پور

دوره‌های مشابه

درباره دوره:
امروزه اینترنت به یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای یافتن پاسخ هر سؤال و راه‌حل هر مشکلی تبدیل شده است. به همین دلیل بیشتر صاحبان کسب‌وکار و مشاغل مختلف به دنبال راهی هستند که با استفاده از آن بتوانند در این فضا پیشرفت کنند. درنتیجه شما می‌توانید با استفاده از دوره آموزشی سئو مکتب‌خونه، مهارت خود را در این زمینه تقویت کرده و به‌عنوان یک کارشناس سئو، شغل خوبی را در دنیای دیجیتال‌مارکتینگ امروز به دست آورید.
کاربرد اصلی دوره آموزش سئو این است که قدرت افراد را در شناخت روش‌های درست سئو سایت و کسب رتبه در موتورهای جستجو بالا ببرد. به‌این‌ترتیب همه افراد می‌توانند با استفاده از آموزش‌های ارائه‌شده در این دوره، عملکرد موتور جستجوی گوگل را به‌درستی تحلیل کرده و استراتژی‌های مختلف را برای بالابردن رتبه سایت پیاده‌سازی کنند.
هدف دوره آموزش سئو این است که افراد را با مهارت‌های اولیه برای سئو سایت آشنا کند. به‌این‌ترتیب مخاطب خواهد فهمید که سئو در دیجیتال مارکتینگ چه جایگاهی دارد و چه بخش‌هایی را شامل می‌شود. همچنین آشنایی با نحوه عملکرد موتور جستجوی گوگل و الگوریتم‌های آن نیز از دیگر اهداف این دوره است که به مخاطب در درک بهتر این فضا و بهینه‌سازی موفق‌تر سایت کمک خواهد کرد. در کنار این‌ها آشنایی با ابزارهای رایگان و پولی کاربردی در سئو سایت نیز یکی دیگر از اهداف دوره آموزش سئو است.
دوره آموزش سئو پیش‌نیازی ندارد. زیرا در این دوره همه مباحث مرتبط با سئو، از مقدماتی تا پیشرفته به طور کامل مورد بررسی قرار خواهند گرفت؛ بنابراین این دوره برای همه افرادی که به سئو سایت و دیجیتال مارکتینگ علاقه دارند، مفید است. البته برای بهره‌گیری بهتر از مباحث این دوره، فرد باید تا حدی با دنیای اینترنت و جستجو در آن و مفاهیم مهم در دیجیتال مارکتینگ آشنا باشد.
پس از اتمام دوره آموزش سئو، شما با مفهوم بهینه‌سازی موتور جستجو آشنا شده و نحوه عملکرد گوگل را در رتبه‌بندی صفحات مختلف خواهید شناخت. به‌علاوه با بخش‌های اصلی سئو آشنا شده و کاربرد هریک از آن‌ها را در بهینه‌سازی صفحات مختلف خواهید دانست. پس از اتمام همه مباحث این دوره، شما ابزارهایی را خواهید شناخت که با استفاده از آن‌ها می‌توانید رتبه و ترافیک سایت را با کمترین هزینه بالا ببرید. همچنین با الگوریتم‌های گوگل و نحوه تحلیل رقبای خود آشنا خواهید شد.
امروزه اینترنت به یکی از اصلی‌ترین ارکان زندگی ما تبدیل شده و جزئی جدایی‌ناپذیر از آن است؛ تا جایی که حتی برای تأمین مایحتاج روزانه هم نخستین گزینه بسیاری از ما است. همین موضوع باعث شده که بسیاری از صاحبان کسب‌وکار به اینترنت و فضاهای مجازی روی بیاورند و از آن به‌عنوان ویترینی برای عرضه محصولات و خدمات خود استفاده کنند. اما برای دیده‌شدن در این دنیای پر از رقابت به یک ابزار اصلی احتیاج است: سئو! برای استفاده از این ابزار نیاز به آموزش سئو دارید که به شما کمک می‌کند از رقبایتان پیشی بگیرید.
سئو درواقع مخفف عبارت Search Engine Optimization است که به‌صورت بهینه‌سازی موتورهای جستجو ترجمه می‌شود. از دید تخصصی می‌توان سئو را به‌عنوان ابزار بسیار پرقدرتی تعریف کرد که می‌تواند به شما در بهتر دیده‌شدن وب‌سایتتان کمک کند.
در اصطلاح دقیق‌تر سئو مجموعه‌ای از اقدامات است که رتبه وب‌سایت شما را در موتورهای جستجو بالا می‌برد و می‌تواند آن را تبدیل به نخستین پیشنهاد آن‌ها برای کاربرانی کند که موضوعات مشابهی را جستجو کرده‌اند. باتوجه‌به این تعریف، سئو یک فرایند زمان‌بر است که می‌تواند نتایج ارگانیک شما را بهبود ببخشد؛ به همین دلیل کاملاً با تبلیغات و ترافیک مستقیم تفاوت دارد.
با توجه به این تعریف می‌توان فهمید که با یک دنیای بسیار گسترده روبرو هستیم که برای موفقیت در آن باید موارد زیادی را در نظر داشته باشیم. به همین دلیل است که آموزش سئو می‌تواند به ما کمک کند تا بهترین تصمیم‌ها را برای وب‌سایت خود بگیریم و از ابزارهای خوبی برای رسیدن به رتبه‌های بالا استفاده کنیم.
امروزه ضریب نفوذ اینترنت در زندگی ما ایرانی‌ها به بیش از 60 درصد رسیده است؛ این موضوع نشان می‌دهد که بیش از 75 درصد از مردم ایران از اینترنت به‌صورت روزانه استفاده می‌کنند. به همین دلیل است که فرمول رسیدن به موفقیت برای کسب‌وکارها در دنیای امروز تا حد زیادی تغییر کرده است.
بنابراین یکی از لازمه‌های رسیدن به موفقیت در کسب‌وکارهای مختلف، داشتن یک وب‌سایت است. پس اگر می‌خواهید همه موانع را از پیش روی کسب‌وکار خود بردارید و در زمان و مکان سفر کنید؛ بدون شک نیاز به وب‌سایتی خواهید داشت که به‌خوبی سئو شده و رتبه بالایی داشته باشد.
با توجه به این مورد از دید کسب‌وکارها اهمیت سئو در تبدیل کردن هر کاربر اینترنتی به مشتری است. به این ترتیب می‌توان میزان فروش و درآمد را افزایش داده و در این مسیر به موفقیت رسید. اما لازمه این کار و پیمودن مسیر درست، آموزش سئو است که به شما کمک می‌کند تا بتوانید از پتانسیل‌های این فضا به‌درستی استفاده کنید.
اگر کتاب تاریخ را ورق بزنیم و نام سئو را در آن جستجو کنیم؛ اولین نقطه‌ای که خواهیم یافت، به سال 1997 میلادی برمی‌گردد. در این سال رهبر گروه راک جفرسون برای اولین‌بار مفهوم سئو و اهمیت آن را مطرح کرد. این ایده از آنجا نشأت گرفت که وب‌سایت این گروه به نام استارشیپ، در برخی از موتورهای جستجو در صفحه چهارم نمایش داده می‌شد و نمی‌توانست توجه مشتریان را به خود جلب کند.
در 15 فوریه همین سال بود که عبارت سئو برای نخستین‌بار توسط جان اودت یکی از بازاریاب‌های مطرح در آن زمان مطرح شد. براین‌اساس هر موتور جستجو الگوریتم‌هایی را برای خود تعریف کرد که به وب‌سایت‌های مختلف بر اساس آن‌ها امتیاز داده و جایگاه آن را در میان نتایج تعیین کند.
از سال 1998 به سئو به‌عنوان یک سبک زندگی اینترنتی نگاه شد. رفته‌رفته شبکه جهانی وب توسعه پیدا کرد و افراد شگردهایی را برای بالابردن رتبه در موتورهای جستجو ارائه دادند. اما این روند در سال 1999 و با تشکیل نخستین کنفرانس بازاریابی و استراتژی موتورهای جستجو حالت رسمی به خود گرفت.
مفهوم سئو در سال 2000 و با تولد گوگل، حالت جدی‌تری به خود گرفت. از این زمان رفته‌رفته معیارهای رتبه‌بندی سایت‌ها دقیق‌تر شدند و سئو روزبه‌روز گسترده‌تر شد. از این زمان آموزش سئو هم اهمیت پیدا کرد و متخصصانی برای آموزش ترفندهای مختلف کسب رتبه بالا در گوگل و دیگر موتورهای جستجو، روی کار آمدند.
هرچند سئو یک دنیای بسیار گسترده است که افراد از روش‌های مختلفی برای کسب موفقیت در آن استفاده می‌کنند؛ اما دارای اصول ثابتی است که به شما کمک می‌کند بتوانید چراغ کسب‌وکار خود را روشن نگه دارید. این اصول عبارت‌اند از:
هر کسب‌وکاری باید گروه یا گروه‌هایی را به‌عنوان مخاطب هدف خود مشخص کند؛ منظور از مخاطبان هدف افرادی هستند که به زمینه کاری شما علاقه دارند و می‌خواهند که از خدمات یا محصولات شما استفاده کنند. یکی از اصول اساسی سئو شناخت مخاطب، علایق او و راه‌هایی برای جلب نظر او است.
محتوا در واقع راه ارتباطی شما با مخاطبتان است؛ با استفاده از این راه شما می‌توانید به مخاطبان خود بگویید که چه اهدافی دارید، در چه زمینه‌ای کار می‌کنید و چه خدماتی را ارائه می‌دهید. به همین دلیل باید محتوایی را تولید کنید که مخاطب را تشویق به ماندن در وب‌سایت شما کند.
علاوه بر این محتوای شما باید بر طبق الگوریتم‌های موتورهای جستجو هم بهینه‌سازی شود. برای دستیابی به این هدف نیاز به آموزش سئو دارید تا با مفهوم کلمه‌های کلیدی آشنا شوید و استراتژی‌های تولید محتوا را بشناسید.
یکی از اصول مهم سئو که اخیراً هم در الگوریتم‌های رتبه‌بندی گوگل بسیار موردتوجه قرار گرفته است؛ تجربه کاربری یا UX است. به عبارت بهتر الگوریتم‌های اخیر بیشتر مخاطب را در نظر دارند و تلاش می‌کنند سایت‌هایی را به او معرفی کنند که بهترین تجربه را برای مخاطب به ارمغان بیاورند.
تولید محتوای درست و بهبود تجربه کاربری، راه‌هایی هستند که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها مخاطب را جذب خود کنید. اما یکی از اصول مهم سئو، تشویق مخاطب به انجام یک عمل مانند عضویت در سایت یا خرید است. به‌این‌ترتیب شما مطمئن خواهید شد که توانسته‌اید مسیر سئوی خود را به موفقیت برسانید.
همان‌طور که گفتیم سئو تلاشی است که شما برای ظاهرشدن در میان نتایج اولیه موتورهای جستجو انجام می‌دهید. براین‌اساس سئو به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شود که از قرار زیر هستند:
در سئو کلاه سفید همه چیز طبق دستورالعمل‌های موتور جستجو پیش می‌رود؛ به‌این‌ترتیب حتی اگر الگوریتم‌ها هم تغییر کنند، وب‌سایت شما ضربه زیادی نخواهد دید. زیرا همه چیز بر طبق قوانین پیش رفته است و شما بیدی نیستید که با این بادها بلرزید. در سئو کلاه سفید همه مطالب به‌صورت مخاطب‌محور نوشته می‌شوند و تلاش می‌شود تا از طریق استراتژی سئو و انجام تبلیغات درست، بازدید سایت بالا برود.
سئو کلاه سیاه تلاشی است که در آن شما به هر قیمتی می‌خواهید رتبه برتر را در میان نتایج به دست آورید. در این مسیر از هر ترفندی مانند سرقت ادبی، خرید بک لینک به‌صورت غیراصولی و پنهان کردن کلمه‌های کلیدی استفاده خواهید کرد. هرچند سرعت رشد با سئو کلاه سیاه بسیار بیشتر از سئو کلاه سفید است؛ اما خطر زیادی دارد و می‌تواند منجر به مسدود شدن کامل وب‌سایت و جریمه شدن شما شود.
هرچند خطر سئو کلاه خاکستری به‌اندازه سئو کلاه سیاه نیست؛ اما بهتر است که برای به‌کارگیری آن هم احتیاط کنید. با آموزش سئو می‌توانید ترفندهای غیرقانونی را در این شیوه سئو بشناسید و خود را از افتادن در دام آن‌ها نجات دهید.
سئو منفی در واقع یک حمله ناجوانمردانه به وب‌سایت‌های رقیب است؛ به این صورت که از اقدامات کلاه سیاه یا خاکستری در وب‌سایت‌های دیگر استفاده می‌شود. در نتیجه رقبا آسیب خواهند دید و شما می‌توانید جایگاه آن‌ها را تصاحب کنید. برای این کار از ترفندهایی مانند سرقت مطالب دیگر وب‌سایت‌ها، ایجاد لینک‌های غیرطبیعی و ارسال نظرهای منفی استفاده می‌شود.
برای رسیدن به کسب رتبه برتر در موتورهای جستجو نیاز دارید که یک سری اقدامات را در داخل وب‌سایت خود انجام دهید؛ این کار درواقع مهم‌ترین قدمی است که شما باید برای رسیدن به موفقیت در سئو بردارید. این سری از اقدامات که تحت عنوان سئو داخلی شناخته می‌شوند؛ به طور مستقیم به وب‌سایت شما و ساختار آن مرتبط هستند.
در آموزش سئو به شما تاکید می‌شود که باید به سئو داخلی اهمیت ویژه‌ای بدهید؛ در این صورت مطمئن خواهید شد که خشت اول را کاملاً محکم بنا نهاده‌اید و تا ثریا می‌توانید دیوار خود را با اطمینان بنا کنید. سئو داخلی را باید در طراحی سایت و تولید محتوا به‌خوبی رعایت کنید تا بتوانید بنایی محکم را بنیان بگذارید.
زمانی که مطمئن شدید در وب‌سایت شما همه چیز درست است و توپ هم نمی‌تواند آن را تکان دهد؛ باید به سراغ ترفندهای سئو خارجی برای جذب مخاطب بروید. برخی از اقداماتی که در این نوع سئو انجام می‌شوند؛ از قرار زیر هستند:
تفاوت سئو داخلی و خارجی در محل اجرای آن‌ها خلاصه می‌شود. در سئو داخلی شما همه اقدامات را در مرز داخلی وب‌سایت خود انجام می‌دهید. برای مثال دیواره‌های دفاعی آن را تقویت کرده و ظاهر آن را برای جذب مخاطب خواهید آراست.
اما سئو خارجی مجموعه اقداماتی است که می‌تواند مخاطبان را از خارج از وب‌سایت به سمت شما روانه کند. سئو خارجی درواقع به منزله کاتالیزوری است که می‌تواند سرعت واکنش تبدیل مشتری بالقوه به بالفعل را تا حد زیادی افزایش دهد.
اما باید بدانید که هر دوی این موارد در کنار هم ارزشمند هستند؛ بنابراین در آموزش سئو باید به‌خوبی این مهارت‌ها را بیاموزید و آن‌ها را به کار ببندید.
فصل اول: مقدمات SEO:
1 - SEO چیست؟
2 - جایگاه سئو در دیجیتال مارکتینگ
3 - رسالت مدیر سئو
4 - آمارها و باورهای غلط سئو
5 - عملکرد موتور جستجوی گوگل
6 - عملکرد موتور جستجوی گوگل (Indexing & Ranking)
7 - عملکرد موتور جستجوی گوگل (مرحله رنکینگ)
8 - بخش‌های اصلی سئو
9 - کوییز فصل اول

فصل دوم: سئوی تکنیکال (Technical SEO):
1 - سئوی داخلی تکنیکال
2 - عوامل تأثیرگذار روی سرعت سایت
3 - نصب پلاگین‌ها
4 - بهینه‌سازی تصاویر وب‌سایت
5 - پلاگین AMP
6 - استفاده از شبکه توزیع محتوا
7 - قابلیت استفاده و کارایی سایت
8 - دریافت گواهینامه SSL
9 - چک‌‌کردن ورژن‌های مختلف سایت
10 - قابل کراول‌بودن تمام محتواها
11 - سایت‌مپ (Site Map)
12 - بردکرامب (Bread Crumb)
13 - ریدایرکت صفحات 404
14 - حذف لینک‌های شکسته
15 - تست پلتفرم‌ها و دیوایس‌ها
16 - استفاده از ابزار Screaming Frog
17 - رسم نمودار درختی سایت
18 - کوییز فصل دوم

فصل سوم: سئوی داخلی سایت:
1 - آدرس‌دهی صفحات
2 - قیف فروش مدل AIDA
3 - تحقیق کلمات کلیدی
4 - انتخاب لایه تحقیق کلمات کلیدی
5 - ابزار اولیه تحقیق کلمات کلیدی
6 - انواع ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی
7 - جلسه اتاق فکر
8 - پیشنهادهای گوگل
9 - جستجوهای مرتبط در گوگل
10 - ایده‌گرفتن از توضیحات متای رقبا
11 - تحقیق در فروم‌ها یا انجمن‌ها
12 - استفاده از بلاگ رقبا
13 - استفاده از گوگل ترندز (Google Trends)
14 - اکستنشن گوگل کروم
15 - ابزارهای پولی
16 - ابزار کی ورد پلنر (Keyword Planner) و گوگل ادز (Google Ads)
17 - ابزار کی ورد فایندر (Keyword Finder)
18 - ابزار کی ورد کلاسترینگ (Keyword Clustering)
19 - نحوه تولید محتوای سئو محور
20 - نحوه به‌کارگیری کلمات کلیدی
21 - استفاده از عنوان مناسب
22 - استفاده از متای مناسب
23 - ساختارسازی محتوا با تگ‌های هدینگ H1
24 - استفاده از محتوای چندرسانه‌ای
25 - بهینه‌سازی طول محتوا
26 - استفاده از تصویر بهینه
27 - لینک‌سازی‌های داخلی
28 - معرفی YOAST SEO
29 - کوییز فصل سوم

فصل چهارم: آموزش ابزار قدرتمند سرچ کنسول:
1 - ابزار Search Console
2 - Search Console را از چه زمانی و چطور راه‌اندازی کنیم؟
3 - Search Console گوگل را چگونه راه‌اندازی کنیم؟
4 - معرفی ابزار Search Console - بخش اول
5 - معرفی ابزار Search Console - بخش دوم
6 - معرفی ابزار Search Console - بخش سوم
7 - URL Inspection
8 - Coverage
9 - Sitemap
10 - Removal
11 - Mobile Usability
12 - Security & Manual Action
13 - Links & Negative SEO
14 - نحوه دادن دسترسی به شخص
15 - کوییز فصل چهارم

فصل پنجم: سئوی خارجی وب‌سایت:
1 - سئو خارجی
2 - لغت‌نامه SEO خارجی - بخش اول
3 - لغت‌نامه SEO خارجی - بخش دوم
4 - لغت‌نامه SEO خارجی - بخش سوم
5 - لغت‌نامه SEO خارجی - بخش چهارم
6 - انواع روش‌های لینک‌سازی خارجی
7 - Forumها و انجمن‌ها
8 - Backlink comment
9 - Backlink directory
10 - Post میهمان
11 - Post سوشال‌‌مدیا
12 - لینک‌سازی PBN
13 - رپورتاژ آگهی
14 - ابزارهای بک‌لینک رقبا
15 - کوییز فصل پنجم

فصل ششم: بررسی الگوریتم‌های مختلف گوگل:
1 - الگوریتم‌های گوگل
2 - الگوریتم پنگوئن
3 - الگوریتم مرغ مگس‌خوار
4 - الگوریتم کبوتر
5 - الگوریتم RankBrain
6 - جمع‌بندی دوره
7 - کوییز فصل ششم
8 - پروژه پایانی دوره سئو کاربردی

درباره دوره: کارمندی یا کارآفرینی ؟ کدام یک را به عنوان روند شغلی زندگی‌مان انتخاب کنیم؟تفاوت کارمندی و کارآفرینی در چیست؟ در دنیای امروز، همه افراد روزبه‌روز در حال تلاش و فعالیت برای کسب و کار هستند تا بتوانند سطح شغلی خود را برای رسیدن به مهارت و سود بیشتر ارتقا دهند. با توجه به مهارت‌ها و مشاغلی که سراسر دنیا را تشکیل داده است، کارمندی و کارآفرینی یکی از حرفه‌های عالی و ثابت شده در جهان است که بسیاری از افراد به این کار مشغول هستند. اما مهم‌ترین چیزی که امروزه بسیاری افراد راجب به آن به اشتباه فکر می‌کنند، این است که تصور می‌کنند کارمندی و کارآفرینی یکسان و به یک شکل است. ولی این تصور اشتباه است و در میان هر واژه کارمند و کارآفرین هزار مفهوم و معنی نهفته است که آن‌ها را به کل از یکدیگر جدا می‌کند. به این ترتیب بهتر است با تفاوت کارمندی و کارآفرینی آشنا شوید. عده‌ای از افراد تا قبل از اینکه با تفاوت این دو واژه آشنا شوند، در ذهن خود معانی متفاوت و مختلفی را مرور کرده و به آن‌ها فکر می‌کنند. اما بهترین کار برای یادگیری تحقیق و بررسی اطلاعات مورد نیاز است. 1. کارمندان برای هدفی که در نظر گرفته شده است، حرکت می‌کنند و برای آن تلاش می‌کنند ولی کارآفرینان خود سازنده و طراح یک هدف و مسیر می‌باشند. 2.  زمانی که کارمندان در شرکت فعالیت دارند، در صورت بروز مشکل به دنبال کمک هستند ولی کارآفرینان خود  ارائه‌دهنده راه‌حل هستند. 3.  با توجه به اینکه بیشتر فعالیت‌ها را در شرکت‌ها کارمندان انجام می‌دهند، آن‌ها همیشه عمل می‌کنند اما باید برای آنکه از پس کار خود به خوبی برآیند، کارآفرینان باید به نیازهای آن‌ها گوش فرا داده و با دانستن آن‌ها، محیطی خلاق و پر از انرژی را به وجود آورد. این یکی از مهم‌ترین تفاوت کارمندی و کارآفرینی است. 4. کارمندان دائما تلاش می‌کنند تا به پول زیادی دست پیدا کنند ولی کارآفرینان به دنبال این هستند که زمان خود را از دست ندهند و برای آن تلاش می‌کنند. 5.کارمندان در صورتی که فعالیت خود را سپری می‌کنند، برای آنکه شرکت دچار آسیب نشود، هرگز نباید ریسک بالا داشته باشند ولی یک کارآفرین باید برای رسیدن به اهداف ریسک‌پذیر باشد و خطر را به جان بخرد تا بتواند شرکت را در حد عالی پایه‌گذاری کند و این یکی دیگر از تفاوت کارمندی و کارآفرینی است. 6.کارمندان باید بتوانند در کارها متخصص باشند ولی کارآفرینان به همه چیز به صورت کلی نگاه می‌کنند. همچنین یک کارآفرین باید بتواند اطلاعات اندکی راجب به زمینه‌های مختلف داشته باشد تا بتواند با در میان گذاشتن آن‌ها با کارمندان، به آن‌ها قدرت و اختیار بیشتری برای فعالیت بدهند. 7. از آنجایی که کارمند می‌داند که هروز باید یک فعالیت و مهارت یکسان را انجام دهد، دچار خستگی و ناامیدی می‌شوند ولی کارآفرین هرگز ناامید و خسته نمی‌شود و اگر هم این‌طور باشد، موقتی است و سریعا آن را از بین می‌برد. 8. یکی دیگر از انواع تفاوت کارمندی و کارآفرینی، این است که کارمند تلاش می‌کند تا فعالیت‌های خود را در جهت رسیدن شرکت به اهداف انجام دهد و بابت آن حقوق دریافت می‌کند ولی کارآفرین برای هدفی که برنامه‌ریزی کرده است و نتیجه مطلوبی که به آن دست یافته حقوق دریافت می‌کند. 9.  برای آنکه یک کارمند بتواند همیشه در یک شرکت باقی بماند، باید از قوانین پیروی کند ولی کارآفرین می‌تواند برای آنکه شرکت را در جهت سود هدایت کند، حتی گاهی قوانین را پشت گوش بیندازد. اما در این راه به کارمندی نیاز  دارد که تابع همه تغییرات باشد. 10.کارمندان وظایفی را که توسط کارآفرین برنامه‌ریزی شده است، انجام داده و برای آن تلاش می‌کنند. در اصل کارآفرین باید بتواند با اهدافی که طراحی می‌کند، کیفیت کار را برای طولانی مدت بالا ببرد. 11. کارمندان به امید آنکه بتوانند شغل و مهارت خود را ارتقا دهند، تلاش می‌کنند ولی کارآفرینان برای آنکه بتوانند کسب و کار شرکت خود را افزایش دهند، دائما  به فکر توسعه مهارت خود هستند. 12.  از تفاوت مهم کارمندی و کارآفرینی این است که کارمندان تنها روپاپرداز هستند و برای آن ممکن است تلاشی نکنند ولی فرد کارآفرین دائما درحال برنامه‌ریزی برای رسیدن به این رویا هستند. 13. کارمندان همیشه به سختی کار و فعالیت می‌کنند تا آینده خود را بسازند و آن را تضمین کنند ولی کارآفرینان هوشمندانه عمل می‌کنند تا شرایط را به سمت مثبت و عالی هدایت کنند. میان دو واژه کارمند و کارآفرین تفاوت‌های زیادی وجود دارد که قادر به ذکر کردن همه آن‌ها نمی‌باشیم ولی باید بدانید که برای حرفه‌ای شدن در این راه باید از تفاوت کارمندی و کارآفرینی آگاه باشید. تنها با صرف وقت و زمان مناسب می‌توانید به بهترین‌ها برسید و برای شغل و مهارت خود و وظایفی که در این راه به عهده دارید، تلاش کنید. کارمندی یا کارآفرینی: 1 - بخش اول کارمندی یا کارآفرینی 2 - بخش دوم کارمندی یا کارآفرینی
درباره دوره: این دوره، نقطه شروع شما برای یادگیری اصول زبان عربی مصری، دستور زبان و نحوه صحبت کردن مانند یک مصری است. دوره‌ای که مدرس توسعه داده است، عربی محاوره‌ای مصری (همچنین به عنوان Masry شناخته می‌شود) را از ابتدا به شما آموزش می‌دهد. برای شرکت در دوره به هیچ دانش قبلی لازم نیست. او روش فرانکو-عربی را برای نوشتن کلمات عربی با خط لاتین به جای عربی به شما آموزش خواهد داد. این روزها این سیستم، یک سیستم بسیار محبوب در کشورهای عربی است. بسیاری از مصری‌ها از این روش برای برقراری ارتباط با یکدیگر در واتس اپ و پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیسبوک استفاده می‌کنند. مدرس دوره در آموزش‌های بعدی، شما را با یک فرآیند ساده گام به گام طراحی شده برای آموزش واژگان و قواعد دستوری که برای یادگیری نحوه صحبت کردن به عربی مصری نیاز دارید، آشنا می‌کند. مدرس برای کمک به درک نحوه ساختار جملات، از کدگذاری رنگی برای تمایز بین اجزای مختلف گرامری و کمک به یادآوری جزئیات خاص استفاده می‌کند. همچنین ترجمه‌ای از هر دو عبارت عربی و همچنین کلمات جداگانه را ارائه می‌دهد. این دوره به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود: بخش اول این دوره بر مهمترین جنبه‌های هر زبان تمرکز دارد: گرامر و واژگان و نحوه صحیح ساختن جملات با کلماتی که می‌شناسید. در پایان هر درس، دو منبع مهم را خواهید یافت: (1) چند تمرین برای اطمینان از اینکه آنچه معرفی شده را به درستی درک کرده‌اید. و (2) یک فایل صوتی که همه چیزهایی را که در آن فصل خاص پوشش داده شده مرور می‌کند، به طوری که می‌توانید آنچه را که یاد گرفته‌اید و هم گوش دادن و هم تلفظ خود را تقویت کنید. بخش دوم این دوره به طور کامل بر توسعه مهارت‌های گفتاری متمرکز است. این برنامه برای کمک به یادگیری و استفاده از جملات و عبارات رایجی طراحی شده است که مصری‌ها اغلب در موقعیت‌های مختلف از آنها استفاده می‌کنند. همه مبتدیان و افراد سطح متوسط مقدمه: 1 - مقدمه احوال پرسی، عذرخواهی و ضمایر: 1 - نحوه آموزش قبل از شروع 2 - صبح بخیر 3 - او(آقا و خانم)، مال او(آقا و خانم) 4 - ضمایر فاعلی، مفعولی و ملکی 5 - کجا هستید؟ 6 - حالتان چطور است؟ 7 - شما اهل کجا هستید؟ 8 - جایگزین‌های ضمایر در موقعیت‌های رسمی 9 - لطفا، متشکرم، خوش آمدید 10 - متمم ضمایر 11 - متاسفم و مشکلی ندارد 12 - راه‌های مختلف گفتن صبح، ظهر و عصر بخیر 13 - تعارفات معمولی حالتان چطور است؟ 14 - مرور کامل مذکر، مؤنث، مالکیت و حروف اضافه: 1 - مذکر و مونث 2 - چگونه از صفت‌ها با اسم‌ها استفاده کنیم 3 - این چیست؟ 4 - چگونه از کلمه "این" استفاده کنیم 5 - این چه کسی است؟ 6 - مالکیت 7 - این شخص کیست؟ 8 - حروف اضافه 9 - مالکیت - بخش دوم 10 - مرور کامل اعداد، قیمت، زمان و تاریخ: 1 - اعداد 1 تا 10 2 - این‌ها چندتا هستند؟ 3 - مفرد و جمع 4 - شماره تلفن 5 - ساعت چند است؟ 6 - قیمت این چقدر است؟ 7 - اعداد ترتیبی 8 - مرور کامل زمان حال: 1 - صرف فعل 2 - صرف افعال پرکاربرد - بخش اول 3 - در تعطیلات چه کار می‌کنید؟ 4 - برنامه روزانه من 5 - الان چکار می‌کنید؟ 6 - دو فعل پشت سرهم 7 - من چیزی می‌خواهم 8 - زمان حال منفی 9 - روزهای هفته 10 - زندگی او (مثال صحبت کردن درباره‌ی کسی(مونث)) 11 - علایق او (مثال صحبت کردن درباره‌ی کسی(مذکر)) 12 - صرف افعال پرکاربرد - بخش دوم 13 - صرف افعال پرکاربرد - بخش سوم 14 - مرور کامل زمان آینده: 1 - صرف فعل 2 - ماه‌ها 3 - چه کاری می‌خواهید انجام دهید؟ 4 - اعداد 11 تا 19 5 - اعداد 10، 20، 30 و ... 90 6 - تولدت چه تاریخی است؟ 7 - آنجا خواهم بود 8 - من می‌خواهم 9 - دو فعل پشت سر هم 10 - زمان آینده منفی 11 - برنامه تعطیلات بعدی 12 - مرور کامل صحبت کردن - عبارات اصلی: 1 - عبارات اصلی 2 - گفتن سلام و خداحافظ 3 - فهماندن منظور خودتان 4 - چیزهایی که ممکن است در ملا عام ببینید 5 - تشکر و عذرخواهی 6 - دستورالعمل‌ها 7 - سوالات متداول 8 - تبریک و تعجب 9 - بیان نیازها و احساسات 10 - سوال پرسیدن و ابراز نظر صحبت کردن - مکالمه عمومی: 1 - پرسیدن اینکه حال کسی چطور است؟ 2 - پرسیدن اینکه کسی در حال انجام چه کاری است؟ 3 - پرسیدن اینکه کسی کجاست و کسی اهل کجاست؟ 4 - معرفی‌ها 5 - سن و سال تولد 6 - ترتیبات زندگی 7 - درخواست اطلاعات تماس 8 - زبان‌ها و ارتباطات صحبت کردن - تاریخ و زمان: 1 - تعیین روز 2 - تعیین ساعت 3 - تعیین هفته، ماه و سال 4 - سایر تجربیات زمانی 5 - پرسیدن و گفتن زمان 6 - پرسیدن و گفتن تاریخ
نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *