در دوره امواج الیوت آقای علی رئوفی طی 4 جلسه، با این ابزار در تحلیل تکنیکال آشنا میشوید. این دوره به صورت مجازی و بر بستر نرم افزار Adobe Connect برگزار میشود و ویدئوی آن فقط تا یک هفته بعد از برگزاری، در دسترس شما عزیزان خواهد بود. فیلم کلاس امانت نزد دانشجو میباشد و انتشار آن غیر قانونی است. اقتصاد بیدار حق شکایت از افرادی که فیلم کلاس را منتشر کنند، برای خود محفوظ میدارد.
دکترای اقتصاد مالی سنجی دانشگاه علامه طباطبایی
برگزیده استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در 2 دوره متوالی
برگزیده طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان
تحلیلگر سایت دنیای بورس
مشاور و مدرس در امور مالی و سرمایه گذاری
مسئول واحد مدل سازی پژوهشکده امور اقتصادی وزارت اقتصاد دارایی
مدرس دانشگاه و دارای بیش از ده مقاله ISI و علمی
پس از گذراندن دوره تحلیل تکنیکال جامع، شناسایی و یادگیری ابزارهای تکنیکال شما را تبدیل به یک معاملهگر حرفهای خواهد کرد.
امواج الیوت یکی از پرکاربرد ترین این ابزار هاست. طبق این نظریه ریزش یا رشد بازار، بهصورت خطی رخ نمیدهد؛ بلکه این اتفاق به شکل موجی صورت میگیرد. همچنین نظریه امواج الیوت عقیده دارد تغییرات قیمت، قابل پیشبینی هستند؛ زیرا آنها در الگوهای بالا و پایینی که امواج نامیده میشوند، حرکت میکنند.
این نظریه، بههمراه سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال همچون چنگال اندرو، ابر ایچیموکو و فیبوناچی، به شناسایی بهترین فرصتهای معاملاتی و نقاطی که در آنها روند بازار تغییر خواهد کرد، کمک میکند.
همونطور که از اسمش پیداست ما در این نوع تحلیل، بنیاد سهم رو بررسی می کنیم؛
به عنوان مثال: وضع سوددهی،زیان دهی، نوع صنعت، جشم انداز شرکت و…
شاید شما از لحاظ تکنیکال سهمی رو بررسی کنید و خوب به نظر بیاد اما اگه از لحاظ بنیادی بررسیش نکنید
ممکنه نه تنها سود نکنید بلکه متحمل ضرر بشید و یا در بدترین حالت کل دارایی تون رو از دست بدید.
به همین خاطر هست که ما یادگیری مقدمات تحلیل بنیادی رو بسیار ضروری می دونیم.
در این آموزش، ابتدا به معرفی ماهیت تحلیل بنیادی و روشهای مورد استفاده در آن پرداخته میشود. سپس در سایر درسها، گروهها به صورت تخصصی مورد بررسی قرار میگیرند که انتظار میرود این فرادرس، بخش عمدهای از نیاز فعالان بازار سرمایه، دانشجویان و مدیران در حوزه مالی را برآورده سازد.
تحلیل بنیادی، روش انجام تحلیل بنیادی در بورس بر اساس عوامل مالی اصلی شرکت نظیر فروش، درآمد، هزینه ها و یا عوامل غیرمالی نظیر ارزیابی مدیریت، محصول، عوامل کیفیتی و غیره است که سعی در ارزیابی و ارزشگذاری سهام شرکت دارد.
در تحلیل بنیادی تمامی فاکتورهای تاثیر گذار در ارزیابی سهام شرکتها اعم از مسائل اقتصادی، صنعتی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد. هدف اصلی تحلیلگر بنیادی این است که با ارزیابی اطلاعات شرکت و تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزش ذاتی سهام را محاسبه کرده و نسبت به مقایسه آن با ارزش جاری سهام، تصمیم صحیح در مورد خرید و فروش سهام شرکت را اتخاذ نماید.