ارز دیجیتال، ارزهایی هستند که در فضای مجازی مبادله میشوند و برخلاف پولهای کاغذی و فلزی، نمادگذاری شده با کد دیجیتالی هستند. این ارزها بر اساس فناوری بلاکچین که یک تکنولوژی رمزنگاریشده برای ذخیره و پردازش تراکنشها استفاده میشوند.
اولین ارز دیجیتال با عنوان بیتکوین (Bitcoin)، در سال ۲۰۰۹ توسط یک شخص یا گروهی از افراد با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو به بازار عرضه شد. پس از آن ارزهای دیجیتال زیادی به بازار عرضه شدند.
چنانچه به دنبال یادگیری ارزهای دیجیتال و خرید و فروش و ترید این ارزها هستید، در قسمت آموزش ارز دیجیتال به بررسی و مقایسه دورههای مختلف پرداختهایم.
اهمیت آشنایی با سایتهای کاربردی در حوزه ارزهای دیجیتال چیست؟
روز به روز به تعداد افراد و موسساتی که اقدام به فعالیت و سرمایهگذاری در بازار رمز ارزها میکنند افزوده میشود. رمز ارز (Cryptocurrency) یا به اصطلاح محاورهای در ایران ارز دیجیتال، نوع خاصی از دارایی دیجیتال است که بر پایه علم رمزنگاری ایجاد شده است.
با افزایش محبوبیت این بازار و گسترش استفاده از آن، نیاز به شناخت و کسب آگاهی درباره آن بیش از هر زمان دیگری احساس میشود تا بتوان به نحو شایسته از سرمایه خود محافظت کرده و در قدم بعدی به کسب سود از آن پرداخت.
این بازار دارای ویژگیهای مختص به خود است که فعالان این حوزه باید نسبت به آنها آگاهی و شناخت داشته باشند. بدون شک استفاده از ابزارهای کارآمد در حوزه ارزهای دیجیتال، موجب درک عمیقتر ما از این بازار شده و به طبع آن سودآوری ما نیز افزایش خواهد یافت. یکی از این ابزارها، سایتهای معتبری هستند که در حوزههای گوناگونی از جمله خبری و تحلیلی فعالیت میکنند
همونطور که از اسمش پیداست ما در این نوع تحلیل، بنیاد سهم رو بررسی می کنیم؛
به عنوان مثال: وضع سوددهی،زیان دهی، نوع صنعت، جشم انداز شرکت و…
شاید شما از لحاظ تکنیکال سهمی رو بررسی کنید و خوب به نظر بیاد اما اگه از لحاظ بنیادی بررسیش نکنید
ممکنه نه تنها سود نکنید بلکه متحمل ضرر بشید و یا در بدترین حالت کل دارایی تون رو از دست بدید.
به همین خاطر هست که ما یادگیری مقدمات تحلیل بنیادی رو بسیار ضروری می دونیم.
در این آموزش، ابتدا به معرفی ماهیت تحلیل بنیادی و روشهای مورد استفاده در آن پرداخته میشود. سپس در سایر درسها، گروهها به صورت تخصصی مورد بررسی قرار میگیرند که انتظار میرود این فرادرس، بخش عمدهای از نیاز فعالان بازار سرمایه، دانشجویان و مدیران در حوزه مالی را برآورده سازد.
تحلیل بنیادی، روش انجام تحلیل بنیادی در بورس بر اساس عوامل مالی اصلی شرکت نظیر فروش، درآمد، هزینه ها و یا عوامل غیرمالی نظیر ارزیابی مدیریت، محصول، عوامل کیفیتی و غیره است که سعی در ارزیابی و ارزشگذاری سهام شرکت دارد.
در تحلیل بنیادی تمامی فاکتورهای تاثیر گذار در ارزیابی سهام شرکتها اعم از مسائل اقتصادی، صنعتی و غیره مورد بررسی قرار می گیرد. هدف اصلی تحلیلگر بنیادی این است که با ارزیابی اطلاعات شرکت و تجزیه و تحلیل صورتهای مالی، ارزش ذاتی سهام را محاسبه کرده و نسبت به مقایسه آن با ارزش جاری سهام، تصمیم صحیح در مورد خرید و فروش سهام شرکت را اتخاذ نماید.