0
هیچ موضوعی وجود ندارد!
قیمت - slider
29000000 تومان29000000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش

اگر می‌خواهید درک عمیق‌تری نسبت به مفاهیم مهندسی نرم‌افزار داشته باشید و ببینید این مفاهیم در صنعت چگونه مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین به حل مساله و چالش‌های توسعه یک محصول علاقه‌مندید، این دوره مناسب شماست. برای حضور در این بوت‌کمپ آموزشی، علاوه بر علاقه نیاز است حداقل یک زبان برنامه‌نویسی را هم در حد متوسط بلد باشید.  این دوره به صورت نیمه‌حضوری برگزار می‌شود؛ به این معنا که نیاز است در طول هفته به طور میانگین 44 ساعت زمان بگذارید، چرا که بخشی از محتوا به صورت ویدیویی و متنی در اختیار شما قرار می‌گیرد تا آن را مطالعه کنید و به تمرین بپردازید و در جلسات منتورینگ تخصصی شرکت کنید. سپس یک یا دو روز در هفته به صورت حضوری (از ساعت ۹ تا ۱۸) را در رهنما کالج جمع‌ می‌شوید تا به کار تیمی و گذراندن کارگاه‌های تکمیلی طراحی شده بپردازید. این دوره مبتنی بر فضای کار واقعی طراحی شده که در آن با مفاهیم Agile و متد Scrum نیز آشنا خواهید شد. شما بعد از گذراندن این بوت‌کمپ می‌توانید به عنوان Back-End Developer وارد بازار کار شوید.

 

سرفصل‌های بوت‌کمپ

  • تسلط بر نحوه نوشتن تست و به کارگیری آن
  • تسلط بر مفاهیم بنیادین در معماری‌های مختلف
  • مهارت کار با docker
  • آموزش کار با Git و Git Flow
  • مهارت در به کارگیری چارچوب کار Agile در مدیریت پروژه
  • طراحی و استفاده از پایگاه‌های داده‌ی Sql و No-Sql
  • آموزش آداب کار در محیط حرفه‌ای، پذیرش محدودیت‌ها و تمرین ارتباط موثر
  • آموزش اصول تهیه‌ی یک رزومه‌ی تاثیرگذار و شیوه حضور در مصاحبه شغلی
  • آموزش نحوه‌ی همکاری و تعامل گروهی برای عضویت تاثیرگذار در تیم

برنامه ‌نویسی بک اند

برنامه نویسی بک اند نام تخصصی در حوزه کدنویسی و طراحی سایت می‌باشد و افرادی که خواهان ورود به این دنیای پیچیده هستند پیش از هرچیز باید دوره‌های آموزشی بک‌اند از مبتدی تا پیشرفته را بگذرانند. در ادامه به اصول و مبانی آموزش برنامه‌نویسی بک‌اند می‌پردازیم تا علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی بک‌اند را در مسیری درست هدایت کنیم.

برنامه نویسی بک اند چیست

همانطور که پیش‌تر به آن اشاره شد برنامه‌نویسی بک‌اند نام آشنایی برای کسانی است که با طراحی وب سایت سر و کار دارند. این برنامه شامل تکنیک‌ها و مهارت‌های کدنویسی بوده و به صورت غیر مستقیم (Back End ) از سایت پشتیبانی می‌کند. در واقع برنامه نویسی بک‌اند هسته اصلی در یک سایت می‌باشد و به صورت ناپیدا وظایفی از جمله ارتباط با پایگاه داده‌، پردازش آن‌ها، عملیات ثبت، به روز رسانی و حذف اطلاعات غیر ضروری از پایگاه داده را بر عهده دارد. در نهایت نیز این داده‌ها را به بخش کلاینت ارسال می‌کند. بنابراین برای داشتن وب سایتی قوی و بزرگ باید بک‌اندی برای آن نوشت که بتواند به صورت ماهرانه از سایت پشتیبانی کند. آموزش‌ کامل بک اند با گذراندن دوره‌های آموزشی، کمک می کند تا فرد با مهارت‌هایی که کسب می‌نماید کدهایی بنویسد تا بک‌اند را تبدیل به مغز مدیریتی قدرتمندی در وب سایت کند.

مهارت های لازم برای برنامه نویسی بک اند

برای مهارت پیدا کردن در فرآیند چالش برانگیز برنامه‌نویسی بک‌اند، باید مجموعه‌ایی از مهارت‌های اساسی مختلف را کسب کرد. در ادامه به بررسی این مهارت‌ها خواهیم پرداخت:
  • زبان‌های برنامه‌نویسی: برنامه‌نویسان بک‌اند اغلب از زبان‌هایPHP، پایتون، پرل،گو و جاوا استفاده می‌کنند که می‌توان آن‌ها را به عنوان پرطرفدارترین زبان‌های برنامه یسی بک‌اند نام برد. این برنامه‌نویسان بسته به نوع پروژه و نیازهای خود از هرکدام از این زبان‌ها استفاده می‌کنند.
  • فریم ورک‌های برنامه‌نویسی بک‌اند: تسلط بر فریم ورک‌ها و کتابخانه‌های بک‌اند، مانند Django و  Flask  برای پایتون، Spring و Hibernate برای جاوا، js  برای جاوا اسکریپت و  Laravel  برای PHP از مهارت‌های اساسی در برنامه‌نویسی بک‌اند می‌باشد. یک برنامه‌نویس بک‌اند باید بتواند از آن‌ها استادانه استفاده کند.
  • پایگاه داده‌ها: آشنایی با مفاهیم مهمی مانند الگوریتم‌ها، الگوهای طراحی، ساختار داده‌ها و پردازش آن‌ها از موارد بسیار مهمی در برنامه‌نویسی بک‌اند است که یک برنامه نویس در این زمینه باید آن‌ها را به خوبی بلد باشد. MySQL، PostgreSQL، MongoDB  یا SQL Server در این سیستم، از دیگر موارد بسیار ضروری هستند که بک‌اند کار باید در آن‌ها مهارت لازم را داشته‌ باشد.
  • شبکه‌ها و پرتکل‌های اینترنت: مورد بعدی که در آموزش بک اندو کسب مهارت برنامه‌نویسی در این زمینه حائز اهمیت است آشنا بودن با مفاهیمی مانند RESTful، Flask، HTTPS، APLs، SOAP   و … ‌است چون آنها از دیگر مهارت هایی‌ هستند که برنامه‌نویس در زمان برنامه‌نویسی با این اسکیل، به آن نیاز پیدا خواهد کرد.
  • توانایی در نگهداری و توسعه وب: یک برنامه‌نویس بک‌اند باید بتواند از داده‌ها نگهداری کرده و در صورت نیاز آن‌ها را بهینه سازی نماید. همچنین باید قادر باشد، عملکرد برنامه را مدیریت کند. آشنایی با CSS، JavaScript و همچنین HTML کمک می‌کند تا بک‌اند کار بتواند آنچه بر عهده اوست را به درستی انجام دهد.
  • توانایی ایجاد امنیت در پایگاه دادهها: این موضوع که بک‌اند کار بتواند از تکنیک‌های امنیتی مانند HTTPS و تایید اعتبار سنجی داده استفاده کند تا مفاهیم امنیتی را در برابر حملات CSRF و XSS و نیز تزریق SQL محافظت نماید، از دیگر وظایف یک برنامه نویس در این حوزه است. همچنین او باید بتواند از کدها اشکال زدایی کرده و سیستم‌های برنامه‌نویسی را بهبود ببخشد.

بک اند و فرانت اند چه تفاوتی باهم دارند

در جهان هیجان انگیز و پر چالش برنامه‌نویسی وب، فرانت‌اند و بک‌اند دو عبارت بسیار آشنا برای برنامه‌نویسان هستند که هر کدام وظایف خاصی را بر عهده دارند. این دو، جز اساسی در برنامه‌نویسی محسوب می‌شوند. مهم‌ترین سوالی که تازه واردان در عرصه برنامه‌نویسی از خود می‌پرسند این است که آموزش فرانت‌اند و بک‌اند چه هستند و چه تفاوتی باهم دارند؟ اگر بخواهیم به این سوال پاسخ درست بدهیم ابتدا باید با مفاهیم هر کدام از آن ها آشنا شویم. در جواب سوال بک اند چیست باید گفت افزاری است که در پشت صحنه فعالیت دارد و به مدیریت و پردازش داده‌ها می‌پردازد. در حالی که فرانت‌اند اسکیلی است که به طور مستقیم با کاربر در تعامل می‌باشد. به عبارتی فرانت‌اند کار نمایش و تعامل با کاربر را در مرور گر انجام می‌دهد. به طور کلی تفاوت این دو اسکیل را می توان به صورت زیر عنوان کرد:
  • از نظر موقعیت قرارگیری: بک‌اند بخشی از کدهای وب سایت است که به آن سمت سرور می‌گویند. این همان بخشی است که مسئول ذخیره‌سازی داده‌ها و مدیریت و پردازش آن‌ها می‌باشد. علاوه براین ذخیره‌سازی اطلاعات نیز در این بخش انجام می‌شود. به عبارتی بک‌اند مغز یک وب سایت است. برای آموزش بک‌اند سایتباید از دوره‌های تخصصی برای تسلط بر مفاهیم آن استفاده کرد. در حالی که فرانت‌اند بخشی از کدنویسی وب سایت می باشد که به آن سمت کاربر یا همان مرورگر کاربر گفته می‌شود. طراحی و ارائه واسط کاربری از مسئولیت‌های این بخش از کدنویسی سایت می‌باشد.
  • تفاوت در زبان‌ها و فریم ورک‌ها: بک اند زبان‌های برنامه‌نویسی بیشتر و متنوع‌تری دارد. این زبان ها عبارتند از: جاوا، جاوا اسکریپت، پایتون، روبی و غیره. آموزش برنامه‌نویسی با پایتون و آموزش بک اند با جاوا از شناخته ‌شده‌ترین آموزش‌ها در این نوع کد نویسی هستند. این تنوع در زبان‌های برنامه‌نویسی فرانت‌اند دیده نمی‌شود و تنها زبان‌هایی که در آن استفاده می‌شود شامل CSS، HTML، Java  Script می‌باشد.
  • از نظر تعامل و ارتباط با کاربر: ارتباط بک‌اند با کاربران به صورت غیرمستقیم است و همانطور که گفته‌شد مسئولیت پشتیبانی سایت را به عهداه دارد. برنامه‌ریزی صحیح کارها و عملکردهایی که کاربران از سایت درخواست می‌کنند نیز از جمله وظایف بک‌اند است. اما فرانت‌اند به طور مستقیم با کاربر ارتباط برقرار کرده و به عنوان واسط کاربری عمل می کند. در واقع این بخش از سایت مسئول، ارائه تجربه کاربری یا همان UX و همچنین تجربه کاربری یا UI می باشد. به طور کلی برای آنکه در این زمینه به یک حرفه ایی تبدیل شوید باید وقت زیادی را به آموزش فرانت‌اند و بک‌انداختصاص دهید.

کدام زبان برنامه نویسی برای بک اند مناسب است

این که کدام زبان برنامه نویسی مناسب‌تر است بستگی به توانمندی و تجربه تیم برنامه‌نویس، فریم ورک‌ها و همچنین نوع پروژه دارد. هر زبان و فریم ورکی در برنامه‌نویسی با بک‌اند مزایا و معایب خاص خودش را دارد  که در زمان انتخاب باید آن ها را در نظر گرفت. بهترین راه برای تشخیص این که چه زبانی مناسب پروژه است تحقیق و ارزیابی دقیق درباره نیازهای پروژه می‌باشد. نیازهای پروژه مهم‌ترین عامل در انتخاب زبان برنامه‌نویسی در بک‌اند هستند.

بک اند یا فرانت اند کدام راحت هستند

تا کنون به چالش ها و ویژگی هر کدام از این دو برنامه پرداخته ایم و کاملا با آن ها آشنا شده ایم. بنابراین پر واضح است که توانایی فرد در یادگیری بک‌اند و یا فرانت‌اند است که تعین می کند، آموزش کدام زبان راحت‌تر است. بک‌اند زبانی با منطق کاربردی پیچیده ایی است که استفاده از آن نیازمند داشتن مهارت زیادی است. طراحی این برنامه برای ذخیره سازی حجم بزرگی از داده‌ها انجام گرفته و از تعداد زیادی از کاربران پشتیبانی می‌کند به همین دلیل استفاده از آن حساس بوده و نیاز به دقت زیادی دارد تا مبادا در پایگاه داده‌ها و ساختار آن‌‌ها مشکلی ایجاد شود. در مورد فرانت‌اند باید گفت انعطاف پذیرتر است چون برای ارائه دادن تجربه‌های متنوع کاربری طراحی شده‌است بنابراین به راحتی می‌توان آن را تغییر داد و سفارشی‌سازی کرد. این زبان پویاتر بوده و قابلیت به روزسانی بیشتری دارد. از برجسته ترین چالش های فرانت‌اند، سازگار بودن آن با کدها و همچنین ظاهر واسط کاربری آن با مرورگرهای مختلف است. بنا به آنچه بیان شد می‌توان اینگونه نتیجه گرفت، راحتی هرکدام از این دو برنامه به میزان تجربه برنامه ویس و آشنایی او با فرآیندها و نیازهای پروژه‌اش دارد.

بازار کار بک اند

امروزه با رشد روز افزون کسب و کارهای اینترنتی، تقاضا برای برنامه‌نویسان بک‌اند شدت یافته‌است. این بازار رقابتی باعث ‌شده بسیاری از شرکت‌ها مانند استارت آپ‌ها، شرکت‌های اینترنتی، شرکت‌های مهندسی نرم افزار، بانک‌ها و همچنین شرکت‌های مالی و بسیاری از شرکت‌های دیگر، به بک‌اند کاران نیاز پیدا کنند و برای استخدام آن‌ها اقدام نمایند. علاوه بر این وردپرس با PHP نوشته شده است، بنابراین برای توسعه قالب‌ها و پلاگین‌های سفارشی، دانستن برنامه‌نویسی بک‌اند، به ‌ویژه PHP، ضروری می‌باشد. با یادگیری بک‌اند، می‌توانید وب‌سایت وردپرس خود را بهینه‌سازی، امن‌تر و با سیستم‌های دیگر یکپارچه کنید. اگر می‌خواهید در وردپرس حرفه‌ای‌تر کار کنید، یادگیری بک‌اند کمک بزرگی به شما می‌کند.  

دوره‌های آموزش بک اند در تیموتی

در نهایت باید گفت که در دنیای برنامه نویسی، آموزش بک‌اند به عنوان یکی از دو جز اصلی یک وب سایت، نقش اساسی دارد. بک‌اند با پیشتیبانی از سایت و ذخیره داده‌ها باعث افزایش امنیت یک سایت می شود. با آموزش و تمرین در این حوزه، هر برنامه نویسی این امتیاز را خواهد داشت تا برنامه‌های قدرتمند و پایداری بنویسد و به این وسیله نیاز کاربران را به خوبی رفع نماید. البته به یاد داشته باشید انتخاب دوره مناسب با اساتید برجسته نقش مهمی در موفقیت شما خواهد داشت اما با وجود تنوع دوره‌های آموزشی، ممکن است انتخاب کمی برای شما چالش برانگیز باشد. در این میان سایت تیموتی با جمع‌آوری بهترین دوره‌های آموزش بک‌اند و امکان مقایسه آن‌ها با یکدیگر در این مسیر با شما همراه خواهد بود تا با توجه به نیاز خود مناسب‌ترین دوره را انتخاب نمایید.
هیچ موضوعی وجود ندارد!
قیمت - slider
29000000 تومان29000000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش