0
قیمت - slider
114000 تومان5914000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش

دوره آموزش جامع طراحی سایت مکتب خونه با هدف آموزش پروژه محور زبان برنامه نویسی پی اچ پی در پلتفرم مکتب‌خونه و آموزش طراحی یک سایت و یا نرم افزار تحت وب در دو قسمت فرانت اند و بک اند، قرار داده شده است. هدف اصلی از برگزاری این دوره آموزش پی اچ پی پروژه محور، یادگیری مباحث اینترفیس و بک‌اند و آگاهی از چگونگی تولید یک نرم‌افزار تحت وب و ساختن اولین وب اپلیکشن توسط مخاطبین دوره است. در پایان دوره سورس کد آماده ای جهت استفاده علاقه مندان ارائه خواهد شد.

 

دوره آموزش جامع طراحی سایت با PHP برای چه کسانی مناسب است؟

دوره آموزش PHP پروژه محور برای تمامی افراد علاقه‌مند به طراحی وب‌سایت و نرم‌افزارهای تحت وب مناسب است. همچنین برای افرادی که می‌خواهند در زمینه طراحی وب‌سایت فول استک باشند یعنی روال تولید یک نرم‌افزار تحت وب را از صفرتا صد خودشان انجام دهند نیز این دوره گزینه بسیار مناسبی به‌حساب می‌آید.

این دوره مناسب افرادی است که زبان HTML و CSS را فراگرفته‌اند و قصد دارند نحوه به‌کارگیری این دو زبان و نحوه ترکیب این دو را در قالب‌های تخصصی و رابط کاربری سطح بالا یاد بگیرند این دوره اختصاصاً به پیاده‌سازی قالب‌های حرفه‌ای و گرافیکی با استفاده از HTML و CSS می‌پردازد. پس اگر این دو زبان را به‌صورت کامل بلد هستید و قصد دارید مهارت خود را در پیاده‌سازی قالب‌های تخصصی بالا ببرید این دوره مناسب شما است.

تاحدامکان سعی میشه در این دوره از مثال‌های کاربردی و مطالبی که در بازار کار زیاد استفاده می‌شود استفاده شود تا مطالب به‌صورت کامل برای شما عزیزان کاربردی و قابل‌فهم باشد و همین‌طور زمانی که وارد بازار کار شدید پیاده‌سازی انواع طرح‌ها برای شما بسیار ساده و به‌راحتی یک آب‌خوردن باشد.

اهداف آموزش CSS پیشرفته (پروژه محور) چیست؟

بسیاری از افراد با این تصور که CSS یک‌زبان ساده است، خیلی سطحی از کنار آن می‌گذرند و زیاد به یادگیری عمیق و درست این زبان اهمیتی نمیدن. درحالی‌که CSS یک‌زبان پیشرفته است و با آن می‌توان طراحی‌های بسیار خلاقانه و سطح بالای زیادی را انجام داد. با یادگیری پیشرفته و تخصصی CSS می‌توان کارهای بسیار عجیب و درعین‌حال سطح بالایی را پیاده‌سازی کرد و UI یا رابط کاربری وب‌سایت را بسیار پیشرفت داد.

هشدار بسیار مهم : برخی افراد بعد از دیدن یک دوره آموزشی از CSS هنگام پیاده‌سازی یک پروژه واقعی با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شوند. من به شخصه با تعداد بالایی از دانشجویانی برخورد کردم که بعد از گذراندن دوره آموزشی بدون این که تمرینی کرده باشند به پیاده‌سازی طرح‌های پیشرفته اقدام می‌کنند که این کار به‌شدت مضر هست و می‌تواند شما را نسبت به برنامه‌نویسی دل‌سرد و مأیوس کند.

راه‌حل ما : ما این مشکل را برای همیشه حل کردیم. در این دوره که شامل ۷ فصل است و در هر فصل ۱۰ پروژه سطح بالا و کاربردی است که ۹ پروژه گرافیکی و یک پروژه طراحی کامل قالب وب‌سایت پرداختیم که عملیات رسپانسیو کردن را نیز در این دوره به‌صورت کامل بر روی پروژه‌ها اعمال می‌کنیم تا پس از این دوره آموزشی هنگام پیاده‌سازی یک وب‌سایت پیشرفته اصلاً مشکلی روبروی شما نباشد و باتکیه‌بر پروژه‌هایی که در این دوره انجام دادیم و مطالب آموزشی که در این دوره یاد گرفتید بتوانید هر طرح و یا هر پروژه بزرگ و سازمانی را انجام دهید.

آیا این دوره پروژه محور است؟

در واقع باید بگوییم شما از جلسه اول تا جلسه آخر این دوره  تعداد ۷۰ پروژه را پیاده‌سازی می‌کنید که این پروژه‌ها کاملاً تخصصی و کاربردی هستند، و در ابتدای هر پروژه توضیحات و موارد جدیدی که در آن جلسه و آن پروژه قرار است یاد بگیرید را به‌صورت کامل بررسی نموده و بعد وارد محیط برنامه‌نویسی شده و پروژه خود را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله پیاده‌سازی خواهیم کرد.

آیا در این دوره از کدهای آماده استفاده شده؟

خیر. به‌هیچ‌وجه نه در این دوره و نه در باقی دوره‌های وب‌سایت آرتور ما از هیچ‌گونه کد آماده استفاده نخواهیم کرد.

دلیل : ازآنجاکه شما قرار است تبدیل به یک برنامه‌نویس حرفه‌ای شوید پس نباید از هیچ‌گونه کد آماده برای یادگیری برنامه‌نویسی استفاده کنید. پس شما باید چهارچوب کار خود را در همین ابتدا محکم بنا کنید تا در مراحل بعدی یادگیری برنامه‌نویسی دچار مشکل نشوید.

نکته مهم : این دوره درواقع سطح بسیار پیشرفته‌تر و حرفه‌ای‌تری نسبت به دوره‌های HTML و CSS است و در پایان این دوره شما قادر خواهید بود به‌راحتی و با شجاعت و اعتمادبه‌نفس کامل پروژه طراحی سایت دریافت کنید و به درآمد برسید و یا برای استخدام در شرکت‌ها می‌توانید و به‌تمامی سؤالات فنی برای مصاحبه پاسخ دهید.

دوره فوق دوره‌ای کاملاً جدید با تدریس جدید و متفاوت و همین‌طور متدهای آموزشی جدید در جهت یادگیری‌ و‌ استفاده هرچه بهتر‌ از مطالب، آموزش‌داده‌شده در دوره HTML و CSS است . این دوره به‌طورکلی پروژه محور بوده و از جلسه اول پروژه‌ها شروع می‌شود و تعداد ۷۰ پروژه را در این دوره آموزش خواهیم داد و هدف اصلی این دوره و در کل هدف اصلی آرتور آماده‌کردن شما عزیزان برای انجام پروژه‌های واقعی و کسب درآمد و همین‌طور ورود به بازار کار بسیار پر درآمد برنامه‌نویسی است. پیش‌نیازهایی که از این دوره شما باید بلد باشید به شرح زیر است.

چگونه کیفیت آموزش تضمین می‌شود؟

قبل از شرکت در دوره آموزشی ما برای شما قسمت‌هایی از این دوره را به‌صورت رایگان قرار می‌دهیم تا با دانلودکردن و دیدن کیفیت آموزش بتوانید بهتر نسبت به شرکت در این دوره تصمیم بگیرید.

همان‌طور که گفته شد این یک دوره تخصصی‌ترین دوره است برای افرادی که قصد دارند در زبان‌های HTML و CSS به نهایت حرفه‌ای بودن و مهارت برسند و بتوانند هر نوع پروژه و قالب وب‌سایت با هر درجه سختی را با این دو زبان به‌سادگی پیاده‌سازی کنند و می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که این دوره یکی از تخصصی‌ترین دوره‌ها در وب فارسی است، دلیل ما برای این ادعا این است که از جلسه اول این دوره تا جلسه آخر به‌صورت پروژه محور پیش خواهیم رفت، و پروژه‌های بسیار زیادی را از قسمت‌های مختلف یک وب‌سایت پیاده‌سازی خواهیم کرد.

آموزش HTML و CSS پیشرفته - پروژه محور مناسب چه کسانی است؟

این دوره مناسب افرادی است که زبان HTML و CSS را فراگرفته‌اند و قصد دارند نحوه به‌کارگیری این دو زبان و نحوه ترکیب این دو را در قالب‌های تخصصی و پیچیده و همین‌طور رابط کاربری سطح بالا یاد بگیرند این دوره اختصاصاً به پیاده‌سازی قالب‌های حرفه‌ای و گرافیکی با استفاده از HTML و CSS می‌پردازد. پس اگر این دو زبان را به‌صورت کامل بلد هستید و قصد دارید مهارت خود را در پیاده‌سازی قالب‌های تخصصی بالا ببرید این دوره مناسب شما است.

پروژه‌های مهم این دوره

  • لندینگ‌پیج قالب وب‌سایت دیجی‌کالا
  • لندینگ‌پیج قالب وب‌سایت اسنپ
  • لندینگ‌پیج قالب وب‌سایت دیوار
  • لندینگ‌پیج قالب وب‌سایت اسنپ فود
  • لندینگ‌پیج قالب وب‌سایت آپارات
  • لندینگ‌پیج قالب پنل مدیریت

در دوره جامع طراحی سایت بدون کد نویسی، از نقطه صفر شروع می کنیم و مهارت شما را به حدی می رسانیم که به راحتی می توانید وبسایت فروشگاهی یا شخصی خودتون رو طراحی کنید. در این دوره بصورت 100 درصد عملی و پروژه محور به طراحی 4 سایت می پردازیم و بصورت گام به گام ؛ مراحل کار را به شما توضیح می دهیم.

اگر در دنیای برنامه‌نویسی تازه‌وارد هستید، یادگیری طراحی وب برای شما دوست داشتنی و نسبتا ساده است. برای کسب‌وکارهای بزرگ، طراحی سایت با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی وب جذابیت و اهمیت زیادی دارد. بنابراین با یک جستجوی ساده در بین آگهی‌های استخدامی متوجه داغ بودن بازار این حوزه و نیاز شرکت‌ها به طراح وب حرفه‌ای می‌شویم. در چنین شرایطی، یادگیری طراحی وب نویدبخش کسب درآمد بالا و حتی همکاری با شرکت‌های خارجی و کسب درآمد ارزی خواهد بود.

اگر با مفاهیم برنامه نویسی آشنا نیستی و قصد شرکت در دوره آموزش طراحی سایت را داری، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا در دوره آموزش برنامه نویسی مقدماتی لقمان آوند شرکت کنی و بعد از آن مسیر یادگیری برنامه نویسی را به درستی انتخاب کنی. 

faradars

HTML یک زبان برنامه‌نویسی است که برای طراحی صفحات وب استفاده می‌شود. با استفاده از HTML می‌توانید محتوای وب‌سایت خود را مانند متن، تصاویر، فرم‌ها، جداول و دیگر المان‌ها را به نمایش بگذارید.

اهمیت یادگیری طراحی وب با HTML چیست؟

با معرفی مفهوم اینترنت و همین طور وب، زبان‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی نیز معرفی شد، تا کاربران بتوانند از محیط اینترنت و وب استفاده کنند. از جمله مشاغلی هم که با معرفی وب و اینترنت مطرح شد، مشاغل مربوط به شاخه طراحی صفحات وب و پیاده‌سازی وب‌سایت بود. افرادی که در این شاخه فعالیت می‌کردند، امکانی را برای کاربران فراهم می‌کردند، تا وب سایت‌های خود را راه‌اندازی کنند همین طور، وب‌سایت‌های مورد نیاز را نیز برای کاربران پیاده‌سازی و طراحی می‌کردند.

زبان نشانه‌گذاری HTML اولین زبانی است، که برای پیاده‌سازی صفحات وب، می‌توان از آن استفاده کرد و توسط تمامی مرورگرهای وب پشتیبانی می‌شود. زبان نشانه گذاری HTML به شما این امکان را می‌دهد، تا بتوانید ساختار و قالب اصلی وب‌سایت خود را مشخص کنید. مثلاً بگویید که در صفحه، چنین محتوایی وجود دارد و همین طور صفحه به چند بخش تقسیم می‌شود. تنظیمات مربوط به شکل دادن به المان‌های موجود در صفحه نیز از طریق زبان CSS امکان‌پذیر است.

همچنین، با گذشت زمان و به منظور تکمیل روال طراحی صفحات وب و همین طور، فراهم کردن ابزارهای جدید، زبان‌های دیگری نیز از جمله CSS ارائه شدند. زبان HTML نیز به مرور دست خوش تغییرات فراوانی شد و در به روزرسانی‌هایی که برای آن ارائه می‌شود، امکانات جدیدی به آن اضافه می‌گردد و همین طور عملکرد برخی امکانات در نسخه‌های قبلی، تغییرات زیادی را شاهد بودند. هم‌اکنون، آخرین نسخه ارائه‌شده برای زبان نشانه‌گذاری HTML، نسخه ۵ است، که در آن برخی امکانات جدید به نسخه قبلی اضافه شده و سبک و روال کدنویسی، استانداردتر شده است.

سرفصل‌ها
  • درس یکم: آشنایی با HTML5 و تگ‌های جدید
  • درس دوم: کار با رویدادهای جدید
  • درس سوم: کار با کنترل‌های جدید
  • درس چهارم: خاصیت های جدید کنترل‌ها
  • درس پنجم: ویژگی‌های جدید فرم ها
  • درس ششم: کار با فایل‌های چندرسانه‌ای
  • درس هفتم: Drag & Drop در HTML5
  • درس هشتم: کار با شیء Canvas
  • درس نهم: کار با شیء SVG
faradars

واژه HTML (اچ‌‌تی‌‌ام‌ال) مخفف Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه‌‌گذاری فوق متن است. HTML به عنوان زبان بنیادی طراحی وب، یکی از ساده‌ترین زبان‌های کامپیوتری است که با استفاه از آن می‌توانیم اسکلت اصلی وب‌سایت را طراحی کنیم.

HTML از تگ‌ها یا نشانگرهای خاص برای نشان دادن محتوا و ساختار صفحات استفاده می‌کند، این تگ‌ها به مرورگر اعلام می‌‌کنند، که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و باید به چه صورت نمایش داده شود.

اهمیت یادگیری HTML چیست؟ 

وقتی حرف از طراحی وب‌‌سایت به میان می‌‌آید، ذهن تمامی افراد ناخواسته به سمت زبان HTML و CSS هدایت می‌‌شود. این زبان، زبان استاندارد صفحات وب است و زبان نهایی است که توسط مرورگر ترجمه‌ شده و به کاربر نمایش داده می‌‌شود. به طور دقیق‌‌تر، وقتی شما وب‌‌سایتی را به زبان PHP و یا ASP.Net طراحی و برنامه‌‌نویسی می‌کنید، این وب‌‌سایت بعد از اجرا بر روی سرور و همین طور سیستم کاربر، تبدیل به قطعه کدهای HTML شده و بر روی مرورگر ترجمه شده و به کاربر نشان داده می‌‌شود. بنابراین، یادگیری HTML برای افرادی که در زمینه طراحی وب فعالیت می‌کنند، بسیار مهم است.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟ 

در این فرادرس در ابتدا با مقدمات HTML و تگ‌های Text Formatting آشنا می‌شویم. در ادامه Link Building و عکس‌ها در صفحه وب را بررسی کرده و مروری بر CSS خواهیم داشت. در گام بعدی لیست‌ها، جدول و تگ div را ارائه خواهیم کرد و در نهایت فرم و مدیا در صفحه وب و تگ‌های درون head و مفهوم DOCTYPE را بیان می‌کنیم.

سرفصل‌ها
  • درس اول: مقدمات HTML
    • معرفی HTML
    • شروع کار با HTML
    • مفهوم تگ یا نشانه
    • تگ html
    • تگ head
    • تگ body
    • تگ meta و استفاده از آن برای تعیین Encoding صفحه
    • تگ title و مزایا و نقش آن در SEO
    • معرفی مفهوم SEO یا Search Engine Optimization
    • تگ p برای ایجاد پاراگراف
    • معرفی خصوصیت style و مفهوم آن
    • معرفی خصوصیات مهم موجود در Style از قبیل font-size, width, height, color, background-color, background-image, font-weight, text
    • align, direction و ...
    • معرفی تگ‌های Heading و نقش آن در SEO
    • معرفی تگ span
    • معرفی موجودیت (Entity) ها در HTML از جمله برای فاصله گذاری
    • معرفی تگ br
  • درس دوم: تگ های Text Formatting
    • تگ b
    • تگ i
    • تگ u
    • تگ strong و نقش آن در SEO
    • تگ em و مفهوم آن
    • اشاره ای به وب معنایی
    • تگ های big, small, del, ins, mark, sup, sub, blockquote, q , abbr, address, cite, samp, code, kbd, code, pre, var
  • درس سوم: Link Building
    • معرفی تگ a و خصوصیت href برای ایجاد لینک
    • انواع آدرس دهی و تفاوت آن ها
    • نکات مربوط به SEO
    • خصوصیت title
    • خصوصیت target
    • ایجاد Bookmark با استفاده از تگ a و خصوصیت name
  • درس چهارم: عکس ها در صفحه وب
    • معرفی تگ img و خصوصیت src
    • معرفی خصوصیات title و alt
    • گذاشتن عکس در لینک و استفاده از خصوصیات مربوط به border
    • استفاده از map به منظور ایجاد چند ناحیه قابل کلیک در یک عکس
  • درس پنجم: مروری بر CSS
    • بررسی اشکالات گذاشتن Style به صورت inline
    • معرفی تگ style
    • مفهوم انتخاب گر یا selector در CSS و بررسی چند selector از قبیل id و class
    • معرفی Style به صورت external و معرفی مفهوم CSS و تگ link
  • درس ششم: لیست ها
    • تگ ol و لیست مرتب
    • تگ ul و لیست نامرتب
    • معرفی خصوصیات type و start
    • تعیین عکس به عنوان bullet برای لیست
  • درس هفتم: جدول
    • معرفی تگ table
    • استفاده از تگ های tr و td در جدول
    • خصوصیات border, align, valign, width, colspan, row
    • تگ های colgroup, tfoot, thead, tbody
  • درس هشتم: تگ div
    • معرفی مفهوم و موارد استفاده تگ div
    • کنار هم چیدن div ها برای قالب بندی صفحه
    • مفهوم position و مختصات left و top
    • مفهوم float
    • قالب بندی یک صفحه با div
    • مفهوم clear
  • درس نهم: فرم در صفحه وب
    • تگ form
    • کنترل های فرم برای برنامه نویسی در html4 و html5
    • تگ های input با انواع button, text, checkbox, radio, submit , reset, password, number, color, date, range
    • تگ textarea
    • تگ select و option برای ایجاد Dropdown
    • تگ datalist
  • درس دهم: مدیا در صفحه وب
    • معرفی تگ video و source برای گذاشتن ویدیو در صفحه وب
    • معرفی تگ audio
    • تگ object
    • تگ embed
  • درس یازدهم: تگ های درون head و مفهوم DOCTYPE
    • معرفی انواع تگ های meta
    • تگ base
    • مفهوم DOCTYPE و معرفی انواع نسخه HTML
  • درس دوازدهم: مروری مختصر بر رنگ ها
faradars

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوای کاملا رایگان و متن‌باز است که با استفاده از آن می‌توانید وبلاگ و یا وب‌سایت خود را بدون کدنویسی راه‌اندازی کنید.

اهمیت یادگیری وردپرس (WordPress) چیست؟

وردپرس پراستفاده‌ترین سیستم مدیریت محتوا است و میلیون‌ها سایت با استفاده از آن، ایجاد شده‌اند. وردپرس دارای قالب‌ها و افزونه‌های مختلف است، که ساخت وب‌سایت را آسان‌ می‌کند و افراد با سطوح مختلفی از دانش و اطلاعات کامپیوتری، توانسته‌اند وب‌سایت مخصوص به خودشان را با استفاده از آن بسازند. علاوه بر این سرعت بالا، سئو خوب، امنیت بالا، انعطاف‌پذیری، وجود پشتیبانی و… از ویژگی‌های وردپرس است که باعث محبوبیت بالای آن شده‌ است.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟ 

با مشاهده آموزش‌های ویدئویی فرادرس در زمینه کار با وردپرس و راه‌اندازی انواع سایت‌ها با آن، خواهید توانست در سریع‌ترین زمان ممکن، سایت شخصی، شرکتی، خبری و یا فروشگاه آنلاین خود را، با استفاده از سیستم قدرتمند وردپرس ایجاد کنید. با استفاده از وردپرس و اتکا به آموزش‌های فرادرس، با داشتن و ساختن یک سایت حرفه‌ای، فقط چند ساعت فاصله دارید.

faradars

زبان برنامه نویسی PHP یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور است که کاربرد اصلی آن، در پیاده سازی وب سایت های دینامیکی (پویا) است. عبارت PHP در ابتدا مخفف Personal Home Page (صفحه خانگی شخصی) بود که بعدها، با یک مخفف سازی مجدد، به صورت PHP: Hypertext Preprocessor تبدیل شد تا مفهوم جامع تری را شامل شود.

این زبان برنامه نویسی در سال 1994 توسط راسموس لردورف (Rasmus Lerdorf) و به صورت یک سری توابع کتابخانه ای با زبان C پیاده سازی شد. در فاصله کوتاهی، نسخه دوم PHP نیز توسط لردورف ارائه گردید. البته تا آن زمان، به زحمت می شد عنوان «زبان برنامه نویسی» را برای PHP استفاده کرد. اما در سال 1997، این زبان برنامه نویسی به شدت متحول شد. دو نفر به نام های زیو سوراسکی (Zeev Suraski) و اندی گاتمنز (Andy Gutmans) هسته اصلی PHP را بازنویسی کردند و به این ترتیب نسخه سوم PHP متولد شد.

اهمیت یادگیری زبان برنامه‌نویسی PHP چیست؟

بازنویسی هسته PHP و ایجاد موتور پردازشی زند (Zend Engine) تحول بزرگی را در مسیر و تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP ایجاد کرد، و در طی 10 سال، این زبان برنامه نویسی، تبدیل به مهم ترین ابزار برای پیاده سازی پروژه های وب دینامیکی شد.

faradars

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که شما می‌توانید با استفاده از آن، انواع سایت و وبلاگ را بدون کدنویسی راه‌اندازی کنید.

برای راه‌اندازی وب‌سایت، به صورت کلی دو روش وجود دارد:

  • استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا و بلاگ مانند وردپرس و جوملا و…
  • برنامه‌نویسی و طراحی وب‌سایت از پایه با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب

ما در این فرادرس، به بررسی نحوه راه‌اندازی وب‌سایت با استفاده از وردپرس، خواهیم پرداخت.

اهمیت یادگیری وردپرس WordPress چیست؟ 

وردپرس به دلیل سادگی استفاده از پنل مدیریت و امکاناتی که در اختیار افراد قرار می‌دهد، توانسته سهم بالایی از بازار استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا را به خود اختصاص دهد. همچنین، به دلیل استفاده بسیار زیاد از این سیستم مدیریت محتوا، برنامه‌نویسان بسیاری به پیاده‌سازی افزونه‌ها و قالب‌های مختلف برای این سیستم مدیریت محتوا اقدام کرده‌اند که این مورد باعث استفاده بیشتر از وردپرس شده و آن را به محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل کرده است.

شما می‌توانید با نصب یک قالب و همین طور نصب و تنظیم افزونه مورد نظر، سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید، یا انواع دیگری از سایت‌ها از جمله سایت‌های شبکه اجتماعی، انجمن‌های گفتگو، سایت‌های خبری و… را راه‌اندازی کنید. همان گونه که گفته شد، با استفاده از نصب افزونه‌ها، می‌توان به وردپرس، امکانات و ویژگی‌های متفاوتی را اضافه کرد.

در این فرادرس چه چیزی و چگونه یاد می‌گیریم؟ 

در این فرادرس، ما علاوه بر یادگیری خود وردپرس و نحوه استفاده از آن، چند افزونه کاربردی را نیز می‌آموزیم. در بخش پایانی، نحوه راه‌اندازی یک وب‌سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس را بررسی خواهیم کرد.

 

سرفصل‌ها
  • فصل یکم: آشنایی و کار با وردپرس
    • درس ۱: شروع به کار با وردپرس
    • درس ۲: نصب و راه اندازی
    • درس ۳: تنظیمات وردپرس
    • درس ۴: مدیریت قالب و نمایش سایت
    • درس ۵: انتشار محتوا بر روی سایت
    • درس ۶: مدیریت رسانه ها
    • درس ۷: مدیریت صفحات و برگه ها
    • درس ۸: مدیریت دیدگاه ها
    • درس ۹: مدیریت افزونه ها
    • درس ۱۰: مدیریت کاربران
    • درس ۱۱: ابزار ها
    • درس ۱۲: اعمال برخی تغییرات و آماده سازی سایت و خطاهای رایج
    • درس ۱۳: نصب وردپرس بر روی Host
  • فصل دوم: افزونه‌های کاربردی
    • درس ۱۴: افزونه Contact Form‌ 7
    • درس ۱۵: افزونه Sucuri
    • درس ۱۶: افزونه BackupBuddy
    • درس ۱۷: افزونه Relevanssi – A Better Search
    • درس ۱۸: افزونه آماره
    • درس ۱۹: افزونه Akismet
    • درس ۲۰: افزونه Wp Smash
    • درس ۲۱: افزونه wp-optimize
    • درس ۲۲: افزونه User Registration
    • درس ۲۳: افزونه maintenance
    • درس ۲۴: افزونه wpjalali
    • درس ۲۵: افزونه Duplicate Post
    • درس ۲۶: افزونه pricing table
    • درس ۲۷: افزونه FV Video Player
  • فصل سوم: کار با ووکامرس و راه اندازی فروشگاه در وردپرس
    • درس ۲۸: شروع به کار با ووکامرس
    • درس ۲۹: تنظیمات ووکامرس
    • درس ۳۰: انتشار محصول در فروشگاه
    • درس ۳۱: ابزارک‌ها و امکانات نمایشی ووکامرس
    • درس ۳۲: کد تخفیف در ووکامرس
    • درس ۳۳: سفارش‌ها در ووکامرس
    • درس ۳۴: کار با افزونه‌های جانبی ووکامرس
    • درس ۳۵: نهایی سازی سایت و انتقال از لوکال هاست به هاست
    • درس ۳۶: آپدیت وردپرس و قالب آن

آموزش طراحی سایت

«طراحی وب» یکی از جوان‌ترین و مهم‌ترین زمینه‌های فناوری اطلاعات است. آموزش طراحی سایت هم ابزاری قدرتمند برای کسب مهارت‌های مورد نیاز در این حوزه به شمار می‌رود. امروز، اکثر افراد و شرکت‌ها به طراحی وب نیاز دارند تا وجود آنلاین خود را به بهترین شکل ممکن نمایان کنند. اگر به دنبال شروع یا بهبود مهارت‌های خود در طراحی سایت هستید، اینجا دوره آموزشی مناسب خودتان را پیدا خواهید کرد.

طراحی سایت چیست؟

«طراحی سایت» که به آن «Web design» هم می‌گویند ترکیبی از «خلاقیت»، «دانش کد نویسی»، «دانش طراحی»، «نیازسنجی» و «تسلط بر نرم‌افزارهای طراحی وب» است. به زبان ساده، یک طراح وب، کارش ساختن وب‌سایت‌هایی است که مشتریانش لازم دارند.  حالا این وب‌سایت یا از نوعی است که می‌توان آن را با سیستم‌‌های مدیریت محتوا مثل «وردپرس» ساخت یا آنقدر متفاوت و خاص است که باید آن را از صفر با کدنویسی بالا آورد و برایش پلاگین نوشت.  در هر صورت، طراح سایت باید به شکلی برازنده و قابل قبول از پس طراحی و ساخت هر دو نوع این وب‌سایت‌ها بربیاید. با گذراندن دوره آموزش طراحی وب سایت می‌توانید به این هدف برسید.

چه مسیرهایی برای کسب درآمد از طراحی سایت وجود دارند؟

شاید برخی از شما بخواهید بدانید که آیا شغل «Web Design» آنقدر پتانسیل درآمدزایی دارد که وقتمان را برای آموزش طراحی سایت، کنار بگذاریم؟ بیایید نگاهی به مسیرهای درآمدزایی آن بیندازیم:
  • برگزاری کلاس طراحی سایت برای علاقه‌مندان به این رشته
  •  ساخت پکیج آموزش طراحی سایت
  • استخدام در شرکت‌های مختلف به عنوان طراح سایت یا مدیر دپارتمان طراحی
  • گرفتن پروژه‌های فریلنسری وب دیزاین
  • دادن مشاوره طراحی وب‌ به مجموعه‌ها، شرکت‌ها و طراحان تازه‌کار
  • ساخت قالب‌های آماده وب‌سایت و فروش آنها
  • ارائه خدمات پشتیبانی و توسعه به وب‌سایت‌ها
  • برگزاری وبینارهای آموزش طراحی وب
  • طراحی سایت شخصی و کسب درآمد از تبلیغات یا فروش محصولات دانلودی و فیزیکی
  • کسب درآمد دلاری از فروش قالب سایت و تک صفحه‌هایی مثل «404»، «لندینگ‌ها» و … در سایت‌های خارجی
نکته‌ مهم اینکه در میان تمام این روش‌های کسب درآمد از طراحی سایت، کمترین آنها به کارمندی و استخدام شدن در شرکت‌ها تعلق دارد.

آشنایی با مراحل طراحی سایت

طراحی سایت، فرآیندهای مختلفی را پوشش می‌دهد. اگر قصد شرکت کردن در دوره آموزش طراحی سایت را دارید بهتر است با این فرایندها آشنا شوید. این فازها بسته به نوع و هدف سایت، می‌توانند کم یا زیاد شوند. برخی از اصلی‌ترین آنها را در ادامه برایتان آورده‌ایم.
  • تعیین نیازها و اهداف سایت

قبل از هر کاری باید بدانید که سایت مورد نظر شما یا سایتی که مشتری آن را از شما می‌خواهد قرار است چه کاری را انجام دهد؟  آیا این یک سایت فروشگاهی با اهداف بلند مدت برای رشد و گسترده شدن خدمات است یا یک سایت خبری که قرار نیست تا حداقل چند سال آینده تغییر بزرگی در اهداف و حتی ظاهر اولیه آن به وجود بیاید. البته این را هم در نظر داشته باشید که بخش قابل توجهی از کارهایی که به یک طراح سایت سپرده می‌شوند، بهینه‌سازی سایت‌هایی هستند که از قبل وجود دارند و اکنون می‌خواهند خودشان را ارتقا دهند. هنگام یادگیری طراحی سایت، این موضوع را هم در نظر داشته باشید.
  • انتخاب پلتفرم و تکنولوژی مناسب برای سایت

وب‌سایت‌ها را می‌توان با پلتفرم‌ها و زبان‌های برنامه نویسی مختلفی طراحی کرد. تصمیم‌گیری در این مورد به هدف از راه‌اندازی یا توسعه آن وب‌سایت و نیازهایی که قرار است پوشش دهد بستگی پیدا می‌کند. در دوره آنلاین طراحی سایت در این مورد با جزئیات بسیار بیشتری آشنا می‌شوید.
  • طراحی ظاهر و رابط کاربری سایت

این گام به دو بخش تقسیم می‌شود. بخش اول، طراحی «فرانت اند» است که از آن برای ساخت تمام دکمه‌ها، کادرها، فرم‌ها، صفحه‌های محصول و در کل، تمام بخش‌هایی که توسط کاربر قابل دیدن هستند استفاده می‌شود. بخش دوم آن هم طراحی «بک اند» است که در آن تمام کدهای پشت صحنه سایت، نوشته می‌شوند.  از مجموعه زبان‌هایی که برای برنامه‌نویسی «فرانت اند» به یادگیری آنها نیاز پیدا می‌کنید می‌توانیم به «HTML»، «CSS» و «جاوا اسکریپت» (JS) اشاره کنیم. بهترین زبان‌‌های برنامه نویسی برای طراحی «بک اند» هم شامل «پایتون»، «جاوا» و «PHP» می‌شوند.
  • تولید محتوا و انتخاب تصاویر مناسب برای سایت

برای اینکه طراح بتواند کاربرد بخش‌های مختلف سایتی که طراحی کرده است را به مشتری نشان دهد  از محتوای متنی برای بخش بلاگ گرفته تا گذاشتن محصول، ساخت گالری و … را به صورت نمایشی انجام می‌دهد. معمولا سایت‌های زیادی هستند که «لورم ایپسوم» یا همان «متن ساختگی» را تولید می‌کنند. طراحان از این متن‌ها به جای محتوای سئو شده استفاده می‌کنند تا بتوانند پیش‌نمایش مناسبی را به مشتری نشان دهند.

آموزش طراحی سایت با کدنویسی

طراحی سایت با کدنویسی به معنای ایجاد وب‌سایت با استفاده از زبان‌های برنامه‌نویسی است که کمی قبل به آنها اشاره کردیم. برای طراحی سایت‌های پیچیده‌تر باید به سراغ زبان‌هایی مثل «پایتون» بروید و از کتابخانه‌ها و فریم‌ورک‌های آن برای پیاده‌سازی ایده‌هایتان کمک بگیرید. به همین دلیل باید به طراحی سایت با پایتون و دیگر زبان‌‌های برنامه‌نویسی هم تسلط داشته باشید.

آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی

شما می‌توانید بدون تسلط بر کدنویسی هم طراحی سایت را انجام دهید. برای این کار باید از سیستم‌های مدیریت محتوا و افزونه‌هایی که برای طراحی و ساخت صفحه‌های سایت وجود دارند استفاده کنید. در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم روی یادگیری موضوع‌های زیر سرمایه‌ گذاری کنید:
  • آموزش طراحی سایت با وردپرس
  • آموزش المنتور
  •  دوره وردپرس
با وجود افزونه‌های پُر کاربردی که در زمینه ساخت سایت‌های پیچیده بدون استفاده از کد وجود دارند شما می‌توانید لیستی طولانی از وب‌سایت‌ها را طراحی کنید. به عنوان مثال می‌توانیم به طراحی سایت آموزشی، سایت‌ املاک، خرید و فروش خودرو، سایت‌هایی بر مبنای رزرواسیون و غیره اشاره کنیم. از این گذشته، اگر به کار با وردپرس هم علاقه ندارید راه ساده‌تری برای طراحی سایت بدون برنامه نویسی وجود دارد و آن استفاده از سامانه‌های «سایت‌ساز» است. با کمک این پلتفرم‌ها می‌توانید بدون نگرانی بابت «هاست»، «امنیت سایت» و مواردی از این دست، با استفاده از قالب‌های آماده موجود در آنها به طراحی سایت مشغول شوید. محبوب‌ترین سایت‌هایی که با استفاده از سایت‌سازها راه‌اندازی می‌شوند، فروشگاه‌های اینترنتی کوچک هستند.

خرید دوره آموزش طراحی سایت

برای پیدا کردن بهترین دوره طراحی سایت، می‌توانید از «موتور جستجوگر تیموتی» استفاده کنید. ما در تیموتی تمام دوره‌هایی که در سطح وب فارسی در مورد طراحی سایت وجود دارند را دور هم جمع کرده‌ایم. دوره‌هایی مانند:
  •  پکیج آموزش طراحی سایت آی وحید
  • آموزش طراحی وب سایت از مبتدی تا پیشرفته
  •  طراحی سایت بدون کد نویسی
  •   آموزش طراحی سایت رایگان
  •  و …
می‌توانید این دوره‌ها را بررسی کرده و بهترین گزینه برای خودتان را با توجه به نیازها و سطح مهارتتان انتخاب کنید. اگر به طراحی سایت علاقه دارید حتی یک روز هم برای یادگیری این مهارت پر از درآمد، تردید نکنید.   

فیلترها

قیمت - slider
114000 تومان5914000 تومان
سطح آموزش
نوع آموزش
نوع مدرک
محل آموزش
+ موارد بیشتر
زمان آموزش