به جرات میتوانیم بگوییم که بهترین دوره آموزش تخصصی شبکه سیسکو ایران در آموزشگاه فن آموزان در حال برگزاری میباشد. این دوره در 5 ترم مجزا و تخصصی زیر نظر اساتید مجرب این حوزه در مجموع به مدت 285 ساعت آموزش فوق تخصصی از صفر تا صد و به صورت حضوری برگزار میگردد.
شبکه سیسکو که یکی از مهم ترین و محبوب ترین فناوری های شبکه در جهان محسوب میشود، شامل طیف گسترده ای از تجهیزات و خدمات است که برای پیاده سازی و مدیریت شبکه های محلی و گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. متخصصان شبکه سیسکو، افرادی هستند که دانش و تجربه لازم برای نصب، پیکربندی و مدیریت شبکه های سیسکو را دارند. این متخصصان نقش کلیدی در نگهداری زیرساخت شبکه های سازمان ها و شرکت ها را ایفا می کنند.
ما در آموزشگاه فن آموزان سعی بر این داریم با برگزاری دوره های آموزشی جامع و کاربردی را از مقدماتی تا پیشرفته در زمینه شبکه سیسکو متخصصان واقعی در این زمینه را پرورش دهیم تا تحولی در این زمینه و در دانش متخصصان و علاقه مندان ایجاد کرده باشیم از این رو این تمامی سرفصل های استاندارد دوره سیسکو را به صورت صفر تا صد در دوره گنجانده ایم که به اختصار در ادامه به نحوه برگزاری ترم ها اشاره شده است.
دوره تابلو هاي الكتريكي براي دو گروه تابلوساز و مهندسين مشاور تدوين شده است. بدين منظور که در بخش تابلوسازي فراگيران با تابلو و تجهيزات آن به لحاظ الكتريكي و مكانيكي آشنا مي شوند. اين آشنايي شامل بررسي تجهيزات مختلف در تابلوها مانند كليد هاي قدرت، كنتاكتورها، رله هاي حفاظتي و… و همچنين بررسي مكانيكي تابلو ها مانند فيكس يا كشويي بودن تابلو، رنگ تابلو، ضخامت ورق تابلو و … است. در ادامه فراگيران به بررسي مدارات فرمان، Logic Diagram ها، Schematic Diagram ها و حل يك مسئله 2 از 3 مي پردازند. همچنين جهت نقشه كشي تابلو ها فراگيران با نرم افزار Eplan كار خواهند كرد و در بخش مهندسين مشاور فراگيران خواهند آموخت چگونه فيدرهاي مختلف را سايز نمايند، مثلا ياد مي گيرند براي يك موتور چه كليدي با چه سايزي و چه كنتاكتوري با چه كلاسي و چه حفاظتي ضروري است. همچنين فراگيران با نرم افزار Etap براي شبيه سازي شبكه و به دست آوردن مقادير جرياني و اتصال كوتاه كار كرده تا بتوانند تجهيزات را به خوبي سايز نمايند.
يكي ديگر از بخش هاي دوره، طراحي تابلو هاي خازني است. در اين بخش فراگيران علاوه با آشنايي با تابلو هاي بانك هاي خازني و تجهيزات مرتبطه مانند رگولاتور با نحوه سايز نمودن بانك هاي خازني نيز آشنا مي شوند.
اهمیت یادگیری ابزار دقیق چیست؟
ابزار دقیق پایه کنترل پروسههای صنعتی است. در پروسههای صنعتی، تعداد زیادی از متغیرها مانند دما، فلو، فشار و سطح مایع باید به صورت پیوسته اندازهگیری و کنترل شوند؛ که وظیفه اندازهگیری این متغیرها بر عهده سنسورها قرار دارد. اغلب طراحان پروسههای صنعتی، انتظاراتی مانند عملکرد ایمن پلانت و نرخ تولید بالا دارند که برای رسیدن به این امر، نیاز داریم که با استفاده از سنسورها و عملگرهای مناسب، پروسه را به صورت مناسبی تحت کنترل در بیابیم.
در این فرادرس چه چیزی یاد میگیریم؟
در این فرادرس ابتدا با مفاهیم اولیه اندازهگیری آشنا میشویم. سپس به بررسی مفاهیم اولیه الکترونیک، قطعات پایه، انواع اتصالها و... میپردازیم. در ادامه، لزوم حالت دادن سیگنالهای سنسورها، تقویت سیگنال، فیلتراسیون، تغییر رنج، خطیسازی، ایزولاسیون، حفاظت مدار، پل وتستون و انواع سنسورهای مجاورتی و سنسورهای حرکتی را یاد خواهیم گرفت. همچنین مباحثی مانند اندازهگیری فشار، سطح، دما و فلو جزو مباحثی هستند که در این آموزش به آنها خواهیم پرداخت. در انتها، المانهای کنترلی را یاد خواهیم گرفت و با استراتژیهای پایهای کنترل فرایند آشنا خواهیم شد.
اهمیت یادگیری الکترونیک ۲ چیست؟
با یادگیری مفهومی درس الکترونیک ۲ میتوان به طراحی، توسعه و ارتقاء مدارهای الکترونیکی پرداخت. مفاهیم این درس در صنایع مختلفی مانند ارتباطات، رایانهها، خودروسازی، صنایع مخابراتی و… کاربرد دارد. همچنین پیشرفت روزافزون فناوری و تحولات صنعتی، اهمیت آموزش در این زمینه را دوچندان میکند و با یادگیری الکترونیک میتوان نیازهای جدید را درک کرده و به رشد و پیشرفت صنعت الکترونیک کمک کرد.
در این فرادرس چه چیزی و چگونه یاد میگیریم؟
در این فرادرس به آموزش درس الکترونیک ۲ میپردازیم و سعی خواهیم کرد با مثالهای متنوع و بیانی ساده و شیوا، مفاهیم پایهای و بنیادی الکترونیک ۲ را آموزش دهیم.
اهمیت یادگیری الکترونیک ۱ چیست؟
درس الکترونیک ۱ یکی از پایهای ترین و جذابترین دروس مهندسی برق است. در این درس دانشجویان با دنیای شیرین و لذت بخش مدارات الکترونیک و تحلیل و طراحی آن ها آشنا میشوند. درس الکترونیک یک به عنوان یک درس مقدماتی و اساسی در حوزه الکترونیک به دانشجویان کمک میکند تا با مفاهیم پایه و اجزای الکترونیکی، انواع سیگنالهای الکترونیکی، تحلیل و طراحی مدارهای الکترونیکی، عملیات برق پایه و مدارهای منطقی آشنا شوند.
در این فرادرس چه چیزی یاد میگیریم؟
در این فرادرس به آموزش درس الکترونیک ۱ میپردازیم و سعی خواهیم کرد تا با مثالهای ساده و بیانی ساده و شیوا، مفاهیم پایهای و بنیادی الکترونیک ۱ را یاد بگیریم. ابتدا فیزیک الکترونیک شامل مباحث هدایت اجسام، باندهای انرژی، پیوند PN و ویژگی های آن و... را بررسی میکنیم. در درس بعدی دیود و مدارهای دیودی را یاد میگیریم؛ سپس به سراغ ترانزیستورها خواهیم رفت و در مورد ترانزیستورهای دوقطبی و اثر میدان بحث میکنیم و با تقویت کنندههای ترانزیستوری چندطبقه آشنا میشویم و در نهایت مدارات آنالوگ را با استفاده از نرم افزار OrCAD آنالیز و طراحی میکنیم.
اهمیت یادگیری مدارهای الکتریکی ۱ چیست؟
درس مدارهای الکتریکی ۱ یکی از درسهای پایهای تمام گرایشهای مهندسی برق است و در این درس دانشجویان برای اولین بار با فضای کاری مهندسی برق برخورد خواهند کرد. این درس شامل اصول طراحی و تحلیل مدارهای الکتریکی ساده است که توانایی درک و نحوه کار آنها پیشنیاز اساسی برای سایر دروس مهندسی برق از جمله دروس گرایش الکترونیک مانند الکترونیک ۱ و ۲ است.
در این فرادرس چه چیزی یاد میگیریم؟
در این فرادرس در ابتدا مفاهیم و قوانین پایه بررسی و سپس روشهای آنالیز، قضایای شبکه، تقویتکنندههای عملیاتی، خازنها و القاگرها ارائه میشود. در ادامه به بررسی مدارهای الکتریکی مرتبه اول، دوم و LTI و همچنین آنالیز حالت دائمی سینوسی خواهیم پرداخت.