سئو (بهينهسازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتورهاي جستجو با روشهاي غير اخلاقي نيست. آنها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايتها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبهبندي بالا، ايجاد شدهاند.
درباره دوره:
با جدیدترین مدرس از کاخ سفید، رئیس جمهور جورج دبلیو بوش، وارد دفتر بیضی شکل او میشوید. او با بانوی اول سابق لورا بوش، فرمانده اسبق کل قوا در مورد تماسهای سخت و درسهای زندگی که شغل او را شکل دادند، صحبت میکند. شما باید یک سبک رهبری ایجاد کنید که برای شما صدق کند و با برقراری ارتباط شخصی با همه افراد تیم خود، رهبری را بیاموزید.
آموزش رهبری با جورج بوش:
1 - آشنایی با مدرس خود
2 - هنر دیپلماسی شخصی
3 - نگاه به افق
4 - ایجاد یک تیم قوی
5 - اتخاذ تصمیمات سخت
6 - رسیدن به نتیجه با مسئولیتپذیری
7 - مدیریت بحران
8 - ساخت سبک ارتباطی خود
9 - راهی به سوی سیاست
10 - ورود به خدمات عمومی
11 - اولویتبندی آنچه مهم است
12 - "خوشا به حال نقاشان"
درباره دوره:
بدون شک یکی از ارکان بسیار مهم و تأثیرگذار در تولید یک اثر سینمایی مسئلهی گریم و چهرهپردازی است. امروزه آشنایی با موضوعات مربوط به گریم و چهرهپردازی یکی از نیازهای اساسی هرکسی است که قصد ساخت فیلم یا حضور جدی در زمینه سینما دارد. برای افزایش کیفیت یک اثر سینمایی در کنار مسائلی همچون قصه، کارگردانی و فیلمبرداری، موضوع گریم نیز بسیار بااهمیت و مؤثر است. هدف از برگزاری دوره آموزش گریم سینمایی آشنایی شرکتکنندگان این دوره با چهارچوبهای کلی در گریم سینمایی، انواع روشهای موجود در گریم، خلاقیت در گریم و بهطورکلی هر مسئلهای که به نحوی به موضوع گریم و چهرهپردازی مربوط میشود، بوده است.
بهمنظور آشنایی کامل مخاطبان این دوره با موضوع گریم سینمایی، در این دوره سعی شده است تا در کنار حفظ عمق کافی مطالب، گستردگی لازم در این مبحث نیز حفظ شود تا بهاینترتیب هیچ موضوع ناشناختهای برای مخاطب باقی نماند. برای دستیابی به این منظور، در این دوره ابتدا به تاریخچه گریم در سینمای ایران و جهان پرداخته میشود و در ادامه دوره دررابطهبا نمونههای عالی گریم در سینمای ایران و جهان از جمله سینمای هالیوود صحبت میشود. در طی این صحبتها با استفاده از مثالهای گوناگون مطالب ارائهشده در دوره برای مخاطبان محترم روشنتر و مفهومتر میشوند.
در ادامه دوره با استفاده از مثالهای گوناگون، شرکتکنندگان با ابزارهای موردنیاز برای گریم در سینما، چگونگی کار با این ابزارها و مواد موردنیاز در گریم آشنا میشوند. در پایان دوره نیز به آموزش جدیدترین تکنیکهای گریم پرداخته میشود و مخاطب میتواند با علم روز دنیا در زمینهی گریم آشنا شود.
مطالب ارائهشده در این دوره به زبانی بسیار ساده و روان برای مخاطبان توضیح داده شدهاست و در طول مدت آموزش دوره سعی شده است همه مباحث به طور کامل برای مخاطبان عزیز توضیح داده شود؛ بهاینترتیب شرکت در این دوره نیاز به هیچ پیشنیاز اساسی و عمیقی ندارد. برای شرکت در این دوره کمی علاقه به سینما، هنر، گریم، ذوق و سلیقه تنها پیشنیازی است که موردنیاز خواهد بود. با استفاده از مطالب این دوره شما با همه تعاریفی که یک چهرهپرداز سینما باید بداند، آشنا میشوید.
دوره آموزش گریم سینمایی بر اساس جدیدترین متدهای آموزش گریم و چهرهپردازی تهیه و تدوین شدهاست. آنچه در این دوره به مخاطب آموزش داده میشود با استفاده از مثالهایی از سینمای ایران و جهان انجام میگیرد و این مثالها منبع مناسبی برای آموزش به مخاطبان خواهد بود.
مطالبی که در این دوره به مخاطبان آموزش داده میشود عبارتند از:
الزامی که در آموزش گریم سینمایی برای مخاطبان وجود داشته است، آشنایی عمیق و اصولی شرکتکنندگان با چهرهپردازی و آشنایی عمیق مخاطبان با تاریخچه گریم در جهان و سینما بوده است.
گریم سینمایی:
1 - تاریخچه گریم در سینما
2 - شبیهسازی
3 - نوع پوست در گریم
4 - تجربه در گریم
5 - مواد گریم
6 - گریم زخم صورت
7 - پودر زدن صورت
8 - گریم کبودی دور چشم
9 - برجستگی روی پوست
10 - نحوه کار با درماوکس
11 - گریم آسیبدیدگی پوست (قسمت اول)
12 - گریم آسیبدیدگی پوست (قسمت دوم)
13 - کار با سیلیکن
14 - گریم گوشت اضافه در حادثه
15 - گریم سوختگی ناحیه ابرو
16 - گریم جوان نمایی - روش سایهروشن
17 - گریم کهنسال نمایی
درباره دوره:
دوره آموزش مهارتهای خودآگاهی به معرفی و آموزش تعدادی از مهمترین مهارتهای فردی میپردازد. شما در این دوره با مهارتهای خودآگاهی، جرئتمندی و همدلی آشنا خواهید شد که 3 تا از اصلیترین مهارتها در حوزه توسعه فردی هستند.
مهارتهای مهم دیگری نیز وجود دارند که همواره در حوزه توسعه فردی مطرح شده و یادگیری این موارد به هر شخصی توصیه میشود. خونسردی، اعتماد به نفس و عزت نفس، مثبتاندیشی و توانایی انتخاب از دیگر مهارتهای اکتسابی هستند که فراگیری آنها در کنار مهارتهای خودآگاهی به هر فردی توصیه میشود.
احتمالا برای شما نیز پیش آمده است که در طول زندگی خود با رفتارهایی خصمانه رو به رو شده باشید. رفتارهایی مثل تمسخر و استهزاء، اهانت و برخوردهای فیزیکی. اما آیا به این نکته فکر کردهاید که اگر افراد از زمان کودکی با مهارتهای خودآگاهی آشنا باشد، چه تاثیراتی بر روی آینده آنها میگذارد؟
احتمالا با اعتماد به نفس بیشتری میتوانند به مقابله با تمسخر و زورگویی دیگران بپردازند، روابط اجتماعی بهتری داشته باشند و با شرایط مختلف بهتر و راحتتر کنار بیایند.
اما این بدان معنا نیست که دوره مهارتهای خودآگاهی فقط برای کودکان و نوجوانان مناسب است، بلکه دوره مهارتهای خودآگاهی، دورهای است مناسب برای هر فرد که با هر سطحی از مهارتهای نرم (Soft Skills) میتواند مفید فایده واقع شود.
سه مهارت تدریس شده در دوره آموزش مهارتهای خودآگاهی که شامل: مهارتهای خودآگاهی، جرئتمندی و همدلی میشوند، به همراه 4 مهارت خونسردی، عزت نفس و اعتماد به نفس، مثبتاندیشی و توانایی و قدرت انتخاب، 7 مهارت اصلی از مهارتهای نرم به شمار میروند که تسلط و درک نسبی از آنها به هر شخصی توصیه میشود.
هرچه ما با مهارتهای خودآگاهی بیشتر آشنا شویم، در هنگام مواجهه با مشکلات و سختیها میتوانیم واکنش بهتری نسبت به آنها داده و نتیجه متفاوتی نیز دریافت کنیم.
این 7 مهارت خودآگاهی همچنین به کودکان کمک بیشتری میکند تا از لایههای پایین و فردگرای ذهنشان جدا شده و به سمت جمعگرایی و کارها و فعالیتهای گروهی سوق پیدا کنند.
اما افراد خودآگاه چه ویژگیهایی دارند؟
در ابتدا لازم است تا اشاره کنیم که مهارت خودآگاهی، توانایی شناخت خصوصیات، نقاط ضعف و قوت، خواستهها، ترسها و انزجارها است.
اما افرادی که خوآگاه هستند ویژگیهایی بارز نسبت به دیگران دارند که هر فردی میتواند این ویژگیها را به آسانی کسب کند. بارزترین خصیصه یک فرد خودآگاه این است که تواناییهای خود را به درستی میشناسد و به استعدادهایش افتخار میکند.
ویژگی دیگر یک فرد خودآگاه میتواند این باشد که نقاط ضعف خودش را میشناسد، آنها را کتمان نمیکند و در راستای اصلاح نقاط ضعفش کوشش میکند.
یک فرد خودآگاه تمام تلاش خود را میکند تا در راستای اهدافش به موفقیت برسد و پس از رسیدن به موفقیت به موفقیت خود افتخار میکند؛ ولی هر شخصی همیشه نمیتواند موفق باشد و گاهی شکست را نیز تجربه میکند.
یک فرد خودآگاه از شکستهایش مایوس نشده، از آنها درس گرفته و برای موفقیتهای آتی تلاش میکند تا از تجربه شکستهایش بهره ببرد.همچنین به ویژگیهای جسمانی و ظاهری خود اشراف کامل دارد و سعی نمیکند جای دیگران باشد. به افکار و باورهایش واقف است و به افکار و باورهای دیگران احترام میگذارد.
خودآگاهی چه سطوحی دارد؟
خودآگاهی به چهار سطح مختلف تقسیم میشوند که عبارتند از: 1) چیزهایی که هم خودم و هم دیگران نسبت به خودم میدانیم، 2) چیزهایی که خودم در رابطه با خودم میدانم ولی دیگران نمیدانند، 3) نکاتی که دیگران در مورد من میدانند ولی خودم نمیدانم و 4) نکاتی که در مورد من صادق است اما نه خودم به آنها اشراف دارم و نه دیگران.
آشنایی با این سطوح مختلف به ما کمک میکند که به نکاتی که خودمان نمیدانیم اشراف پیدا کرده و آنها را به سطوح بالاتر بیاوریم تا با آگاهی از آنها بتوانیم اهداف مناسبتری با توجه به ارزشهایمان تعریف کنیم و مسیرهای مناسبتری با توجه به تواناییهایمان انتخاب کنیم.
در سطوح گفته شده لازم است تا روی سطح سوم و چهارم تمرکز بیشتری گذاشته شود. در رابطه با سطح سوم ما باید به تذکرات و مشاورهی اطرافیانمان توجه بیشتری کنیم.
مثلا مدیر یک سازمان که خودش را یک شخص منعطف قلمداد میکند ممکن است از دید کارکنانش فردی خشک و انعطاف ناپذیر باشد که میتواند با گوش سپردن به حرف کارکنانش این خصیصه شخصی خود را به سطح خودآگاهی برساند. سطح چهارم نیز معمولا بر همه پوشیده است و تنها با روانکاوی مشخص میشود.
بطور کلی در دوره آموزش مهارتهای خودآگاهی مکتبخونه چه چیزهایی می آموزیم؟
این دوره، شامل سه مبحث از مباحث مهارتهای زندگی است که در ادامه، به آنها میپردازیم؛
در این بخش، شما با ویژگیهای مثبت برخواسته از خودآگاهی و تبعات منفی عدم خودآگاهی، آشنا میشوید، انواع خودآگاهی را میشناسید و با بهرهگیری از طرحوارهها و ویژگیهای حوزههای مختلف رفتاری، به خودآگاهی و خودشناسی، دست پیدا میکنید.
در این بخش، با سبکهای مختلف رفتاری آشنا میشوید و به برتری سبک جرأتمندانه، نسبت به سایر سبکها، پی میبرید. پس از برگزیدن سبک جرأتمندانه برای ارتباط، راههای پیادهسازی هر چه بهتر آن را در زندگی، میآموزید.
در این بخش، با معنا و مفهوم همدلی، آشنا میشوید و پس از آگاهی از تفاوتهای آن، با همدردی، تاثیرات مثبت و راه صحیح همدل، آشنا خواهید شد. موانعی بر سر راه همدلی کردن وجود دارد که آنها را نیز فرا خواهید گرفت.
خودآگاهی:
1 - ویژگیهای افراد خودآگاه - ویژگیهای مثبت خود
2 - خوداگاهی جسمانی
3 - ویژگیهای منفی خود - افکار
4 - منشاء رفتار ما
5 - طرحوارهها
6 - حوزه بریدگی و طرد
7 - حوزه خودگردانی و عملکرد مختل
8 - حوزه محدودیتهای مختل
9 - حوزه دیگر جهتمندی
10 - حوزه گوش به زنگی بیش از حد
11 - تشخیص طرحواره خود
12 - کوئیز
جراتمندی:
1 - انواع سبکهای ارتباطی
2 - ویژگیهای فرد منفعل
3 - ویژگیهای فرد پرخاشگر
4 - ویژگیهای فرد سلطهگر
5 - زندگی افراد باسبکهای ناکارامد در کنار هم
6 - شیوه جراتمندانه
7 - حقوق هر انسان در ارتباط با دیگران
8 - موانع و تکنیکهای ابراز قاطعیت
9 - نردبام و شروط قاطعیتورزی
10 - تکنیک صفحه خط افتاده، مصالحه و خلع سلاح
11 - تکنیک جرات مندی افزایشی و مشخص کردن پیامد
12 - رد قاطعانه درخواست و نه گفتن
13 - واکنش دیگران در برابر رفتار قاطعانه
14 - کوئیز
همدلی:
1 - تعریف همدلی
2 - تفاوت همدلی و همدردی
3 - تاثیرات مثبت همدلی
4 - موانع روابط همدلانه
5 - ارتباط صمیمانه
6 - کوئیز